Astroloji

Mayıs ayı burç yorumları ve şifa önerileri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem Mayıs ayı astroloji verilerini sizler için yorumladı.

Mayıs ayı burç yorumları ve şifa önerileri

Koç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Koç burçları bu ay finansal konular gündeminizde olabilir. Kredili işlere girişebilirsiniz. Para kazanmak için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda kendinizi psikolojik anlamda baskı altında hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından eleştirilere maruz kalabilirsiniz veya sizde eleştirebilirsiniz. Çabuk gaza gelebilirsiniz, bu acele kararlarınız olumsuz konular yaşamanıza sebep olabilir. Büyüklerinizin nasihatlerine dikkat etmeniz sizin için fırsatlar yaratabilir.  Arkadaşlarınız veya eşinizden destekte görebilirsiniz. Sizden gizli saklı yapılan işler ortaya çıkabilir. Şayet işiniz reklam, yazarlık, satış, pazarlama ve kardeşlerinizle beraber yaptığınız bir iş ise gelirlerde ve yaratıcılıkta azalmalar söz konusu olabilir. Planlar yapmanız şu dönem için daha uygun olacaktır.

Şifalı Taş : Azurit

Esans : Karaman Kimyonu

Dr. Bach Çiçeği : Mustard-Elm-Cherry Plum

Şifalı Kelimesi : Bana uygun düşen derecede sorumluluğu kabul ediyorum.

***********************************************

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Hukuki işler, evraklar, anlaşmalar veya evlilik, nişan ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yalnız iseniz birisi ile tanışabilirsiniz. Maddi konularda çabanızın karşılığını alamayabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz. Gider ve gelir konularında denge bulmanız gerekiyor. Mücadele eder, akıllıca davranır, azimli olabilirseniz. Ayın sonuna doğru yapmış olduğunuz eylemlerden beklenmedik, sürpriz kazançlar sağlayabilirsiniz. Gelir edecek yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda bir destek söz konusu olacaktır.

Şifalı Taş : Dumanlı Kuvars

Esans : Bergamot

Dr. Bach Çiçeği : Cereto

Şifalı Kelimesi : İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum.

***********************************************

İkizler Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Sağlık, günlük işleriniz, çalışma ortamınız, kronik hastalıklar öncelikli konularınızdır. Beslenme sisteminizi değiştirebilir ya da spora başlayabilirsiniz. Varsa sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.  Aile büyüklerinizin yardıma ihtiyacı var ise gereken desteği vermeniz doğru olacaktır. İşlerinizle ilgili çözümler yapabilmek için yüzeysel değil daha detaylı ve derin düşünmeniz gerekebilir.  Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilir, yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Umulmadık krizlerle karşılaşsanızda durumu doğru yöneteceksiniz.

Şifalı Taş : Kaplan Gözü

Esans : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği : Water Violet

Şifalı Kelimesi : Kendimi sevgi ile kabul ediyorum.

***********************************************

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Yalnızsanız aşk hayatınızla ilgili bir hareketlenme olabilir. Çocuk sahibi olmak ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Bir ilişkiniz var ise romantik zamanlarınız olabilir. Fakat fazlası ile her şeyi kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Tamamen keyif alacağınız eylemlere yönelebilirsiniz.  Çevrenizdeki insanlara karşı aşırı eleştirel olabilirsiniz. Keyfinize olan yöneliminiz sizin ekonomik anlamda dikkatsiz davranmanıza neden olabilir. Risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Miras veya sigorta konularında işleriniz var ise bazı problemler yaşayabilirsiniz. Genel olarak İlişkinizle ilgili yanlış algınız nedeni ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranız açılabilir hatta hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Maddi konulardaki dikkatsizliğiniz sizi dar boğaza itebilir.  Yine de geçmişte kaçırdığınız fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

Şifalı Taş : Turmalin

Esans : Çam

Dr. Bach Çiçeği : Water Violet

Şifalı Kelimesi : Yaşamın tüm durumlarına, düzen anlayışına uygun olarak esnekçe yaklaşıyorum.

