Astroloji

Haftalık burç yorumları: 6-12 Mayıs 2019

Astrolog Burcu İnci'ye göre bereketli ve şanslı bir haftaya başlıyoruz. Özellikle hafta başında huzur, bereket ve şans üçgeninin ortasında kalacağız.

 Haftalık burç yorumları: 6-12 Mayıs 2019

Bereketli ve şanslı bir haftaya başlıyoruz. Özellikle hafta başında sanki kutsanmış, huzur, bereket ve şans üçgeninin ortasında kalacağız. Malum geçtiğimiz hafta Pazar günü Astrolojik açıdan önemli yeri olan bir Yeni Ay yaşadık. Yine bu hafta başında Ramazan ayı başladı ve 6 Mayıs akşamı Hıdırellez’i de kutlayacağız. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Yeni Ay ile detaylı bilgileri geçen hafta aktarmıştım, kaçıranlar ve halen etkisinde olduğumuz için kısaca özetlersek; Boğa burcunda gerçekleşti bu Yeni Ay, anın yükseleni Kova burcu oldu. Boğa, Akrep, Kova ve Aslanlar biraz daha kuvvetli etki aldılar. 14° Boğa burcunda gerçekleşen bu Yeni Ay’ın sizin burcunuza olası etkilerini bu hafta da birkaç cümle ile tekrarladım.

6 Mayıs’ta Hıdırellez’i kutlayacağız. Astroloji mevsimsel döngüleri temel alır, Hıdırellez’in Astroloji ile birebir ilişkisi olmamasına rağmen mevsimsel bir döngüyü işaret etmesi Astroloji ile benzerdir. Hıdırellez soğuk kış günlerinin bitip, sıcak yaz günlerinin başladığı gün olarak kutlanır. Kültürel ve çok eskilerden gelen bir bayramdır. Hıdırellez’in İslamiyet’ten önce bile Orta Asya Türk kültür ve inançlarında olduğuna inanılıyor…Bir kültür mirası ve geleneği olarak, Hızır’ın Hıdırellez gecesi uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceğine inanılır. Günümüzde bile kutlanırken, yiyecek kaplarının, ambarların ve para keselerinin ağızları açık bırakılıp, ev, bağ-bahçe, araba isteyen kimseler, Hıdrellez gecesi herhangi bir yere istedikleri şeyin küçük bir modelini yapıp gül ağacına altına bırakıyorlar. Gökyüzünün de şanslı açılar ile dolu olduğu bu günleri iyi değerlendirin….

Bu hafta başında başlayan, kutsal Ramazan ayı ile birlikte de, paylaşma, huzur, bereket ve anlayış dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Koç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Koçlar, Güneş’in ilkbaharın gelişini müjdeleyen ve sizin burcunuza yaptığı seyahatin ardından, Venüs ve Merkür de Koç burcundaki bu şenliğe bir süre eşlik etmişti. Artık komşunuz Boğa burcunun günleri başlamış olduğundan bu hafta Merkür’de Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yapacak. Merkür, aklın ve zekanın sembolüdür. Boğa burcundaki seyahatinde özellikle maddi konularla ilgili siz hızlı kararlar alıp ilerlemek isterken biraz düşünmeye ve ayakları yere basan hamleler yapmanıza sebep olur.

Geçen hafta Pazar günü yaşanan Yeni Ay ile birlikte, zaten maddi konularda yani para konularında yeni bir sayfa açmış olabilirsiniz. Yeni bir finansal modellemeden, yeni bir kazanç kapısına kadar çok çeşitli değişiklilerden biri hayatınıza girmiş olabilir.

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Boğa Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Boğalar, sizin döneminizi yaşamaya devam ediyoruz. Güneş Boğa burcunda ilerlerken bu hafta Merkür’de Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yapacak. Finansal konuların hayatımızın gündem maddeleri içerisinde en üst sıralarda yer alacağı bir süreçteyiz. Evimizdeki konfor ve rahatlığa bu aralar her zamankinden daha çok önem veriyor olabiliriz. Tabii bu süreçte, sizi diğer insanlardan ayıran her türlü konuda yenilenmeler de yaşıyor olabilirsiniz. Geçtiğimiz Pazar günü burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile kuvvetli bir yenilik, değişim, dönüşüm enerjisi etkisine girdiniz. Görünüşünüzden, işinize, ilişkinize kadar sizi siz yapan tüm konular bu değişikliğin ana teması olabilir.

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen İkizler Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili İkizler, yönetici gezegeniniz bu hafta Boğa burcuna geçiş yapacak ve sizi maddi konular üzerinde düşünmeye sevk edecek. Mevcut gelirlerinizi arttırma yönünde planlar yapabilirsiniz. Unutmayın bolluk, bereket ve şans dolu bir haftadayız eğer planladığınız yeni girişimleriniz varsa harekete geçmeniz için doğru zaman olabilir. Geçen hafta Pazar günü yaşanan Yeni Ay ile birlikte kaygı ve korkularınıza bambaşka bir pencereden bakmaya başlamış, endişe duyduğunuz durumları çözmek için adımlar atmaya başlamış olabilirsiniz.

Eylül ayının ortalarına kadar ailenizden aldığınız maddi destek, kredi, vergi gibi ödemelerinizle ilgili bazen zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…

 Yükselen Yengeç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yengeçler, geçen hafta Pazar günü yaşadığımız Yeni Ay size yeni arkadaşlar, yeni tanışıklıklar getirmiş olabilir. Bu tanışıklıkları iş hayatınıza da faydalı olacak bir hale getiremeye çalışabilirsiniz. Duygusal, sevgi dolu ve belki hemen kırılan yapınız gereği hayatınızda yeni çevrelere dahil olmayı çok sık gerçekleştirmiyor olabilirsiniz. Bu yenilik enerjisi size iyi gelecektir.

Her zaman söylüyorum ve daha yaklaşık 1 sene daha söyleyeceğim, hayatınız değişiyor. Hemen her konuda, sizi hayalinizi kurduğunuz hayata kavuşturmak için ciddi bir dönüşüm sürecindesiniz. En büyük dersiniz de “İlişkiniz”. Evliliğiniz, ortaklığınız ve ilişkiniz hakkında işlerin bazen iyi gitmediğini hissediyor olmanız çok normal. Bir süre daha Satürn’ün bu konulardaki zorlayıcı enerjisinin etkisinde olacaksınız. Derslerinizi iyi anlamanız önemli. Sadece anlamak da değil, davranışlarınızda da bu derslerinizi göz önüne alarak ilerlemelisiniz. 

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta dilerim…
 
 Yükselen Aslan Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Aslanlar, son birkaç haftadır gökyüzündeki enerji değişimleri genelde sizin aktif olarak rol aldığınız iş hayatınız veya toplum içerisindeki rolünüz temalarında gerçekleşiyor. Bu hafta da Merkür’ün burç değişikliği ile, düşüncelerinizin ve aklınızın çoğunlukla yeni projeleriniz ve hayata katmak istedikleriniz üzerinde şekillenmesi normal…Geçen hafta Pazar günü yaşadığımız Yeni Ay da size tam olarak bu konularda yeni projeler ve değişik bakış açıları getirmiş olmalı. Biraz yaratıcı, rutinin dışında, herkesin düşüncesinden farklı olacak bir bakış açısıyla bu yenilik enerjisini iş hayatınızdaki kritik kararlarınızda kullanabilirsiniz.

Geçen hafta Satürn’ün Retro hareketine başlaması ile günlük rutinleriniz ve sağlık konularında nasıl bir değişim yaşadığınızı gözden geçirin. Sizi sıkan, üzen hatta daha fazla mutluluk vermediğini düşündüğünüz olayların yerine yenilerini koymak iyi bir çözüm olacaktır. 

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta dilerim…

 Yükselen Başak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Başaklar, yurtdışındaki hayatlar, sizin yurtdışı ile ilgili projeleriniz, hedefleriniz bu aralar çokça aklınızda çevirdiğiniz konular arasında yer alıyor olabilir. Özellikle finansal durumunuza direk etki edecek yeni bakış açıları geliştirmeye başlayabilirsiniz. Bereket, şans ve bolluk dolu bir haftadayız, çalışkanlığınızla en zor durumları bile lehinize çevirebilirsiniz. Geçen hafta Pazar günü yaşanan Yeni Ay da bu konularda size yenilik enerjisi vermeye devam ediyor. 

Mars’ın ikizler burcundaki seyahati size iş hayatınız ve toplum içerisindeki aktif rolünüz ile ilgili yeni görüşmeler, tanışıklıklar getiriyor olabilir. Bu aralar, çevrenizde çok fazla değişik sima görmeye hazır olun.

Sağlık, huzur, aşk, bereket dolu, iyi bir hafta dilerim…

Yükselen Terazi Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Teraziler, finansal konular bu dönemde gündeminizde üst sıralarda yer alıyor. Ailenizden aldığınız destek, miras, prim, kredi, vergi gibi para alışverişi gerektiren yeni durumlar oluşabilir. Bu haftanın şansına ve bereketine güvenerek yeni hamlelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

İletişimde bulunduğunuz insanlar ve iletişim kanallarınızda ciddi bir artış yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız veya çok yakın dostlarınıza da bu sene hayatınızda ciddi bir zaman ayırabilirsiniz.

İş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz ve aileniz içerisinde kontrolünüz dışında yeni gelişmeler oluşabilir.

Sağlık, huzur, aşk, bereket dolu, iyi bir hafta dilerim…

Yükselen Akrep Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Akrepler, geçen hafta Pazar günü yaşadığımız Yeni Ay ile birlikte ilişkinizde, evliliğinizde veya ortaklığınızda yepyeni bir sayfa açılabilir. Keyfiniz, rahatınız hatta finansal yükümlülüklerinizi hesaba katarak yeni kararlar alabilirsiniz.

Bu sene maddi konularınız ile ilgili şans ve bereket yanınızda olacak fakat hep söylediğim gibi gelirlerinizin artabileceği gibi giderleriniz de beklenmedik bir artış gösterebilir.

İletişim kazalarına bir süre daha çok dikkat etmeniz lehinize olacaktır. Söyledikleriniz karşı tarafın hissettikleri ile anlamlanır, sizin ne söylemeye çalıştığınızdan çok ne hissettirebileceğinize odaklanmanız yerinde olacaktır.

Sağlık, aşk ve huzur dolu bir hafta dilerim.
 
Yükselen Yay Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yaylar, gökyüzünün koruması altında olacağınız bir yıl geçiriyorsunuz. Bu haftanın olumlu açıları ile bu şans ve bereketi fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Geçen hafta Pazar günü yaşadığımız Yeni Ay ile birlikte eğer sağlık konuları ile ilgili gündeminiz varsa yeni ve şanslı haberler almış hatta bu konuları geride bırakmış olabilirsiniz. Siz şanslı olduğunuzu düşünerek yine de kontrolü elden bırakmayın tabii. Bu hafta günlük rutinlerinizde bazı değişiklikler yapmayı da düşünebilirsiniz. Her gün yapageldiğiniz işlere farklı bir gözle bakıp, yenileme ve değişme kararı almış olabilirsiniz.

Para konularında özellikle kendi emeklerinizle kazandıklarınızda bazen zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Unutmamalı ki hayat bize öğretmek istedikleri öğrettiğinden emin olmadan bizi bırakmaz. Sizin de finansal durumunuza bakış açınızda bazı kritik değişiklikler yapmanız gerekli olabilir. 

Mutlu, sağlıklı, bereket dolu bir hafta olsun…

Yükselen Oğlak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Oğlaklar, hayata genelde biraz stresli yaklaşan yapınızla birlikte bu sene Satürn’ün enerjisinin aynı yerde olması sebebi ile bazen çok gerildiğiniz, sıkıldığınız bir sene geçiriyor olabilirsiniz. Başınıza gelen olumlu gelişmelere odaklanmak yerine olumsuzları odağınıza fazla aldığınızda, şanslı gelişmeleri atlıyor olabilirsiniz. Değişiyorsunuz, hayatınız belki de sizin kontrolünüz dışında farklı bir yöne evriliyor ve değişim çok da kolay bir süreç olmayabilir bazen. Son derece güzel haber şu ki, bu senin sonunda hayatınız belki de hayalini kurduğunuz şekli alacak. Bunun olması için de yol ayrımlarında geçmiş tecrübelerinizi kullanarak doğru kararları almaya çalışmalısınız.

Tabii hayat her zaman zorluklar ve engeller verecek değil, geçen hafta Pazar günü yaşadığımız Yeni Ay ile birlikte yeni bir aşka yelken açabilir. Hayattan aldığınız keyif anlarının sayısını arttırabilirsiniz.

Sağlıklı, başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli, aşk dolu bir hafta dilerim…
 
 Yükselen Kova Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Kovalar, bu aralar aileniz, yuvanız ve eviniz en önemli gündem maddeleriniz içerisinde yer alıyor. Evinizi güzelleştirmek, içerisindeki konforu arttırmak için kolları sıvamış olmanız bile olasılıklar içerisinde. Zaten geçen hafta yaşanan Yeni Ay da sizin bu konularda yenileştirmeler, değişiklikler yapabilmeniz için uygun enerjiler verdi.

Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız ile ilgili gelişmelerde hızlı ve ani kararlar vermek yerine, düşünerek ve empati yaparak hareket etmeniz daha doğru olacaktır.

Bilinçaltınızdaki kaygı ve korkulardan kurtulmak için farklı bakış açıları geliştirmeyi deneyebilirsiniz.

Huzur, mutluluk ve bereket dolu bir hafta dilerim. 

Yükselen Balık Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Balıklar, hayatı sanki bir masal diyarında yaşıyormuş gibi hissettiğiniz anların sayısı bu aralar iyice çoğalabilir. Siz de hayalleriniz ile hayata tutunduğunuz sürece gerçek ile hayal arasındaki ayrımı yapmanız çok kolay olmayabilir. Yaşadıklarınıza salt akıl süzgeci ile bakmanız zor ve fıtratınıza aykırı olabilir ama en azından içerisindeki aklı anlamaya özen gösterebilirsiniz. Bu sene tüm yaşantınıza bir sis perdesi arkasından bakıyor gibisiniz…Tabii sizin kontrolünüz dışında kadersel dönüşümler de yaşıyorsunuz. Fakat siz yine de, bir süre daha ciddi kararlar almadan önce çevrenizdekilere de danışmaya devam edin…

Geçen haftaki Yeni Ay ile birlikte iletişim tonunuz, iletişimde olduğunuz kanallarda farklılıklar yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili yeni olaylar gelişebilir.

Bereketli, huzurlu ve mutlu bir hafta dilerim.

Burcu İnci - ntv.com.tr

Yorumlar