Astroloji

Haftalık burç yorumları: 21 - 27 Kasım haftası

21 - 27 Kasım 2022 haftasındaki astroloji verilerini ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı. İşte bu hafta burçları etkileyebilecek olası haller.

Haftalık burç yorumları: 21 - 27 Kasım haftası

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

Enerjimizi dengelemeliyiz:  Duygularımızı uç noktalarda yaşayacağız. Öfkelerimizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak. Olaylara daha da duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Çok özel dostlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyabilir, birçoğumuz, psikologların kapısını aşındırabiliriz. Bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz.

HAFTANIN ÇİÇEĞİ: Kırmızı karanfil ve siyah gül
HAFTANIN KOKUSU: Kakao, vanilya, tarçın
HAFTANIN RENGİ: Kırmızı, beyaz, saman sarısı

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  

Çelişkiler söz konusu: Bu hafta Mars retrosundan etkileniyorsunuz.. Fakat her anlamda olumlu çelişkili bir dönem olacağını bilmelisiniz. Mars iletişim evinizde sizi etkiliyor. Bu arada aile sorunlarınız ve onlarla ilgili bir hareketlenme söz konusu olacak ve sanki ikiye bölüneceksiniz. Yapabileceğiniz işleri planlamalısınız. Yoksa kariyerinizle aile arasında sıkışmak sizi yoracaktır. Romantizm ve duygusal ilişkilerinizi sosyal yaşamınızla birleştireceksiniz

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Sezgiler önemli:  Sezgileriniz çok önemli. İş yerinizdeki yorucu çalışmalarınız nedeniyle oluşan stresli anlarınızda, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Size o an için çözümsüz gibi görünen işlerinizin, aslında o kadar karmaşık olmadığını görecek ve çıkış yollarını çok kolay bulacaksınız. Kariyer yolunda attığınız adımlar, ilerisi için sağlam yapı taşlarını oluşturacak. Para eşinizin desteği sayesinde gelecektir Bu hafta ayrıca başkalarının paralarını yönetme konusunda başarılı olacaksınız

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Acele etmeyin:  Bu hafta Mars retrosu devam ediyor. İş ilişkilerini ihtiva eden bazı görüşmelerinizde pürüzler çıkabilir, beklemediğiniz gelişmeler sizi mutsuz edebilir. Bu dönemde şans oyunlarıyla ilgili değişik konulardan uzak kalın. Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar mantığınız doğrultusunda sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın.. Bazı eski aşklar ve dostlarınızla ilginç karşılaşmalar yaşayacaksınız. Bu hafta diz ağrılarınıza dikkat.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Hatalara açıksınız: Mars’ın gerilemesi sizin işinizdeki hatalara açık olacağınız ve iş durumunuz yeniden gözden geçirmenizde yarar olacağını hatırlatırım. Her şeye rağmen, oldukça kazançlı bir hafta olduğunu bilmelisiniz. Enerjinizi doğru kullanırsanız, öfkenizin ve sabırsızlığın üstesinden geleceksiniz. Yine bu dönem Cazibe yıldızı burcunuzda ilerlerken eski cesaretiniz gelecek. Sosyal yaşamınız genişleyeceği için karşılaşacağınız önemli fırsatlar olacaktır.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Harcamalarınıza dikkat:  Bu hafta maddi durumunuz iyi olacak. Çok fazla para harcamanız gerekebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Çevrenizde gizemli bir hava estirecek, toplumsal kariyerinizi mistik olaylarla bağdaştırabileceksiniz. İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Duygularınızı abartmayın: Bu hafta maddi konular önemli olmayacak gibi görünse de, beklemediğiniz bir fırsatın kapınıza gelmesi sizin için sürpriz olacak.. Maddi açıdan değişim olmaması sizin için oldukça memnun edici olacak en azından kendinizi yormayacak ve mevcut durumunuz koruyacağınız içinde, en azında hırslı şekilde hareket etmeyeceksiniz.. En önemlisi duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Sabırlı olmalısınız:  Bu hafta, kariyeriniz ve aileniz arasında mekik dokuyacaksınız. Geri giden mars enerjinizi dengeleyerek kullanmanız konusunda size küçük hatırlatmalar verecektir. Cesur ve mücadelen kaçmayan işler sizi aynı zamanda başarının kucağına götürürken tahammülsüz de yapıyor. Özellikle iş konusunda başkalarının fikirleriyle hareket etmek istemiyorsunuz. Bu durum canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşkın size sunacağı maddesel katkıları da göz ardı etmemelisiniz

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Aklınız karışık:  Aşk hayatınızda mutlu olacağınız bir haftadasınız… Aşkı bildiğiniz gibi yaşayıp, kendi istekleriniz doğrultusunda davranacaksınız. Kalbiniz boşsa, birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz fakat yine de bildiğinizi okuyacaksınız.. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Sosyal yönünüz artıyor: Bazılarınız aşkı ve kariyeri bir arada yaşayacaksınız. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetleriniz iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz bir çok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak.. Retro Karşıt Mars sizi ilişkilerinizde karmaşık etkiliyor. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız. Bu hafta her yerde aşkın karşınıza çıkması veya aşkın sizi sürekli takip etmesinde hiç rahatsız olmayacaksınız. Entelektüel yönleriniz ortaya çıkaracak.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Aklınıza güveniyorsunuz:  Bu hafta daha çok kişiselliğinizle ilgileneceksiniz. Güven duygusunun, maddi olanaklarla paralel geliştiğini bildiğiniz için, bu konuda farklı düşüncelere sahipsiniz. Hem para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. Sadece kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. . Enerjinizi doğru kullanmak istiyorsunuz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Pratik ve hızlısınız: Vİstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bu kişiler, kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacaktır. Finans konularında size fikirler verecekler, akılcı ve mantıklı yaklaşımları ilginizi çekecektir. Onlarla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz. Bu hafta kendi kaderiniz kendiniz belirleyeceksiniz. Geciken terfilerinizde bu dönem açılacaktır

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  
Israrcı olmayın:  İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmayacak ve iç disiplininizin bozulmasına izin vermeyeceksiniz.

****************

BU HAFTA DOĞANLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ:  Çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için, kendilerini adayan insanlardır. Zeki ve sevecen insanlardır. Sanata tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları çok gelişmiş olduğu için, çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır. Ebeveynlerinin hayatlarında önemli rolü vardır . Baba ve anne modeline en yakın kişilerdir. Eğer duygusal yakınlık göremedikleri kişiler olursa, herkesten daha çok üzüntü duyarlar. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar. Enerjilerinin büyük kısmını evlerini en güzel şekilde düzenlemek için kullanırlar. Güzel eşyalardan ve mobilyalar almaktan hoşlanırlar.

BU HAFTA DOĞAN ERKEKLERİN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ: Cesur ve deneyimci bir yapıları vardır. Paylaşım onlar için çok önemlidir. Arkadaşlık ilişkilerinde alçak gönüllü ve duygusal davranırlar. Sinirli ve huysuz oldukları zaman zor kişilerdir. Bilgiye meraklı ve onu kullanma konusunda kararlı oldukları için çevrelerinde daima yapıcı fikirleriyle dikkat çekerler. Mükemmel bir hafızaları vardır. Bilgileri titizlikle saklar ve analiz etme konusunda başarılıdırlar. Detay ve ayrıntı onlar için çok önemlidir

BU HFTA DOĞAN KADINLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ

Detaylara çok fazla önem vermedikleri için, hatalara açık kişilerdir. İyi bir pazarlamacıdırlar. Eğlenceli hayatı severler. Seyahat etmekten hoşlanırlar. Hisleri çok kuvvetlidir ve diğer kişilere göre daha isabetli tahminler yaparlar. Özgürlük duygularını istedikleri gibi kullanamadıkları zaman, huzursuz ve tahammülsüz olurlar. Araştırmaya yönelik mesleklerde başarılı olurlar. Eğlence dünyası ilgilerini çeker.

BU HAFTA DOĞAN ÇOCUKLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ:  Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. . Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de ilginçtir. Hafızaları çok güçlüdür.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar