Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 30 Ağustos – 5 Eylül

30 Ağustos – 5 Eylül 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri yorumlayan isim astrolog Seyran Ataklı:

Haftalık Burç Yorumları: 30 Ağustos – 5 Eylül

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  İkili ilişkiler, ortaklık, evlilik konularının öne çıktığı bir zaman dilimi sizlerle olacak. 30 Ağustos- 6 Kasım arası Merkür Terazi yolculuğu eşinizle, partnerinizle ortak kararlar almak adına önemli konuları gündeme getirebilir. Bekar ya da kalbi boş olanlar için yeni ilişki başlangıçları söz konusu olurken, ilişkinin içinde problemleriniz varsa çözüm yoluna gidebilirsiniz. Çevrenizden destek alabilir, fikir alışverişinizde bulunabilirsiniz. 27 Eylül’e kadar Merkür retroya başlamadan önce çözüme ulaşmasını istediğiniz konuları ya da gelecek planlarınızı ertelemeden uygulamaya bakmalısınız.

************

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür Terazi geçişi çalışma ortamınızı, çalışma arkadaşlarınızı, müdür, patron gibi otorite figürleriyle ilişkilerinize vurgu yapacak. Yeni anlaşmalar, iş başlangıçları, yeni iş fikirleri, yeni iş planları ortaya çıkabilir, sorumluluklarınız, iş yükünüz bu dönem artabilir. Genel günlük düzeniniz, angarya gördüğünüz işlerin de yoğunlaştığına tanıklık edebilirsiniz. Sağlıkta bel, böbrekler, genel sağlığınızla ilgili kontroller gündeme gelirken, beslenme değişimi, detoks, spor gibi kararlar alabilirsiniz.

************

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sevgi ilişkileri, aşk ve flörtler uzun bir süre gündeminizde yer alacak.  Yeni ilişki başlangıçları, partnerinizle mutlu ve eğlenceli bir dönemi karşınıza getirebilir. Yaratıcılığınız artarken, hobilerinizi, hobilerinizden iş yaratmayı, yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Çocukları olanlar için güzel gelişmeler, onların yaşamlarına dair yeni kararlar, çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel haberler gündeme gelebilir.

************

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür Terazi burcu geçişi ev, aile, yuva alanlarına vurgu yapacak. Evinizi güzelleştirmek, çeşitli tadilatlar yapmak, düzeninizi oturtmak, ya da bazıları için taşınma, yer değişikliği konularını da gündeme getirebilir. Aile büyükleri, ebeveynlerle ilgili önemli gündemler meydana gelebilir. Ailenizle, evliliğinizle ilişkilerinizi güzelleştirebilir, ortak yeni kararlar alabilirsiniz.Gayrimenkul, toprak alım satım konuları gündeme gelebilir.

************

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: İletişim, haberleşme gezegeni Merkür’ün Terazi burcu geçişi fikirlerinizi ve zihninizi yoğun kılarken, yeni plan ve projelerinizi hayata geçirmek isteyeceksiniz. Kendinizi ortaya koyacaksınız. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek, kardeşleriniz varsa onların gündemleri sizi oldukça meşgul edebilir. Yeni seyahatlere çıkabilir, yeni anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalar gündeme gelebilir, sosyal medya, teknoloji alanında yenilikler yapabilirsiniz.

************

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 30 Ağustos itibariyle 6 Kasım’a kadar maddi koşullarınız, kazancınız, gelir gideriniz ön planda olacak. Yeni kariyer girişimleri, görev değişimleri, zam, terfi, iş değişimleri gündeme gelebilir. Sizi hayatınızda neyin mutlu ettiğini sorgulayabilir, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yeni yatırım kararları, mülk alım satımları, paranızı değerlendirme kararı alabilirsiniz. Kimileriniz için harcamalar artarken, kimileriniz bütçe planlamasına gidebilirsiniz.

