Astroloji

Kasım Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Astroloji verilerine göre Kasım ayında burçları bekleyen olası haller nelerdir? Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

Kasım Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Koç ve Yükselen Koç Burçları Kasım Ayı Burç yorumu:  Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları  ilişkileriniz ya da ortaklı işleriniz konusunda canınızı sıkacak  olaylara müdahil olmamanız iyi olacaktır. Bekarlar arkadaş çevresinden bir flörte yelken açabilir. Var olan ilişkilerde kıskançlık ilişkilerinden uzak durmanız faydalı olabilir.  İlişkinizin selameti açısından duygularınızı kontrol etmeniz yerinde olacaktır. Eleştirilere karşı öfke beslememelisiniz. Yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. 

Kristal               : Yakut

Esans                : Ceviz

Bach Çiçeği      : Frankincense

Olumlama        : Kendi duygularımın akışının gitgide daha açık seçik farkında oluyorum, bundan ötürü de mutluyum.

************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları duygusal gel-gitleriniz ilişkilerinize zarar verebilir. Sevdiklerinizin desteğini almak bu süreçte sizin için faydalı olabilir. Yüksek özgüveniniz ve hitabetiniz insanlar tarafından etkileyici bulunabilir.  Dost ve düşmanlarınızı tanıyabilir ve bazı durumlar sizde şaşkınlık yaratabilir. Objiektif davranmanız sorunların çözümünü kolaylaştırabilir. 

Kristal               : Apolit

Esans                : Kasnı otu sakızı

Bach Çiçeği      : Lariks

Olumlama        : Yaşamımın planlanması için yaratıcı gücün rehberliğine özenle dikkat ediyorum. 

************

İkizler ve Yükselen İkizler Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler burçları umduklarınız ve bulduklarınız birbirini tutmayabilir.  Üzerinizden fayda sağlamaya çalışan insanlara dikkat etmelisiniz.  Ruhsal olarak kendinizi kalabalıklar içerisinde yalnız hissedebilirsiniz.  Yardım etme duygunuz yüksek olduğu için ilginiz olmayan konular içerisinde kendinizi bulmanız mümkün.  Yaşam gücünüzü biraz da kendiniz için harcamalısınız.  Hedeflerinizden sapmadan yürümelisiniz. 

Kristal               : Dumanlı Kuvars

Esans                : Asilbent Sakızı

Bach Çiçeği      : Rescue Remedy

Olumlama        : Bedenimin tüm bölümleri, aklım ve ruhum birlikte ahenk içinde çalışıyor. 

************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç burçları sürekli sorunlar üzerinde odaklanmanız sizi bir kaosun içerisine çekiyor  artık bu durumdan çıkmak için harekete geçmelisiniz.  Alınganlıklarınız çevrenizdeki insanları kaybetmenize neden olabilir. Bazı hayallerinizin hüsranla sonuçlanması motivasyonunuzu düşürebilir.  Takıntılarınız için gerekirse profesyonel bir destek almanız hayatınızı kolaylaştırabilir. 

Kristal               : Ametist

Esans                : Servi Ağacı

Bach Çiçeği      : Kanguru-Gras

Olumlama        : Her edindiğim deneyimi kişisel mutluluğumu geliştirmek için fırsat biliyorum. 

************

Aslan ve Yükselen Aslan Kasım Ayı Burç yorumu : Sevgili yükselen Aslan ve Aslan burçları iş yerinizde yaşanacak bazı sorunları ikna kabiliyetiniz ile çözebilirsiniz.  Kendi güvenlik alanınızı korumak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.  Sürpriz bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal bir ortamda karşılaşabilirsiniz.  Bazı olayların arkasında neler olduğunu anlamanız mümkün olabilir. Sezgileriniz artabilir, kulak vermeyi unutmayın. 

Kristal               : Kristal Kuvars

Esans                : Nane

Bach Çiçeği      : Scleranthus

Olumlama        : Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmamam yardım ediyor.

************ 

Başak ve Yükselen Başak Kasım Ayı Burç yorumu : Sevgili yükselen Başak ve Başak burçları bazı kişilerle ortaklaşa yapmayı planladığınız işler söz konusu olabilir.  Zaman hızlı akıyormuş hiçbir şeye yetişemiyormuş hissine kapılabilirsiniz.  Hırslı davranmamaya  dikkat edin. Sizi yanlış kararlara sevk edebilir. İlişkilerinizde romantizm olabilir. Kariyer ve  finans konularında bazı stresli günler yaşanabilir. 

Kristal               : Labradorit

Esans                : Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Scleranthus+Impatiens

Olumlama        : Her kararı güvenle ve bilgelikle veriyorum. 

************

Terazi ve Yükselen Terazi Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz.  İlişkilerinizdeki pürüzler sizi zor durumda bırakabilir.  Akılcı ve pozitif bir yaklaşım içerisine girmeniz yerinde olabilir. Enerjinizi işinize kanalize etmeye çalışabilirsiniz. Sözler değil yazılı beyanlar üzerinden hareket edin.  Birden fazla hedef yerine tek bir hedefe yönelmeniz yerinde olabilir. 

Kristal               : Kehribar

Esans                : Ylang ylang

Bach Çiçeği      : Kirsche

Olumlama        : Yaşamımın her alanında her anında daha fazla sevinç kaynağını keşfediyor ve bunlara yakınlaşıyorum. 

************

Akrep ve Yükselen Akrep Kasım Ayı Burç yorumu : Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları ilişkinizde net olmanız, konuşarak çözüme ulaşmanız problemleri çözebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla sosyalleşmeniz sizi mutlu edebilir.  Öz değerinizle ilgili sorgulamalar içine girebilirsiniz.  Bu düşünceler takıntılara sebep olabilir. Sağlığınız için  spora başlamanız yerinde olabilir.  Böylece enerjinizi ve duygularınızı dönüştürebilirsiniz. Arzularınızı gerçekleştirmek için sabırlı olmalısınız.

Kristal               : Krizokol

Esans                : Portakal

Bach Çiçeği      : Lariks

Olumlama        : Korkularıma gösterdikleri yardım için teşekkür ediyorum ve onları danışman çemberimde eşit durum sahibi olmalarına izin veriyorum. 

************

Yay ve Yükselen Yay Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları kendi öz değerinizin farkına vardığınızda çevrenizin de takdirini kazanacaksınız.  Zihniniz oldukça yoğun  dolayısı ile kararlarınızı üzerinde çok fazla düşünerek yapmanız yerinde olabilir.  Planlı ve disiplinli olmalısınız, sözler verirken sonraki adımları düşünmeden hareket etmemelisiniz. Size sunulan yeni fikirleri üzerinde düşünmeden red etmeyin.  Fevri her hareketinizin olumsuz bir sonucu olabilir. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Limon

Bach Çiçeği      : Wasserviolett + Rote Kastanie

Olumlama        : Günlük zorunluluklarımın tam olarak yerine getirilmesi bana geniş tefekkür olanağı veriyor. 

************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Oğlak ve Oğlak burçları aynı anda birden fazla uğraşıyor olmanız karmaşaya sebep olabilir. İş arkadaşınızla bir gönül macerası gündeme gelebilir.  Yeni fikirler ortaya çıkabilir. Estetik konularda girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi farklı platformlarda ifade edebilirsiniz.  Çevrenizdeki insanlar sizi gizemli bulabilir. 

Kristal               : Selenit

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Chestnut Bud

Olumlama        : Düşüncelerimin her birini, bir sağaltım ve gelişme fırsatı olarak sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum. 

************

Kova ve Yükselen Kova Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Kova ve Kova burçları maddi ve manevi konularda şansınızın açıldığı bir dönemdesiniz .  Arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizinle ortak amaçlara sahip insanlarla hareket etmeniz  sizi başarıya ulaştırabilir. Kariyerinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Gizli planlarınız olabilir. Girişimci olmaya özen göstermelisiniz. Yeni iş anlaşmaları ve fırsatlar olabilir. 

Kristal               : Malahit

Esans                : Paçuli

Bach Çiçeği      : Ziarapfel

Olumlama        : Çevremdeki varlıklarla tekrar tekrar fikir alışverişi yapmam, yaşamımı bir kez daha zenginleştiriyor. 

************

Balık ve Yükselen Balık Kasım Ayı Burç yorumu: Sevgili yükselen Balık ve Balık burçları maddi konularda bazı sıkıntılar yaşamamanız adına harcamalarınızda dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim.  Yeni imkanlar yaratmak için gözünüzü açık tutun. Eskinin eskide kalışını motto edinmeniz yerinde olabilir.  Geçmişe takılmak bir şey kazandırmayacaktır.  Risklerden uzak durmalısınız.  Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. 

Kristal               : Dumanlı Kuvars

Esans                : Limonotu

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama        : Düşüncelerimi, çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar