Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 27 Temmuz - 2 Ağustos 2020

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, astrolojik verilere göre 27 Temmuz - 2 Ağustos haftasında burçları bekleyen olası halleri yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 27 Temmuz - 2 Ağustos 2020

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Evlilik ve ortaklı ilişkilerde tansiyon yüksek olabilir. Ani kararlar vermemek gerekir. Öfkeyle kalkan zararla oturur, unutmayın. Bazı koçlar uzun süredir almak istedikleri evi alabilirler. Bekar koçlar ise; hayalini kurdukları yuva için adım atabilirler. Kadınların desteğini alacaksınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ailenize ve evinize yoğunlaşacağınız bir hafta. Olayları büyütme eğilimindesiniz ve sorumluluklar ağır gelebilir. Bir taraftan da sizi üzen konularda bazı iyileşmeler moral verecektir. Geçmişte bir kadına verdiğiniz destek, bu defa size iyilik olarak dönecek ve yüzünüzü güldürecek.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kardeş veya yakın çevrenizle ilgilenebilir, onlarla zaman geçirebilirsiniz. İmajınızı değiştirebilir, saçınız veya yüzünüzde estetik dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Ticaret, medya, elektronik sektörlerinde çalışanlar; yeni anlaşmalara imza atabilirler. Arkadaş çevrenizdeki sorunlar düzelecek.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kazançlarınız ve maddi konulara yoğunlaşacaksınız. Evlilik veya ortaklı işlerinizde; aklınızla duygularınız çelişecek ve karar vermekte zorlanacaksınız. Çocuğunuz veya sevgiliniz için fazla harcama yapabilir, sonrasında üzülebilirsiniz.Kadınlardan her konuda destek alabilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Günlük sorumluluklar sizi yorabilir. Ailenizden kadınların eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk gibi konulardaki sorunları çözerek rahatlayabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Günlük basit konuları büyüterek, eşinizle tartışabilirsiniz. Sakin olmakta yarar var.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çocuğunuz veya aşkınızla ilgili sorumluluklar ağır gelebilir. Bu hafta normale göre daha hırslı ve tutkulu olabilirsiniz. Ödemelerinizi rahatça yapabilir, ek kazanç elde edebilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destekle ve iç sesinize güvenerek hareket ederseniz, hedefinize ulaşabilirsiniz.

TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hayatınızdaki konumunuza odaklanacaksınız. Çalışanlar kariyerine yoğunlaşacak. İşinizle ilgili güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.Ani duygu geçişleri yaşayabilirsiniz. Aile içindeki maddi kaynaklı anlaşmazlıklar devam etse de, kısmen sorunları çözerek rahatlayabilirsiniz.

AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU:: Eğitim, hukuk, yurt dışı konularıyla ilgilenebilir; şehirlerarası yolculuk yapabilirsiniz. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda duygu değişimleri ve ani krizler çıkabilir. Dikkat. Kardeş ve yakın çevrenizle ilgili devam eden sorunların hafiflemesiyle biraz rahatlayacaksınız.

YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ödemeler, ek gelirler, miras, kredi gibi konular haftanın ana teması. Etrafınızdaki kadınlardan kaynaklı olarak bereketiniz artabilir. Kendinizi olduğunuz gibi, rahatça ifade edebileceksiniz. Aile, ev, gayrimenkul gibi konulardaki sorunları çözerek biraz rahatlayacaksınız.

OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bir kadının desteğiyle kazancınızı artırabilirsiniz. İş ve ev arasında kalarak zorlanabilirsiniz. Ticaret, iletişim, elektronik gibi sektörlerde çalışanlar güzel sözleşmelere imza atabilirler. Kardeş, kuzen veya yakın arkadaşınız kalbinizi kırabilir. Evliler eşleriyle aralarını düzeltebilirler.

KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU: Duygularınız inişli çıkışlı olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı kovalar uzun zamandır hayalini kurduğu evi alabilirler. Seyahat, hukuk, eğitim gibi konular için fazla harcama yapabilirsiniz. Bu dönem yeni tanışacağınız insanlara güvenmemeniz sizin için en iyisi.

BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU::Çarşamba gününden itibaren aşk veya çocukla ilgili olaylar ön plana çıkacak. Birden gelişen olaylar neticesinde ekstra ödemeler yaparak canınız sıkılabilir. Kadınlarla iletişimin güçlü olacağı bir hafta. Özellikle yakın çevrenizdeki kadınların maddi desteğini de alabilirsiniz.

Yorumlar