Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 26 Temmuz - 1 Ağustos

26 Temmuz - 1 Ağustos haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Karma Astrolog Aysun Köşker Koç yorumladı. .

Haftalık Burç Yorumları: 26 Temmuz - 1 Ağustos

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyal çevrenizde bazı olayların netleşeceği bir dönem. Aşk, çocuk veya hobilerinize yöneleceksiniz. Sağlığınızla ilgili bir konuda partnerinizden destek alacaksınız. Geçmişten gelen hukuki, yurtdışı veya eğitim bağlantılı işlerle ilgili neticelenmeler olacak.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ailenize, evinize veya emlak işlerine yoğunlaşacaksınız. Koruyucu etkilerle istediğiniz sonuca ulaşacaksınız. Duygularınızı tartışarak anlatmayaçalışabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk veya çocuk konularında zorlayarak ilerleten deneyimler kapınızda.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kariyerinizle ilgili olayların sonuçlanacağı bir hafta. Alacağınız sorumluluklar sizi amacınıza ulaştırabilir. Kardeş, kuzen veya yakın çevrenizle daha çok zaman geçireceksiniz. Almayı düşündüğünüz bir elektrikli cihaz varsa, almak için uygun zamanlar.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yurtdışı, eğitim, hukuk ve uzak akrabalarınızla ilgili gelişmelerin yoğun olacağı iki haftalık bir dönemdesiniz. Bir yandan da kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Çalışma hayatı olanlar iş arkadaşlarıyla geçmişten gelen sorunları zorlanarak da olsa çözebilirler.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kendinize odaklanacağınız, daha da ön planda olmak isteyeceğiniz bir aylık dönemdesiniz. Ortaklı işler veya evlilikle ilgili konuların da, iki hafta boyunca gündeminiz olacağını da bilmelisiniz. Otorite konumundaki insanlarla sert bir üslupla konuşma riskiniz yüksek.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Daha içe dönük olacak, maneviyata veya spiritüel konulara odaklanacaksınız. Haftanın ikinci yarısında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aklınızla duygularınızın uyumsuzluğu karar almakta zorlanmanıza sebep olacak. Akılla hareket etmek en iyisi.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk veya çocuk konularındaki bazı olaylar neticelenecek. İş ortağı veya eşle güç mücadelesine girme eğilimi yüksek olan bir hafta. Aman kalpler kırılmasın. Ara bozucu kadınlara dikkat. Sorumluluk aldığınız konulardaysa, hak edişler sizi bekliyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aile, ev, gayrimenkul konularındaki belirsizlikleri netleştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Şehir veya yurt dışına yolculuk yapabilirsiniz. Eğitim veya hukukla ilgili işlerle ya da uzak akrabalarla ilgilenebilirsiniz. Eş veya ortağınızla duygularla değil, akılcı diyalog kurmalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kardeş, kuzen, yakın çevre, ticaretle ilgili konulardaki bazı olayların sonuçlanacağı iki haftalık bir süredesiniz. Özellikle kadınlardan destek alacaksınız. Yürüdüğünüz yoldaysa duyguyla ve sevgi hisleriyle değil, akıl ve mantıkla hareket etmeniz yararınıza olacak.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kazançlarınızla ilgili belirsizliklerin netleşeceği bir süreçtesiniz. Sorumluluk aldığınız konularda sistem sizin yanınızda. Ancak dik başlı ve sert bir üslupla hareket ederseniz emekleriniz boşa çıkabilir. Bekarlar hayallerindeki evliliği yapabilirler.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta burcunuzda gerçekleşen dolunayla birlikte her konudaki ilerlemenin sonuca bağlanacağı bir buçuk aylık döneme girmiş bulunuyorsunuz. Sorumluluk alarak hareket ettiğiniz konularda amacınıza ulaşabilirsiniz. Ara bozucu kadınlara dikkat.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Günlük rutinler ve sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Evcil hayvanı olanlar onun sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler. İkili ilişkilerde sevildiğinizi hissetmekte zorlanabilir veya sevginizi gösteremeyebilirsiniz. Bu hafta her zamankinden daha hassas ve alıngan olabilirsiniz.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç -  haberler.com

Yorumlar