Astroloji

Mart Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara Mart ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri yorumladı?

Mart Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları  manevi olarak sizi besleyecek çeşitli hobiler elde etmeniz ruhsal olarak huzurlu olmanızı sağlayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni fırsat ve fikirler yakalayarak maddi gelir elde edebilirsiniz.  İş hayatınızda yolunda gitmeyen bazı durumlar sebebi ile panik yaşayabilir arayış içerisine düşebilirsiniz. Kendinize olan inancınız ile bu ayı daha kolay atlatmanız mümkün olabilir. 

Kristal                   :  Mor Yakut

Esans                    : Kırmızı Biber

Dr. Bach Çiçeği  : Centaury-Vervain

Olumlama           : İşlerimi beceriyle şekillendiriyorum.

************

Boğa Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları uzun zamandır çevrenizi değiştirmek istiyorsanız uygun dönemdesiniz. Çevrenizi yeniden yapılandırabilirsiniz.  Maddi konularda ve kariyer ile ilgili şanslar yakalayacağınız bir ay. Şans sizden yana diyebiliriz. Bazılarınız için ailede çözümlenmemiş konular gündeme gelebilir, üzerini örttüğünüz konular gün yüzüne çıkabilir.  İlişkisi olanlar evlilik kararı alabilirler. Aklınızla hareket ettiğiniz sürece maddi ve manevi konularda kazançlı olabilirsiniz. 

Kristal              :  Yosun Akik

Esans                    : Palmarosa

Dr. Bach Çiçeği  : Agrimony

Olumlama    : Beni incitmiş olanların tümünü içtenlikle bağışlıyor ve böylelikle kendimi affetmenin gücüne açıyorum.

************

İkizler Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler burçları iş ve kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir. İş değişikliği söz konusu olabilir. Fırsatlara karşı gözünüz açık olsun. Yeni projelere dahil olabilirsiniz. Özel ilişkinizde ailelerle bazı sorunlar yaşanabilir. Bazılarınız için ev ve tadilat konuları ön plana çıkabilir. Alacağınız her kararın ailenizi de etkileyeceğini söylemek mümkün.  Dengeyi korumanız önemli olabilir. 

Kristal                   : Havlit

Esans                    : Beyaz Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği   : Gentian

Olumlama           : Profesyonel yolum yaşam tasarımımla uyumlu bir şekilde gelişiyor.

************

Yengeç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç burçları yoğun bir ay sizi bekliyor ve bu enerjiye sahipsiniz. Bazılarınız için sık seyahatler söz konusu olabilir. Özel ilişkilerinizde zihniniz bulanık olabilir. Uç duygular tartışmalar yaşamanıza sebep olabilir. Çevrenizde yaşanan sorunlardan etkilenmeniz de olası görülebilir. Sorunların giderilmesi için çaba harcayabilirsiniz.  Maddi ve parasal konularda temkinli olmanız yerinde olabilir. 

Kristal              : Kaplangözü

Esans                 : Sedir Ağacı

Dr. Bach Çiçeği  : Cerato-Honeysuckle

Olumlama          : Ne zaman ona gereksinim olsa, önemli bilgi her zaman doğru anda çabasızca geliyor.

************

Aslan Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Aslan ve Aslan burçları beklemediğiniz bir yerden maddi gelir elde edebilirsiniz. Maddi konularda oldukça şanslı bir ay diyebiliriz. Yatırım yaparken dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız sürtüşmeler yerini uyuma bırakabilir. Bekarlar ise iş hayatından bir partner ile yakınlaşabilirler. Enerjinizin yeniden  arttığını görebilirsiniz. 

Kristal                 : Aragonit

Esans                    : Turunç

Dr. Bach Çiçeği   : Clematis

Olumlama            : Yaşam yolumda güvenle ve kolaylıkla ilerliyorum.

************

Başak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Başak ve Başak burçları mevcut ilişkiniz ile ilgili  bazı kararlar almanız gerekebilir. İlişkiler bir akte bağlanabilir. Aile ile ilgili yaşanan konuları abartmadan objektif davranmanız sizi koruyabilir. İş yerinde parlak bir dönemdesiniz. Sağlık konusunda ertelediğiniz konuları gündeminize almanız yerinde olabilir. Değişime itildiğiniz alanlarla ilgili agresif olabilirsiniz. Ay sonunda güzel haberler alabilirsiniz. 

Kristal                   :  Turmalin

Esans                    : Portakal

Dr. Bach Çiçeği   : Vine

Olumlama          : Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum.

************

Terazi Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları iş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Belki yeni bir iş, belki de terfi.  Sağlık konuları da gündeme gelebilir. Uzun zamandır stres altındaydınız bu sebeple hobilerinize zaman ayırmanız gerekebilir. Daha fazla sevgi ve sevilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayamamak sizi şiddete yönlendirebilir, sakin olmaya anlamaya çalışmanız yerinde olacaktır. İkili ilişkiniz var ise sorunlar giderilebilir eğer yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 

Kristal                  :  Mercan

Esans                    : Yasemin

Dr. Bach Çiçeği  : Gentian-Centaury

Olumlama            : Kendimi koşulsuz sevgiye açıyorum. 

************

Akrep Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Akrep ve Akrep burçları flörtöz bir ay kapınızı çalıyor.  Bazılarınız hayatının aşkını da bulabilir.  Daha önce yaptığınız yatırımlar veya maddi girişimlerde kazanç elde edebilirsiniz.  Yeni riskler almanız ise kayıplara neden olabilir. Yakın çevreniz ve arkadaşlarınız ile tartışmalar ve fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Suistimal edilmeye karşı temkinli olmanız yerinde olabilir. Bu ay iki kere düşünüp bir adım atmak mottosu yerinde olabilir. 

Kristal                  :  Zümrüt

Esans                    : Ylang ylang

Dr. Bach Çiçeği  : Heather-Chicory

Olumlama     : Günden güne, yaşamın akıntılarını içimde ve çevremde daha yoğun biçimde hissediyorum.

************

Yay Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları aileniz ile alacağınız ortak kararlar size bazı fırsatlar getirebilir. Gayri menkul planları bulunanlar için ise girişimlerde bulunulması söz konusu olabilir. Ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.  Maddi konular ile ilgili çatışmalardan uzak durmanız yerinde olabilir. Mesleki kariyeriniz açısından fırsatlar yakalayabilir aileniz ve kariyeriniz arasında kalabilirsiniz. Kariyer tercihiniz gelecek için doğru bir karar olabilir. 

Kristal                 :  Kunzit

Esans                    : Oregano

Dr. Bach Çiçeği  : Water Violet-Red Chestnut

Olumlama        : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor.

************

Oğlak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Oğlak ve Oğlak burçları yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Bir konuda inat etmeden önce sizin için faydasını düşünmeyi ihmal etmeyin. Daha önceden planladığınız  harekete geçtiğiniz eylemlerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.  Bazılarınız için aşk söz konusu olabilir. Aradığınız aşka ulaşabilirsiniz. 

Kristal                :  Turkuvaz

Esans                    : Akasya

Dr. Bach Çiçeği  : Cherry Plum - Clematis

Olumlama          : Kendimi şükranla ve dikkatle ifade ediyorum.

************

Kova Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Kova ve Kova burçları maddi konularda oldukça bereketli bir ay diyebiliriz. Yapmış olduğunuz organizasyonlardan maddi gelir elde edebilirsiniz.  Arkanızdan iş çeviren kişiler canınızı sıksa da  kendinize olan özgüveniniz süreçten güçlü çıkmanızı sağlayabilir. Elde ettiğiniz gelir ile yatırım yapabilirsiniz. İyice planlamadan adım atmamanız da yarar var. 

Kristal                   :  Malahit

Esans                    : Turunç

Dr. Bach Çiçeği   : Beech - Pine

Olumlama    : Yaptığım her şey özgüvenimi destekliyor.

************

Balık Burcu Mart Ayı Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Balık ve Balık yeni planlarınız varsa hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz sağ duyulu davranmanız faydalı olabilir.  Bu ay bazı kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz için tamam mı devam mı kararını vermeniz gerekebilir. Tartışmalardan uzak objektif bakış açısıyla kararlar almanızı tavsiye ederim. 

Kristal                  : Bronzit

Esans                    : Nane

Dr. Bach Çiçeği  : Rock Rose – Sweet Chestnut

Olumlama          : Kendime dünyayı kavramak için izin veriyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar