Astroloji

Koç burcunda Merkür Retrosunun burçlara etkileri

Merkür Retrosu burçlarını nasıl etkileyecek?

Koç burcunda Merkür Retrosunun burçlara etkileri

Koç burcu: Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız.

Gayrimenkul alım satım işleri yapmanız söz konusu olabilir. Evlenebilir, eğer çocuk düşünüyorsan, bu konuda güzel haberler alabilirsin. Taşınma, ev değiştirme konuları gündeme gelebilir.

Evinizle ilgili değişiklikler yapacaksanız her şeyi kontrol edin. İmza attığınız şeyle düşündüğünüz farklı olabilir. Aile bireyleri hakkında söylenenler size söylenenler yalan olabilir.

Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir.

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailenizle ilgili duyduğunuz haberlere hemen inanmayın. Asılsız olabilir. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz.

Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

Boğa burcu:  Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir.

Angarya işlerden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili sorunları çözmeniz gerekebilir.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili aslı olmayan haberler duyabilirsiniz.

Bu dönemde yakın çevrenden ya da kardeş ve kuzenlerden hamilelik haberleri alabilirsin. Eğitim hayatın sürüyorsa, fikir değiştirerek başka bir alana geçiş yapmak isteyebilirsin. Bu arada sosyalleşme ihtiyacın da artış gösterecektir. Hayatına birçok yeni insan girebilir.

Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür. Eğitim hayatınızda işleriniz yavaş ilerleyebilir. Karşınıza hep bir sorun çıkabilir. Elektronik aletleriniz bozulabilir. Her bilginizi yedeklemeyi unutmayın.

Takip eden günlerde ilişkilerinizde ön planda olacak. Sevgiliniz ile plan yapabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan romantik zamanlar nihayet gerçekleşebilir.

İkizler burcu: İnternet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın.

20 Haziran’a kadar sizin burcunuzda kalacak olan Güneş ile kendinizi daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissedeceksiniz. Hedeflerine odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarını genişletebilirsin.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Finansal konularda işleriniz beklentinizden daha da zor ilerleyebilir. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz.

Bu dönemde maddi konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin.

Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu dönem finansal açıdan herkese güvenmemelisiniz. Müsriflikten kaçınmalı ve kazandığını elinde tutmaya gayret etmelisin.

Yeni iş ve para kaynakları bulabilirsiniz ancak ayağınızı yorganına göre uzatmanızda büyük fayda vardır. Başkalarının desteğine çok güvenmemeli, havadan gelecek paralara bel bağlamamalısınız. İnsanlar yanınızda paranız için bulunuyor olabilir.

Yengeç burcu: Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir.

Güneş’in 21 Haziran’da sizin burcunuza geçmesi ile yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyif artacak. Kendinize daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerinizi daha iyi kavrayabilirsiniz. 22 Temmuz’a kadar devam edecek bu bir aylık süreçte kendinizi oldukça huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksiniz.

Kendini geliştirmek, hedeflerine doğru ilerlemek için ideal bir dönem. Bir imaj değişikliği yapman da mümkün. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

18 Haziran’da sizin burcunuzda başlayan Mekür retrosu işlerinizi biraz yavaşlatabilir. Duygusal olarak da gergin bir süreçten geçebilirsiniz. Yeni bir şeye adım atmak için retronun bitmesini beklemenizde fayda var.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz.

Eğer bekarsan, hayatında kalıcı olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Bir ilişki içindeysen, evlilik yolunda ilk adımlarını atabilirsin. Çocuk sahibi olmak istiyorsan, bu isteğin gerçekleşebilir. Evliysen, evlilikle ilgili üstlenmek zorunda kalacağın sorumluluklar seni biraz bunaltabilir.

Aslan burcu: Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız farklı bir doktora daha gözükün. Yanıltıcı olabilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Psikolojik olarak geçmişe fazla takılabilirsiniz. Eski sevgilinizden tekrardan geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz

Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız inanmayın. Sonuçlar yanıltıcı olabilir. Birkaç görüş daha almanızda yarar var.

Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Hayatını düzene sokmak için uygun bir dönemdesin. Ruhunu dinlendirmek, meditasyon, yoga gibi sakinleştirici aktivitelerle uğraşmak sana çok iyi gelebilir.

Senden saklanan sırları keşfedebilir, gerçek dost ve düşmanların kimmiş öğrenebilirsin. Sağlığını da göz ardı etmemende fayda var. Maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak, enerjini toplamanı sağlayacak.

Başak burcu: Arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz. Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bulunduğunuz çevrede hakkınızda asılız dedikodular çıkabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz.

İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz. Ancak bu dönemde her güvendiğiniz kişiye sır vermeyin. Bazı kişilerin arkanızdan konuştuğuna şahit olabilirsiniz.

Sizlere kariyer alanında destek olacak, yaşça büyük otorite figürleriyle tanışabilirsiniz. Hedeflerinizde ve gelecek planlarınızda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz.

Uzun zamandır planladığınız ancak somut bir hale getiremediğiniz bir projeyi bu süreçte hayata geçirebilirsiniz. Bu dönemde yalnız kalmak pek faydaya olmayacaktır.

Ekip işleri sizlerin yararına olabilir. Kariyerle ilgili kazançlarınızda da artış söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, uygun bir dönemdesiniz. Çocuğunuz varsa, onunla ilgili bir değişiklik olabilir.

Terazi burcu: İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem geri dönüş yapabilirler.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Daha fazla çalışacağın, hedeflerini yeniden gözden geçireceğin, hatta belki kendine yeni hedefler belirleyeceğin bir döneme giriyorsun. Aile ve kariyer dengesini kurmakta çok zorlanabilir bu yüzden zaman zaman pes etmek isteyebilirsin.

İş hayatınızda işleriniz yavaş ilerleyebilir. Yanlış bilgilendirmeler sonucu aksilikler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Öte yandan Merkür Retro’dan önce bir işe başvurduysanız retro sürecinde kabul olduğunuzun haberini alabilirsiniz.

Ancak, içindeki gerginlik ve korkuları dışa yansıtmamaya çalışacaksın. Eğer çalışıyorsan, bir terfi, atama ya da iş değişikliği söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

Akrep burcu: Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin.

Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

Çok sık seyahat etmen gereken bir işe başlayabilirsin. Devam eden bir hukuksal süreç varsa bu dönemde sonlanabilir. Evliysen eşinin ailesi ile ilgili olumlu bir süreç yaşanabilir.

Eğer eğitim hayatın devam ediyorsa, mezuniyet söz konusu olabilir. İşle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsin. Başvurularınızı yaparken iki kere kontrol etmenizde fayda var. Akademik hayatınızda elektronik sisteme sunum, proje, tez gibi şeyler yükleyecekseniz bu tarihten önce yapın.

Yurt dışıyla ilgili işlerinizde evraklarınızı tekrar tekrar kontrol edin. Seyahatlerinizde rötarlar olabilir. Yanlış biletler veya bavullar canınızı sıkabilir. Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç sonuçlanabilir.

Uzak akrabalarınız size yurt dışı planlarınızla ilgili destek verebilirler. Öte yandan kardeşler ve yakın çevreniz ile aranızda gerilimler yaşanması mümkün. Bu süreçte daha uzlaşmacı olmaya çalışmalısınız.

Yay burcu  Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün.

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz.

Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız. Haberinizin olmadığı bir borç karşınıza çıkabilir. Maddi olarak canınızı sıkabilir. Eşinizin de sizden gizlediği bir borcu aniden önünüze gelebilir. Kredi kartınız kopyalanabilir. Hesabınızdaki para yanlış yerlere gidebilir.

Bu süreçte iş birlikleri ve ortaklıklar senin için yararlı olabilir. Uzun süredir devam eden maddi bir sorun, bu süreçte çözülebilir. Örneğin bir miras ya da nafaka davası sonuçlanabilir. Bu süreçte nihayet ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenebileceksin. Bir kredi borcu bitebilir.

Yeni ve sağlam yatırımlar yapabilirsin. Eşinin, partnerinin geliri artabilir. Eşinle ilişkiniz her anlamda daha da derinleşebilir. Sezgilerinin arttığını hissedebilirsin. Doğa üstü konulara daha fazla ilgi duymaya başlaman mümkün. Sen de bu arada ruhsal bir dönüşümden geçebilirsin.

Oğlak burcu: Partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır; içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin.

Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin.

Zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

İlişkinizde ve evlilik hayatınızda birbirinizi yanlış anlamaktan dolayı pürüzler çıkabilir.  Bu dönem kesin yargılara varmadan önce karşı tarafa kendini ifade etmesi için fırsat vermelisiniz. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

İş birlikleri ve ortaklıklar için de aynı şeyler geçerli. Senin için artık önem arz etmeyen kişileri hayatından çıkarabilir, geçmişte bırakabilirsin.

Bu dönemde seninle açıktan açığa rekabet etmek isteyen, düşmanca davranan kişiler de kendilerini gösterebilirler. Temkinli olmaya çalışmalısın. İş ortağınıza ise bu dönem pek güvenmeyin. Sizden sakladıkları ortaya çıkabilir. Sağlığına da özen göstermeyi unutma.

Kova burcu:  İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste veya çalıştığınız yerde çalışma arkadaşları ve üstlerinizle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir.

Özellikle sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

İş hayatında sorumlulukların artacağı bir dönem olabilir. Yeni projelerin yükü senin sırtına yüklenebilir. Günlük rutininde seni zorlayacak değişiklikler olabilir. Sabırlı olman ve aşırı egolu davranmaktan kaçınman senin için çok yararlı olacaktır. Sen de kendini göstermek için varını yoğunu ortaya koyacaksın.

Kariyerinizle ilgili önünüze bazı engeller çıkabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Çalıştığınız yerde herkese sırrınızı vermemelisiniz. Arkanızdan konuşulduğunu öğrenebilirsiniz.

Bu retro süresinde bir teşhis alırsanız inanmayın. Sonuçlar veya teşhis yanıltıcı olabilir. Birkaç doktora daha fikir danışmalısınız. Ancak sağlık kontrollerinizi aksatmamakta ve doktorun tavsiyelerine uymakta fayda var.

Yeni çalışma arkadaşların arasında sabrını zorlayanlar olabilir ancak aynı zamanda destek göreceğin iş arkadaşları da hayatına katılabilir. Çalışmıyorsan, günlük hayatında değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Örneğin evinde tadilat konularına girişmen mümkün.

Balık burcu: Eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. Çocuğunuzla ilgili bazı haberler alabilirsiniz.

Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.

Bu dönemde duygusal ilişkilerinizde, aşk hayatınızda birbirinizi yanlış anlamaktan dolayı bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Size söylenen her şeye inanmayın. Bazı söylentiler iftira olabilir.

Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, çok uygun bir dönemdesin. Kısa süre içinde hamilelik haberi alabilirsin. Hobilerini, somut bir kariyer haline dönüştürmen ve onlardan gelir sağlaman da mümkün.

Çocuğun varsa, onlarla ilgili olumlu gelişmeler de yaşayabilirsin. Çok fazla risk almamak şartıyla, borsa ya da şans oyunlarında da kısmetin açılabilir. Tatiller ve keyif alacağın eğlenceli ortamlar bu dönemde seni bekliyor.

imdigodergisi.com

Yorumlar