Astroloji

Kasım ayı burç yorumları ve şifalı taşlar

Astrolog Havvanur İncekara'nın astroloji verilerine Kasım ayı burç yorumları ve burçlara iyi gelecek şifalı taşlar.

Kasım ayı burç yorumları  ve şifalı taşlar

KOÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Dengeli düşünebileceğiniz ve kolay iletişim kurabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreç yarım kalan iş anlaşmalarını tamamlamak, sözleşmeleri imzalamak ve önemli kararlar almak için iyi bir zamandır. İş başvurusu yapabilirisiniz. Planlı olun, çalışın ve pozitif düşünün.  16 Kasım’da başlayacak Merkür retrosuna kadar değerlendirmelerinizi yapın. Ayın  geriye kalanında Eğitime ağırlık verebilirsiniz. Bu süreçte Zümrüt taşı kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Patronunuzdan veya üstlerinizden baskı görebilirsiniz. Çalışmanızı zorlaştırabilirler. Zorluğa neden olan eylem ve hareketlerinizi gözden geçirmek için geriye çekilin ve anlamaya çalışın.  Aşk ve maddi konularda bir belirsizlik söz konusu olabilir. Bu süreçte Aventurin taşı kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Kafanız karışık olabilir. Önemli kararlar verirken dikkatli olun. Sözleşme yapmanız gerekiyor ise tavsiye alabilirsiniz. Çevrenizle çatışmaların önlenmesi için, öfkenizi ve hayal kırıklığnızı egzersiz, spor ya da kendini beğenme yoluyla  bu enerjiyi dönüştürmeye çalışın.  Bu süreçte sugulit kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde eşinizle yakın ilişki kurabilir veya yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Güzel, sevgi dolu ve çekici hissedebilirsiniz.  Alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte  Aytaşı kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU:  Sosyalleşmek için iyi bir zamana giriyorsunuz. Keyifli sohbetler sizi bekliyor. Ancak Merkür retrosu sebebi ile planlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz.  Aynı zamanda masanızdan tüm hayatınıza kadar her şeyi temizlemek ve düzenlemek içinde uygun bir dönemdir.  Planladığınız uzun seyahatleride gerçekleştirebilirsiniz. Bu süreçte Kehribar kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Aşk hayatınızda bir miktar heyecan ya da değişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu isteğiniz mevcu ilişkinizin zarar görmesine sebep olabilir. Ahlaki değerlerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz.  Ulaşmak istediğiniz hedefe konsantre olurken kendinizle savaşmayın ve gereksiz öfkeye kapılmayın bu süreçte Turkuaz taşıdır.

TERAZİ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Başarılı olma dürtünüz artıyor. Hedeflerinize ulaşmak için normalden daha kararlı ve amaca odaklı olacaksınız. Sahip olduğunuz herhangi bir takıntıyı zorlukları aşmak için değerlendirebilirsiniz.   Kayıplardan korunmanın yolu sabırlı olabilmenizdir. Bu süreçte Yakut taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Gerçek kişiliğinizi ifade etmeniz  ve kendinizi tanımalısınız. Önümüzdeki yıl için şimdiden planlarınızı yapmanız faydalı olacaktır.  Yeni bir başlangıç yapmanızın zamanı geliyor.  Başarıya giden yolda sezgilerinizi  kullanın. Bu süreçte Lapis Lazuli kullanabilirsiniz.

YAY BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Bu ay mutluluk, iyimserlik, cömertlik ve iyi haberlere gebe sizin için.  Geleceğe yönelik ve olumlu düşünceleriniz yüzünden plan yapmak için harika bir zamandır. Geniş bir bakış açısı ve mükemmel karar verme becerileriniz ile tercih edilen yolu görebilmenizi sağlar. Ailenize ve özellikle çocuklara karşı daha sempatik ve rahatlatıcı bir tavır takınmanızı sağlayabilir. Samimi ve koruyu kişiliğinizi ortaya çıkarmanız sizi çekici hale getirebilir. Bu süreçteSarı  Topaz taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Büyük ve beklenmedik değişimler yaşayabilir, hayatınızda çok önemli değişiklikler  yapmanız gerekebilir. Yeniliklere açık bir döneme geçebilirsiniz.   Özgüveniz ve enerji seviyeniz sebebi ile çevrenizde aranan birisi haline gelebilirsiniz.  Bu süreçte Kyanit taşı kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Sevgi ve sevgiye olan ihtiyacınız artabilir. Mevcut ilişkinizdeki gerginlik nedeniyle fazladan çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.  Tembellik ve bencilliğe doğru bir eğilimi aşmak zorunda kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak için standartlarınızı düşürmemeye özen gösterin. Gereksiz veya yararsız ürünlere para harcamaktan kaçının.  İşlerinizin kolaylaşması sizi mutlu edecektir. İlgi alanlarınız sebebi ile daha fazla çalışma, daha fazla seyahat  etmeniz gerekebilir. Bu süreçte Akik taşı kullanabilirsiniz. Bu süreçte İyolit taşı kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Kendi planlarınızı, fikirlerinizi ve inançlarınızı sorgulamak için iyi bir zamandır. Bu dönemde dikkatli dinleyin ve konuşmadan önce iki kez düşünün. Önemli işlere veya yasal işlemlere katılmanız gerekiyorsa profesyonel bir yardım almanız iyi olur.  Ayrıca bu dönemde geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek için uygun bir dönemdir.  Bu süreçte Apatit kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar