Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 7-13 Şubat

7 - 13 Şubat 2022 haftasında astrolojik olayların burçlara olası etkilerini astrolog Özlem Recep yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 7-13 Şubat

Retro enerjileri her birimizi derinden yordu. Venüs retrosu, Merkür retrosu, tutulma döngüsü derken hayatımız içerisinde hızlıca gelişen konular karşısında nefes alamaz hale geldik. Ama sıkı durun: Bu hafta itibariyle sisli perdeler kalkıyor!

İş, aşk ve parasal konularda daha sağlamcı ve aklı başında hareket etmeye başlayacağız. 2021 Kasım ayında zihnimizi karıştıran döngüler 7-13 Şubat haftasıyla tüm gerçekliğiyle gözler önünde olacak. Arkamızdan gizli dönen oyunları yeni fark etmiş, bambaşka birinden duymuş ya da yeni öğrenecek olabiliriz. Size tavsiyem olayları gündeme dahi getirmeyin, ne olmuşsa olmuş. Sadece yeni döngünüzde hakkınıza girilmesine izin vermeyin. Her yol bir öğretidir, haklıysak hak edişi beklemek kadar güzeli elbette yoktur.

Geçtiğimiz aylarda yeni ayrılık yaşayan çiftlerin, bu hafta itibariyle tekrar kavuşmak ve buluşmak için şansları var. Sürpriz haber ve itiraflarda bulunan çiftler, yeni girecekleri döngüyle birlikte mart ayının ortalarından sonra beraberliklerinde önemli adımlar atacaklar.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta parasal konularda bazı zorlukların içerisinde yeni çıkış yolları bulmaya çalışabilirsiniz. Değer görmediğiniz yerde olmak istemeyeceksiniz. Arkadaş ortamınızda yapılan eleştirilere artık dur demek isteyeceksiniz, aman gerginliklere dikkat edin olur mu? Dönüşü olmayan olaylara gebe bir süreçten geçerken, özel hayatınızda gerçekler ve hayaller arasında bazı hayal kırıklıklarınız oluşabilir. Aşk konusunda daha sağlam adımlarla ilerleyecek ve sürpriz gelişecek konulara gebe bir hafta içerisinde olacaksınız.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta zorlandığınız yerlerden güçlenerek çıkacaksınız. Herkes enerjinize hayran kalacak. Yeni imaj değişikliklerine de açıksınız, saç modelinizi değiştirebilir ya da farklı bir renge boyatabilirsiniz. Kariyer yolculuğunuzda sıkıntı yaşadığınız konular net bir şekilde çözümlenmeye başlayacak. Aşk ve sevgi konularında zihninizi toparlayıp karşı tarafa net bir şekilde beklentilerinizi anlatırsanız gökyüzü sizi destekleyecek.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta gizli düşmanlarınızın eyleme geçmesi sizi zorluyor olabilir. Çalışma hayatınızda, üniversitede eğitim aldığınız yerde oluşabilecek gerginliklere karşı daha dikkatli olmalısınız. Eşinizin ailesiyle oluşabilecek gerginliklere üzülmeyin, zorlandığınız yanlarınız aslında güçlü olan yanlarınızı oluşturacak. Eğitim ve yurtdışı planlarınızla ilgili atılım yapmak istiyorsanız öncelikle maddi konuları bu hafta düşünmelisiniz. Aşk ve sevgi konularındaysa hayattan tam anlamıyla ne ve nasıl birini istiyorsunuz? Şimdi karar haftası sizin için...

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta sevdiğiniz biri, belki de aranıza giren uzun bir yol sizi sıkıntıya sokuyor olabilir... Aşk mı? Arkadaşlarınız mı? Evlenmek istiyor ama maddi imkansızlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Karşı tarafın zihninden geçenlerden emin olamıyorsunuz belki... Tüm bu soruların cevapları bu hafta gözler önündeyken, hafta ortasında görünmeyen olmak, karşı tarafı analiz etmek için şahane bir gökyüzü bulunuyor. Bebek sahibi olmak isteyenler tedavileri zorluyor olabilir; moralleri bozmadan yola devam.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta eşinizle yaşadığınız konuların sıkıntılarının oldukça büyüdüğü bir döngünün içinde olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yaptığınız atılımlar ve değişen şartlar da diğer yandan sizi zorluyor olabilir. Kim bilir şu sıralar gerçekleşen konular yerine bambaşka iş ya da yerleşme alanı sizinle birlikte olabilir ilerleyen aylarda. Özel hayatınıza ve beraberliğinize özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta çalışma hayatınızda hukuksal süreçlerle ilgili olan problemler karşınızda bulunabilir. Çalıştığınız kişilerin gerekli hukuksal süreçlere uymayan tutumları içinizi sıkabilir. Ya da eskiden kalma haklarınızı bu hafta itibariyle alacak olabilirsiniz. Sık ve yorucu yolculuklara çıkarken de kendinizi bulabilirsiniz.  Öğrenci Başak burçları bu hafta atılım yapacakları konular ve kendilerini göstermek istiyorlarsa projelere asılın derim. Hafta sonuna doğru kalabalık ortamların arasında bulunmak ruhunuza çok iyi gelecek. Kalbi boş olanlar için sürpriz karşılaşma ve görüşmeler görünüyor.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta Aşk hayatınızda birbirinize kenetlenirken, bir yandan da içinizde bir yerde sakladığınız gizli bir yönün olması sizi zihnen yoruyor olabilir. Çocuğunuzun sağlık problemleriyle ya da maddi problemleri sizi zorluyor ya da ilgileniyorken kendinizi bulabilirsiniz. Önemli bir gider için kredi yapılandırması yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu hafta yurtdışı seyahat ve taşınma organizasyonları, yabancılardan gelecek olan destekler ve kariyerinizle ilgili olan atılımlarda şans sizden yana olacak gibi görünüyor.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta anneniz veya kendi çekirdek ailenizde ebeveynlerinizin hayatınız hakkındaki yorumu ruhunuzu yorabilir. Ama sizin iyiliğiniz için endişelendiklerini de biliyorsunuz değil mi? Eşinizle ilgili gerilimlere oldukça dikkat etmelisiniz. Ayrılık aşamasındaysanız düşünmeden hareket etmemek önemli. Bu hafta evliliğinize, beraberliğinize hafta sonu yapacağınız baş başa kısa bir seyahat çok kurtarıcı olacaktır. Ev ve hane değişikliği, tayin aşamasında olan kişiler sürpriz şekilde hane arayışı içerisinde olacaklar gibi görünüyor.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta iş yerinizdeki sözleşmeler sıkıntılı olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız gerilimler ruhunuzu zorlayabilir. Aracınızla seyahat ederken, trafikte hız yapmamaya ve kaza yapmamaya karşı daha dikkatli olmalısınız. Parasal konularla ilgili alamadığınız ödemeleri toparlamak için gökyüzü sizi destekleyecek gibi görünüyor. Ancak bunun bir kısmını oluşan masrafları kapatmak için kullanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eşinizle birbirinize daha fazla kenetleneceğiniz ve ne zamandır birbirinizi ihmal ettiğinizi anlayacağınız kıymetli bir döngüden geçeceksiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta enerjiniz oldukça artıyor. Kazalara çok açıksınız aman dikkat. Parasal konularda zorlandığınız bir süreçten geçebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili ödemeler karşısında zorlanabilirsiniz. Grupların içerisindeki arkadaşlar arasında çıkan söylentiler, popülaritenize zarar verebilir. Aşk hayatınızda değişen tutumunuzla birlikte bu hafta içerisinde ayrılıklar yaşanabilir. Dostunuzu düşmanınızı hafta sonuna doğru anlamlandırdığınız bir döngüden geçerken, kendinizden başkasına güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta kariyerinizde yapmak istediğiniz atılımlar, sürpriz şekilde yön değiştiren zorluklarla birlikte karşınızda oluşan durumlar karşısında ruhunuz sıkılabilir. Biraz sakin ve olayları akışına bırakmak oldukça önemli. Aile büyüklerinizin ya da çocuklarınızın sağlık sıkıntıları tetiklenebilir, biraz onlarla ilgilenmek gerekebilir. Haftanın ortasında aşk hayatınızda uzunca zamandır isteyip de görüşemediğiniz ya da cesaretiniz yoksa işte bu hafta sizin haftanız olacak ve sürpriz şekilde görüşmeler yaşayacaksınız. Belki de bu aşk sizin hayatınızın sürprizidir, kim bilir?

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta ulaşımda çıkan problemler karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Zihninizi yoran telefon konuşmaları ve arkadaşlarınızın problemleri karşısında siz ne kadar önemseniyorsunuz bu çok önemli olacak. Kalbiniz boşsa kalabalık ortamlarda karşınıza çıkacak biriyle hafta sonuna doğru sürpriz şekilde görüşmeler yaşayabilir ve ona şans vermek isteyebilirsiniz. Evli olanlarsa bu hafta bebek sahibi olmak için olumlu gökyüzü etkileri altında olacak gibi görünüyor. Kariyerinizle ilgili olan konularda bu hafta sakinliğinizi koruyunuz, önümüzdeki hafta pek çok konu rahatlamaya başlayacak.

Astrolog Özlem Recep - www.marieclaire.com.tr/

Yorumlar