Astroloji

Mars Sirius kavuşumunun astrolojik etkileri

Ay bugün 17:45’de Sirius ile kavuşacak. Her ne kadar Mars ile etkileşimi olumsuz olsa da Neptün’den aldığı destek olumlu etkiler taşıyor.

Mars Sirius kavuşumunun astrolojik etkileri

Çok güçlü sabit yıldızların etkisi altında olduğunuz günlerden geçiyoruz. Mars Sirius, Venüs Algol, Uranüs Sharatan… Sabit yıldızlar mutlak kaderdir. Yaşanması gereken ne varsa, bundan kaçış yoktur.

Sirius Kuran’da geçen tek yıldızdır. İlahi sistem ile alakalıdır. Çok özel ve güçlü etkilere sahiptir. Mars Sirius kavuşumu sert olaylara işaret eder. Marsın kendini en zayıf hissettiği yengeç burcundaki seyrinde, Satürn ve Pluto güney ay düğümüne yapışmış ve Mars’a meydan okuyor.

Bunun meali karma, bedel ödenecek günlere işaret ediyor. Hem toplumsal hem de bireysel anlamda karmik hakediş ve bedeller yaşanacak günlerden geçiyoruz. Halimize, tavrımıza, niyetimize, düşüncelerimize çok daha fazla dikkat etmeliyiz. 

Önümüzdeki birkaç günde yangınların artma riski var. Özellikle doğadaki dikkatsizliğimiz büyük yangınlara sebep olabilir. Köpeklerin zarar görme tehlikesi olan bu günlerde hem evcil hayvanlarımıza özen göstermeli, hem de sokak hayvanlarını mümkün olduğunca korumaya çalışmalıyız. Toplu zehirlenmeler meydana gelebilir.  Ay bugün 17:45’de Sirius ile kavuşacak. Her ne kadar Mars ile etkileşimi olumsuz olsa da Neptün’den aldığı destek olumlu etkiler taşıyor. Bu akşam haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayın Sirius ile kavuştuğu saatlerde karşılaştığınız bir sembol sizin için değerli bir mesaj içeriyor olabilir.

Ay 25 derece yengeç burcuna geldiğinde koruyucu Proycon devreye girer. Göksel semboller bu derece gergin enerjileri barındırırken siz kendinizi korumaya almalısınız. En kötü etkilerden bile korunacağınız, şifa ve meditasyon çalışmalarından en yüksek verimi alacağınız bu zaman dilimini iyi değerlendirmelisiniz. 6 Haziran 13:50 ile 15:50 arasını hayatınızda iyileştirmek ve çözüme ulaştırmak istediğiniz konulara odaklanarak geçirebilirsiniz.

Karma Astrolog Kübra Denizci - acunn.com

Yorumlar