Astroloji

Haftalık burç yorumları: 22 - 28 Şubat

Astroloji verilerine göre bu hafta burçları bekleyen olası haller neler? Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, 22-28 Şubat haftasını yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 22 - 28 Şubat

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Daha içe dönük olabilir, maneviyata ve spiritüel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bazı boşanmış koçlar için, kadersel ikinci bir eş adayı gelebilir. Sosyal çevrenizden gelen destekle yeni bir anlaşma yapabilirsiniz. Enerjinizi kazançlarınız için harcayacaksınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Faal olacağınız bir hafta. Özellikle hafta sonu sosyal çevrenizin desteğiyle kazançlarınızı artıracak yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla ilgili beklenmedik olaylar çıkabilir. Sakin kalıp, mantıklı hareket ederek durumu yönetebilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hayatta bulunduğunuz konumunuza odaklanacağınız bir hafta. Bu dönem hep biz yerine biraz da ben demeniz gereken bir zaman dilimi. Bencil olmadan ben olmayı öğrenmeniz her konuda size fayda sağlayacaktır. İş arayanlar yeni bir işe başlayabilirler.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hukuk, eğitim, yurtdışı, uzak akrabalarla ilgili işler haftanın ana konusu. Duygusallık nedeniyle iletişim sorunu haricinde, tüm bu konularda güzel gelişmeler olabilir. İç sesiniz bu hafta daha ön planda ol diyor. Bir yandan da korumacı ve anaç yönünüz had safhada.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Ödemeler, ek gelirlerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras gibi evrak işleriyle ilgilenebilirsiniz. Devam eden rahatsızlığı olanlar başarılı bir operasyon geçirebilirler. Bekarlar ilerde çocuk sahibi olacakları eş adayıyla sevgili olabilirler. Bazıları da yeni bir ortaklık anlaşması yapabilirler.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Evlilik ve ortaklı projeler yapmak için güzel fırsatlar var. Etrafınızdaki kadın otoritelerin bazı baskılarına maruz kalabilirsiniz. Dengeli davranarak durumu yönetebilirsiniz. Ailenizden alacağınız destekle çalışma hayatınızla ilgili şanslı bir anlaşma yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aşk, çocuk veya hobilere yoğunlaşabilirsiniz. Sevgilisinden ayrılanlar yeniden barışabilirler. Çocuğu olanlar da onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Sahne, dekorasyon ve güzellik sektöründe çalışanlar güzel anlaşmalar yapabilirler.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Duygularınızla aklınızı güzel dengeleyeceğiniz bir hafta. Aile içinde kardeş veya yakın arkadaşınız nedeniyle ani gerginlik çıkabilir. Bekarlar şanslı bir evliliğe dönük adım atabilirler. Bazı akrepler ise; hayalini kurdukları mülke sahip olma fırsatını yakalayabilirler.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kardeş, yakın çevre ilişkileri ve iletişimin ön planda olacağı bir hafta. Geçmişte maddi destek olduklarınızdan, bu hafta maddi destek alabilirsiniz. Yeni anlaşmaları yaparken iyice kontrol etmenizde yarar var. Bekarlar kadersel eşleriyle tanışabilirler.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kazançlarınıza ve kendi öz değerinize odaklanacaksınız. Kadınlardan her konuda yardım gelecek. Geçmişten beri verdiğiniz emeklerin maddi karşılığını alacaksınız. Şanslı bir yeni anlaşmaya imza atabilirsiniz. İş arayanlar yeni bir iş bulabilirler.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bir kadına söylediğinizle yaptığınız şey birbirinden farklı olabilir. Eril ve dişil enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki otoriteyle anlaşmak zor olabilir.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hayat sahnesinde ön planda olmak isteyeceksiniz. Enerjinizi güçlü bir şekilde yansıtacaksınız. Maddi konularda beklenmedik bazı anlaşmaların bozulması nedeniyle ufak çaplı bir kriz çıkabilir. Ancak bereketinizin bol olduğu bir dönemde olduğunuz için sorun olmaz.

yenikadin.com

Yorumlar