Astroloji

Haftalık burç yorumları: 19 - 25 Temmuz

19 - 25 Temmuz 2021 haftasının astroloji verilerini Karma Astrolog Aysun Köşker Koç yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 19 - 25 Temmuz

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Perşembe gününe kadar ani duygu değişimleri, otoriteyle ilgili sorunlarla geçecek. Ailenizle, evinizle ilgileneceksiniz. Cuma gününden itibaren sevdiğinize veya çocuğunuza yoğunlaşacaksınız. Bu gergin enerjilerde, sakin kalmak hatta biraz geri adım atmak iyi olacak.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Her türden ikili ilişkilerde ani ve fevri çıkışlar yapma riskiniz yüksek. Manipüle edilmeye açık, kavga ihtimali yüksek bu gökyüzünde sessiz kalmak daha faydalı görünüyor. Hafta sonu kardeş, kuzen veya yakın arkadaşınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kısa yolculuklar yapacağınız, bol iletişimle geçecek bir hafta sizi bekliyor. Sorumluluk aldığınız bir konuda kısa vadeli amacınıza ulaşacaksınız. Salı günü geçmişten gelen bir sorun nedeniyle eşiniz veya ortak iş yaptığınız insanla tartışmanız olası.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta çıkacak ekstra bir ödeme canınızı sıkabilir. Ancak sevdiğiniz veya çocuğunuzun yapacağı bir kariyer anlaşması veya güzel haberiyle yüzünüz gülecek. Yaşça veya konum olarak sizden büyüklerle anlaşmakta zorlanacaksınız. Susmak daha iyi.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başı içe dönük olsanız da, sonrasında ön planda olmak isteyecek ve kendinize odaklanacaksınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü manipüle edilmeye çok açık bir yapıda olacaksınız. Durduk yere gemileri yakmayın. Bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında daha sosyal, sonrasındaysa içe dönük olacaksınız. Geçmişten gelen bazı durumlar çocuğunuz veya sevgilinizle ani büyük bir krize dönüşebilir. Bekarlar evlenebilirler. Bazı başaklar da hayallerindeki ortak projeyi hayata geçirebilirler.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yaşam enerjinizi duygularınızla desteklemekte zorlansanız da, akıl ve duygu dengesini kurarak hareket ederek, isteğinize ulaşabilirsiniz. Rahatsızlığı olanlar bu hafta iyileşebilir veya doğru tedaviye başlayabilirler. Aile içi ani kriz riskine dikkat!

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Şehirlerarası veya yurtdışı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bekarlar hayallerindeki bir aşka yelken açabilirler. Çocuğu olanlar ise; onunla bağlarını güçlendirebilir, sevgi dolu zaman geçirebilirler. Genel enerjiler gergin olduğu için sakin kalmakta fayda var.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Duygularınızı uç noktalarda yaşama, abartma ve hatta bu durum yüzünden kandırılma ihtimaliniz var. Aşk ve para konularında da yanlış strateji yapabilirsiniz. Akılla hareket ederek olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Ben değil, biz demeniz gereken dönemler.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Evlilikler, ortaklı işler haftanın ana teması. Bazı bekarlar hayallerindeki evliliğe adım atabilirler. Duygularınızı abartacağınız bir hafta. İyi niyetinizin suistimal edilmesine müsaade etmeyin. Rahatsızlığı olanlar bir operasyon geçirebilirler.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gündelik rutinler veya sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Bir süredir devam eden sınavlarınız bu hafta başka şekillerde tetiklenmeye devam ediyor. Özellikle ortaklık ve iş ortaklığı yaptığınız insanlarla gerginlikler söz konusu. Geniş vizyonunuzla olayları yönetebilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Evlilikler ve ortaklıklarda kavga enerjisini ani tepkilerle büyütme eğiliminde olacaksınız. Güç mücadelesine girmenin kimseye faydası olmaz. Sakin olursanız ve hedefe odaklanırsanız, her konuda bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç - Haberler.com

Yorumlar