***********************************************

Aslan Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Ev, yuva, aile, güvenlik arayışı konuları gündeminizde olabilir. Evinizi değiştirmek ya da dekorasyonda değişimler yapabilirsiniz. Ev alım satımı ile ilgilenebilirsiniz. Ev almak için destek bulabilirsiniz. İş değişimi ile ilgili bazı kararsızlıklar söz konusu olabilir. Yeni projeler gelebilir. Bir süredir yaşadığınız sağlık sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Aile içinde sorunların çözümünde aktif rol oynayabilirsiniz. Özellikle miras konuları gündemde olanlar için arabuluculuk söz konusu olabilir. Herkesin kendine göre haklı olduğu durumlarda karşı tarafı anlamak için çaba sarfetmeniz doğru olacaktır. Yaşayacağınız fikir ayrılıklarını düşmanlık haline getirmemelisiniz. Rutin hayatınızda sistemli çalışmanız kariyer hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Şifalı Taş : Kuvars

Esans : Limon Otu

Dr. Bach Çiçeği : Crab Apple ve Elm

Şifalı Kelimesi : Yaşamımı sürdürmemi güvenceye olan varlığımın tüm bölümlerini sevgiyle kabul ediyorum.

***********************************************

Başak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu:  İletişim, yakın çevre, akrabalar, komşular konuları gündeminiz olabilir. Kardeşleriniz ile bir araya gelerek geçmiş sorunları çözebilirsiniz. Ticaret, reklam, yazarlık, nakliye gibi konularda profesyonel çalışanlar için bazı zorluklar söz konusu olabilir. Eskiden kullandığınız sözleriniz size geri dönüş yaparak yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Büyük lokma yemeyip büyük laf mı konuşuyoruz. İş değişikliği düşünenler için doğru bir dönem olmadığını söyleyebiliriz.  Aracı olanlar için bakımlarını mutlaka yaptırmalısınız. Maddi konular ile ilgili hukuksal süreç yaşayanlar için olumlu sonuçları almaları mümkündür. Çocuklu Başakların onlara vakit ayırması ve anlayışlı olması gerekir.

Şifalı Taş : Topaz

Esans : Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği : Lariks

Şifalı Kelimesi : Sadece sevme becerimi destekleyen kuralları kabul ediyorum.

***********************************************

Terazi Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu:  Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz varlıklar önemli olacaktır. Gelirlerinizde bir artış ya da yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Yeni bir proje ya da müşteri pörtföyü geliştirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili harcamalar yapmanız gerekebilir. Ailenizle ilgili bazı problemler gelişebilir. İletişim sorunları ile uğraşabilirsiniz. Günlük hayatınızda aldanmamak için karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Karar verme konusunda oldukça zorlanabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili gelişmeler olabilir.

Şifalı Taş : Künzit

Esans : Kasnı Otu Sakızı ve Paçuli birlikte

Dr. Bach Çiçeği : Rock Rose ve Gentian

Şifalı Kelimesi : Eril yaratıcı gücü bana özgürce ve engelsiz akıyor.

***********************************************

Akrep Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Sezgileriniz her zamankinden daha güçlü olabilir. Kendinizi ifade ederken karşınızdaki kişileride dinlemelisiniz. İlişkiler konusunda daha tutkulu davranabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirleri gerçekleştirmekte desteleniyorsunuz. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Kızgın olduğunuz kişi ve olaylarla ilgili affedici olup gerektiğinde tutmamayı bırakmayı öğrenmeliyiz. İdeallerinizin net olması gerçekleştirmek için çok önemli görünüyor. Daha çözüm odaklı olmalısınız. Ayın ikinci yarısında krediler, harcamalar, para konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Şifalı Taş : Malahit

Esans : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği : Crab Apple ve Centaury

Şifalı Kelimesi : Düşüncelerimi çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.

***********************************************

Yay Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu:  Kendi içinize dönecek belki de okült konular ile ilgileneceksiniz.  Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular ve felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Terapiler alabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmeniz söz konusu olabilir çözüm arayabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen işler hakkında duyumlar alabilirsiniz. Trafikte tartışmalara girmemeye özen göstermeliyiz. Araç almayı düşünenler bunu ertelerseler daha iyi olacaktır.  Finansal konularda çalışırsanız mutlaka karşılığını alacaksınız. İnanmak, dua etmek maneviyatı beslemek hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Şifalı Taş : Yıldız Taşı

Esans : Çam

Dr. Bach Çiçeği : Rescue Remedy

Şifalı Kelimesi : Kademeli olarak boş hayallerimden vazgeçiyor, yaşamın gerçek doğasını gitgide daha fazla kabul ediyorum.

***********************************************

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu:  Daha sosyal ve hareketli bir döneme başlıyorsunuz. Kazancınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. İdeallerinize odaklanarak ne yapacağınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da sosyal çevreniz aracılığıyla para kazanmanız söz konusu olabilir. Konuşma ve ikna kabiliyetinizle insanları etkiniz altına alabilirsiniz. Fikirlerinizle arkadaşlarınızın hayatlarını ekleyebilirsiniz. Bazı evrak işleri ile uğraşmanız gerekebilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişim isteği duyabilirsiniz ya da isteğiniz dışında kilo alma verme durumları söz konusu olabilir. Daha önce kaçırmış olduğunuz fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz fakat çok akıllıca davranmalısınız. Bütçenizi doğru yönetmeniz çok önemli, temkini elden bırakmayın.

Şifalı Taş : Mercan

Esans : Kakule

Dr. Bach Çiçeği : Aspen + Water Violet

Şifalı Kelimesi : Zorunluluklarıma saygı duyuyorum, mutluluğumu ve doyumumu neysem ondan elde ediyorum.

***********************************************

Kova Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: İş ve kariyer konularında yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir ya da iş yerindeki konumunuz değişebilir. İş başvurularında ve görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Kariyerinizi destekleyebilir. Kriz yönetimlerinde başarılı olacaksınız. Eski sevgililer bu dönemde karşınıza çıkabilir. Kararsızlığa sürüklenebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda fervi davranmamaya özen göstermelisiniz.  Aile konuları zihninizi uzun süredir meşgul ediyorsa çözüme ulaştırabilirsiniz. Veya bir aile büyüğünün sağlık sorunları var ise iyileşmesi söz konusu olabilir. Evli Kovalar için ayın ikinci yarısı romantizm ve çocuklar önemli olacaktır. Dileyenler için bebek sahibi olmak için uygun bir zaman diyebiliriz. Bekarlar için yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Şifalı Taş : Sodalit

Esans : Portakal

Dr. Bach Çiçeği : Red Chestnut

Şifalı Kelimesi : Şükranla ve tutarlılıkla kabul ediyorum.

***********************************************

Balık Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu: Uzaklarla ilgili konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular ile ilgili netlik söz konusu olabilirler. Eğitim konularında  ise tez hazırlayanlar destek alabilir ya da yüksek eğitimde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İdeallerinize yoğunlaştığınız sürece gerçekleştirebileceksiniz. Evinizle ilgili tadilat söz konusu olmakla birlikte yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Bunları yaparken sürekli kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ustalarla çalışırken biraz zorlanabilirsiniz. Ev almak, taşınmak isteyenler bu konuların stresi altında kalabilirsiniz. Mesleki konularda rekabet ederken dikkatli olmalısınız.

Şifalı Taş : Akuamarin

Esans : Kasnı Otu Sakızı

Dr. Bach Çiçeği : Aspen + Wild Oat + İmpatien

Şifalı Kelimesi : Eylemlerim katılan her kişinin gelişmesini sevgiyle destekliyor.

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar