Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 2 - 8 Ağustos

Asroloji açısıdan hareketli bir hafta yaşanacak. 2 - 8 Ağustos 2021 haftasının astroloji verilerini ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 2 - 8 Ağustos

Bu hafta duygusal konularda kendimizi yaratıcı ve aktif hissedeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu hafta ortasında, eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Mars, çalışma ve ruhsal evinizde ilerliyor. Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Özellikle bu dönem, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacak. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Günlük temponuzu artırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracak. Bu hafta, olumlu bir iş yaşamı sizi bekliyor.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Sosyal yaşantınızda epey ilgi çekeceğiniz bir dönemdesiniz. İdeallerinizin gerçekleştiğini görmek sizi mutlu edecek.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Nedensiz sorularınızla kendinizi yorgun düşürüyorsunuz. Duygusal olayların tekrarlarından hoşlanmayacağınız için partnerinizle aranıza görünmeyen bir engel koymak istiyor ve bunu başarmak için tüm gücünüzle savaş veriyorsunuz. Aşkın bir duygusal çatışma olmadığını bir türlü öğrenmek istemiyorsunuz.

ASLAN  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz. Birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Temponuzu dengelemeli ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Alınganlık yapmamanız gereken bir dönemdesiniz. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız.

BAŞAK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi üzebilir. Kendince de haklı sayılabilir. Durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Beklemeniz gereken konularda acele etmemelisiniz. Çevreniz yine çok kalabalık ve siz bu yoğunluğu seviyorsunuz. Üretmeyi sevdiğiniz için sürekli koşturma halindesiniz. Mantıkla hareket ettiğiniz için başaramayacağınız iş yok.

TERAZİ  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Çevrenizde gelişen olumsuz olaylara tepki gösteriyorsunuz. Yaratıcılığınızı daha belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak, değerlendirmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkiyi göstereceksiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için bazen duygularınızı kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir hafta içindesiniz. Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacaksınız. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Zihinsel faaliyetlerinizin dağınık seyretmemesi için güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Bilinçaltınız karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Her konuya farklı bir yorum getiriyor, onları sıkı bir şekilde birbirine bağlayabiliyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız birçok konunun gelişmesini önleyebilir, dikkatli olun.

KOVA  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Proje geliştirmek için yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman şartlar sizden yana olacak. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni fikirler ve yeni çalışmalar için uygun bir dönem. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı enerjiyle birçok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Geçmişinizle iç içe yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız karışık olduğu için hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız.

Astrolog Filiz Özkol - Posta

Yorumlar