Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 9 - 15 Ağustos

Astroloji verilerine göre 9-15 Ağustos haftasında burçları bekleyen olası halleri Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 9 - 15 Ağustos

KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU: İki haftalık dönemde bekar koçlar yeni bir birlikteliğe adım atabilirler. Evliler ise; çocuk kararı alabilir veya çocuk sahibi olabilirler. İletişim ve anlaşmalarda ani krizler çıkabilir. Öfke kontrolü burada devreye giriyor. Hayalinizdeki bir şans kapınızı çalabilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU: Hafta genelinde ailenize, evinize veya emlak işlerine zaman ayıracaksınız. Hafta sonunda; bekarlar sevgilileriyle, evliler çocuklarıyla ilgilenecekler. İlişkilerde geçmişten gelen bazı sorunlar tekrar bir tartışma yaratabilir. Dikkatli olmakta yarar var.

İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU: İletişimin yoğun olacağı bir dönemdesiniz. Yanlış anlaşılmalar ve fevri hareketler olası. Daha serinkanlı ve düşünerek hareket etmelisiniz. Arkadaş çevrenizden kaynaklı bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kariyerde sorumluluk aldığınız konuda şans yanınızda.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU: Hafta başında yakın çevre ilişkileri ön plandayken, haftanın ikinci yarısı kazançlarınıza odaklanacaksınız. Aşk ve parayla ilgili konularda doğru strateji yapamayabilirsiniz. Acele etmeden, iyice düşünerek hareket etmeniz yararınıza olacak.

ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU: Bu hafta burcunuzda gerçekleşen yeniayla birlikte, her konuda başlangıçlar için adımlar atabilirsiniz. Kısa vadeli amacınıza, tam istediğiniz şekilde ulaşma fırsatı mevcut. Ancak önümüzdeki iki hafta, ummadığınız bazı aksilikler ve ani kaza riskine dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU: Ailedeki kadınlarla anlaşmakta sorun yaşayabilirsiniz. Olaylar büyüyerek Bumerang etkisiyle bir anda size dönebilir. Mücadele gücünüz yüksek olsa da, daha kendi halinde kalmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda akılla hareket etmelisiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU: Arkadaş çevrenizde maddi nedenlerden kaynaklı ani krizler çıkabilir. Doğru iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğüne takılarak duygusal acı çekebilirsiniz. Özveriyle emek verdiğiniz konulardaysa şans sizden yana.

AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU: Kariyerinizle ilgili bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak ortak projelerde ansızın maddiyat kaynaklı sorunlar çıkabilir. Evliler de eşleriyle problem yaşayabilirler. Burada sakin ve akılcı iletişim önem kazanıyor. Sorumluluk aldığınız konuda hak ediş alacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK YORUMU: Hukuk, eğitim, yurt dışı, turizm konularında gelişmelerin olacağı bir süreçtesiniz. Bu konularda atacağınız adımlarda bazı aksilikler çıkabilir. Emlak veya kariyerle ilgili gelen cazip teklifler yanıltıcı olacak. Bu farkındalıkla hareket etmeniz iyi olur.

OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU: Ödemeler, krediler, miras gibi konularda gelişmeler yaşayacaksınız. Devam eden rahatsızlığı olanlar bir operasyon geçirebilirler. Kardeşinizle aniden bir anlaşmazlık gelişebilir. Duygularınızda ego ve kibir ortaya çıkabilir. Bu da sizi zorlayıcı olur.

KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU: İki haftalık süreçte bekarlar evliliğe dönük adım atabilirler. Bazı kovalar ise; yeni bir ortaklık yapabilir ya da bir projeye dahil olabilirler. Ancak yapılacak anlaşmada bazı aksilikler veya anlaşmazlıklar çıkabilir. Alacak verecek konularındaki hesaplamalara dikkat!

BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU: Hasta olan balık burçları bu hafta iyileşebilirler. Çalışma hayatınızda bazı yeni adımlar atabilirsiniz. Ancak tahmin etmediğiniz birtakım sorunlar çıkabilir. Bazı balık burçları evcil hayvan alabilirler. Evlilik ve ortaklık konularında yanıltıcı cazip teklifler gelebilir. Dikkat!

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç - internethaber.com

Yorumlar