Astroloji

Haftalık burç yorumları: 18 - 25 Ekim

18 - 25 Ekim haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri ünlü astrolog Hande Kazanova yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 18 - 25 Ekim

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta gelecekten beklentileriniz, fırsatlarınız artarken, ilişkiler alanında yaşadığınız iletişim sorunlarını geride bırakmaya hazırlanacaksınız. Çarşamba günü gerçekleşen dolunay tüm algınızı kendi seçimlerinize, hayatınıza ve vereceğiniz önemli duygusal kararlara çevirebilir. Yine sağlığınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Dolunaydan da aldığınız etkilerle sevdiğiniz insanla birbirinizi yıpratmayın, ailesel sebepler sert kavgalara neden olabilir. Cumartesi günü itibarıyla ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber kariyer ve iş fırsatlarınız artmaya başlayacak sevgili Boğalar. Bu alanlarda yeni kapılar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yine evlilikle ilgili şansların hızlandığını, hayatınıza yerleştiğini görebilirsiniz. Çarşamba günü oluşacak dolunay zamanı ve birkaç gün boyunca sağlığınıza gereken özeni gösterin. Sizin dışınızda gelişen olaylardan ruhsal olarak çabuk etkilenebilirsiniz. Bu dolunayda kendinize, ruh halinize özen gösterin. Öfkeli olabilirsiniz. Cuma günü iş alanlarınızda bazı zorlanmalar, kavgalar oluşabilir. Bazı işlerinizde zorlandığınızı görebilirsiniz. İşlerinizde oluşan temel problemler üzerine eğilmeye çalışın.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu Pazartesi itibarıyla şans ve fırsatlar karşınıza gelirken siz bu şansları hayatınıza katmasını bileceksiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde yıl sonuna kadar fırsatlar sizi bekliyor. Çarşamba günü ve birkaç gün boyunca yaratıcılığa ve sanatsal çalışmalara dayalı işlerinizde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizdeki olayların hızlanacağı bir süreç olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi de yakından ilgilendirecek. Cuma günü çocuğunuzun hayatındaki bir mesele başka noktalara varabilir. Bu dönem ilişkinizde tutkularınız yüksek çalışacak, sevdiğinizle sert kavgalara açık olabilirsiniz. Spekülasyondan kaçının, riske girmeyin.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber emlak alım satım işleriniz, yer değiştirme kararlarınız için hayat size göz kırpabilir. Maddi konularda da güvenle ve rahat bir şekilde ilerleyeceksiniz. Çarşamba günü oluşan dolunay sizin kariyer ve iş alanlarınızı etkileyecek. Davranışlarınızdaki değişimlerin sonucunu, iş alanlarınızda göreceksiniz. Aile hayatınızda başlattığınız konuların karşılığını ayrıca bu süreçte alacaksınız. Cuma günü ev ve aile hayatınızda bazı sürtüşmelere ve zorluklara açıksınız. Yine eşinizin iş alanlarında bazı zorlanmalar oluşabilir. Cumartesi günü ve sonrası hayat size gülümseyecek.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: İkili ilişkiler ve özel alanlarınızda şanslı olacak, fırsatları hayatınıza geçireceksiniz. Çarşamba günü oluşan dolunayda iletişime dair başlattığınız işlerinizin meyvelerini alabilirsiniz. Beklenmedik olaylar, seyahat, tatil, eğitim, medya alanlarınızda oluşabilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki gelişmelere açık olun. Cuma günü iş ilişkilerinizde güç çekişmelerine açık olacaksınız. Bazı ilişkileriniz, ortaklıklarınız bu dönem sonlanabilir. Kardeşlerinizin aile hayatında da zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizden birinin sağlığına dikkat etmesi gerekecek. Cumartesi gününden sonra ailenize daha fazla vakit ayıracağınız bir süreç başlıyor.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber iş fırsatlarınız artacak sevgili Başaklar. Sağlığınız iyi olacak. Daha şanslı olarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Çarşamba günü oluşan dolunayda, beklenmedik bir borç veya para ödemesi gündeminize bomba gibi düşebilir. Veya partnerinizin hayatındaki parasal gelişmelerin sizi de etkilediğini görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru spekülatif hareketlerden uzak durun. Yanlış bir yatırım veya adım sert tepkiler vermenize neden olabilir. Çocuğunuzun veya erkek arkadaşınızın hayatında bazı zorlanmalar olabilir. Cumartesi günüyle beraber yakın çevrenizle daha fazla ilgileneceksiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber fikirlerinizi rahatça dile getirebilir, sıkıntı ve sorun yaşadığınız konuları temizleyebilirsiniz. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize yer açacaksınız. Çarşamba günü oluşan dolunayla özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Aniden evlenmeye karar verebilir, boşanabilir ya da bir ilişki içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bir taşınma gündeme gelebilir. Cuma günü ev ve aile hayatınızda enerjinizi kontrol etmek zor olabilir. Yine ailenizden bir insanın kariyerinde zorlanmalar görülebilir. Ev ortamlarınızda şiddetli kavgadan uzak durun.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber hayatınızdaki yavaşlamalar, ertelenmeler, sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Yine de 06 Kasım’a kadar fikir ve düşüncelerinizi kendinize saklayın, planlarınızı oluşturun. Çarşamba günü oluşacak dolunay zamanı iş alanlarınızda daha aktif ve düşüncesiz hareketler sergileyebilirsiniz. Başkalarına daha çok yardım etmeye çalıştığınız bu dönemde bilinçaltınızda düşündüklerinizin gerçekleşmesi söz konusu olabilir. Enerjinizi kontrol edin. Cuma günü yakın çevre bağlantılarınızda öfkeli, sinirli ve gergin olabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlarla dalaşmayın, kavgadan sürtüşmelerden uzak durun.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta itibarıyla askıda kalmış, size zorluk çıkaran alanlar temizleniyor. Hayat hızlanırken yeniden harekete geçmek ve eylemlerinizi gerçekleştirmek üzere destekleniyorsunuz. Çarşamba günü oluşan dolunayda aşk hayatınızda duygusal ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Veya beklenmedik bir şekilde hamile kalmak, çocuk konusunun gündeme gelmesi bu sürece damgasını vurabilir. Cuma günü sosyal çevrenizde, çevre ilişkilerinde enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Zorlanabilirsiniz. Yine arkadaş ortamlarınızda gerginlikler, şiddetli kavgalar oluşabilir. Dostlarınızın hayatında çekişmelere şahit olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber gelecek adımlarınızı hızlandırabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Parasal konularda yıl sonuna kadar şanslarınız artacak. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar artık geride kalmaya başlıyor. Çarşamba günü oluşan dolunayda ailenizle ilgili hassas kararlar oluşabilir. İş alanlarınızda başlatmış olduğunuz işlerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ya da aniden ortaya çıkacak bir aile mevzusu gündeme yerleşebilir. Cuma günü iş hayatınızda ve toplum önü duruşunuzda kavga ve sürtüşmelerden mümkün olduğunca uzak durun. Gergin yapınızla iş ilişkilerinizi zedelememeye çalışın.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber kişisel alanınızda çok güzel fırsatlar ve olasılıklar karşınıza gelebilir. Şansınızı yeniden kazanıyorsunuz. Çarşamba günü oluşan dolunayda yakın çevrenizde olayların hızlandığına şahit olabilir, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olayların içinde yer alabilirsiniz. Eğitim, seyahat, medya alanlarınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Cuma günü daha az tanıdığınız insanların yanında, yabancı ortamlarda, dış mekânlarda kimseyle mücadeleye, kavgaya veya sürtüşmeye girmemelisiniz. Enerjinizi doğru kullanın. Cumartesi gününden sonra kariyerinize start vereceksiniz. Hızlı konuşmalar, görüşmeler devreye girebilir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu haftayla beraber hayat hızlanırken, parasal işlerinizde daha rahat ilerleyeceksiniz. Maneviyatınız artarken ruh haliniz düzelmeye başlıyor. Çarşamba günü oluşan dolunay sürecinde parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Maddi alanda elinize beklenmedik bir para geçebilir veya çıkabilir. Partnerinizin parasal alanında hızlı ve cesur kararlar alınabilir. Cuma günü sosyal ortamlarda, bulunduğunuz yerlerde kavga ve gürültüden uzak durun. Toplumsal olaylarda negatif etkiyi üzerinize çekebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla eğitime, öğrenmeye, gelecek planlarınıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor.

Astrolog Hande Kazanova - Posta.com.tr

Yorumlar