Astroloji

Haftalık burç yorumları: 28 Temmuz - 4 Ağustos 2019

Astrolog Demet Hoşman arkeoloji verilerine göre bu hafta burçları nelerin beklediğini yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 28 Temmuz - 4 Ağustos 2019

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Dört önemli gezegenden üçgen açı alacaksınız dolayısı ile yaşamınız alacağınız müjdeli haberlerle bir hayli renkli hale gelecek. Öncelikle yaşam sevinciniz yükselecek ve hayatı daha pozitif görmeye başlayacaksınız. Bugüne kadar süre gelen sağlık sorunlarınız varsa yeni bir tedavi yöntemi ile aniden sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Birçok yolculuk meydana gelebilir. Bu yolculuklar maddi ve manevi kazançlar elde etmenizi sağlayacaktır. Aniden başlayacak aşklar ve evlilik kararları gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olmanız da bu süreçte çok daha kolaydır. Gezegenler doğurganlığa katkı sağlayacak açılar yaptığı için bebek sahibi olmak istemeyen koçlar istenmeyen gebelikler yaşamamak için diğer zamanlara oranla daha dikkatli olmak zorundalar. Çevrenize karşı orijinal ve büyülü bir kişilik sergileyebilirsiniz. Karşılaştığınız hiçbir olay sizi şaşırtmaz. Verdiğiniz her kararda ruhen rahat olursunuz. Her olayın her insanın çözümü avuçlarınızın içindedir. Hiçbir olay, hiçbir durum sizi depresyona sokmaz, mutlak çözümcü davranışlar sergilersiniz. Olayların gidişatını kabul eder, olumsuz olaylarda bile bunun olması gerekiyordu diyerek metanetle karşılarsınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Burcunuzda bulunan Uranüs gezegeni bu güçlü stelyuma kare açısı ile eşlik edeceğinden haftanız bir parça sıkıntılı geçebilir. Bugüne kadar saklamaya çalıştığınız içinizde yara haline gelen her konu dışarı akmaya başlar. Bastırmak ve kimseyi kırmak istemeseniz de bu pek mümkün olmayacak. Aslında önce kendi duygularınızla çarpışmak zorunda kalacaksınız. Bu durumun gerçek bir arınma için zamanının geldiğini de fark ediyorsunuz. Yıllarca siz rahatsız eden her ne varsa ortaya çıkar ve yüzleşerek rahatlamak istiyorsunuz. Sezgileriniz de geçmişe oranla daha fazla açılır, altıncı hissiniz güçlenir başkalarının ne düşündüğünü ne yaptığını hissetmeye başlarsınız. Hoşlanmadığınız kişilerden uzaklaşma yolunu diğer zamanlara oranla daha kolay bulabilirsiniz. Psişik yetenekleriniz saklandıkları yerden çıkarlar ve kendinizle ve başkaları ile alakalı gizli olan ne varsa ortaya çıkarırsınız. Bazı kişileri hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini, kalıcı olanlarla da saklı kalan her şeyi ortaya dökmenin faydalı olacağını değişiminizin yaşantınızı zenginleştireceğinizin bilincinde olursunuz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Sizin için oldukça neşeli, bol haberli ve güzel bir hafta olacak. Yeni planlar yeni düşünceler, yeni bir hayata bakış açısı gelişebilir ve kolaylıkla da uygulamaya sokabilirsiniz. Birçok yolculuk imkânı da veren gezegenler bu yolculuklarda tatil düşüncesinden öte gideceğiniz yerin tarihi, otantik ve mistik özelliklerinin olmasına dikkat edersiniz. Adeta evrenin bütün sırlarını çözmek ister, bu konuda değişik kitaplar okuyabilir, değişik kişilerle konuşabilirsiniz. Yazım ve konuşma yeteneğiniz ilginçleşir fakat bu süreçte saçma sapan şeyler anlatma eğiliminizde artabilir. Ancak yine de etrafınızdaki kişiler sizi merakla dinleyeceklerdir. Yazım yeteneği olanlar ise böyle bir açı yaşadığında daha önce hiç yazmadığı ilginç kitaplar üreterek dikkat çeker. Sevgi, evlilik, duygusal konularda yeni bir yaşamın başlangıcındasınızdır. Aşk hayatınızda şimdi aşırı heyecanlanma zamanı başlıyor. Aniden başlayan aşk ilişkileri, söz nişan, evlilik gibi durumları da getirebilir. Normal, rutin ilişkiler ve kişiler size çekici gelmez, sıra dışı kişilere ve ilişkilere yaklaşma eğiliminiz de artabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Bu süreçte yıllarca fark edemediğiniz, ortaya çıkarmakta zorlandığınız beceri, başarı, keşfeden tarafınız ortaya çıkar. Yapmak istediğiniz ne olursa olsun kimsenin sizi engellemesine önünüze taş koymasına izin vermezsiniz fakat bunu insanları kırarak değil onları yücelterek anlatır ve yolunuzdan çıkarırsınız. Sinirli ve huzursuzluk yaratan enerjinizi yapıcı olarak kullanmayı ve psikolojinizi tedavi etmeyi ve olumlu yönde kullanmayı öğrenirsiniz. Uzun vadeli sağlık sorunu olan kişilerde de savaşma gücü yoğun ve yapıcı olduğundan hastalıklar da iyileşme de görülebilir. Hükmetme gücü oluşur fakat bunu kabalıkla değil nazik bir şekilde yaparsınız. Uzun ve yurtdışı yolculukları bir anda artabilir. Ve bu yolculuklar yaşamınıza güzellikler katar. Üzerinizde size baskı yapan ne varsa silkinerek bu yüklerden kurtulursunuz. Ani değişiklikler yaparak hayatınızı olumlu şekilde değiştirmeye uğraşırsınız. Bu süreçte iyiliksever ve maddiyatınızı muhtaç olanlarla paylaşan durumda olacağınızdan verdikçe çoğalırsınız. Bir koyup on almak ya da tuttuğunuz taşı altına çevirmek bu süreçte gerçekleşir. 

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Boğa burcundaki transit Uranüs gezegeninin de kare açısı nedeni ile haftayı bazı kararlar ve huzursuzluklarla geçirebilirsiniz. Kendinizde var olan güç ve yeteneklerle tanışmak istersiniz. Edindiğiniz her bilgiyi hayata geçirmek istersiniz. Bilinç dışı isteklerinizi gözden geçirmeye çalışırken oto kontrolünüzü de sağlamaya çalışırsınız. Bazı olumsuz özelliklerinizi karşıdan gelen tepkiler üzerine fark edeceksiniz. Kıracak, kırılacak ama kendinizle yüzleşeceksiniz. Bu sayede uykuda olan bazı iyi özellikleriniz ortaya çıkmaya başlayacak. Şu an için karşılaştığınız durumlar zamanın geçmiyor gibi görünmesine sebep olurken aslında kendinizi fark edebilmeniz için ek süre almış gibi düşünün. Etrafınızdan isyan edeceğiniz tepkiler alabilirsiniz. Herkesin kontrolünü el almaya çalışmanın mümkün olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi kontrol edemez ve değişime karşı durursanız yakın olduğunuz tüm ilişkilerde güç durumlar ortaya çıkar. Kendinize objektif bir gözle bakmalı gücünüzü ve güçsüzlüğünüzü tespit etmeniz yol gösterici olabilir. Kendinizi keşfedince başkalarını daha kolay ve açık bir gözle görebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Birçok duygunuzda gevşeklik, olaylarda ki bütünü kavrayamama, ayrıntıları gözden kaçırma, acele alınan kararların olumsuza dönüşmesi ile birçok olayı ve kişiyi yük olarak görmeye başlarsınız. Hayatınıza dair önemli kararlar almaya başlarsınız. Daha az sorumluluk yüklenme isteği içinde bana bir adım atana ben iki adım atarım politikası uygular ve size adım atmayanlara sırtınızı dönmeye başlarsınız. Uzun yolculuklar sırasında beklenmedik aksilikler ve olaylar meydana gelebilir. Hiçbir şey olmasa dahi beraber yolculuğa çıktığınız kişilerle tartışmalar ortaya çıkarak size hayatı zehir edebilir ve dost olarak gittiğiniz tatilden dargın olarak dönebilirsiniz. Ruhsal gerginliklerin hat safhada yaşanacağı bu süreçte insanları ve olayları kışkırtarak bütün şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Kavga tartışmalar adeta yemek öğünü gibi her gün yaşanabilir. Açık ve gizli düşmanlar sizi yere düşürmek için ellerinden ne gelirse yaparlar. Vergi, sigorta ve imza gerektiren konularda en küçük hatanız sonucunda kendinizi temize çıkarmak için çok