Astroloji

Kasım ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem 2020 yılı Kasım ayı astroloji verilerini mistikalem için yorumladı.

Kasım ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

KOÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Koç burçları ve yükselen Koçlar  sizin için olumlu sonuçlar verecek yeni sözleşmeler, teklifler ya da fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bireysel çabanız alacağınız sonuç üzerinde oldukça etkili olacaktır. Gökyüzü sizden yana olsa da çantanıza şimdiye kadar neler koyduğunuz sistem açısından oldukça önemlidir. Bir şeyi sonuçlandırmadan plansız, programsız oradan oraya savrularak hareket etmeniz zararınıza olacaktır. Başkalarına kefil olmak konusundan dikkatli davranmanız çok önemlidir.  Ailenizle yaşamış olduğunuz tartışma, sürtüşmeleri sonlandırmanız faydalı olacaktır zira bu durum sizin enerjinizin düşmesine neden olacaktır.  Detaylara boğularak ana konudan uzaklaşmamaya özen gösterin.

Kristal Taşınız               :  Morganit

Kelime şifa çalışması  :  Güven, mutluluğun üzerinde durduğu güçlü temeldir.

Kokusu                          : Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği            : Wild Oat - centaury

****************************************

BOĞA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI :  Sevgili Boğa burçları ve yükselen Boğalar sorumluluklarınızın arttığı hatta iş yerinizde bazı değişimlerin söz konusu olabileceği bir ay diyebiliriz. Evinizle ilgili beklenmeyen tadilat veya  değişimler gerekebilir.  Emek verdiğiniz, enerji harcadığınız işlerle ilgili istediğiniz sonuçları alamasanız da sabırlı davranmalısınız. Plütonik aşklara karşı bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız pişmanlık duymanızdan daha iyidir. İnsanlar duygularını değiştiremez belki fakat davranışlarını kontrol edebilirler.  İlişkide bulunduğunuz insanlar yada iş arkadaşlarınızla ilgili beklemediğiniz gerçeklerle yüzleşmeniz olabilir. Mantıklı ve duygularınızdan etkilenmeden karar vermelisiniz.  Hukuki süreçte iseniz yazışmalarınızda aksaklık ve sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Kristal Taşınız               :  Mavi Kuvars

Kelime şifa çalışması  :  Bedenimin tüm gereksinimleri önemli ve doğrudur.

Kokusu                           : Erik Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği             : Elm

****************************************

İKİZLER BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili İkizler burçları ve yükselen ikizler  hayatınızda bazı konularda bitişler ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu konular ile ilgili seçimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz hak edişleriniz hakkında olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.  Başkalarının parası ile gerçekleşen işlerden gelir elde edebilirsiniz.  Size yapılacak teklifleri enine boyuna değerlendirmeden kabul etmemeniz yerinde bir karar olacaktır. Fırsatların fırsat olduğundan emin olmak için söylenenlere değil kanıtlara bakmanız daha doğru olur.

Kristal Taşınız               :  Lapis Lazuli

Kelime şifa çalışması  :  Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk ışınlıyorum.

Kokusu                           :  Menekşe

Dr. Bach Çiçeği             :  Beech

*****************************************

YENGEÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Yengeç burçları ve yükselen Yengeç burçları dinlenmek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapmak isteyebilirsiniz. Daha sağlam adımlar atabilmek için  gerekli olan zamanı kendinize ayırmalısın. İmajınızla ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler olabilir bunları gerçekleştirmek için olumlu bir dönem diyebilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler söz konusu ayaklarınız yerden kesilebilir. Bu  süreçte kariyerinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız               :  Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması  :  Çevremdeki varlıklarla tekrar tekrar fikir alışvrerişi yapmam, yaşamımı bir kez daha zenginleştiriyor.

Kokusu                           :  Limonotu

Dr. Bach Çiçeği             :  Cerato

****************************************

ASLAN BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Aslan burçları ve yükselen Aslanlar  kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olmaya devam ediyor. İş ile ilgili sorumluluklarınız artabilir, sorumluluğunuzun sınırları genişleyebilir.  İnsanlar karşısında ikna ediciliğiniz ile işleri istediğiniz boyuta taşıyabilirsiniz. Tabi ki rekabet ederken herkesin sizin kadar etik olmayacağını göz önünde bulundurarak dikkatli olmanızda fayda olacaktır.  Güveneceğiniz insanları doğru seçmenizde yarar vardır. İkili ilişkilerinizde besleyici ve romantik bir ay sizi bekliyor.

Kristal Taşınız               :  Kaplangözü

Kelime şifa çalışması  :  İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor.

Kokusu                           :  Melisa

Dr. Bach Çiçeği             :  Cherry Plum - Hornbeam

****************************************

BAŞAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Başak burçları ve yükselen Başaklar bu ay silkinmek ve kendinizi toparlamak için uygun bir ay. Artık geçmişi geçmişte bırakmalı ve geleceğe adım atmak için yeni bir sayfa açmalısınız. İç huzurunuz bırakmayı öğrenmenize bağlı diyebiliriz.  Beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz aceleci olmamalı düşünerek ve anlayarak hareket edebilirsiniz.  Detaycılıktan  arınmanız iyi olacaktır. Aksaklıkları büyütmemelisiniz.

