Astroloji

Nisan Ayı 2019 Burç Yorumları

Astrolog Havvanur İncekara'nın Nisan ayı burç yorumları, astrolojik verilere göre olası halleri ve burçlara bu ay burçlara yararlı şifalı taşları işaret ediyor.

Nisan Ayı 2019 Burç Yorumları

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Bu ay sevdiklerinizle ilişkilerinizi iyi tutun. Kaostan uzak durun, programlı hareket etmeye çalışın. İyi organize olmuş koçlar için nisan ayı sakin bir şekilde geçecektir fakat programlama güçlüğü çekenler için işverenlerle sorun yaşamaları olasıdır. Her konuda mutlaka çözüm vardır eğer sorunlarınız varsa panik yapmayı konsantre olmaya çalışın. Yatırımlarınız için iyi bir dönem olduğu söylenebilir. Nisanın son haftasında beklenmedik giderler olabilir. Bu süreçte Labradorit kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Bu ay yeni bir girişimde bulunma ve gerçekleştirme şansınız bulunuyor. Her şey yolunda gidecek aynı zamanda hayatınızda önemli kararlar alacaksınız. Sadece finansmanın yanı sıra hayatınıza maneviyata da önem vereceksiniz. Boğalar nisan ayında çok çalışmak zorunda kalacaklar. Gereksiz harcamaları azaltın, borçları mümkün en kısa zamanda çözümlemeye odaklanın. Tesadüflerden memnun olacaksınız. Finansal açıdan katkı sağlayacak ortaklıklar kurabilirler. Tembellikten uzak durun. Sağlıklı beslenmeye ve egzersizlere dikkat edin. Bu süreçte Akuamarin kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Hayatınızdaki bir şeyi değiştirmek istiyorsanız, şimdi yeni amaç ve hedefler koymanın zamanı geldi. Ancak bunların uygulanması sabır ve sebat gerektirir. Sadece sıkı çalışma başarı getirir. Mesleki başarı için duygusal kararlardan uzak durmalı profesyonel davranmalısınız. Yapacağınız finansal yatırımları ayın ortasına kadar yapmanız faydalı olur, aksi takdirde kayıp yaşayabilirsiniz. Bekar bir İkizler iseniz, uzaklara bakmanıza gerek yok çünkü tanıdıklarınızdan birisi ile duygusal bir ilişkiniz olabilir. Bu süreçte Apatit taşı kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Bu ay vicdanınıza kulak verin en önemli meselelere ne kadar dikkat ettiğinizi gereksiz konulara ise ne kadar zaman ayırdığınıza bakın. Akrabalarınızın, ailenizin özel hayatlarından ve planlarından ne kadar haberdar olduğunuza bir bakın. Zamanı akıllıca yönetmeye çalışın. İş arayanlar finansal kurumlarda istihdam şansını yakalayabilirler. Öte yandan, iş adamları için zor zamanlar olacaktır. Önlerine ne kadar engel çıksada zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sağlıkları iyi olması ile birlikte şeker ve kırmızı et tüketiminde dikkat etmeleri iyi olur. Bu süreçte Larimar kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Üstlerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yöneticilerin fikirleri mükemmel olmasa da onların yönetiminde olduğunuzu unutmamalısınız. Tartışarak hiçbir şey kazanamazsınız. Esnek olun ve planlara uyum sağlayın. Tükenmez bir enerji ve canlılık hissetmekle birlikte zihniniz aktifleşecek ve atılgan olacaksınız. Bir iş değişikliği düşünüyorsanız bu ay aramalara başlamak için uygun olacaktır. Bu ay çok sosyalleşebilirsiniz. Küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Dinlenmeniz ve diyet yapmanız yerinde olabilir. Bu süreçte Amazonit taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Hayatınızın tüm alanlarını etkileyecek değişimler yaşayacaksınız. Bir çok şey için zamanınız olmayabilir bu sebeple planlama ve organizasyon üzerine yoğunlaşmalısınız. Engellerle karşılaştığınızda vazgeçmeyin çünkü gerçekleştirme ihtimaliniz hala vardır. Hayal kırıklığına uğramayın; konumunuzu yükseltmek ve güçlendirmek için bir fırsat olarak görün. İşinden sıkılan insanların yeni bir iş için girişimde bulunmaları ideal olabilir. Farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni tanıdığınız insanlar ile uzun süreli ilişkiler kurabilirsiniz. Bu süreçte Lapis Lazuli kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Bütün hayatınız görevlerle kuşatılabilir. Sadece titizlikle çalışmanız sizi huzurlu ve güvende hissettirecektir. Gelecek zamanlarınız şimdi çok çalışmanıza bağlı görünüyor. Bu şekilde çalışacak enerjiye sahipsiniz. İşlerinize odaklanın. Aşırı harcamalar yapmamaya dikkat edin. Bu süreçte kuracağınız ilişkilerinizde sevgi ve istediğiniz yakınlığı bulamayabilirsiniz. Baş ağrısı, uykusuzluk ve yorgunluktan şikayetçi olabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli ve bağışıklığınızı yüksek tutmalısınız. Bu süreçte Obsidyen taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Akrep burçları bir değişimin eşiğinde olduklarını hissedecekler. Bir çok konu aynı anda gündemlerine gelecek bu sebeple bir strateji belirlemeleri gerekiyor. Kendinize uygun bir iş arayışında bulunacaksınız, yurtdışında bu arayışlarınız devam edebilir. Uzun vadeli finansal planlar yapmanız faydanıza olacaktır. İyi kazanç sağladığınızda ne yapacağınızın kararını vermelisiniz. İlişkileriniz yolunda gitmeyebilir ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Sürekli yönetmeye ve baskı uygulamaya çalışmanız ilişkilerinizin sonlanmasına neden olabilir. Sağlığınız özellikle bağırsaklarınız için önlem almaya lifli yiyecekler tüketmeye dikkat etmelisiniz. Bu süreçte Peridot taşı kullanabilirsiniz.

