Astroloji

Haftalık Burç yorumları: 8 - 14 Şubat

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, astrolojide burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı

Haftalık Burç yorumları:  8 - 14 Şubat

Tüm burçlar için pazartesi günü aklınıza geleni yaşamınıza çekme ihtimalinin çok yüksek olduğu bir gün. Güzel düşünün, güzel şeyler olsun. Perşembe günü ise; aşk ve para konularında şanslı etkiler devrede. Özellikle 17:30- 18:00 arasında bolca dua edebilirsiniz.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Oldukça sosyal olacağınız bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizden maddi anlamda destek alabilirsiniz. Bekarlar sosyal ortamlarda yeni bir sevgi ilişkisine başlayabilirler. Gelirlerinizle ilgili bir nedenle tartışma ihtimali var. Kariyerle ilgili olarak kadınlardan destek alabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çarşambaya kadar daha sosyal olacaksınız. Sonrasında ise; kariyerinize ya da hedeflerinize odaklanacaksınız. Bazı tartışma ihtimalleri var. Enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bir dönemde olduğunuz için öfke kontrolünde zorlanabilirsiniz. Sakin kalan kazanır.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta genelinde kariyerinize odaklanacaksınız. Hafta sonunda ise; şehir dışına kısa bir tatile gidebilirsiniz. Perşembeden itibaren şanslı iki haftalık bir döneme giriyorsunuz. Özellikle 22 Şubat sonrasında yeni planlar için adım atabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğitim, hukuk, yurt dışı veya uzak akrabalarla ilgili konulara yoğunlaşacaksınız. Sosyal ortamlarda bulunursanız, ani bir sağlık sorunu riskiyle karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşınızla devam eden sorunlar büyüyebilir. Perşembe veya Cuma günü konuşarak sorunu çözebilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Evlilik ve ortaklı projelerle ilgileneceğiniz bir hafta. Bazı gergin enerjiler nedeniyle abartılı tepkiler verme ihtimali var. Sakin olun. Bekarlar yeni biriyle evlilik amacıyla bir ilişkiye başlayabilirler. Perşembe veya cuma günü güzel gelişmeler olabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Günlük işlerinize yoğunlaşmışken, sağlığınızla ilgili gelişmeler olabilir. Kaza riskine dikkat. Evcil hayvanı olanların onunla ilgilenmesi gerekebilir. Bekarlar yeni bir aşk için perşembe gününü değerlendirebilirler. Her türden ilişkiyi yumuşatmak için de uygun bir gün perşembe.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Genel olarak aşk ve ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. Çocuğu olanların onlarla daha çok ilgilenmesi gerekecek. Evlilik ve ortaklıklarda güç mücadelesi ve kavga riski yüksek. Temkinli olmakta yarar var. Perşembe gününden itibaren her tür konuda güzel iki haftalık bir dönem başlıyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ailenizle ve evinizle daha çok ilgileneceksiniz. Bir takım gayrimenkul yatırımı da yapmak isteyebilirsiniz. Anlaşma veya kontrat için 22 Şubat sonrasını beklemekte fayda var. Aklınızla değil, iç sesinizle ve hislerinizle hareket ederseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kardeş, yakın çevre ilişkilerine yoğunlaşacağınız bir hafta. İletişime bağlı işlerde çalışanlar için tempo yüksek olabilir. Yanlış anlama veya anlaşılma nedeniyle bazı aksilikler yaşanabilir. Ön planda olmak, başarınızla kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kazançlarınıza odaklanacağınız bir hafta. Aile içinde maddi konulardan kaynaklı bazı tartışmalar olabilir. Olayların üstüne giderseniz kontrolden çıkabilir. Dikkat! Stratejik ve akılcı davranır, olaylara farklı yönden bakarak empati yaparsanız çözmek kolay olur.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ön planda olmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Farklılığınızla da bunu başarabileceksiniz. Şansınızın bol olduğu bir hafta. Bazı estetik dokunuşlar yapmak isteyebilirsiniz. Ufak işlemlerde sorun yok. Ancak büyük değişimler söz konusuysa. Güzel sonuç alabilmek için 22 Şubat sonrasını bekleyin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İçe dönük olabilir, evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Kendinizi adadığınız evlilik veya ortaklı bir işle ilgili ani çıkan bir kriz nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Strateji ve doğru iletişimle her konunun üstesinden gelebilirsiniz. Geçmiş emeklerinizin karşılığını da alacaksınız.

Not: Yükselen burcunuzu da okuyun. Unutmayın, doğum haritası parmak izi gibi her kişiye özeldir. Burçlar sadece %20 sonuç verir.

Astrolog Aysun Köşker Koç -  Yenikadin.com

Instagram: astrologaysunkoc

Yorumlar