Astroloji

Haftalık burç yorumları: 19 - 25 Ekim

Astrolog Nigar Bostan, 19 - 25 Ekim 2020 haftasının astroloji verilerini yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 19 - 25 Ekim

İlişkilerdeki ahenk, uyum, denge ve sağduyuyu temsil eden Venüs’ün bu hafta da Başak’taki yolculuğu sürerken, sorumluluk, ciddiyet, akıl, mantık ve düzeni temsil eden Oğlak’taki sosyal ve kuşak gezegenleri Jüpiter, Plüton ve Satürn ile kuracağı olumlu etkileşim, herkese çaba harcadığı, emek verdiği konularla ilgili olumlu sonuçlar taşıyıp, önemli kararlar aldıracak. Bu kalıcı ve mantıklı süreci, Koç burcunda geri giden Mars’ın bilge arketip Jüpiter ile kuracağı gerilimli kontak, olumsuz etkilese de, mantıklı kararlarla bunun üstesinden gelebileceğiz. Bu etkiler altında yaşamınıza farklı bir düzen getirmek isteyip, tanıştığınız yeni insanlarla arkadaşlığınızı güçlendirebilirsiniz. 

Finansal açıdan da somut değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ortak maddi kazanımlarda başlangıçlar ya da sonlanmalar gündeme gelebilir.

Cuma günü yaşam kaynağımız, kimlik göstergemiz Güneş, bir ay boyunca Akrep burcuna geçerek, geri giden Merkür’e destek verecek. Bu sayede fikirler ve düşünceler derinleşip, zihnimize takılan konularla ilgili, şüpheci bir tavır takınmamıza neden olabilir. Bu dönemde içimizde sakladığımız, gizlediğimiz duygularla yüzleşirken, ilişkilerimizde bir dedektif gibi kıyıda köşede saklanmış sırları su yüzüne taşıma cesaretine sahip olacağız. Adeta yeniden doğmayı anlatan bu günlerde, aynen doğanın kara kışa hazırlanması gibi, biz de küllerimizden yeniden doğabiliriz. Bu etkiyle ruhsal ve bedensel arınmaya özen göstererek, yüklerimizden kurtulabilir, yaşamın saf ve temiz enerjisiyle duygu ve düşüncelerimizi besleyebiliriz.

***********************************************

Yükselen Koç ve Koç Burcu haftalık burç yorumu: Pazartesi günü Ay Yay burcunda gezinirken, şans, fırsat ve yaşam deneyimini temsil eden Jüpiter bir yandan ilişkilerin yaramaz çocuğu Koç burcundaki Mars’a disiplinli olmasını tembihleyip, diğer yandan, çalışkan, tertipli, düzenli Başak’taki Venüs’e övgüler yağdırmak için çaba harcayacak. Bu etikler sayesinde fikirlerinizi gündelik hayatın aktif temposu için olumlu kullanabilecek, size destek veren çalışma arkadaşlarınızla kalıcı projeleri finalize edebileceksiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle yeni ufuklara doğru yola çıkmak için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Uzun zamandan beri sizi yoran kişi ve işlerden uzaklaşıp, yeni girişimlere adım atma zamanı. Tabii harekete geçmek için 15 Kasım’a Mars’ın geri hareketini tamamlamasını beklemelisiniz. Cuma günü Akrep burcuna geçen Güneş’in etkisiyle ortak kazançlarınızda artış görülebilir.

***********************************************

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta yetenek ve becerilerini, pratik zekasını etrafındakilere kabul ettirmeyi başaracak olan Başak’ta seyahat eden Venüs’ün etkisiyle, kendinizi yenileyeceğiniz konulara el atabilir, bu sayede yeni insanlar tanıyıp, arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak ya da çocuğunuzun başarılarını öne çıkaracak etkinlikler yaratmak için son derece uygun bir dönem. Diğer yandan komisyon işleri, temsilciliklerle ilgili uluslararası boyutta gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda pratik zekasıyla dikkatinizi çeken, yardımlaşmaya önem veren, çevresi tarafından sevilen biriyle aranızda yakınlaşma olabilir. Cuma günü Güneş’in Akrep burcuna girmesiyle ikili ilişkilerinizde bir ay boyunca önemli kararlar alacak, ortaklıklarınızda güçlü gelişmeler yaşayacaksınız. Ama gizli düşmanlıklara da dikkat etmelisiniz. 

***********************************************

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu haftalık burç yorumu: Sonbahardan kışa doğru hızla ilerlediğimiz bugünlerde evdeki düzeninize çeki düzen vermek isteyip, dekorasyon değişikliği ya da yeni yatırımlar için araştırmalar yapmak istersiniz. Toprak sahibi olmak için önünüze çeşitli fırsatlar çıkabilir. Fakat yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi nedeniyle alım, satım işlerinizi 5 Kasım sonrasına bırakmanız doğru olacaktır.  Miras ve hisseli paylaşımlar, borsa piyasalarındaki hareketlilik nedeniyle maddi kazancınızda heyecanlı bir süreçte olduğunuzu bilin. Konusunda uzman kişilerden destek alarak, güvenli kazançlar sağlamak için bu hafta stratejiler oluşturabilirsiniz. Cumadan itibaren Akrep burcuna geçen Güneş, yöneticiniz Merkür ile elele tutuşarak sağlığınızla ilgili genel kontrolleri yaptırmanız için size uyarı mesajı yollayabilir. Bu uyarıyı dikkate alıp, beden ve ruh sağlığınızı destekleyecek şekilde gündelik yaşamınızı düzenlemek size fayda sağlar.

***********************************************

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu haftalık burç yorumu:

Bu hafta yaratıcılığınız ve yeteneklerinizi ortaya koyacak, çalışma ve toplantılara katılabilir, otorite figürlerine yapıcı kişiliğinizle destek olabilirsiniz. Pazartesi günü kariyer hayatınızda fikir ayrılıkları yaşansa da, siz soğukkanlılığınızdan ödün vermemeli, iyi bir dinleyici olarak herkesin düşüncesine değer vererek, her zamanki saygınlığınızı korumalısınız. Bu hafta hiç ummadığınız şekilde iş teklifleri alabilir, yeni ortaklık projelerine dahil olmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmek istersiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla ortak yatırımlarınızı değerlendirmek için olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Pazarlama ve tanıtım duyurularınız için interneti aktif kullanabilirsiniz. Cuma günü Akrep burcuna geçecek olan Güneş’in etkisiyle eski bir arkadaşlık tutkulu bir aşka dönüşebilir. Sevgini gücüyle bu ilişkiyi koruyup, kollayarak besleyip büyütebilirsiniz. Komisyon ve aracılık işleri ile spekülatif yatırımlarınız için harekete geçme zamanı

***********************************************

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu haftalık burç yorumu: Haftaya gündelik hayatınızda hızlı değişim yaratacak haberlerle adım atıyorsunuz. Uluslararası ilişkilerinizde yaz aylarından beri verdiğiniz mücadelenin artık sonuna geldiniz. Yönetici tavrınız ve olgun yaklaşımınızla sizden daha tecrübesiz olanlara doğru yolu gösterme ve öğretme fırsatını bu hafta yakalayacaksınız. Bu sayede size güvenen insanlarla işinizde güçlü bir ekip oluşturabilir ve kazanımı yüksek projelerde aktif rol alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında uzun zamandan beri beklediğiniz bir ev yatırımı için önemli bir haber alabilir, aileden kalan malvarlığınızı daha etkin olarak değerlendirecek yatırımlara adım atabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren evde bazı eşyalarınız kaybolabilir ya da su tesisatı ile ilgili sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu tür durumlara karşı tedbirli olmalı, gerekli önlemleri almalısınız.

***********************************************

Yükselen Başak ve Başak Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta burcunuzda seyahat eden ilişkiler Tanrıçası Venüs sayesinde oldukça ön plandasınız. Geleceğe ait yeni planlar yaparken diğer yandan aşk hayatınızda romantik duygular içinde olabilirsiniz. Sevgiye bakış açınızı değiştirmeyi başaran bir insanın sizi derinden etkilemesi sayesinde hayatı farklı bir bakış açısıyla deneyimlemeye başlarsınız. Sanki bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi küllerinizden yeniden doğmak bu dönemde size iyi gelir. Diğer yandan çocuğunuzla yaşadığınız sıkıntıları artık çözümlemek zamanı. Onun istek ve taleplerini dinleyerek, karşılıklı anlayış geliştirebilirsiniz. Cuma günü yönetici gezegeninize destek veren Güneş, Akrep burcuna geçerek iletişim alanınızda önemli bir etki yaratacak. 5 Kasım’a kadar sözleşme ve anlaşma imzalamadan tanıtım stratejileri oluşturabilir, kardeşle aranızdaki sorunlara çözüm arayabilir ya da kaleme aldığınız bir eseri tamamlamak için kolları sıvayabilirsiniz.

***********************************************

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu haftalık burç yorumu:

Bu hafta sizi yöneten Afrodit (Venüs) yasak ve gizli ilişkileriyle başınızı ağrıtabilir. Arkadan işleri karıştıran bir kadınla gerek iş gerekse özel hayatınızda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz de gizli sürdürdüğünüz ilişkilerin ortaya çıkma ihtimaline karşı temkinli olmalısınız. Özellikle hafta başında ikili ilişkilerde münakaşa etmekten kaçının. Siz ne kadar ılımlı olsanız da karşınızdakiler agresif yapılarıyla sizi anlamakta zorlanırlar. Hafta ortasında ev alım, satımı, tadilat, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Bu faaliyetlerin tümünü 5 Kasım sonrasına bırakmakta fayda var. Belki de Kasım ortasından sonra başka bir ülkede yaşamak için evinizden uzaklaşacaksınız. Hayatınızda milat yazacak dönüşümleri kabullenmeli, her şeyin iyiliğiniz için olduğuna yürekten inanmalısınız. Cuma günü Akrep’e geçen Güneş’in etkisiyle 1 ay boyunca maddi kazancınızda artış meydana gelecektir.

***********************************************

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu haftalık burç yorumu: Sonbaharın etkisini daha fazla hissettiğimiz bu hafta, Cuma günü 1 ay boyunca Güneş’i misafir etmeye hazır olun. Bu dönemde tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, parlak fikirlerinizle karşınızdakileri cezbedebilirsiniz. İlişkilerde pratik çözümlü, hizmet ruhuna odaklı Başak’taki Venüs’ün etkisiyle dostluklarınızda olumu açılımlar yaşayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerindeki güçlü katkınız, ihtiyacı olan pek çok insana yeni bir umut ışığı yakacaktır. Güvendiğiniz eski bir dostla yeniden bir araya gelerek, gelecek için yatırım planları yapabilir, kreatif zekanızla yeni oluşan dünya düzeninde birlikte bir iş alanı yaratabilirsiniz. Bu hafta uzun zamandan beri size karşı olan ilgisini kamufle eden birinin duyguları açığa çıkabilir. Aranızda beklenmedik bir elektriklenme meydana gelecektir. Stratejik yaklaşımla bu durumu yönetmeyi sizden daha iyi hiç kimse başaramaz.

*********************************************

Yükselen Yay ve Yay Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta ilişkiler ustası Venüs’ün güçlü enerjilerle kurduğu olumlu kontaklar sayesinde, kariyer hayatınızda önemli anlaşma ve sözleşmeler için el sıkışabilir, uzun süredir devam eden hukuki konularda kalıcı kararlarla yüzleşebilirsiniz. Sonbahar dönemi size yeni yaşam standartınızın tüm sinyallerini vermeye son derece hazır. Artık bu köklü değişime hazır olmalı, gerek iş, gerekse özel hayatınızda radikal değişimlerden kaçınmamalısınız. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri Oğlak burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle uzun zamandan beri peşinde olduğunuz maddi kazanımlarınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ortaklarınızla fikir birliğine vararak kurumsal ilişkilerinizde kalıcı atılımlar yaparsınız. Diğer yandan Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle, bilinçaltı dünyanızda yenilikler keşfedebilir, rüyalarınız sayesinde yaşamınızda farklı bir yön çizebilirsiniz. Boşaltım sistemi ve cinsel organlarla ilgili sağlık konularına özen göstermeniz de fayda var.

***********************************************

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta eğitim konularında öne çıkan kararlar almak isteyebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan kişilerle bağlantıya geçmek size yepyeni fikirler taşıyacaktır. Kişisel gelişim eğitimlerine katılarak üst düzey çalışanlara yönelik online seminer ve workshoplara katılabilir, mesleki gücünüzü farklı yaklaşımlarla destekleyebilirsiniz. Özel hayatınızda ayrılıkla ilgili iniş çıkışlı bir dönemde olsanız da son ve net kararınızı 5 Kasım’dan sonra vermenizi öneririz. Köklü bir ortaklıkla yollarınızı ayırmak da söz konusu olabilir. Gelecekte “keşke” ile başlayan cümleler kurmamak için bu dönemi sakin ve acele davranışlarda bulunmadan geçirmeniz önemli olur. Miras ve mal varlığınızla ilgili geçmişten eğelen konular da artık bir sonuca varır. Cuma günü Akrep burcuna geçen Güneş, sizi kıran arkadaşlarla yollarınızı ayırmanızı hızlandırır. Kalp yaralarınızı sarmak için meditasyon ve temiz havada yürüyüş size iyi gelir.

***********************************************

Yükselen Kova ve Kova Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta işle ilgili pek çok görüşme ve toplantı yapabilir, özellikle finansal konularda olumlu gelişmelere imza atabilirsiniz. Yeni gelen iş projelerinde bir ortaklık gündeme gelecektir. Şartları ve üstleneceğiniz sorumlulukları önceden belirleyerek, bu yeni heyecan dolu döneme adım atsanız da kağıt üzerindeki sözleşmeleri 5 Kasım sonrasına bırakmak doğru olur. Cuma günü 1 ay boyunca Akrep burcuna geçecek olan Güneş’in etkisiyle, sosyal yaşamınızda parlayacak, kariyer hayatınızın en parlak sürecine adım atacaksınız. Bu dönemi kendiniz ve çevreniz için en yüksek faydayla değerlendirmeli, güçlü kişilerin desteğini arkanıza almaktan çekinmemelisiniz.5 Kasım’a kadar ön çalışmaları planlamalı, Kasım itibariyle harekete geçmelisiniz. Kalbi boş olanlar bu dönemde evlilik teklifi alabilirler.

***********************************************

Yükselen Balık ve Balık Burcu haftalık burç yorumu: İkili ilişkilerinizde oldukça hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Zira Başak burcunda seyahatini sürdüren Venüs sayesinde arkadaşlıklarınızda güçlü temeller atabilir hatta bazılarıyla iş projeleri konuşabilirsiniz. Özellikle çarşamba ve perşembe günü, gelecek hedeflerinizi daha güçlü kılacak kararlar alabilir, toprakla ilgili yatırımlara bundan sonra daha sıcak bakabilirsiniz. Kapalı grup atölyelerine katılmak, Hermetizm gibi mistik çalışmalarla hayata gelme amacınızın keşfine doğru yola çıkmak, bu dönemde sizin için güçlü bir açılım yaratır. Cuma günü Akrep burcuna geçecek olan Güneş’in etkisiyle, felsefi görüşler, uzakta yaşayanlarla kurulan güçlü iletişim veya akademik konuların hareketlenmesiyle kendinizi dünya seyahatine çıkmış gibi hissedebilirsiniz.

Astrolog Nigar Bostan -  ntv.com.tr

nigarbostan@hotmail.com

Yorumlar