Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 2-8 Eylül

Astrolog Nuray Sayarı'nın 2-8 Eylül haftası burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 2-8 Eylül

Niyetlerinizi Yeni Ay’la beraber belirleyin

Çarşamba, 31 Temmuz, Ay sabahın erken saatlerinde Aslan’a giriyor. Neye tutkuyla bağlı olduğunuz ve yaşamı sevmek ve zevk almak için neye ihtiyacınız olduğu konusunda kalbinizi açıp hedefler ve niyetler belirlemenin zamanı geldi. Bugün sizin için sıkıntılıysa, Yeni Ay niyetinizi belirlemek için kendinizi iyi hissedene kadar bekleyin. 1 Ağustos Perşembe, ne hakkında yaratıcı olmak istediğinize odaklanmaya devam edin ve akışına izin verin.

İlişkilerde gerginlikler olabilir
2 Ağustos Cuma, günün haberleri Venüs’le Uranüs kavuşması. Bu, bazı insanlar için bir gerginlik yaratabilir, çünkü Aslan’daki Venüs, ilgi odağı olmakla çok ilgilenmektedir, hak ettiği şey budur. Ancak bu ikisi arasındaki açı nedeniyle ilişkilerimizde huzursuz hissedebiliriz. Üstelik Uranüs'ün bize sunduğu enerji, normal rutinden uzaklaşarak özgürlüğü, rahatlık alanlarımızın ötesine geçmemizi istiyor. Bu, neyi sevdiğiniz ve neye değer verdiğinizle ilgili eşsiz imkanlar günüdür.

Merkür yine devrede!
Merkür hala bizi sıkıştırıyor, bu nedenle işler bu hafta çok kolay akmıyor. Bugünlerde sinirli ve sıkışmış hissedebiliriz, bu yüzden lütfen bir mola verin ve bu duygulara sahipseniz yargısızca kendinizi izlemenize izin verin. 

KOÇ BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yeniay haftasındayız. Yeni ay Başak Burcunda doğdu Teraziye geçiş yaptı. Bugün başlayacak ama yarın netleşecek olan Güneş ve Mars kavuşumu var. Her şeyin karşılığını mücadele ederek alacağız. Evli iseniz eşinizin gözlerinin içine bakarak onu sevdiğinizi samimi bir şekilde ifade etmelisiniz. Samimiyete gel, samimiyete gel, samimiyete gel. Net ol, doğru duruş sergile. Samimiyet bu hafta sizler için çok önemli olacak. İlişkilerinizin gidişatını, keyiflendirip geleceği güvence altına alırsınız samimi olursunuz. Ama mış gibi davranırsanız ayrılıklar olur. Artık ben sevildiğimi duymadan yaşamak istemiyorum der size karşınızdaki. 

Kalbiniz boş ise yeni aşklara adım atmak için doğru haftadasınız. Açık sözlü olun. Karşınıza çıkacak yeni ilişkilerle harika birliktelikler yaşayabilirsiniz. Geçmişle bugün yeni tanışacağınız kişileri kıyaslamayın. Her insan yeni bir hikaye. Güven duygusuyla hareket ederek, içtenlikle hareket ederseniz yeni tanışacağınız bir kişi ile harika bir birlikteliğiniz olacak. Yeni tanışacağınız kişilerle açık, şeffaf olun. Tanışmaktan çekinmeyin. Sağlıklı hayatlar kurabilirsiniz.

Eğitim ve iş alanında karlı günlerdesiniz. Paranızı nasıl harcamanız gerektiği konusunda düşünebilir, bol bol plan yapabilirsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız, haftasonuna doğru kesin karar alabilirsiniz. Ya da yeni terfiler alabilirsiniz. İnanılmaz şanlı olacaksınız kendinizi geliştirmek konusunda. Hayallerinizi yüksek tutmaya çalışın. 14 Eylül tarihine kadar iş hayatınızda güzellikler kazanacaksınız. 

Bu haftanın spotu: Geçmişi bırak, geleceğe bak.

BOĞA BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Zekanızla tüm dikkatleri üzerinize tutacaksınız. Boğa burçları Eylül ayı boyunca çok şanslı olacaklar. Eylül demek sizin için aşk demek. Bir türlü aşk kapımı çalımıyor diyenler, aşk meğerse kapımın önündeymiş diyeceksiniz. Hayatınıza odaklanacaksınız. Boğa burcu olup evliliklerinde geçimsizlik yaşayanlar, kendime odaklanacağım diyeceksiniz. Dünyaya eyvallahım yok diyeceksiniz. İradenizi güçlendirecek bi dönemdesiniz. 

Pazartesi, Salı, Çarşamba tamamen yaşam kalitenizi nasıl güçlendireceksiniz konusunda önem vereceksiniz. Hayat çok değerleniyor sizin için. Yaşan enerjinizi düşürmeyin, modunuzu kaybetmeyin. Bu hafta kendinize duyduğunuz güven artacak. Uzuzn süredir görüşmediklerinizle görüşeceksiniz. Zekanızla insanları etkileyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki diginlik bir süre daha devam edecek. Ekonomik olarak işleriniz yoluna girecek. 

Haftanın spotu: Yat kalk, keyfine bak

İKİZLER BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Duygular ve düşünceler konusunda ciddi anlamda zorlanmalı bir hafta olacak sizin için. Bu hafta sizi yoran ve yorgun bırakan bir sürece gireceksiniz. Vaktiyle kimleri kınadıysanız, hayat bu hafta hayatınızla hesaplaşmanıza sebep olabilir. Çok konuşan biriyseniz önünüze bakın, hiç bir konuda iddialı bir şekilde konuşmayın. Egonuz bu hafta yükselebilir. Yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Sizin ciddi anlamda canınızın sıkılmasına neden olacaktır bu durum. Kimse hakkında konuşmamalısınız. Söylenilen sözler sizin hayatınızla ilgili değilse çözmeye çalışma konuyu. İftiralara maruz kalmamaya özen gösterin.

Bu hafta sizin için yoğun geçecek. Kimse hakkında konuşmayın, hakkınızda konuşuluyorsa kendinizi ifade etmeye çalışmayın. Su akar yolunuz bulur. Egonuzun size hiç bir faydası yok. Derin bir nefes alıp, ilişkilerinize odaklanın. Sinir sisteminizin bozulmasına neden olursanız, ruhsal anlamda sorun yaşayabilirsiniz.

İşsiz bir İkizler burvuysanız bu hafta başvuru yapmak için doğru haftadasınız. Ortaklık yapmak istiyorsanız acele etmeyin. İyice tanımadan ortaklıklara adım atmayın. Araştırma yaparak iş ortaklığı yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda daha romantik olmaya çalışın. Biten hiç bir ilişkiyi kayıp olarakgörmeyin.

Bıu haftanın spotu: Egodan uzak durun

YENGEÇ BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Rahatsızlıklar haftasındasınız bu hafta. Beklenmedik sağlık sorunlarıyla yüzleşebilirsiniz. Kuruntu yapmayın ama sıhhatinize çok önem verin bu hafta. Hiç beklemediğiniz sağlık sorunları gündeminizde olabilir. Sağlık konusunda ihmalci olmayın. Bedeninizde bir ağrı varsa mutlaka bir uzmana gidin. Bu hafta düşünceler vu duygular konusunda aile bireylerinin sizi desteklemeye ihtiyacınız artacak. Anne ve babanızın sizin yanınızda olduğunu hissetmeye ihtiyacınız olacak. 14 Eylül'den önceki dönem tamamen ailevi konularda destek isteyeceksiniz. Ayın ilerleyen günlerinde aşk hayatınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kalbiniz boşsa karşınıza yeni insanlar çıkabilir. Mutluluğu ve huzurlu olabilirsiniz. Evli iseniz partnerinizle ilişkinizde güç güven destek ihtiyacınız artacak. Eşlerinizin her an onların yanında olduğunu hissettirmeniz lazım. 

Yengeç kadınlar dikkat! Anne olmayın kocanıza. Sen ona şefkatini ver, aşkını ver. Evde devamlı bakımlı olun. Kadın kadın yaşamalısınız. Eş değil anne olursanız kaçırırsınız elinizden.  Yengeç erkekleri eşinizin yanında olduğunu hissettirin. 

Haftanın spotu: Her konuda kendinize bakın, hayatınız merkezinde sadece kendiniz olun.

ASLAN BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta sinir sisteminizi ne olur ele alın. Ruhunuzu yormayın, kimsenin enerjinizi çalmanıza izin vermeyin. Sinir sistemine karşı dikkatli olun. Yaşanmışlıkların yorgunluğunu yaşayacağınız bir haftadasınız. Daha önce yaşamış olduğunuz olayların enerjisi sizi yıpratıyor olabilir. Geçmişe ait yorucu etkilerden arınmaya özen gösterin. Aynı zamanda aşk hayatınızda kırgınlıklar kaoslar yaşamış olabilirsiniz. Bu kırgınlıkları aşabilmek için biraz daha zamanınız var. Yapacağınız iş birlikteliklerinde kazançlı çıkacaksınız. Tamamen sağlam sonuçların yaşamasına neden olacaksınız. 

Yeni iş kuracaksanız çok başarılı olacaksınız. Kendinize güveniniz artacak. Tüm zorlukları aşıyorsunuz. Yapacağınız işte kazançlı çıkacaksınız. Attığınız ve atacağınız her adımda planlı olmalısınız. Yarını daha çok garanti altına alacaksınız. Aile büyüklerinizle ilişkinizde ebeveylenrinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Korkmayın umutsuz olmayın bu hafta. Her sorun atlatılabilecek hiç merak etmeyin.

Uzun süredir ev almak istiyorsanız, bu hafta değiştirmek istediğiniz gayrimenkul fırsatları karşınıza birden çıkabilir. Taşınmak için çok doğru bir haftadasınız. 

Evli olanlar ilişkilerde güçlenmeye ihtiyacı olacak. İlişkinize mola vermiş halde olabilirsiniz, affetmek ve şans vermek için doğru zamandasınız.

Haftanın spotu: Gelirinize güvenin, o para size gelecek.

BAŞAK BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kendinizi dah duygusal hissedebilirsiniz çıkmalısınız bu durumdan. Kişisel planlarınızın üzerinde yoğunlaşmanız gereken bir dönemdesiniz. Risk içeren durumlardan uzak durmanızda yarar var. İş hayatınızda kafanızdaki sorunlar bu hafta karşınıza çıkacak. Her şeyi ben biliyorum diyen bir patronunuz varsa bu hafta yolunuzu ayırmaya şansınız yok. Bu şahsı olduğu gibi kabul ediyorum diyip işinize konsantre olmalısınız. İçinizdeki kavgayı büyütürseniz ruhsal fiziksel mahvolursunuz. 

Hayatınızdaki sorunlu insanları olduğu gibi kabul edin. Bakış açınızı değiştirip empati yapmaya çalışın. Onları olduğu gibi kabul ederseniz bütün gerginlikleri üzerinize çekerseniz. Haftaya Pazartesiye kadar kafanızdaki sorular enerjinizi düşürmesin diye kimseyle kavga etmeyin. Her şey yoluna girecek diyin. Hayatınızdaki sorunlu insanları temizlemek isteyeceksiniz ama doğru zaman değil. Her şeyi akışa bırakın. Ayın 14'ünden sonra devam ediyorsa yine olumsuzluklar o zaman daha sağlıklı görecek ve keskin net karar alabilirsiniz. 

Sağlık açısından risk içeren konulara girdiğinizde ruhsal dengenizi koruma altına alın. 

Haftanın spotu: Ben sakinizm, huzurluyum deyip öyle yaşayın. 

TERAZİ BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kariyer hayatınızın en çalışkan ve üretken olduğu dönemindesiniz. Çalışmayanlar ise günlük hayatlarında birden çok şeyi aynı anda halletmek durumunda kalabilirler.

Sevdiklerinin ve kendilerinin sağlıklarıyla ilgilenmek, evin düzenini sağlamak, evcil hayvanın bakımını takip etmek, yaşam alanlarındaki dekorasyon değişimi ile uğraşmak, bahçe düzenlemesi yapmak gibi konular gündeminizi doldurabilir.

Bu dönem, diyet başlamak ve sporu aktif olarak hayatınıza katmak çin uygundur.

AKREP BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Gizli saklı her şey ortaya çıkacak. Annenden mi gizledin eşinden mi gizledin her şey, tüm kirli çamaşırlar bu hafta ortalığa dökülecek. Zarar görmemek için maddi konularda tasarruflu olmalısınız. Hem suçluyum, hem güçlüyüm dememelisiniz. Sizden gizlenen şeyler de ortaya çıkacak. Bir süredir gizlileri araştırıyorsanız her şey gün yüzüne çıkacak. 

Özellikle maddi konularda karı koca bütçe konusunda fazla tartışma yaşayabilirsiniz. Onunla aynı düşüncede olduğunuzu gösterin partnerinize.

Kalbiniz boşsa, hayatınızın aşkını arıyorsanız şuan bekleme döneminden geçiyorsunuz. Geçmişle bağını kes. Affedemediğin arkadaş, eş sevgili varsa ne olur hellalleş. Allah'la Bir yatağa uzanıp eşinizi karşınıza alın, ben her şeyini seviyorum senin deyin. 

Haftanın spotu: Geleceğine güven. 

YAY BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU
Küçücük bir problem yaşayıp büyütüp abartırsanız kendinize travma yaşatırsınız. Abartma hiç bir şeyi. Sorunları sakince düşünerek çözün. Evli iseniz sürekli olumsuzlukları görmeyin. Çok büyük dağılmalar kopmalar olabilir. Bu hafta hayatınızdaki kişilere karşı şikayetli tavır sergilersenız bu dönem hayatınızdan giden bir saha kesinlikle dönmez geri. 

Yay erkekleri karşınızdaki kişileri rencide edecek tavır ve davranışlar terk edilmenize neden olacaktır. Kendinize duyduğunuz saygıyı kaybedebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz arkadaşlık hususunda değişimde olacaksınız. Maddi konular, işsiz olanlar yeni düzenlemeye ihtiyaç duyacaksınız. 

Haftanın spotu: Sorunları gözünüzde büyütmeyin.

OĞLAK BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Oğlak burcunun her şeyi kontrol etme huyu var. Yönetmeyi çok seversiniz. Bilmeye, öğrenmeye hep sahipsiniz. Her şeyi kontrol etme huyunuzdan vazgeçmelisiniz ki sosyal çevreniz, aşk hayatınızda negatif görünürsünüz. Hakkınızda yanlış konuşulmalara neden olabilirsiniz. Hayatınızdaki kişileri ihmal etmeyin, onun problemlerine na kadar zaman ayırıyorsunuz diye düşünün. İlişkilerinizin güçlendiğini fark edebilirsiniz. MAddi endişeler planlarınızı ertelemeye sebep olabilirsiniz. Huzursuz tavır ve davranışlarda olabilirsiniz. Gelecekle ilgili yapmak istediğiniz yatırımları erteleyebilirsiniz. Endişelerinizi aşmaya özen gösterin. 

Bu hafta dostlarınızın desteği size iyi gelecek. Onların size verdiği taktikleri kullanırsanız güzel sonuçlar elde edersiniz. Kontrollü olma durumunuzu aşabilirseniz, bu hafta geleceğinizile ilgili konulara yönelebilirsiniz. Çalışıyorsanız güzel hamleler yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili düşünecek bir çok şeye ihtiyacınız artacak. Parasal konularda yücelebilirsiniz. Ekstra gelir ve kazançlarınız artabilir. 

Kariyerinizle ilgili hamleleri engel olarak görebileceğiniz kişiler olabilir, her zaman kıskanan olmaktansa kıskanılan olmak daha iyidir. Aşırı kontrollü olmayın.

Sağlığınız gayet iyi. Kemik yapınızla ilgili hassasiyetleriniz artabilir. 

Bu haftanın spotu: Ruhunuzu özgürleştirin. Anı yaşayın, suyun sesini dinleyin ruhunuzun sakinleştirdiğini göreceksiniz.  

KOVA BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Haftaya yatırırmlarınızı şekillendirerek başlıyorsunuz. Ortaklıklar için uygun bir dönem. Teknolojik konular, tele komünikasyon sektöründe başarılı çalışma ve projeler yürütebilirsiniz.

Kafanızda gelecek ile yaptığınız planlamalar artık kağıt üstünde de vücut bulmaya başlar. Hem özel hem de sosyal hayatınızda yenilikler sizin için bu hafta ön plana çıkabilir.

Hedefe odaklanmalı, detaylarla çok vakit kaybetmeden hayatınızdaki maddi, manevi önemli konuları net bir sonuca ulaştırmalısınız. Ardından yeni bir sayfa önünüze açılır.

BALIK BURCU 2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta ilişkilerinizle ilgili adeta yeni bir yolculuğa başlıyorsunuz. Ya da önceki yolculukta monoton olan ne varsa kenara bırakıp kaldığınız yerden heyecanlı bir döneme adım atabilirsiniz.

Özellikle bir Başak burcu bundan sonraki yaşantınızı değiştirmeye neden olabilir. Akışta kalmalı yenilklerden ürkmemelisiniz. Zira tohum ekmeden asla hasat elde edemezsiniz.

Hafta ortasında yurt dışında seminer ve workshoplara katılabilir, önceden başlayan eğitimlerinizin sertifikasını alabilirsiniz. Hafta sonunda ani bir kararla eşinizle kısa bir yolculuğa gidebilirsiniz.

bolgegundem.com

Yorumlar