Astroloji

Haftalık burç yorumları (26 Kasım – 2 Aralık)

Merkür Retro sona erdi Venüs gerilemesi başladı. Geçmişte bıraktıklarımıza bakıyor; gelecekteki olasılıklara hazır olup olmadığımızı soruyoruz kendimize.

Haftalık burç yorumları (26 Kasım – 2 Aralık)

Koç burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burçları bu hafta hakkında yapılan dedikodu ve eleştiriler kulağına geliyor. Seni dolduruşa getiren kişilerin farkına varıyorsun. Arkadan söylenen sözleri sana taşıyan insanları hayatından çıkaracaksın.

İlişkilerinde dengede olmak için daha hassas davranıyorsun. Maddi konularda yeni önlemler alıyor, birikim için tedbirli hareket ediyorsun. Özel hayatında düşünmeden konuşmaman son derece önemli. Özellikle tutamayacağın sözler vermemelisin.

Kaygı ve korkularınızla ilgili hayatı biraz da akışına bırakmak isteyebilir, yaşam enerjinizi etkileyecek herhangi bir durumla karşılaşmayı ertelemek isteyebilirsiniz.

Partnerinle arandaki bazı konuları abartmamaya, sağ duyulu ve sabırlı olmaya özen gösterirsen her anlamda sen kazanacaksın. İlişkine burnunu sokan, seni sinir eden insanlardan uzaklaşman da birlikteliğine olumlu şekilde yansıyacaktır. Sağlığın son derece iyi görünüyor. İştahın açılıyor. Yemek yemeyi abartmamaya çalış.

Boğa burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burçları bu hafta yeni teklifler alabilirsin. Daha önce gündemine gelen ve cevap alamadığın şeylerin önü açılıyor. Borç verdiğin bir para varsa eline geçiyor. Maddi anlamda kayıp sandığın şeyler kazanca dönüyor. İkili ilişkilerin güçleniyor. Zorlandığın düşünceler, işler ve insanlarla ilgili rahatlıyorsun. Seni aşağı çeken ne varsa hayatından çıkıp gidiyor.

Hafta başından itibaren yeni ve daha kazançlı bir döneme adım atıyorsun. Şanslı bir dönemin başladığını söyleyebiliriz. Yersiz ve katı şekilde uyguladığın kurallarından sıyrılıyorsun. Sevmek ve sevilmek adına hareket edecek, etrafındaki kişileri olduğu gibi kabul ediyorsun.

Keyif ve eğlence dolu bu yeni dönemde, beraberliğin hakkında yeni kararlar alabilir, uygulamaya geçmek konusunda doğru zamanı bekliyor olabilirsin. Sağlığında dikkatli olman gerekiyor. Metabolizman biraz zayıf. Vücudunda ödem ve şişlikler oluşabilir. Özel hayatında partnerine karşı daha esneksin. Kendince koyduğun bazı kuralları yıkıyor, birlikte daha eğlenceli vakitler geçiriyorsun.

İkizler burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burçları bu hafta hayata ve insanlara bakış açını değiştiriyorsun. Samimisin ve çoğunlukla çevrendekilerle iyi anlaşıyorsun. Birkaç insanla aranda oluşan mesafe devam ediyor. Buna rağmen diğerlerine olan güvenini kaybetmiyor, ilişkilerini sıcak tutuyorsun. Bu içtenlik sana çok şey kazandırıyor.

Özellikle bu hafta bunun olumlu şekilde geri dönüşleri olacak. İş, kariyer hayatında gereksiz gerginliklerden mümkün olduğunca uzak dur. Keskin ve ani cevaplar vermemeye özen göster. Önce gözlemle, düşün daha sonra harekete geç.

Sinirlendiğinde sakinleşmeyi beklersen her şeyin daha farklı ilerlediğini göreceksin. Aşk hayatında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Bir ayrılık yaşadıysan geri dönebilir veya döndürebilirsin. Bu dönem eski ilişkilerinizin de tekrar gündem olması söz konusu olabilir. Veya iyi giden bir ilişkin varsa evlilik kararı alabilirsin.

Yengeç burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burçları, bu hafta ailevi konularda gündemini meşgul eden tartışmalar sona eriyor. Huzur istiyor ve ihtiyaç duyuyorsun. Gerginlikleri hayatından çıkarmak adına yeni yollar arıyorsun. Keyifleneceğin ortamlara gireceksin.

Pozitif enerji yüklüsün ve enerjini bu yönde güçlendiriyorsun. Özel hayatındaki değişime inanamayacaksın. Güzel, beklenmedik gelişmeler yaşayacaksın. İş, para, kariyer alanında çalışma ve üretme haftasındasın. Kazancın bir miktar daha artıyor.

2019 yılındaki tutulmalarla birlikte hayat sana bambaşka yollar çizip; seni bambaşka yerlere getirebilir. İyi mi, kötü mü bunu bilmek imkansız. Ancak unutmamak gerekir ki başımıza ne gelirse gelsin, bizim yüksek faydamız için olur ve bizi istediğimiz daha mutlu hayata hazırlar. Değişimi hissetmeye başlayıp; hayatın akışı içerisine kendini teslim etmek durumunda kaldığın bir sürece doğru ilerliyorsun.

Hayatındaki olaylara bir süre boş veriyorsun. Bu anlamda psikolojin de rahatlıyor. Yapacağın uzun ve kısa yolculuklardan mutlu şekilde dönüyorsun. Sağlığında problem yok. İştahın artıyor. Bir anda kilo alman mümkün görünüyor. O nedenle yediklerine son derece dikkat etmelisin.

Aslan burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burçları, bu hafta daha önce ertelediğin kararlarla ilgili ciddi adımlar atacaksın. Duygularınla, hayatla ve kendinle yüzleşecek, kendine itiraf edemediklerini kabulleneceksin. Bir süredir atmaya çalıştığın, üzerini örttüğün ve unuttuğunu sandığın şeyin tekrar gündeme gelmesi olası görünüyor. Alacağın veya aldığın bir haber tüm planlarını değiştirebilir. Adil ve esprili yaklaşımların sayesinde gerginlikler kolayca çözülebilecek.

Özellikle duygusal konularda hesapçı davranmıyorsun. İçinden geldiği gibi yaşayacaksın. Özel hayatında gizli saklı işlerden uzak durman gerekiyor. İş, para, kazançla ilgili kimsenin gazına gelme.

Lafa söze bakmadan kendi doğrularınla ilerlemen iyi olacaktır. İş değiştirmek veya bırakmak için hiç uygun bir zamanda değilsin. Sağlığın iyi ama sırt ağrıları yaşayabilirsin. Aşırı çalışıp yorulanların bedenlerinde farklı ağrılar oluşabilir.

Başak burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Başak burçları, bu hafta ihmalci olmaman gerekiyor. Evliysen veya birlikteliğin varsa iletişim konusunu daha fazla ciddiye almalısın. Aşkta gurur yapmaman gerekiyor. O düşünmüyor ben neden düşüneyim, o söylemiyor ben neden söyleyeyim gibi şeyler düşünme. Bu durum partnerinin duygularını daha rahat ifade etmesini sağlayabilir.

İçinden geldiği, kalbinin istediği şekilde davranırsan ilişkinin bambaşka olacağını göreceksin. Birlikteliğine daha fazla zaman ayır ve sezgilerine güven. Ay ve güneşin oluşturduğu enerji sana sevgini ortaya koymanı söylüyor.

Söylemek istediklerinin pekala kolayca yanlış anlaşılabileceği durumlar oluşabilir. Hem kendi iletişim tarzın, hem de iletişim kanallarını ya da sık iletişimde oldukların ile ilgili vardığın farkındalıklarla bazı kararlar almak isteyebilirsin.

Sağlığında güçlü ve zindesin. Bir miktar ruhsal yorgunluk var. Bunu da kendine zaman ayırarak ve dinlenerek aşabilirsin. Maddi anlamda daha tutarlı davranıyor, birikimini bir miktar daha çoğaltıyorsun.

Terazi burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burçları, bu hafta daha önce sonuç alamadığın şeyleri sonuçlandırıyorsun. Beklentilerinin bir kısmı ayağına geliyor. Yeni ortamlara giriyor ve hemen ardından yeni başlangıçlar yapıyorsun. Kendini güvende hissedecek ve motivasyonunu artıracak gelişmeler yaşıyorsun.

İş hayatında konumunun değişmesini bekliyor ve istiyorsan bu gerçekleşecek. Konumun, yerin, bölgen, odan değişebilir. İmkanların her anlamda genişlemeye başlıyor. Kendine duyduğun güven daha da artıyor. Bu süreçte gereksiz kaygılara kapılmamaya çalış. Kendini ve düşüncelerini özgür bırak, yönlendirme.

Geçen haftaki Dolunay, seni maddi konularla ilgili bazı kararlar almaya itmiş olabilir. Hem ilişkin, hem de maddi durumun bu dönemin en önemli gündemleri arasına girmiş olabilir. Sorululuk almaktan korkma. Altından kalkamayacağın şey yok. Aldığın her işi sonuçlandıracaksın. Sağlığın gayet iyi. Bazı günler baş ağrısı yaşayabilirsin. Psikolojik olarak daha iyisin ve bunun bedenine yansımasını hissedeceğin günlerdesin.

Akrep burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Akrep burçları, bu hafta üzerinde çalıştığın işler hususunda düşünüyorsun. Uzun zamandır ilerlediğin yolda zaman kaybettiğini fark edeceksin. Aldığın sorumlulukların seni oyaladığını ve karşılıksız kalacağını hissediyorsun. Ancak bunun tam tersi de olabilir.

Sen işini ve hayatını ciddiye al, samimi yaklaş. Zihnini ve düşüncelerini yönlendirme. Karşılığını fazlasıyla alacaksın. Karamsar olan, mutsuzlukla beslenen insanlardan özellikle bu ara uzak dur. Dolduruşa gelmemek adına içinde yaşadığın şeyi dışarı yansıtmamaya bak.

Dert ettiğin şeyleri abarttığını göreceksin. Maddi anlamda imkanların ilerliyor, standartların yükseliyor. Öyle ki Jüpiter bir yıl boyunca sana bereketini cömertçe yansıtabilir.

Özel hayatında, ilişkinde bilmediğin yeni şeyler öğrenebilirsin. Partnerinin senden sakladığı gizli işleri ortaya çıkabilir. Duyarlı, sakin ve sabırlı olmaya özen göster. Diş sağlığına biraz daha önem vermelisin.

Yay burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burçları, bu hafta ruhsal telaşlarını kontrol altına almalısın. Acele hareket ettiğin her işe ve her duyguya geç kalacaksın. Ardından koştuğun şeyleri bir daha düşünmelisin. Kimsenin ardından gitme. Geçmişte yaşadığın düşüncelerden ve yerlerden vazgeç.

Hayatın akışı ile ilgili farkındalıklar kazanmış; yeni kararlar almış ve yönünü değiştirmek konusunda güdülenmiş olabilirsin. Seni diğer insanlardan ayıran her türlü detayda gelişmeler oluşmuş veya oluşacak. Jüpiter bu gelişmelere eşlik ederek seni koruması altında tutacak, hatta şans getirecek.

Jüpiter enerjisiyle ilerleyeceğin bir döneme giriyorsun. Hayatındaki her şey giderek büyüyor. Öncelikle yersiz kuruntularından sıyrılmalısın. Sonuca varmak istediğin konuların üzerine gitmelisin. Paranı iyi yönetmeye çalış. Verimli olacağın ve daha çok kazanacağın bir hafta.

İmkanlarını genişletmeye yönelik yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. Sağlığında iyisin. Kaygı ve kuruntudan uzak durabilirsen her anlamda daha iyi bir hafta geçireceksin. Bazı şeylerin sonuçlarını almak için bir süre daha beklemen gerekiyor. Bu zaman zarfında sabırlı olmaya bak.

Oğlak burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Oğlak burçları, bu hafta çok çalışkan ve üretken günler geçireceksin. Yaptığın ve yapmayı planladığın işlerde düzenlemeye gidiyorsun. Hayatındaki bazı geçimsiz insanlardan olumsuz şekilde etkilenebilirsin. Yaşadığın tartışmalar işine yansıyabilir. Bu kişileri düşüncelerine alarak hayatının merkezine koyarsan çok fazla gerilebilirsin.

Özel hayatında gerçekçi ve açık sözlü davran. Satürn bu hafta beden sağlığına dikkat etmen gerektiğini söylüyor. Yaşam enerjini yükseltecek ortamlarda yer almaya çalış.

Çevrendeki insanların hayatına doğrudan etkisi büyük oluyor. Bu yönde alacağın önlemler haftayı daha iyi ve sağlıklı geçirmeni sağlayacaktır. Genel olarak derslerini almaya çalıştığın pek kolay olmayan bir sene geçirmediğini göz önünde bulundurursak; bakış açını farklılaştırman kişisel gelişiminde faydalı olacak.

Hafta sonuna doğru gelen bir haberle yollara düşebilirsin; ancak gittiğin yerde fazla kalmıyor kısa sürede dönüyorsun.

Kova burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burçları, bu hafta hayatındaki insanların kabullenemediğin davranışlarını fark ediyorsun. Beklenmedik misafirler ağırlıyorsun. Bugüne kadar öyle değildir dediğin şeylerin aslında tam da öyle olduğunu göreceksin.

Bazılarının bencillikleriyle yüzleşeceksin. İçinde yaşattığın ve değer kattığın olguların boşunalığı seni üzmesin. Geçmişi olduğu yerde bırakarak geleceğe yeni şanslar vermelisin. Ben bir daha asla o şekilde duygular yaşayamam deme. Yakın zamanda çok güzel gelişmeler yaşayacaksın.

İş, para, kazancındaki başarı ve yükseliş aşk hayatına yansıyacak. Öyle ki aktif bir iş hayatın varsa; önümüzdeki 1 yıl boyunca işlerin yolunda gitmesi ve son derece bereketli bir dönem geçirmen yüksek ihtimaldir.

Toplum içerisindeki yerinde de olumlu gelişmeler yaşanacak. Yeni sorumluluklar sana yeni fırsat kapıları açıyor. Etrafında o kadar fazla gereksiz insan var ki, onlardan kurtulmalısın. Sana yararı olan az ama öz insan olması yaşam kaliteni artıracaktır.

Balık burcu 26 Kasım – 2 Aralık haftalık burç yorumları

Balık burçları, bu hafta iletişimde anlayış ön plana geçiyor. Uzun süredir seninle rekabet içinde olan kişilerle yüz yüze geliyorsun. Kendini kısıtlamıyor duygularını en güzel şekilde ifade ediyorsun. Kendine zaman ayırman hayatının her alanı için son derece önemli.

Özel hayatında karar almak üzereysen bir süre daha beklemeni öneriyoruz. Duygu durumlarında ve yaşam enerjinde çok hızlı değişimler yaşayabilirsin. İlişkin varsa ve gerilim yaşıyorsan bir süre uzaklaş ve düşün. Ya da uzun zamandır ayrı kaldığın ama sevdiğin biri varsa sana geri dönebilir. Ruhunu alt üst edebilecek kararlar almamalısın.

Bir söz ya da bir durum nedeniyle her şeyi kestirip atmak sonradan pişmanlık getirebilir. Sağlığında çok hassas. Kolay şekilde hastalanabilirsin. Kazancından çok büyük değişimler yok. Kredi veya ev ödemesi yapıyorsan bir anda kapatmak isteyebilir, bunun yollarını arayabilirsin. Hobiler ve yurt dışı planları konusunda doğru bir dönemdesin.

indigodergisi.com

Yorumlar