fazla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Bu hafta başlayan transitler sayesinde rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Başarı kazanmak için yıllarca önünüze çıkan engeller şimdi kendiliğinden ortadan kaybolacak. Yaşamınızda kritik olan engellenmiş ve sürüncemede kalmış her tür konu aniden büyük bir kolaylıkla hallolacaktır. Yaptığınız planlar kendiliğinden işler, etrafınızdaki herkes güçlenmeniz için ellerinden geleni yaparlar. Sıra dışı mistik olaylar, olağanüstü rüyalar da bu süreçte ortaya çıkabilir. Sizi uzun zamandır sıkan ve sonuçlandıramadığınız konularda ki kargaşayı ortadan kaldırır ve sonuçlandırırsınız. Diş bilediğiniz, sinirinizi bozan kişilerle dahi onlardan gelen istek üzerine uzlaşma sağlanır. Sert davranışlarınızın faydasını hayata dair hiçbir konuda görmeyeceğinizi anlarsınız. Yaratıcı zekânız, bilginiz, birikiminiz ve konuşma tarzınızla çevrenizde hayranlık yaratırsınız. Yapmayı planladığınız konularda oldukça ani ve marjinal kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hayata başlama isteği içinde planlar yapmaya başlarsınız. Önünüzde engel olarak gördüğünüz her şeyi ve herkesi arkanızda bırakmanız gerektiğini düşünürsünüz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Bugünlerde karşılaştığınız sorunlar aslında size kendinizi gösterecek niteliktedir. Çözüm yolları bulabilme maharetinizin, becerilerinizin ve dik duruşunuzun deneneceği beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı sorunların cevabının ve çözümünün sadece sizde olduğunu bizzat yaşayacaksınız. Dayanıklılığınızı ve bugüne kadar ki tüm davranışlarınızı sorgulayacaksınız. Hayatınızı içinizden geldiği gibi mi yaşıyorsunuz yoksa tüm ilişkileriniz çevrenize göre mi şekilleniyor ilk önce bu sorunun yanıtını vereceksiniz. İş hayatınızda sizden daha üstte kişiler, aile ve partner ilişkileriniz karmaşık hale gelerek her şeye isyan etmenize sebep olabilir. Aslında olumsuz gibi görünen durumlar ve tepkiler kendinize yeniden tarafsız gözle bakmanıza ve hatalarınızı görmenize sebep olabilir. Karşılaşacağınız sorunlarda ki duruşunuz ve tarafsızlığınız çözümlerin üretilmesine neden olacaktır. En yakınlarınıza dahi farklı bir gözden bakarak gizli yönlerini öğreneceğiniz olaylarda kontrolü kaybetmezseniz onlara da kendilerini gösterebilir ve hataları ile yüzleşmelerini sağlayabilirsiniz. Unutmayın kendine hükmedebilen dünyayı fethedebilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Kendinizi beğenmeye başlar sizi beğenmeyip eleştiren kişilerin ise sorunlarının kendileri olduğuna karar vererek artık onların sözlerini ciddiye almazsınız. Hayata karşı duruşunuz ve fiziksel imajınız değişecek ve bazı kişiler sizdeki değişikliğe gıpta ile bakarken çekemeyenler ise saldırıya geçmek isteyecek. Fakat hiç kimse sizin enerjinizi düşüremeyecek. Kavga etmekten ve kendinizi savunmaktan da vazgeçerek bildiğinizi okuyacaksınız. Baskıcı kişilerden uzak durmaya çalışırken siz de hiç kimseye baskı uygulamayacaksınız. Çevre baskısının da size mutluluk getirmediğini anlayacaksınız. Muhafazakar arkadaşlar ve yakınlarınızdan uzaklaşarak sizdeki değişimi kabul eden ve size saygı duyan kişilerle bir arada olmak isteyeceksiniz. Gerçekleşmeyen hayallerin sizin iyiliğiniz için olduğunu da fark edeceksiniz. Bu zamana kadar denemediğiniz şeyleri denemek isteyeceksiniz. Kendi iç dünyanızdan haberdar olarak, olan bitenin iç yüzünü kavrarsınız. Bu süreçte yeni iş deneyimleri olacağı gibi yaptığınız iş ile ilgili sıra dışı yenilikler de sizi bekler. Aniden gelen yeni iş teklifleri ve yeni başlangıçlar gündemdedir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Moralinizi düşürecek her tür olay ve insan çok yakınınızda olduğundan olası sorunları yapıcılıkla ortadan kaldırırsanız süreci biraz daha rahat geçirebilirsiniz. Aşk ile ilgili etkilerine gelince farklı partner arayışına girebilirsiniz. Internet ya da telefon gibi iletişim araçları da yeni kişilerle tanışma fırsatları yaratabilir. İlişkiler aniden başlayıp ortada hiçbir neden yokken aniden bitebilir. Aynı anda iki kişiyi beğenme ihtimali de yüksektir. Bu durumda içsel sıkıntılara sebep olabilir. Kendinize yapılmasından hoşlanmayacağınız şeyleri yapıyor halde olmanız bir yandan kendinizi sorgulamanıza ve hayattan keyif almamanıza sebep olabilir. Burcunuzdaki güçlü gezegen geçişlerinin Merkür ile olumsuz açısı da laf sokma eğiliminizi güçlendirerek kırıcı sözler sarf etmenize neden olabilir. Gözden çıkarmayı uzun zamandır düşündüğünüz kişilerle empati yeteneğinizi bastırarak tartışmalar içinde bulunur ve arkanızı dönersiniz. Bu tavrınız hesap etmediğiniz durumlar doğurabilir. O kişilere önceden verdiğiniz sırlar ve başkaları için yaptığınız eleştiriler bir anda yayılabilir ve sizinle yüzleşmek isteyen kişiler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Zıt burcunuzda ki güçlü geçişler hayatınızı bir parça karıştırabilir. Doğru olduğuna emin olduğunuz konularda çevrenize karşı isyankar tutumlar içinde olabilirsiniz. Size karşı çıkan kişilere karşı da meydan okuyucu davranışlar içinde olabilirsiniz. Kendi kurallarınızı ve isteklerinizi ortaya koymaya çalışırken başkalarının hakkını çiğneyebilirsiniz. Aslında kendinizle yüzleşmeniz gerekiyor. İsyankarlık ve tepkileriniz hayatınızın olumsuz yönde değişimine neden olacağından olaylara ve yakın çevrenize karşı daha fazla empati içinde yaklaşmanız gerekiyor. Gizli kalmış veya hayata geçirmekte zorlandığınız istekleriniz ortaya çıkmak için sizi zorlayabilir. Kendinizi kontrol etmekte güçlü olmanız gerekir. Özgürlük ve haklarınızı savunmaya geçerken başkalarının hakkını çiğnememeye çalışın. Yakınlarınızın uyarılarını özgürlüğünüze müdahale olarak düşünmeyin ve onların dediklerini yapmasanız bile en azından karşı duruş sergilemeden dinlemeye çalışın. Düşünülmeyen sağlık sorunları ve küçük kazalara karşı da dikkatli olunması gerekir. Dolaşım sistemi ve kalp sağlığınıza özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Venüs ve Mars gezegeninin de Aslan burcu transitinin sürmesi ile Aslan burcunu horoskoplarımızda ki yoğun hareketli ev haline getirecek. Bu süreçte yeni iş deneyimleri olacağı gibi yaptığınız iş ile ilgili sıra dışı yenilikler de sizi bekler. Aniden gelen yeni iş teklifleri, tam adapte olmadan bitişler ve yeni başlangıçlar gündemdedir. Bu süreçte yapılacak en önemli uyarı yeni iş tekliflerini iyice araştırmadan denememeniz olacaktır. Sağlık olarak hassas bir süreç başlıyor. Yaz ortasında grip olabilir eğer tatildeyseniz güneşten fazla yanarak uykusuz geceler geçirebilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını aslında tamamen iyileşme dönemi olarak düşünmelisiniz. Çünkü bu süreçte zararlı alışkanlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kilo sorunu yaşayan balıklar ise uygulanması kolay ve faydalı bir diyetle fazla kilolarından kolaylıkla kurtulabilir. Düğün, bebek doğumu gibi durumlarda bu süreçte artacaktır ve uzun zamandır görüşmediğiniz birçok akraba ile karşılaşacaksınız. Kırgın olduğunuz bazı akrabalarınızla da barışma fırsatları doğar. Düşünmediğiniz ve istemediğiniz bir durumda olsa size el uzatan birini geri çevirmenin doğru olmadığının bilincinde hareket edersiniz. Fakat geçmişi de unutmaz ve temkinli olmayı da elden bırakmazsınız.

Asrolog Demet Hoşman - Cumhuriyet.com.tr

Yorumlar