Kristal Taşınız               :  Azurit

Kelime şifa çalışması  :  Kendine nasıl sevgiyle gülündüğnü giderek daha iyi öğreniyorum.

Kokusu                           :  Melisa

Dr. Bach Çiçeği             :  İmpatiens

****************************************

TERAZİ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Terazi burçları ve yükselen Teraziler ilişkilerinde tırtıklayıcı, kısıtlayıcı, kıskanç, şüpheci olmaktan uzak durmalı ve dengeyi bulmalıdır. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için enerji harcamanız daha doğru olacaktır. Vereceğiniz her kararın sonuçlarının sorumluluğunu almak zorunda kalacağınızı unutmayın.  İnsanlarla tartışma, rekabet ve sürtüşme dürtünüzle başa çıkmalısınız.  Yer değişikliği düşünenler için bu ayın geçmesini beklemek daha doğru olacaktır.

Kristal Taşınız               :  Opal

Kelime şifa çalışması  :  Yaratıcı gücün her zaman var olan sevgisi gündelik yaşamımda bana cesaret ve dinginlik veriyor.

Kokusu                           :  Nane

Dr. Bach Çiçeği             :  Aspen - Vervain

***************************************

AKREP BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Akrep burçları ve yükselen Akrepler radikal kararlar alabilir dişe diş kana kan diyerek yola çıkabilirsiniz. Şimdiye kadar savunmadığınız ya da sessiz kaldığınız konularda resmi ya da topluma açık harekete geçebilirsiniz. Kariyer hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Finansal konularda yaşadığınız sorular çözüm noktasına yaklaşmış bulunuyorsunuz. Duygusal hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.  Alım satımla ilgili kararlarınızı ertelemeniz doğru olacaktır.

Kristal Taşınız               :  Kunzit

Kelime şifa çalışması  :  Kendim için koyduğum ve gelişmemi engelleyen tüm sınırlamaları değiştiriyorum.

Kokusu                           :  Limonotu

Dr. Bach Çiçeği             :  Wild Oat

*************************************

YAY BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Yay burçları ve yükselen Yaylar uzun zamandır yaşadığınız maddi sorunlarınız nihayet çözüme ulaşıyor. İşinizle ilgili yaptığınız girişimlerle ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bazı işleriniz beklemediğiniz şekilde kolaylıkla ilerleyebilir. Yakın akraba ya da komşularınızla ilgili olarak daha diplomat ve arabulucu olmanız faydanıza olacaktır. Konuları havada bırakmak sorunları ortadan kaldırmayacaktır. Resmi evrak ve işlemlerde dikkatli davranmalısınız.

Kristal Taşınız               :  İnci

Kelime şifa çalışması  :  Şefkati ve fiziksel teması tam haz ve güvenle paylaşıyorum.

Kokusu                           :  Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği             :  Gentian - Cherry Plum

****************************************

OĞLAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Oğlak burçları ve  yükselen Oğlaklar kısıtlanmış ve bunalmış hissedebilirsiniz. Bu anları durup düşünmek ve gözlem yapmak için kullanmalısınız. Stres yapmak yerine doğru zamanı bekleyerek tüm detayları değerlendirdikten sonra harekete geçmek daha müspet sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Tüm olasılıkları değerlendirmeniz gerekebilir. Kendinizi yeni bir aşk ilişkisinde bulabilirsiniz. 

Kristal Taşınız               :  Çeroit

Kelime şifa çalışması  :  Dünyada sürdüğüm hayat öğrenmem ve mutuluğumu tamamlamam için bana sınırsız fırsatlar sunuyor.

Kokusu                           :  Papatya

Dr. Bach Çiçeği             :  Cherry Plum - Willow - White Chesnut

****************************************

KOVA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Kova  burçları ve yükselen Kovalar  yeni fırsatlar ayı diyebiliriz. Vereceğiniz kararlar hayat kaliteniz üzerinde olumlu etkiler yapabilir.  Bekar Kovalar aşk hayatında yeni heyecanlara yelken açabilirler.  Sosyal çevrenizde genişleme sök konusu olabilir. Eğitim konularında yeni eğitimler peşine düşebilirsiniz.  Bu ay değişikliklerden hoşlanmayabilirsiniz.  Şimdiye kadar almış olduğunuz kararları da istikrarlı bir şekilde uygulamaya devam etmelisiniz.

Kristal Taşınız               :  Rodokrozit

Kelime şifa çalışması  :  Aydınlanma fırsatı her zaman tam burnumun ucundadır.

Kokusu                           :  Mine Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği             :  Rock Rose

****************************************

BALIK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Balık burçları ve  yükselen Balıklar üzüldüğünüz sizi yıpratan her şeyden uzaklaşmak için ideal bir ay. Hayatınızda varlıkları ile yokluklar aynı olan insanları ayıklamanız olasıdır. Artık belki de sizi keyiflendirecek hobiler ve eğlencelere vakit ayırmalısınız.  Karşınıza çıkan gelişmelere ve insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Kendinize ve sağlığınıza önem göstermelisiniz. Şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

Kristal Taşınız               : Obsidyen

Kelime şifa çalışması  :  Gündelik mutluluğun anlamını şükranla kabul ediyorum.

Kokusu                          :  Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği             :  Beech

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar