Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 28 Eylül - 4 Ekim

Arkeolog Nigar Bostan, 28 Eylül - 4 Ekim 2020 haftasına astroloji verilerinin burçları nasıl etkileyebileceğini yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 28 Eylül - 4 Ekim

Bu hafta hayatımızdaki önemli olayların akışını değiştiren gökyüzü hareketlerine tanıklık edeceğiz. 2 Ekim’e adım attığımız ilk dakikalarda meydana gelecek Koç burcundaki dolunayın yanı sıra, 12 Mayıs’tan beri geri hareketini sürdüren düzeni değiştiren, kurallar koyan ve sınav yaparak hayatın gerçekleriyle bizi yüzleştiren Oğlak’taki Satürn, 30 Eylül’de düz hareket etmeye başlıyor. Demek ki artık 2020 Şubat’tan beri durağan bir ritimle ilerleyen konular, yavaş yavaş hızlı bir sürece girecek. Gerek resmi makamlar, gerek toplumsal ve finansal konular, gerekse aile içinde sonuçlanan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.

Haftanın ilk günlerinde ise savaş kahramanı, mücadeleyi seven Koç burcundaki Mars ile zaman yöneticisi, otorite mercii Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana geldiğinden, özellikle ilişkilerimizde kısıtlamalarla üstlendiğimiz sorumluluklar ve özgür kalmak isteği arasında gel gitler yaşayabiliriz. Salı günü ateşli Mars’ın Aslan burcundaki Venüs ile elele tutuşması, bireysel kararlarımızı herkese kabul ettirme ve içimizde yanan ateşli duyguları hayata geçirme isteğimizi kabartabilir. Bu doğrultuda içimizdeki coşkuyu doludizgin yaşarken, hayatın gerçekçi kurallarını çiğnememeliyiz. Yengeç burcunun yükseldiği Koç’taki dolunay haritası  “Her koşulda ben haklıyım ve benim dediklerim olacak” mottosunu savunsa da, korumak ve kollamak istediklerini kanatları arasına almayı hedefleyecek. Birlik olma bilinciyle bireyselliğin çarpıştığı bu etkiyle, evden ya da işten ayrılanlar kendilerine yeni bir düzen kurmak için riske açık girişimlerden kaçınmayabilirler. Ülke yönetiminde de bireysel fikirlerin geniş platformlarda karşı karşıya geldiğini gözlemleyebiliriz.

2 Ekim’de pratik zekalı hizmet etmeyi seven Başak burcuna geçecek olan Venüs ile beraber, 28 Ekim’e kadar ateşli ortamlarda bir sakinlik ve ilişkileri toparlama isteği gündeme gelir. Bu dönemde fayda prensibine dayalı iletişim ön plana çıkarken özellikle hafta sonu Boğa burcuna geçecek olan Ay sayesinde bu etki daha güçlenip, sağlam temellere oturacaktır. Hafta sonu sevdiklerinizin gönlünü alıp, yemekten içmekten keyif aldığınız programlar yapmayı asla atlamamalısınız. Ne de olsa her günü bir defa yaşıyor ve yepyeni bir yarına hep sıfırdan başlıyoruz. Bu yüzden hayatın değişen ritmini cızırtılı bir hoparlör yerine, doğal akışa sadık kalan bir müzik stüdyosundan dinlenmenizi şiddetle tavsiye ederim. 

Yükselen Koç ve Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Haziran’dan beri ilişkilerle baş etmeye çalışmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Hatta hayattan ne istediğinizi de sorgulamak sürecindesiniz. Bu dönemde karşınızdakilerle kurduğunuz adrenalini yüksek ilişkiler, sizi strese sokmuş ve üzerinizde gerginlik yaratmış olabilir. İçinizden yeni bir hayata başlamak coşkusuyla yanıp tutuşurken, bağlı olduğunuz sorumluluklardan sıyrılamamak neşenizi kaçırmanıza neden olur. Artık 2 Ekim’de burcunuzda meydana gelen dolunay ile birlikte tüm bu his ve duygularla yüzleşip hayatın değişen ritmine ayak uydurmak için harekete geçeceksiniz. Bu etkiyle istifa etmek, yeni bir ilişkiye adım atmak, aile içindeki bağlılıklara son vermek gibi konula gündeme gelebilir. Cuma günü Başak burcuna geçen uyumlu ilişkiler gezegeni Venüs sayesinde yeni bir evcil hayvan alabilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. 

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Haftanın ilk günü rutin hayatınızın monotonluğundan sıkılabilirsiniz. Bu ruh haliyle özellikle kardeş ve yakın akrabalarınızla tartışmaktan kaçınmalısınız. Unutmayın ki hayat akışını değiştiren süreçlerden geçiyorsunuz. Bu nedenle aceleci kararlar almamalı zorluklar karşısında hemen pes etmemelisiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs ile geri hareketine Koç burcunda devam eden Mars arasında Salı günü meydana gelecek olan canlı etkileşim sayesinde, uzun zamandır cesaret edemediğimiz özel yaşantınızdaki değişimlere somut adımlar atabilir, diğer yandan kurumsal hayattaki kimliğinizi güçlendirebilirsiniz. Cuma gününün ilk saatlerinde meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle mesai ortamınızda hızlı bitişler ve yeni başlangıçlar birbirini kovalayabilir. Diğer yandan aynı gün Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle birlikte, hafta sonu Ay’ı misafir ederken, aşk hayatınızda 28 Ekim’e kadar öz güveninizi artıracak, hem duygusal hem zihinsel yönden sizi tamamlayacak bir partnerin varlığına ihtiyaç duyarsınız. Evren sesinizi duyacak ve sizinle uyumlu bir kişiyi karşınıza çıkaracaktır. Bu anlamda mucizelere inanmalı ve gerçekleşmesi için sosyal ilişkilerinizi dinamik tutmalısınız.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta ilişkiler konusunda kafanız bir hayli karışık. İki kişi, iki yönetici, iki iş teklifi gibi ikilemler ortasında kalıp, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Özellikle geçmişte kapattığınız defterler tekrar önünüze açılabilir. Dinginliğinizi korumalı, ruhunuzu dinlendirecek aktivitelere yönelmelisiniz. Cuma günü Koç burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle gelecek planlarınızı daha görünür hale getirebilir, bitirmek istediğiniz sosyal ilişkilerden aniden uzaklaşabilirsiniz. Bu dönemde dernek, bayi, kuruluş gibi toplumsal oluşumların etkinliklerinden uzak durmalı ya da aktif görev almaktan kaçınmalısınız. Dolunay ile beraber Başak burcuna ilerleyecek olan Venüs’ün etkisiyle, uzun zamandan beri vakit ayıramadığınız evde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, hatta dekorasyon değişikliği için harekete geçebilirsiniz. Toprakla uğraşmak isteyenler bu hafta sonunda aktif doğayla buluşma programı organize edebilirler. Sonbaharın sunduğu cömert güzelliklerden sonuna kadar faydalanacağınız göl ya da akarsu kenarında vakit geçirmek size ve sevdiklerinize iyi gelecektir. 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta yine kendinizi hayat oyununun başrolünde hissedebilirsiniz. Zira Koç burcu dolunayının haritasında sizin enerjiniz yükselirken, hedeflerinizi gerçekleştirmek için hayata kafa tutmak cesaretine sahip olabilirsiniz. Yöneticiler ve hayat arkadaşınızın eleştiriye açık tutumları sizi sakinleştirmek yerine daha çok harekete geçirebilir. Özellikle hafta başında kurallarla kişisel istekleriniz arasında köprü kurmanın üstesinden gelmeli, sakin ve korumacı tavrınızla kişisel fikirlerinizi ve kararlarınızı karşınızdakilere kabul ettirmeyi başarmalısınız. Ne de olsa Şubat ayından beri emek verdiğiniz, çabaladığınız tüm girişimlerinizin artık meyvelerini yemeye hazırsınız. Cuma günü ilişkilerin kraliçesi Venüs Başak burcuna geçerek, kardeş ve yakın akrabalarla uyumlu bir iletişim kuracağınızı işaret edecek. Ortak paylaşımlarınızda adil bir dağılıma gitmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlıklar alanınızdan size göz kırpan Ay’ın etkisiyle, dostlarınızla hoşça vakit geçirip, gelecek planlarınızı dile getirdiğiniz buluşmalar organize edebilirsiniz. Sanatla uğraşmak, yeme içmeye özen göstermek, ruhunuzu besleyecektir. 28 Ekim’e kadar yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Tanıtım faaliyetleri yazarlık çalışmaları önem kazanır.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: “Patlarsam yanarsın” sözü bu haftaki enerjinizi çok güzel tanımlayacaktır. Zira hafta sonuna doğru Koç burcunda meydana gelecek Dolunay’ın etkisiyle uzun zamandan beri ahenk ve uyumla götürmeye çalıştığınız ilişkilerinizde, bardağı taşıracak son damlanın neden olduğu hızlı ve aceleci kararlarla farklı yönde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hayatınıza bu dönemde aynı hızla bir ilişki girebilir. Bu insan size hem sevgisini hem de hizmet ruhunu koşulsuz, şartsız açmak isteyecektir. Bu durum karşısında vicdani iniş, çıkışlar yaşayabilir, ona tutamayacağınız sözler vermekten dolayı üzüntü duyabilirsiniz. O nedenle, her zaman dürüst davranmayı seven, açık sözlü kimliğinizden ödün vermemeli, hayattaki sorumluluklarınızı yalın bir şekilde dile getirmelisiniz. Böylece birlikte çıkacağınız yolculuktaki sorumluluklarınızı ortak bir paylaşımla üstlenmiş olursunuz. Yurt dışı seyahatlerinizde ve yabancılarla iletişiminizde hızlı gelişen durum ve projelere adapte olursanız 28 Ekim’e kadar sizi tatmin eden maddi kazançları çok rahat elde edebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu dostluğuna güvendiğiniz kişilerle keyif yaparak geçirmek üzerinizdeki yorgunluğu atmanıza neden olur. 

Yükselen Başak ve Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 28 Ekim’e kadar şans, fırsat ve uyumlu ilişkileri anlatan Venüs’ü, Cuma günü, Koç dolunayı ile beraber misafir etmeye başlıyorsunuz. Bu dönemde maddi harcamalarınız hız kazanırken yeni iş fırsatlarıyla da karşılaşacaksınız. Özel hayatınızda uzun zamandan beri gergin ilerleyen veya kopuk giden ilişkileri tamir etmek ve yeniden sağlamlaştırmak adına elinize güzel fırsatlar geçebilir. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz Şubat başından beri yavaş ilerleyen konuları teker teker çözüme ulaştırma şansı elde edersiniz. Aşk hayatınızda Mayıs ayından beri bir türlü ilerlemeyen, tıkanıp kalan konular artık tek tek masaya yatacaktır. Sevmek ve sevilmenin daha derin anlamlarını sorgulayacağınız bu dönemde, herkese sunduğunuz bonkör paylaşımlarınızdan takdir görme şansınız yükselir. Ayrıca hobinizin size finansal getirisi olacak bir işe dönüşme fırsatı da bu süreçte karşınıza çıkacaktır. Çocuğunuzun üzerinizde yarattığı stres artık kronik olarak hayatınızın içinde olduğu için bunu yönetebilme becerisini yavaş yavaş elde ettiğinizi söyleyebiliriz. Hafta sonu uzaklardan gelecek iyi haberlerle moraliniz düzelecektir. Sizin çalışmak dışında sevmek ve sevilmeye herkes gibi çok ihtiyacınız var.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: İlişkilerin damgasını vurduğu haftaya adım atarken, senaryonun başkahramanlarından biri olmaktan gurur duyabilirsiniz. Zira partnerinizle Koç dolunayının etkisiyle tartışmanız kaçınılmaz olsa da hayata karşı yüksek farkındalıklar elde ettiğiniz bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Hayat akıp giderken, başka birinin sizinle olan uyumu bir anda kafanızı allak bullak edebilir. Diğer yandan iş kararlarınızda ortak ya da yöneticilerinizle adrenalini yüksek tartışmalara girebilirsiniz. Herkesin üzerinize geldiği bu süreçte, sakin liman sunan farklı birine karşı eğiliminiz artacaktır. Bu dönemde ani ve keskin kararlar almamalı, kendinizi kenara çekerek, adeta bir seyirci gibi hayatınızda olan bitenleri izlemeye çalışmalı ve ancak 15 Kasım’dan sonra kalıcı sonuçlara sizi götürecek eylem planına geçmelisiniz. Cuma günü yönetici gezegeniniz Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle, 28 Ekim’e kadar duygu motivasyonu oldukça yüksek bir gizli ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Haftanın ilk günü yönetici gezegeniniz Mars’ın düzen koyan, zaman yöneticisi asık suratlı lider Satürn ile girdiği zorlu etkileşim yakın akraba ve kardeş ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Gündelik hayatı temsil eden alanda kontrolsüz bir enerjiyle baş etmek durumunda kalırsanız soluğu güvendiğiniz dostlarınızın yanında almanızı öneririz. Onların size sunacakları tavsiyeleri sayesinde özellikle mesai arkadaşlarınızla aranızdaki gerilim hattını yumuşatmayı başarırsınız. Salı günü göksel aşıklar olan Mars ve Venüs arasındaki çarpıcı etkileşim, iş hayatınızda sizi aniden ön plana çıkartabilir, diğer yandan annenizle aranızda mantar gibi biten bir tartışma yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumayı başarmalı, soğukkanlı duruşunuzdan asla ödün vermemelisiniz. Zira bu dönemde geri hareketine devam eden yöneticiniz Mars size ilişkilerle ilgili 15 Kasım’a kadar yanlış kararlar aldırtabilir. Hafta sonu partnerinizle doyasıya keyif çatacağınız kısa bir tatile çıkmak, sizin için alınacak en doğru karar olacaktır. 

Yükselen Yay ve Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Cuma günü meydana gelecek olan Koç burcundaki dolunay, aşk hayatınıza damgasını vuracak. Bu alanda fırtınalı günler yaşamaya hazır olun. Epey zamandan beri dinmesini beklediğiniz tartışmalar sonucu sevdiğinizle kopma ya da tamamen birleşme kararı alabilirsiniz. Dolunayın yükselen burcu ailevi meseleleri tanımlayan Yengeç olduğu için ortak paylaşım alanınızda hareketli bir dönemde olduğunuzu söyleyebiliriz. Miras, kredi, vergi gibi ödemelerinizde artık tamamlanan süreçler içine girersiniz. Hukuksal konularla alakalı kararlar Salı gününden itibaren hız kazanabilir. Yurt dışı yatırımlarınız ve lojistik konular, hatta akademik temalar bu haftanın etkisiyle size heyecanlı gündemler yaratacaktır. 2 Ekim’de Başak burcuna geçecek olan Venüs sayesinde 3 hafta boyunca akılda kalıcı etkili sunumlar yapabilir, iş hayatınızda bir kadından önemli bir destek alabilirsiniz. Bekar olanalar bu dönemde evlilik kararı alacaklardır.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Cuma günü Koç burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle ev hayatınızda kökten değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ani taşınmalar ya da ani kentsel dönüşüm kararları gündeme gelebilir. Hayatın size taşıdıklarını mutlulukla karşılamalı, tüm olayların hayrınıza geliştiğine yürekten inanmalısınız. Pazartesi günü otoriter tavrınızla aile içi ilişkilerde baskı kurmak isteyebilir, kararlarınızdan ödün vermeyi tercih etmezsiniz. Bu kadar katı tavırlı olmamalı karşınızdakilerin de isteklerine kulak vermelisiniz. Salı günü gökyüzünde tetiklenen ateş enerjisi sayesinde kazanıcınızda belirgin bir artış meydana gelebilir. Haftanın son iş günü Başak burcuna 28 Ekim’e kadar yerleşen Venüs’ün etkisiyle, birden çok seyahate çıkabilir, akademik konularla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilir, medya, tanıtım konularında güç kazanabilirsiniz. Bu temalarla ilgili bir kadın girişimciden destek görebilirsiniz. Cumartesiden itibaren, partnerinizle hayatın keyfini, neşesini ve coşkusunu paylaşacağınız güzel bir hafta sonu sizi bekliyor olacak.

Yükselen Kova ve Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Cuma günü Koç burcunda dolunay meydana gelirken, ilişkilerde uyum arayan Venüs de çalışkan, hizmet odaklı, pratik zekalı Başak burcuna geçiş yapıyor. Gelir artışını da temsil eden Venüs sayesinde ortak paylaşımlarınızda yükselme elde edebilecek, partnerinizin maddi açıdan daha çok güçlendiğini gözlemleyeceksiniz. Dolunayın etkisiyle hafta başında gerilen kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilere barışçıl çözümler üretme şansı elde edersiniz. Annenizin ya da kadın akrabalarınızın sağlık konularıyla haşır neşir olmak durumunda kalabilirsiniz. Mevsimsel değişim karşısında siz de kışa hazırlık amacıyla, vitamin almak, iyi beslenmek konularına karşı duyarlılık göstermelisiniz. Salı günü göksel aşıklar Mars ile Venüs’ün olumlu etkileşimi ikili ilişkilerinize aniden kıvılcım düşürebilir, her şeye inat aşk ve sevginin keyfini sürün. Hafta sonu Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay sayesinde evinizde olmaktan büyük keyif alabilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Koç burcunda Cuma günü meydana gelecek olan dolunay, para ve kazanç hanenize büyük bir artı yazmanıza destek olabilir. Dolunay haritasının yükselen burcu Yengeç olduğu için çocuğunuzla ilgili konular bu dönemde öne çıkacaktır. Ya da çocuk sahibi olmak, evlat edinmek, koruyucu ebeveyn rolü üstlenmek gibi temalarla ilgilenebilirsiniz. Tabii diğer yandan hayatın yüksek temposuna rağmen romantik ve duyarlı bir partner olmaya da maksimum özeni göstermeyi başaracaksınız. Hafta başında arkadaşlarınızla aranızda ani gerilmeler yaşansa da Cuma günü Başak burcuna geçen Venüs sayesinde ilişkilerde daha uyumlu ve anlayışlı olmaya çalışırsınız. O nedenle boşuna agresyonu yüksek, adrenalin dozu normal değerleri aşan ortamlarda vakit geçirmeden, size uyan kişilerle yaşamınızı şekillendirmeye çalışmalısınız.

Nigar Bostan - ntv.com.tr

nigarbostan@hotmail.com

Yorumlar