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Ev, bahçe ve restorasyon için mükemmel bir zaman olabilir. Nasıl yapacağınıza karar vermekte zorlanabilir, akrabalarınızdan yardım alabilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenmek isteyebilirsiniz. Sempozyum ve konferanslara ilgi gösterebilirsiniz. Nisan ayının sonlarına doğru seyahat etmek isteyebilirsiniz. Kariyer konusunu ikinci plana atabilirsiniz. Hatta bazılarınız için üniversiteye geri dönme fikri dahi ön plana çıkabilir. Bekâr yaylar ise platonik aşklarını açıklayabilirler. Sadece fiziksel zindeliğinize değil aynı zamanda ruhunuza da özen göstermelisiniz. Bu süreçte Zümrüt taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: İşleriniz sebebi ile ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş sebebi ile yurtdışı seyahatleriniz olabilir. Yeni müşterilerle uğraşmanız, yurtdışında bağlantılar kurmanız gerekebilir. Değerli metaller ve eğlence endüstrisinde iseniz bu yatırımlar size kar getirebilir. Nisan’ın ilk haftası işler yolunda görünmeyebilir, istikrarlı davranmaya özen gösterin. Yeni ilişkiler yaşayabilirsiniz. Özellikle yabancılarla flört edecekseniz dikkatli olmanızda faydalı olabilir. Arkadaşlarınızın desteğine güvenebilir onlardan yardım görebilirsiniz. Sağlık durumunuz olumlu görünmekle birlikte, akşamları bir bardak süt size hızlı ve sağlıklı bir uyku sağlayacaktır. Bu süreçte Hematit taşı kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Bu ay hayatınızda bir çok dinamik olacak, kendinizi büyük bir kargaşanın, koşuşturmanın içinde bulabilirsiniz. Çalışmalı ve yılmamalısınız; akışta kalmaya ve sürece uyum sağlamaya çalışın. Nisan ayının ortalarında finansal durumunuzda iyileşme olabilir. Fırsattan faydalanmaya, büyük riskler almadan doğru adımları atmaya çalışın. Daha sonra endişelenmek zorunda kalmamak için şimdiden düşünerek hareket etmeniz daha doğru olacaktır. Uzun süreli ilişkileri bulunan Kova’lar yanlış anlaşılmalar nedeniyle sorunlar yaşayabilirler. Sabırlı olmalı ve kontrolü elden bırakmamalısınız. Ebeveynler çocuklarıyla ilgili problemler yaşayabilir, dikkatli olmanız sorunları ortadan kaldıracaktır. Cerrahi işlemler için uygun bir zamanda değilsiniz. Enerjisi yüksek yiyecekler tüketmeniz önerilebilir. Bu süreçte Lal taşı kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMLARI: Kariyerinize odaklanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşırken başkalarını da desteklemeye çalışacaksınız. Önceden karar verdiğiniz planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Bu planlarınız için çok zaman ve enerji harcayabilirsiniz. Girişimciler için aradıkları çalışanları bulacakları bir süreç. Ailenizle huzurlu hissedebilirsiniz. Hamile Balıklar kendilerine özel bir özen göstermelidir. Yeni birileriyle tanışmak için birçok fırsat oluşabilir. Konserlere, sinemaya giderek arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bekar Balıkların önceliği ciddi bir ilişki arayışı olabilir. Sağlığınızın hassas olması sebebi ile egzersiz ve sağlıklı beslenmeye ekstra dikkat etmelisiniz. Bu süreçte Kristal Kuvars kullanabilirsiniz.

Yorumlar