Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 31 Mayıs - 6 Haziran

31 Mayıs - 6 Haziran 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen muhtemel halleri astrolog Serap Kılıç Baytok yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 31 Mayıs - 6 Haziran

Pazar günü itibari ile iletişim gezegeni Merkür, dünyadan bakıldığında üç hafta boyunca zodyakta daha önce katettiği alana geri ilerleyişine başladı.

Aslında gezegenler geri gitmez ya da durmaz. Bu hayatta tüm varoluşu ve uzayı, dünyadan gözlemliyor, dünya bakış açısından irdeliyoruz. O yüzden merkürün dünyadan bakıldığında retro görünmesi astrolojik anlamda önem arz etmekte.

Merkür enerjisi geri dönmekte, arkanı topla, yarım kalanı tamamlamak için sana bir şans daha veriyorum demekte. Retro enerjilerini eksik gidermek, tamamlamak, revize etmek ve düzeltmek için kullanmak, yepyeni başlangıçlar yapmaktan daha iyi bir kullanımdır.

Yeni başlangıçları 3 hafta erteleyip, eski fikir ve gündemlerimizi bir kez daha gözden geçirip, sonlandırmaya ne dersiniz?

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Koç burçları retro merkürü iletişim, seyahatler ve yakın akrabaları ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kardeş, kuzen gibi yakın çevreniz ile ilgili eski mesele ve konular tekrar gündeme gelebilir. Evrak, dosya, başvuru gibi işlerinizde yarım kalan prosedürleri bitirmek isteyebilirsiniz.

BOĞA  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Boğa burçları retro merkürü, kaynaklar, gelirler, kazançlar ve değerler ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kazançlarınız ve ödemeleriniz ile ilgili eski mesele ve konular tekrar gündeme gelebilir. Geçmişte kalan ödenmiş ya da ödenmemiş bir para konusu ile ilgili tekrar işlem yapmak ya da gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İkizler burçları retro merkürü, kişisel imaj, sağlık, fiziksel güç ve başlangıçlar ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Hayattaki önemli kararlarınız ile ilgili geçmişi sorgulayabilir, ya da eski bir kararınızın bugün tekrar gündeme gelmesiyle kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yengeç burçları retro merkürü bilinçaltı ile ilgili bir alanda ağırlıyorlar. Rüyalarınız tekrarlanabilir, eskiden sık gördüğünüz bir rüyayı görmeye başlayabilirsiniz. Sağlık ve şifa konularında yarım kalmış işlerinizi halletmeniz ya da eski bir sağlık sıkıntısının nüksetmesi sonucu bu konuyu ele almanız gerekebilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aslan burçlarını retro Merkür arkadaşlıklar ve sosyal çevreler ile ilgili bir alanda ziyaret ediyor. Eski bir arkadaşınıza rastlayabilir ya da arkadaşlarınızla geride bıraktığınız bir konu, tekrar gündeminize taşınabilir. Eski bir ilişkiden haber alma ihtimaliniz ya da bir yerlerde onunla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Başak burçları retro merkürü kariyer ve ebeveynler ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. İş, kariyer konularında eski mesele ve konular açılabilir. Yarım kalan işlerin bitirebilir, işverenle  yarım kalan konuşmaları tamamlayabilir, kariyerinizde yarım kalan konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz.

TERAZİ  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Terazi burçları retro merkürü eğitim, seyahatler ve akrabalar ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kendi kardeş ve kuzenlerinizle özellikle eşinizin akrabaları ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Eğitim hayatınızda ya da öğrencilik ettiğiniz herhangi bir konuda yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz.

AKREP  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Akrep burçları retro merkürü ortak hesaplar, alacak/verecek hesapları ve eşin kaynakları ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Ortak hesaplarınızda, bütçe konularınızda yarım kalan işlerin bitirilmesi, vergi gibi sorumluluklarınızın tekrar gözden geçirilmesi gerekebilir.

YAY  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yay burçları retro merkürü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Evlilikte ve ortaklıklarda eski mesele ve konular açılabilir. Beraberliklerin gözden geçirilmesi, eski konuların tekrar gündeme gelmesi, eşle/ortakla/sevgiliyle yarım kalan konuşmaların tamamlanması gerekebilir.

OĞLAK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Oğlak burçları retro merkürü çalışma hayatı, çalışanlar ve sağlık ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Çalışma arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. İşlerinizde, ofiste, günlük angarya işlerinizde yarım kalan işlerinizi bitirebilir, eski proje/iş ve eski çalışanlarla ilgili konuları düzenleyebilirsiniz.

KOVA  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kova burçları retro merkürü, aşk, çocuklar, girişim ve görünür olma ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Çocuklarınızın sorumlulukları ve hayatları ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Arkadaşlarınızla olan işlerinizde ya da sosyal gruplarla olan işlerinizde yarım kalan işlerin bitirilmesi, aşk hayatınız ile ilgili yarım kalan konuşmaların tamamlanması gerekebilir.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Balık burçları retro merkürü, ev, hane, yuva ve aile ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Aileniz, özellikle ebeveynleriniz ile ilgili eski mesele ve konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Ev alma/ satma, tadilat ve taşınma gibi konularla ilgili yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz.

Serap Kılıç Baytok - Cumhuriyet

Yorumlar