Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 25 Eylül – 1 Ekim

25 Eylül – 1 Ekim 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası haller:

Haftalık Burç Yorumları: 25 Eylül – 1 Ekim

Koç Burcu Haftalık Yorumu: Güneş tutulması, mali durumunuzda ve iş birliklerinizde sarsıntılara neden oluyor. Basitçe söylemek gerekirse, bir şey istediniz ve şimdi bunun için ödeme yapmanız gerekiyor. Belki de kredi kartı faturası geldiği için tüm bu yeni giysiler o kadar iyi görünmüyordur. Belki de yaz boyunca aceleye getirdiğiniz o ilişki aniden canınızı sıkıyor. Her şeyi bir kenara atmadan önce, bir dakikanızı ayırın ve gerçekten ne istediğinizi düşünün. İhtiyaçlarınız net, bu yüzden arzularınızı adlandırın.

Boğa Burcu Haftalık Yorumu:  25'inde, güneş tutulması en yakın ilişkilerinizde güçlü başlangıçlar ve bitişler yaratmak için burada. Şaşırtıcı bir teklif ya da ani bir ayrılık olsun, hangi ortaklıkların sizi geliştirdiğini ve hangilerinin cömertliğinizden yararlandığını netleştirme sürecindesiniz. Bir iş avında zorlanıyorsanız, bu aynı zamanda işlerin aniden bir araya geldiği ve sözleşmelerin imzalandığı zamandır. Haftaya başladığınız yer, hafta sonunda geldiğiniz yerden çok farklı olacaktır. 

İkizler Burcu Haftalık Yorumu:  Ayın 25'indeki güneş tutulması, tüm yıl boyunca inşa edilen iş arkadaşı dramını şaşırtıcı bir doruğa getiriyor. Şu anda olan şey aslında seninle ilgili değil, ama ofise geri dönmenin artıları ve eksileri üzerine yaptığı hararetli tartışmalara kendinizi kaptırmadan edemiyorsunuz. 29'unda, yönetici gezegeniniz Merkür Akrep'e ve günlük öğütme sektörünüze geçiyor ve sizi bu yapılacaklar listelerine geri dönmeye ve öngörülebilir gelecek için kendi şeridinizde kalmaya teşvik ediyor.

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu: Güneş tutulması, sonunda kılık değiştirmiş bir nimet olan garip bir tarih getiriyor. Bu yıl her şeyi yoluna sokmak için kendinize çok fazla baskı uyguluyorsunuz: kariyer, ev, ilişkiler ve kişisel bakım. Bir kerede her şey. Ama belki kendinizi daha gönülsüz randevulara gitmeye zorlamak yerine, bir hobi ile yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman harcayın. Müzik aleti çal! Çiz! Kitap oku! İçinizdeki çocuğa, tembel bir randevu değil, bölünmemiş dikkatinizi verin.

Aslan Burcu Haftalık Yorumu:  Son zamanlarda hayat bunaltıcı ve havada o kadar çok şey varken, her gün üstesinden gelmek için gelecekle ilgili fantezilere kaçıyorsunuz. Ancak 25'indeki güneş tutulması, alçakgönüllü bir gerçeklik kontrolü getiriyor. Farklı bir şehre taşınmak nakit akışı sorunlarınızı çözmez. Kötü bir ilişkiden çıkmak size hemen daha iyi sınırlar vermez. Memnuniyetsizliğinizin temel nedenini ele almadıkça büyümeyeceksiniz. Kendini evinde gibi hisseden biriyle iyi bir ağlamanın ve uzun bir sohbetin gücünü hafife almayın.

Başak Burcu Haftalık Yorumu:  Arkadaş grubunuzda aylardır gerginlikler artıyor ve 25'inde güneş tutulmasında, tüm bu bastırılmış duygular yüzeye çıkıyor. Halihazırda oldukça yalnız hissediyor olsanız da bu grup sohbeti bildirimlerini 'Rahatsız Etmeyin'e koymak ve arabulucu olma dürtüsüne direnmek daha iyi olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür 29'unda Akrep burcuna geçiyor ve bu etki altında dedikodu ölümcül bir silah haline gelebilir. Hikâyenin sadece kendi tarafını gerçekten güvendiğin kişilerle paylaştığından emin ol.

Terazi Burcu Haftalık Yorumu: 25'inde, güneş tutulması ya heyecan verici ya da iç karartıcı haberler getiriyor: Mali durumunuz. Nisan ve Mayıs'ta karşılaştığınız zorlukların aynıları geri dönüyor, ancak bu sefer kendinizi tekrar rayına oturtmak için daha iyi bir saldırı planınız var. Bu tutulma, vadesi geçmiş faturalarınız için hızlı bir çözüm sağlayan ani bir iş teklifi veya konser fırsatı da getirebilir. Nasıl sallanırsa sallansın, bu, bolluğu kabul etmekle ilgili engellerinizi temizlemek için güçlü bir zamandır.

Akrep Burcu Haftalık Yorumu: Sonunda senin zamanın geldi, Akrep! 25'inde, burcunuzda bir güneş tutulması (süper güçlü bir yeni ay) olduğundan, sezonunuz bu yıl patlamayla başlıyor. Genellikle burcunuzdaki yeni ay, gelecek yıl için imajınızı ve kişisel bakımınızı nazikçe sıfırlamak için bir andır, ancak bu ay tutulması sizi bunalmış veya varoluşsal bir krizin ortasında bırakabilir. Kendinize karşı nazik olun, çünkü bu etki sağlığınıza bazı zorluklar da getirebilir. Kim olmak istiyorsan o ol! Kimin ne düşündüğü kimin umurunda?

Yay Burcu Haftalık Yorumu:  Akrep mevsimi, hayatı son birkaç aydır olduğundan daha uzak yaşamak istediğinizi bulur. Büyük projeler yavaşlıyor, sonunda düğün sezonu (nihayet) bitti ve artık rahatlamaya hazırsınız. Ancak tam her şeyin sakin olduğunu düşündüğünüzde, 25'indeki güneş tutulması sizi rahatlamak yerine kendi şüpheleriniz içinde debelenmeye bırakan bazı acı verici anıları taratır. Bu, kontrol edemediğiniz şeyleri bırakmak için bir fırsat olsun, böylece gelecek için yer açabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu:  Akrep mevsimi her zaman yılın en sosyal dönemidir ve bu mevsim bir patlama ile başlar! 25'inde, güneş tutulması arkadaşlar veya iş arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz çılgın bir gecenin habercisi. Barda patronunuz hakkında konuşmak için geçen uzun bir gece, tüm yıl boyunca beklediğiniz topluluk etkinliği veya en yakın arkadaşınızın sürpriz nişan partisi olsun, fazla dağınık olmamaya çalışın. Gecenin sonunda herkesin rehberlik aradığı kişi sensin!

Kova Burcu Haftalık Yorumu:  Egemen gezegeniniz Satürn, 23'ünde burcunuza yön verdiğinden, baskı bu hafta üzerinizde. Dünyada nasıl görünmek istediğinize dair birkaç aylık inceleme ve düşünceden sonra oyun başlıyor! 25'inde, güneş tutulması kariyeriniz için şaşırtıcı bir atılım anı getiriyor. İster hayalinizdeki iş için mülakata giriyor olun, ister ani bir terfi alıyor olun, ister artık size uymayan bir pozisyondan istifa ediyor olun, bu, profesyonel yaşamınız için yeni bir dönemin başlangıcıdır.

Balık Burcu Haftalık Yorumu:  Terazi dönemi senin için ağır geçti Balık. Akrep sezonu bu hafta hızlı ve öfkeli başlasa da bu çalkantılı duygusal sularda beklemeye çoğundan daha hazırsınız. 25'inde, güneş tutulması, hedeflerinizi veya kariyer yolunuzu yeniden gözden geçirmenizi sağlayan eski bir öğretmen veya akıl hocası ile bir karşılaşma getiriyor. Daha büyük hayaller kurman için yer var mı? Ardından, yönetici gezegeniniz Jüpiter 28'inde burcunuza yeniden giriyor ve yılın geri kalanı için imajınızı ve güveninizi güçlendiriyor.

mynet.com

Yorumlar