Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 24 – 30 Ocak 2022

24 – 30 Ocak 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 24 – 30 Ocak 2022

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Para ve finansal konular tetikleneceğinden önümüzdeki 1,5 yıl kazançlarınızı iyi değerlendirin. Geleceğinizi güvence altına almak isteyeceksiniz.

Kariyerde değişim, kaynakları doğru kullanmak, yatırım kararları, gelir gider ve bütçe dengesi gündeminizde yer alacaktır. Gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Paranızı biriktirin ve doğru yatırımlar yapın. Ortak kaynaklarınızda bazı sorunlar yaşayabilir, bazılarınız için ortaklıklarda yol ayrımları yaşanabilir. Para konusunda sağlam olana doğru gitmeli, riskten uzak durmalısınız. Öz değer duygunuzu geliştirin.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Kuzey ay düğümü burcunuza geçerek sizin için 1,5 yıl sürecek önemli bir dönemi başlatıyor. Hem kişisel hem ruhsal hem de fiziksel olarak değişimlerden geçeceksiniz.

Hayatınızı sorgulayacaksınız. Yapmak istedikleriniz konusunda fırsatlarla karşılaşacak, kendinize dönecek, istek ve arzularınızı cesurca dile getireceksiniz. Size iyi gelmeyen kişi ve konularla vedalaşabilir, yaşamınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Mesleki değişimler yaşayabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Özgürleşme arzusu yükseliyor.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 1,5 yıl inziva dönemi olabilir. Bilinçaltınız aktifleşirken, korku ve takıntılarınız artabilir. İç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz.

Yaşamınızı gözden geçirecek, size iyi gelmeyen kişi ve konuları yaşamanızdan temizlemek isteyeceksiniz. Gizli ilişkiler, gizli düşmanlıklara karşı temkinli olun. İş ortamınızda ve çalışma koşullarınızla ilgili bazı krizler yaşanabilir.Sağlığınıza yıl boyu dikkat etmelisiniz. Kadersel değişimlere karşı bazı konuları akışa bırakmalısınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 1,5 yıl sosyalleşme, yeni gruplara dahil olmak, yeni etkinliklere katılmak ve projelendirmek gibi etkiler söz konusu olabilir.

Çevrenizden, kariyerle ilgili yeni tanıştığınız kişilerden destek alacaksınız. Yetenekleriniz ön planda olurken, sizi mutlu eden konuların peşinden gideceksiniz. Çocuklarınızla ilgili gelecek planları yapabilir, yeni plan ve projelere dahil olabilirsiniz. Bazı iyi gelmeyen arkadaşlıklarınıza veda edebilirsiniz. Hedeflerinizi doğru belirleyin.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Kariyer ve toplumsal statüde değişimler, ilerleme ve çalışma zamanı. Sizin içinde 1.5 yıl önemli bir dönemi başlatıyor.

Başarılı olacaksınız, bunun için kendinize güvenin, cesaretlenin ve yapmak istedikleriniz adına öne çıkın. Alkışlanmak isteyecek ve dikkat çekmeyi hedefleyeceksiniz. Fırsatları değerlendirin. Hayatınızdaki otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Eviniz ve işiniz arasındaki dengeyi ve huzuru yakalamak için çaba göstermek zorunda kalabilirsini

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yurtdışına taşınmak, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler, yabancı biriyle evlenmek, şehir, ülke değişimleri gibi konular önümüzdeki 1,5 yıl öne çıkabilir.

Gelecek hedefleriniz adına vizyonunuzu genişleteceksiniz. Hayata bakışınız değişiyor. Yeni ticari girişimlerde bulunabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Birikime gideceksiniz. Basın yayın, sosyal medya, uluslararası ticaret, kitap yazmak gibi yeteneklerinizden gelir elde edebilirsiniz. Kardeşler ve yakınlarla olan ilişkileriniz sınavlardan geçebilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Miras, borç, başkasıyla paylaşılan mal, ortak kazançlar alanı önümüzdeki 1,5 yıl tetikleniyor.

Yeni bir yatırım yapma kararınız varsa riskli adımlardan kaçınmalısınız. Bütçenizi doğru değerlendirin. Kredi çekmek isteyebilir, taşınabilir, ev almak isteyebilirsiniz. Nafaka, vergi yapılandırılması, tazminat, alacak verecek konularında beklediğiniz çözümler karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kredi alacak verecek ortak kazançlarla ilgili konular önümüzdeki 1.5 yıl gündeminizde olacak.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  İkili ilişkiler, ortaklıklar alanında sizin için yeni bir dönem başlıyor. Güney Ay düğümü burcunuza geçerek size kadersel değişimler getirecek.

Yeni fırsatlarla karşılaşabilir, kariyerde bitiş ve başlangıçlar yaşayabilir, özel hayatınızda ciddi kararlar verebilir, bekarsanız evlenebilirsiniz. Yeni bir ortaklık kararı alabilir, evliyseniz ciddi sınavlardan geçebilirsiniz. Kökten değişimlere hazırlıklı olun. Size iyi gelmeyen kişi ve konuları geride bırakarak yeni bir sayfa açacaksınız. Sağlığınıza yıl boyu dikkat edin.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Çalışma koşullarında, mesleğinizde değişim, yeni ve farklı kariyer görüşmeleri, başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yeni projeler ve ekip çalışmalarından gelir elde edilebilir. Sağlığınız önümüzdeki 1,5 yıl mercek altında olacaktır. Kronik sorunlar tetiklenirken, hormon, tiroid dengenize dikkat etmelisiniz. Spora başlayabilir, beslenme düzeninizi değiştirebilir, zararlı alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Bedeninizi dinlendirmeye özen gösterin. Alışkanlıklar ve günlük rutinlerde yenilik kararı alabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Hedefleriniz değişiyor. Yani kariyer çevrelerine girebilir, yeni gruplar ve topluluklara katılabilirsiniz.

Bu diğer yandan var olan sosyal çevrenizde değişimlere, bazı arkadaşlarla yol ayrımlarını ortaya çıkartabilir. Çocuklarınız, onlarla ilgili yeni kararlar, hayattan keyif aldığınız şeyler ve yetenekleriniz önümüzdeki 1,5 yıl ön planda olacaktır. Yaratıcılığınız, bir hobiyi mesleğe dönüştürmek için şanslar yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız hamilelik müjdesi gelebilir. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak kalın.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Satürn burcunuzda yolculuğuna devam ederken, yaşamınızı sorgulamaya, hayattan beklentilerinizi gözden geçirmeye devam edeceksiniz.

Ay düğümleri yuva, evlilik, aile konularına ışık tutacak, kariyerinizle ilgili değişimleri gündeme getirecektir. Ev değişimi, taşınmak, tadilat ve dekorasyon değişimi gibi konular öne çıkabilir. Gayrimenkul alabilir ya da satabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili sorumluluklarınız artacaktır. Emekliye ayrılabilir, evden çalışmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yakın çevreniz, arkadaş, kardeşlerle ilgili konular, onların hayatlarındaki değişimler sizi önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde yakından etkileyebilir.

İletişim, sosyal çevre alanınız güçlenirken, yeni anlaşma, sözleşme ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışı konuları, yabancılar, kişisel gelişim, evrak, başvurular, sosyal medya alanında yenilikler gündeme gelebilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Bütçenize yıl boyu dikkat edin.

Seyran Ataklı - Sözcü

seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar