Astroloji

Haftalık burç yorumları: 28 Haziran - 4 Temmuz

28 Haziran - 4 Temmuz 2021 haftasının astroloji verilerini Astrolog Murat İpek yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 28 Haziran - 4 Temmuz

Haftanın Astroloji Verilerne Genel Bakış

28 Haziran - 4 Temmuz haftası astrolojik olasılıklara göre iyi başlıyor ama nahoş bitiyor.

Bu hafta aleni Mars’ın oyunlarıyla karşı karşıyayız. Bizi ilk etapta olumlu etkileyecek olan Mars, hafta sonuna doğru agresif tutumuyla hem bireysel hem de toplumsal olarak zora koyabilir.

Ay’ın konumu: 28 Haziran – 4 Temmuz haftasında Ay, Balık burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Boğa burcunda olacak.

Haftanın gökyüzü olayları: Haziran’ın son, Temmuz’un bu ilk haftasında gökyüzü nispeten iyi görünüyor hafta başında özellikle Mars’ın Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü ile yapacağı olumlu açı bizi ileride ne denli pozitif etkilediğini göreceksiniz. Özellikle iletişim, bilgi konularında gönül rahatlığıyla Satürn zorlasa da eyleme girebiliriz. Bu nedenle reklam, tanıtım, yani kendimizi ortaya koyacak, parlatacak mevzularda, atılacak adımların meyvesini yiyebiliriz. Hafta sonuna doğru ise Mars ne yazık ki kaş yapayım derken göz çıkartacak ve Uranüs’e sert bir kontak kurarak gerek bireysel, gerek toplumsal büyük olaylara, kazalara neden olabilir. Temmuz bir bakıma olaylı geliyor da denilebilir.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta özel hayatınızla ilgili gerginliklere açık görünüyorsunuz. O nedenle özellikle aşk hayatınızla ilgili gelişmeleri mercek altında tutabilirsiniz. Bunun yanında bir tek aşk değil, yakın çevrenizle de iletişimde dikkatli olmanızda fayda var. Para konusunda ise şans faktörünü içeren konularda çok büyük hareketlerden kaçınmanızda gerekebilir. Daha dikkatli olursanız bu hafta sizin için zararsız geçebilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Aileniz ve aile büyükleriniz, ev konuları bu hafta gerginliklere pek müsait durmakta. O nedenle elinizden geldiğince dik durmaya gayret edin. Para konusunda kafa karışıklığı söz konusu olabilir. Önünüze bir çok altarnetifler dökülebilir, bunların içinden en doğrusunu seçmeye çalışırken lütfen gündemi ve ekonomiyi doğru okumaya çalışın derim.
Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ından takip edebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta sizin için ana gerginlik kaynağı yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız,Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan konular olacakmış gibi görünmekte. O nedenle bu ve buna benzer konularda yapmanız gerekeni yapın yeter. Konuşmalara dikkat!

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta sizin de yine para ile ilgili konularda önemli noktalardan geçmeniz söz konusu olabilir. O nedenle olabildiğince harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Özellikle haftanın ortalarında ani para çıkışları canınızı biraz sıkabilir, internet üzerinden alışveriş yaparken daha dikkatli olun mesela. Gerektiği kadar harcama yapmaya çalışın.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta kendinizi evlilik, ortaklık konularında ve kariyer alanında sıkışmış hissedebilirsiniz. Ani hareketlerde bulunmayın derim. Ayrıca kazalara da dikkat etmenizde fayda var. Dalgın olmanız muhtemel. O nedenle araç kullanırken, denizde veya günlük hayatınızda aşırılıklardan uzak kalmanız sizin hayrınıza görünmekte. Sağlığa dikkat!
Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ından takip edebilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta size özellikle ilişkiler konusunda akıl verenlerden uzak durun derim. Çünkü sizi yanlış yönlendirme patansiyelleri hayli fazla, aynı zamanda bunu kariyer konularında da söylememiz mümkün. Kendinizi bu hafta maddi, manevi riske sokacak hareketlerden uzak kalmanızda fayda var.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta yakın çevrenizden fayda görmeniz mümkün ve fakat akıl bulandıran dedikodular, laflar havada uçuşabilir o nedenle elinizden geldiğince tarafsız bir noktada tutmaya çalışın kendinizi. Gerilimli ama nispeten daha iyi bir hafta sizi bekliyor denilebilir. Evliyseniz veya sevgiliniz varsa bu hafta polemiklere girmemenizde fayda görünüyor.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftanın teması sizin için patronlarla ve çalışma arkadaşlarınızla iyi geçinmek olacak. Gerilim daha çok bu alanlarda görünmekte. O nedenle olabildiğince kendinizi doğru ifade edin ve milletin incir çekirdeğini doldurmayacak mevzularının içine girmeyin derim. Ortamı düzeltmek için kalkışacağınız hareketlerde oklar sizin üzerinize dönebilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta, sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir ve kazalara maksimum da dikkat etmenizde fayda var. Özellikle günlük koşturmalarınızda sağınıza solunuza çarpmamaya dikkat edin. Para konusunda ise eğer akıllıca davranırsanız gelirinizde artış olması mümkün. Harcamalarınıza olabildiğince dikkat edin derim. Sonra ödemesi zor oluyor biliyorsunuz. Sağlık konusunda ise kesinlikle daha özenli olmaya gayret edin.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta madddi konularda al-ver dengesine dikkat etmeniz gerekecek gibi görünmekte. özellikle, vergi veya resmi işlerde para konusunda bir mücadele yaşamanız söz konusu olabilir. O nedenle varsa gündeminizde bu tip meseleler bir kere daha dikkat etmenizde çok fayda var. Yanlış işlemler, yetersiz bilgilenmelerden ötürü para kaybetmeniz olası.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta sizin için özellikle paradan uzak kalmanız gereken bir zaman gibi görünmekte. Maddi konularda risk içeren durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca ilişkiler konusunda ise “ben şimdi ne yapsam?” dediğiniz anlarınız çokça olacak gibi görünmekte. O nedenle kendinizi bu ve buna bağlı konularda biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinize soluk payı verin derim. Bu hafta ikili ilişkilerde artık önünüzü görebileceksiniz ve kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta, aile içi ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara ve gereksiz konuşmalar üzerinden gerilimlere açık bir duruma düşebilirsiniz. O nedenle eğer mevzu ciddi ise fikir yürütün yok eğer manasız bir yerde ise çok fazla laf etmemenizde fayda var. Harcamalarınızda ise daha temkinli gidin derim. Ayrıca borsa veya kripto parayla ilgiliyseniz aceleci olmayın.

Astrolog Murat İpek - ntv.com.tr

Yorumlar