************

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür burcunuza geçiyor. Retro yapacağı tarihlerle birlikte 6 Kasım’a kadar uzun bir süre yaşamınız, ilişkileriniz ve gelecek planlarınız adına önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi ön plana koyacaksınız. Çeşitli fırsatlarla karşılaşabilir, uzun zamandır beklediğiniz konuların tamamlanması söz konusu olabilir. İmajınızda, fiziksel görünümünüzde değişimler yapabilirsiniz. Aşk, partner, evlilik gibi duygusal ilişkilerde yeni kararlar gündeme gelebilir.

************

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yarın başlayacak ve 6 Kasım’a kadar sürecek Merkür Terazi burcu yolculuğu sizi geri planda kalmaya itebilir. Yeni kararlar almak ve bu kararları uygulamak konusunda bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar, arkadan çevrilen konuşmalar, gizli işler, dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Kariyerde yeni planlarınız varsa ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak sağlık konularının öne çıkacağı, takıntılar ve endişelerin zorladığı bir dönem olabilir. Süreci özellikle 27 Eylül-18 Ekim arası sakin geçirmeye çalışın.

************

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür’ün Terazi burcu yolculuğu hedeflerinizi, umutlarınızı harekete geçiriyor. Yeni anlaşmalar, projeler, yeni planlar, sunumlar, yeni insanlarla tanışmak ve yeni çevrelere girmek adına güzel bir dönem olacak. Yeni iş görüşmeleri, kariyerde yükselme ya da sosyal çevrenizle hareketlenebilir, tekliflerle karşılaşabilir, topluluklar, gruplarla bilgi alışverişleri, fikir paylaşımları yapabilirsiniz.Seçimlerinizi düzgün ele alın ve sizi aşağıya çeken insanlardan uzak kalın.

************

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür Terazi yolculuğu kariyeriniz, toplumsal statünüz, toplumdaki yeriniz adına önemli gündemleri karşınıza getirebilir. Kendinizi iş alanında ortaya koyabilir, yeni fikirlerinizi, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Otorite figürlerinden destek görebilir, zam, terfi gibi başarılar elde edebilirsiniz. 27 Eylül’deki Merkür retrosuna kadar meslek hayatınıza dair hedefleriniz, gelecek planlarınız adına harekete geçin. Aile, kariyer, eş, iş arasında denge kurabilir, yeni iş anlaşmaları, başvurular yapabilirsiniz.

************

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür’ün Terazi burcu yolculuğu yurtdışı, yabancılar, yurtdışı bağlantılı ticaret, uzak akrabalar ya da eşinizin akrabaları konularını öne çıkartabilir. Vizyonersiniz. Yeni iş girişimlerde bulunabilir, yeni iş başvuruları yapabilirsiniz. Uzak yolculuk kararları, yeni eğitim başlangıçları, hukuksal konularda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Motivasyonunuz artarken, hedeflere dair güzel adımlar atılması söz konusu olabilir. 27 Eylül Merkür retrosuna kadar sözleşme, anlaşma ve yapmak istediğiniz yenilikleri hayata geçirin.

************

Balık Burcu  Haftalık Burç Yorumu:  30 Ağustos’tan 6 Kasım’a kadar Merkür retro hareketiyle birlikte Terazi burcu yolculuğunu başlatıyor. Sezgileriniz yükseliyor, farkındalığınız artıyor. Ortaklıklar, eşten ve aileyle ortak kazanımlar, her türlü finansal konu hayatınızda öne çıkacak. Gelir giderinizi ele alabilir, harcamalarınızı yönetebilir, bütçenizi dengelemek isteyebilirsiniz. Kredi, alacak, verecek, banka ödemeleri, miras, vergi konuları öne çıkarken, kariyerde beklentilerinizde zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz para varsa elinize geçebilir. Sağlığınıza bu dönem dikkat edin.

Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü.com.tr

Yorumlar