Astroloji

Mayıs 2020 Jüpiter, Satürn ve Venüs retrolarının astrolojik etkileri

Mayıs ayı ile birlikte astrolojik olarak birçok gezegenin yaşayacağı retrolar, Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı'na göre hepimizi farklı açılardan etkileyecek.

Mayıs 2020 Jüpiter, Satürn ve Venüs retrolarının astrolojik etkileri

Gezegenlerin Retro Hareketi bizi nasıl etkiliyor?

Baharın çekici havası hepimizi dışarıya çağırırken, koronavirüs nedeniyle evlerde kaldığımız bu dönem tam da Retro zamanını yansıtıyor.  

Gelin Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı'ndan hep birlikte üç önemli gezegenin gerileme dönemiyle birlikte bizleri nasıl etkileyeceğini öğrenelim.

Mayıs 2020 Venüs retrosunun etkileri

Aşkın, evliliklerin, tutkunun ve güzelliğin gezegeni 14 Mayıs itibariyle gerilemeye başlıyor. Etkisini aybaşından itibaren hissedeceğiz. Yaklaşık 1,5 ay sürecek bu gerileme döneminde saç kestirmek, evin düzenini değiştirmek, boyamalar yapmak, kalıcı değişimler yapmak için hiç uygun değil. Fakat yarıda kalan siparişleriniz, tamamlanmayan dekorasyonişleriniz varsa çekiç ve çiviyi ele alma zamanı…

İlişkilerinizde gösterdiğiniz emeğin karşılığını bulmak bu dönemin en güzel habercisi olabilir. Eğer bu dönüş gerçekleşmiyorsa retro dönemi sizlere kopuşlar, ayrılıklargetirebilir. Fakat Retro dönemi gerçekleşen ayrılıkların da pek kalıcı olmadığını bilmenizi isterim.

Mayıs 2020 Satürn retrosunun etkileri

Disiplinin, otoritenin, kurumsal, kamusal işlerin ve düzenin sembolüdür. Bu dönemde yarıda bıraktığınız kamusal işleriniz varsa tamamlamak için 12 Mayıs tarihi sizleri bekliyor. Yaklaşık 4-5 ay sürecek gerileme dönemine 12 Mayıs itibariyle giriyoruz. Eğer yeni başlayacağınız inşaat, taşınma, düzen ve organizasyon gibi konularda işleriniz varsa, bunlara başlamak için geç kaldınız diyebilirim.

Mayıs 2020 Jüpiter retrosunun etkileri

Bolluk ve bereketin, ticaretin, seyahatlerin ve eğitimin göstergesidir. Tüm bu konularda yarıda bıraktığınız işler varsa 15 Mayıs sizin için önemli bir tarih olabilir. Yaklaşık 4 ay sürecek bu gerileme döneminde gelirlerinizi yeniden düzenleyebilir, ticari faaliyetlerinizde eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir ve yeni tatil planları yapmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Hepimize şifa olmasını diliyorum.

Yorumlar