Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 7 - 13 Ekim

Astrolog Demet Hoşman 7 - 13 Ekim haftasında burçları astrolojik açıdan bekleyen olasılıkları yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 7 - 13 Ekim

Koç Burcu Haftalık Burç yorumu: Terazi burcu gezegen transitlerine Mars gezegeni de yaklaşık iki aylığına dahil oluyor. Bu nedenle diğer zamanlara oranla daha sinirli ve hırçın davranışlar içinde olacaksınız. Aşırı duygusal panik hali içinde yakınınızda olan birçok kişi ile tartışabilirsiniz. Mantığınızı devreye sokmak bir hayli zordur aklınızda anlamsız ve ilişkilerinizi sıkıntıya sokabilecek birçok fikir vardır. Aşırı sinirli haliniz ile bu fikirlerinizi fiiliyata geçirmek uğruna bir savaş hali içinde olursunuz. Sürekli kendi haklılığınızı savunur hiçbir itirazı en olumlu konuşmayı dahi kaldıracak ya da inanacak güçte olmazsınız. Size karşı gelen insanlarla empati yeteneğinizi kaybederek ılımlı davranmak yerine oldukça kırıcı davranışlar sergiler ve kim uyarırsa uyarsın kendi olumsuzluğunuzun farkında olmazsınız. Bir söz, bir davranış aniden kaoslara sebep olarak kritik saatler geçirmenize sebep olabilir. Mantığınızı öne çıkarmaya çalışır, duygularınızı bastırırsınız. Fakat mantığınız da doğru işlemediği için konuşmalarınız can acıtıcı ve laf sokucu şekilde gelişir. Problemlerinizi konuşmalarla çözümlemeye çalışırsınız fakat saatler süren konuşmalar bir adım dahi ilerlemenize meydan vermezken olayların daha da çıkmaza girmesine sebep olabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç yorumu: Merkür gezegeninin Akrep burcu transitine bu hafta Venüs gezegeni de dahil olacak. Zıt burcunuz Akrepte olan aktif enerji sebebi ile huzursuz ve kırıcı davranışlar içinde olacaksınız. Siz birilerini kırar ve bu durumdan pişman olmazken başkaları da sizi kırabilir. Negatifliğinizin karşınızdaki kişilere ayna şeklinde geçtiğinin farkında olmanız gerekiyor. Olayları akışına bırakabilseniz düzelebilecekken daha fazla üstüne gitmenizle daha karmaşık bir hale getirebilirsiniz. Aile fertlerinizden kadınlar ve eşinizle alakalı da tatsız konuşmalar gündeme gelebilir. Birbirleri ile basit nedenlerden kızan yakınlarınızın ve eşinizin tartışmasına karışır ve olayı bastırmak isterken yanlış sözleriniz yüzünden sorunun daha fazla büyümesine olanak tanırsınız. Olayları ve yakınlarınızı bir süreliğine oluruna bıraksanız her şey düzelecektir. Fakat her şey ve herkes üstünüze geliyormuş gibi savaş ve müdafaa halinde olursunuz. Yakınlarınızla karşılıklı olarak birbirinizin fikirlerine karşı çıkar ve kızgın sözlerin yaratacağı tartışmalar sebebi ile kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. İlgi istediğinizi söyleyip ilginin nasıl gösterileceğini kendiniz de bilemezsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç yorumu: Güneş ve ay arasındaki üçgen açı ile birlikte Mars gezegeni de terazi burcundan yaklaşık iki ay boyunca sizi birçok konuda destekleyecek. Mars’ın verdiği enerji şekli, cesaret, özgüven ve kararlılıktır. Fakat gözü kara hareket etmez tüm olasılıkları hesap etmeye çalışırsınız. İş görüşmeleri, sürünceme de kalan konular, daha önce çekindiğiniz problemler bu süreçte kolaylıkla halledilir. Özünüzde var olan fakat ortaya çıkarmakta zorlandığınız özelliklerinizi daha rahat bir şekilde çıkaracak ve her anlamda başarıya odaklanacaksınız. Büyük bir gayret göstermeseniz bile birçok olanak kapınızda kendiliğinden belirmeye başlayacak. Duruşunuz sağlam olacak ve ne yapmanız gerekiyorsa hiçbir tereddüt göstermeden hızlı kararlar alacaksınız. Yapabileceklerinizin bilincinde olarak önemli görüşmeler gündeme gelecek ve yeni bir konuda anlaşma sağlayarak başkalarından da güçlü destekler alacaksınız. Karamsarlıktan uzak ne istediğinizi gayet iyi bilecek ve faydalarını uzun yıllar göreceğiniz yeni başlangıçlar yapacaksınız. Cana yakınlığınız ve sevimliliğinizin daha fazla öne çıkması ile etrafınıza da pozitif enerji gönderecek sevdiklerinizle karşılıklı güzel paylaşımlar içinde olacaksınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç yorumu: Akrep burcu gezegen transitlerinin başlaması dolunaya bir hafta kala size rahatlatacak. Kadınlardan da faydalar görebilirsiniz. Her anlamda popülaritenizin arttığı bir süreçtir. Aşk teklifleri alabilir, karşı cins tarafından beğenildiğinizi hafta boyu çok derinden hissedebilirsiniz. Hiçbir beklentiniz olmadan birinin derdine derman olursunuz ve başkalarına yaptığınız her yardım size geri döner. Oldukça dengeli, sakin ve mantıklı davrandığınız bir süreçtir. Önemli görüşmeler, önemli iş birlikleri yapılır. Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak ilişkinizi de dâhil olmak üzere her şeyi mantık çevresinde değerlendirerek olumlu gelişmelerde bulunursunuz. Sabrınız artacak, makul bir çerçeve içinde canınızı sıkan insanlara dahi tahammül göstereceksiniz fakat hakkınızı savunmayı da ihmal etmeyeceksiniz. Hiç kimsenin kutsallarınıza ve sınırlarınıza dokunmasına izin vermeyeceksiniz. Kadınlarla artan ilişkiler hafta boyu tüm ilişkileriniz de etkin olur. Çok fazla kalabalıklarda bulunur, yeni insanlarla tanışırsınız. Sizi rahatsız eden sorunlarla ilgili yeni çözüm yollarını diğer zamanlara göre kolaylıkla bulursunuz.

Aslan Burcu Haftalık Burç yorumu: Terazi burcu gezegen transitleri sizi pozitif anlamda etkiliyor. Hafta boyunca pozitif enerji ve sevinç ile dolup, taşacaksınız. Kendinizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak oldukça rahat hissedeceksiniz. Samimi, yardımsever ve neşeli halinizi hiçbir şeyin bozmasını istemeyeceksiniz. Müşkül durumda olanlara el uzatacak bu sayede korunup, kollandığınızı hissedeceksiniz. Olayları, insanları ve her şeyden önce kendinizi kontrol edebilirsiniz. İş ilişkileri, gurup çalışmalarınız da düşündüğünüzün tersine oldukça olumlu yürür. Sürüncemede kalan konular hızla yoluna girer. El attığınız her konudan kazançlı çıkan olursunuz. Karşı cinsle olan ilişkiler de yaşamınızın merkezine oturur ve memnuniyet verici şekilde gelişir. Sizi uzun zamandır beğenen biri güler yüzünüzden ve pozitif yaklaşımlarınızdan cesaret alarak duygularını kolaylıkla açılabilir. Başlangıçta hayallerinize uymadığını düşünseniz bile size duygularını açan kişiye en azından onu tanımak adına arkadaşça bir şans vermeyi deneyeceksiniz. Duygusal anlamda aldığınız darbelerin yarattığı korkularınızı yenmeniz için hayatınıza girmek isteyenlere bir şans vermelisiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç yorumu: Akrep burcu transitlerinin başlaması ile merhametli ve sempatik yönleriniz daha fazla ortaya çıkar. Sezgileriniz güçlenir, mistik ve dini konularla daha fazla ilgilenilir. İnsanlara yardım etme meyilli çoğalır, siz de başkalarından kolaylıkla yardım görebilirsiniz. Sevgiye ve ilişkilere dair sorunlar bu süreçte kolaylıkla çözülür. Yapıcı ve güçlü bir enerji sayesinde her tür işinizi ve ilişkinizi kolaylıkla yoluna sokma fırsatları sağlarsınız. En basit bir konuyu dahi en derinine kadar araştırma isteğiniz yoğun olacağından ele aldığınız tüm zor işlerde verim ve başarı sağlarsınız. İnsanlarda güven uyandırır, kendinizin ve başkalarının hayat tecrübelerini göz ardı etmeyerek birçok girişimde olumlu olarak kullanırsınız. Yanlış kararlardan ve yanlış insanlardan kendinizi adeta bir kalkan takarak korumaya alırsınız. Geçmişe ait sorunlarınız ve sürüncemede kalan konular varsa bu süreçte kolaylıkla halledersiniz. Duygularınız ve amaçlarınız uyum içinde olur ve sizi rahatlatır. Geçmiş de yaşadığınız üzüntüleri kabul ederek önünüze bakmak için büyük bir istek duyarsınız bu şekilde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlarsınız. Bu dönemde kendiniz ve geleceğiniz için birçok şey yapmak istersiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç yorumu: Önümüzdeki hafta sizi bir hayli etkileyecek bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay öncesi hatalarınızı ve olumlu özelliklerinizi analiz etmeli ve önlemler almalısınız. Hayatınızda eksik kalan tüm konuları yeniden gündeme getirin ve sonuçlandırmaya çalışın. Sahip olduğunuz her değeri gözden geçirmeye çalışın. Kendinizi kanıtlama, yaptıklarınızı herkesin görmesi gerektiği düşüncesine esir olmadan empati kurun ve kendinizi eleştirin. Her meseleyi ve herkesi kontrol altında tutmanın imkanı olmadığını kabul edin ve akışa teslim olun. Sebepsiz yere artan içsel sıkıntılarınızı ve takıntılarınızı siz yaratıyorsunuz. Yenilenme ve geleceğe bakma adına duygusal olarak yenilenmek zorundasınız. Tesadüfen karşılaştığınız bazı kişiler kendinizi sorgulamanıza ve değişiklikler yaratmanıza neden olur. Daha fazla içe dönük ve can sıkıntıları ile uğraşmak yerine gizli yönlerinizle ilgilenmeye başlamalısınız. Hayatınızda geri planda bıraktığınız her şeyin gerekli olduğunu düşünerek anıların size acı vermesine izin vermeyin. Güç ve mutlu olmanın anahtarı sizde bunu unutmayın. Siz izin vermezseniz hiç kimse sizi üzemez herkesi oldukları gibi kabul ederek yolunuza devam edin.

Akrep Burcu Haftalık Burç yorumu: Merkür gezegenin burcunuzda devam eden misafirliğine bu hafta Venüs gezegeni de dahil olacak. Geçmişten gelen bilgi birikiminizi yeni bilgiler ile kaynaştırarak eksik olduğunuz yönlerinizi gidermek için olumlu yönde kullanırsınız. İlgi alanlarınız genişler, daha çok şey öğrenmek ve sürekli ilerlemek istersiniz. Metafizik, bilinmeyen konular, astrolojiye ilgi duyup bu konuları araştırma ve derinden öğrenme yollarına gidebilirsiniz. Bu tip konularla uğraşan kişilerle karşılaşmalarda gündeme gelir. Kendinize bakış açınız genişler ve gizli yönlerinizi keşfederken karşılaştığınız bazı kişiler ve olumlu olaylar sayesinde partnerinize karşı da bakış açınız değişime uğrar. Onu çok iyi tanıdığınızı düşünürken aslında hiç bilmediğiniz bazı yönleri ile yeni tanışırsınız. Eşinizde yeni keşfettiğiniz bazı özellikleri sebebi ile ona saygınız artar ama eleştireceğiniz bazı huylarını da net olarak görürsünüz. Sizin için ilginç deneyimler başlıyor. Artık ön yargıdan uzaksınız çünkü en yakınlarınızı bile uzun zaman geçirdikçe tanıyabildiğinizi gördüğünüz için yeni tanışacağınız kişilere karşı daha yapıcı ve onların kendilerini anlatmalarına izin verme kararları alacaksınız.

Yay Burcu Haftalık Burç yorumu: Güneş ve ay arasında ki üçgen açıdan olumlu faydalar görecek burçlardan birisiniz. Burcunuzda transit açısı devam eden Jüpiter gezegeni de olumlu olarak aktif hale gelecek ve hem maddi hem de manevi destekler alacaksınız. Haftanın ilk günleri eski dostlarla bir araya gelme fırsatları yakalar adeta kendinize terapi uygularsınız. Bu süreçte uzun vadeli güzel ve verimli arkadaşlıklarda kurulur. Ben duygunuzdan sıyrılır ve kendinizi düşündüğünüz kadar başkalarını da düşünürsünüz. Yardım etme eğiliminiz de çoğalır ve zorda olan birinin ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvarsınız. İnsanların sıkıntılarını dinleyip kendinize ait geçmişe dair sorunlarınızı çok net ortaya koyar, bir şekilde kendinize ve dostlarınıza psikoterapi uygularsınız. Duygularınızı gayet net bir şekilde ifade ederek özellikle karşı cins ile herhangi bir sorununuz varsa tatlı dille konuşarak olmasını istediğiniz her şeyi karşı tarafa ılımlı bir dille anlatırsınız. Bayan arkadaşlar ile zaman geçirme, konuşma ihtiyacı daha fazla duyar, uzun sohbetler yaparsınız. Mars gezegeni de yarı uyumlu açısı ile aşk ilişkilerini körükleyerek uzun zamandır ilginizi çeken duygularınızı açıklamakta zorlandığınız kişiye karşı duygularınızı da kolaylıkla ifade edersiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç yorumu: Terazi burcu güneş geçişine Mars transitinin de eklenmesi ile kendinizi kısıtlanmış, engellenmiş, önünüze setler çekilmiş hissedebilirsiniz. Kavga çıkaran, eril bir enerji içinde olduğunuzdan kendiniz gibi davranamazsınız. Bu zaman diliminde yapılacak en önemli şey, sürecin bitimini beklemek ve akışa teslim olmaktır. Enerjiniz düşüktür, kendiniz yorgun, halsiz ve hasta hissedersiniz. Kendinizi kontrol edemez, en basit bir olayda dahi yüksek tepkiler verirsiniz. Karşı taraftan gelen hiçbir eleştiriyi kabul etmeyerek her anlamda kendi doğrularınızı uygulamak istersiniz. Egonuz haksızlık yaptırabilecek kadar hırs verir. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitimi ile alakalı bazı sorunları yüzünden onları korumaya alır ve eğitimcileri ile kavga edebilirsiniz. Doğru düşünebilseniz öfkelenmek için sebep yoktur ama tarafsız gözle hiçbir olaya bakamayacağınız için sürekli olarak kendinizi ve sevdiklerinizi haklı görürsünüz. Kendiniz ve yakınlarınızla alakalı başarı isteği bir hırs kasırgası olarak öne çıktığından elde ettiğiniz her şeyi de az bulursunuz. Eleştirilerin sizi daha yukarı taşımak için gerekli olduğunu kabul edebilirseniz aslında hatalarınızdan daha kolay sıyrılabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç yorumu: Ay burcunuzdan geçerken kendinize ait her konu ön plana çıkar. Duygusal düşünceleriniz daha fazla öne çıkar, mantıksal düşünemezsiniz. Hissettiklerinizi açıklamaya çalışır tam olarak doğru cümleleri de kuramazsınız. Herhangi bir uyarı karşısında önce geri çekilir daha sonra ise kendinize olan bir saldırı gibi algılayarak ruh halinizi gelgitli bir hale sokarsınız. Kendinize tam olarak güvenemez en azından yakınlarınızın daha duygulu davranmasını beklersiniz. Bunun gerçekleşmesi için siz de başkalarının derinliklerine inmeye çalışırsınız. Uzun zamandır görmediğiniz çok sevdiğiniz biri ile uzun saatler geçirir ve o kişi ile önünüzdeki günlerle alakalı ortak planların içine de girebilirsiniz. Bugün yaptığınız başlangıçlar maddi anlamda da güzel başlangıçlara sebep olabilir. Öte yandan Karşı cinsle iyi ilişkiler, paylaşımlar, beraber geçirilecek hoş vakitler anlamına da gelen Ay ve Güneş üçgeni evinizde ağırlayacağınız sürpriz misafirleri de temsil eder. Hediyeler alma ve verme zamanıdır. Kendiniz için istediğinizi başkaları içinde istemeye sebep olacağından tüm çevrenizde hayranlık uyandırabilirsiniz. Endişe duyduğunuz sizi hırpalayan bir konuda güzel bir haber almanız içinizdeki tüm sıkıntıları silip süpürecek.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

Balık Burcu Haftalık Burç yorumu: Akrep burcu transitleri sayesinde kendinizi oldukça iyi hissetmeye başlayacaksınız. Merkür ve Venüs transiti yeniden yapılanma, gücünüzü gösterme ve hayatın yönetiminin sizin parmaklarınızın ucunda olduğunu hissettirecektir. Kişiliğinizin ego tarafı ile duygusal yönünüz ve mantığınız arasında uyumlu bir denge kurularak uzlaşıcı tavırlar sergilersiniz. Mütevazı davranışlarınız ile insanların gönlünü alır, saygı ve itibar görürsünüz. Hızlı düşünür hızlı kararlar verirsiniz. Sanatsal konulara ve müziğe olan ilgi artar. Sanat galerileri, müzeler ve konserler bugünlerde en çok gittiğiniz yerler haline gelir. Duygusal ilişkilerinizde sorunsuz ve sıkıntısız yürür. Yaratıcı yetenekleriniz göstermek, her tür işi bitirmek işin oldukça olumlu bir süreçtir. Birçok olumlu sürpriz ve haber arka arkaya gelerek rahatlamanızı ve huzurlu olmanızı sağlar. Engellenmiş ve kısıtlanmış ne kadar iş ve olay varsa adeta kendiliğinden halledilerek yoluna girer. Merhametiniz ve insanlara olan sevginiz yoğundur. Fakat kendinizi kullandırmazsınız. Kötü niyetli insanları kolaylıkla sezer ve onlardan uzaklaşma yolunu bulursunuz. Ne istediğinizi, nasıl güçlü olacağınızı ve nerde hangi adımı atacağınızı çok iyi bilirsiniz.

Yorumlar