Astroloji

Haftalık burç yorumları: 18-24 Şubat 2019

Astrolog Burcu İnci'nin astroloji analizlerine göre Şubat ayının en hareketli haftası başlıyor. Haftanın neredeyse tüm kritik geçişleri 19 Şubat Salı günü meydana gelecek.

Haftalık burç yorumları: 18-24 Şubat 2019

19 Şubat Salı günü İstanbul saati ile 18:54’te Dolunay ismini verdiğimiz, Güneş ve Ay karşıtlığı meydana gelecek. Güneş Balık burcuna geçer geçmez, yine Balık burcuna yeni geçmiş olan Ay ile karşı karşıya gelerek Dolunay meydana getirecek. 00° Başak burcunda meydana gelecek bu Dolunay anının yükseleni de Başak burcu. Başak ve Balık burcundakiler yüksek etki altında olacaklar. Dolunaylar, astrolojide sonları temsil eder. Bir ilişkiyi kapatmak, bir dönemi sonlandırmak, bir farkındalığa varmak gibi durumlar bu aralar zihnimizde sıkça döndürdüğümüz konular olabilir. Başak enerjisi, Balık enerjisinin tam tersine, hayatı akışına bırakmak konusunda zorlanan, her olayı kontrol etmeye hevesli, aklı çoğu zaman duygularının önüne koyan bir enerjidir. Bu dönemde de detayları fazlaca düşünüp karar verdiğimiz durumlarda hayatın hazırladığı planların hiç de böyle olmadığına tanıklık edebiliriz.

Yine 19 Şubat Salı günü, Şiron (Chiron) Balık burcundaki hareketini tamamlayıp, 2027’ye kadar kalacağı Koç burcuna geçiyor. Zorluklardan yılmadan harekete geçtiğimizde başarabileceğimizi, sadece kendimizi değil etrafımızdakilere de faydalı oldukça aslında bizim şifalanacağımızı hatırlatacak. 

Herkese, kalbinden geçirdiklerinin gerçek olacağı, mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Koç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Koçlar, Güneş bu hafta Balık burcuna geçiyor yani astrolojik olarak kışın bitip sizin döneminizin başlamasına yaklaşık 1 ay kaldı. Bilinçaltınızdaki kaygılarınızın ön plana çıkacağı, endişelerinize yenilerek bazı kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile de bu kaygılarınız günlük rutinleriniz üzerinde baskı yaratarak, sizi günlük hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya yönlendirebilir.

Bu hafta yine sizin için kritik bir gelişme Şiron(Chiron)’nun sizin burcunuza geçişi olacak. Kendinizi anlamak, tanımak hatta doğrularınızı bulmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bu içsel yolculuğunuzda en büyük derdiniz kendiniz olabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi önemsediğiniz kadar çevrenizdekileri de önemsediğinizde aslında mutlu olduğunuzu ve şifalandığınızı fark edeceksiniz. Başkalarına destek olmaya, toplumsal doğruları uygulamaya önem verdiğiniz bir süreç başlıyor.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, şanslı bir hafta dilerim.

Yükselen Boğa Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Boğalar, bu hafta da Mars burcunuzdaki yolculuğuna devam edecek. Mars her ne kadar Boğa burcunda çok rahat edemezse de sizin için tanıdık bir enerji alanı olduğundan hayat enerjinizi tam da istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’da sizin için olası konular arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız hakkında olacak. Hayattan keyif alarak yaşamak, bulunduğu ortamdaki tüm lüksleri tatmak sizin en güzel özelliklerinizden biri. Bu hafta tam da burada gerçekleşecek Dolunay ile birlikte her ne kadar size keyif verse de bazı konuları kapatma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu dönemde dalgalanmalar olabilir. Yeni bir farkındalık sonrası ilişkinizi başka bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz.

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen İkizler Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili İkizler, iş hayatınız, toplum içerisindeki rolünüz ve yuvanız ile ilgili değişimlerin yaşanabileceği bir haftaya başlıyorsunuz. İş hayatınız veya cemiyetteki rolünüz ile ilgili konularda sizin çok da yönetemeyeceğiniz hayatın kendi akışı içerisinde gerçekleşecek durumları deneyimleyebilirsiniz. Yuvanız, aileniz veya yaşadığınız ev hakkında bazı kararlar alıp, ilerletmeye başlayabilirsiniz. Taşınmak, evinizi değiştirmek, gibi konular gündeminizde olabilir.

Hakkınızda devam eden bir mahkeme süreci varsa veya ailenizden gelecek miras konuları ile ilgili durumlarda yaşadığınız gerginlikler biraz azalacaktır. İkili ilişkilerinizin gücü ile istediğiniz kararlılığı daha iyi sergileyebilirsiniz.

Her hafta belirttiğim gibi, bu sene ortaklığınız, evliliğiniz veya ilişkiniz hakkında çok şanslı olacaksınız.

Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…

Yükselen Yengeç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yengeçler, bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte, kardeşleriniz, çok yakın arkadaşlarınız, akrabalarınız ile ilgili konularda kritik farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Detayları düşünerek anlamlandırdığınız yeni durumlar sonucunda ilişkilerinizde bir dönemi kapatıp, yeni bir döneme başlama kararı alabilirsiniz.

İletişim sorunları da bu dönemde sıklıkla yaşadığınız problemler içerisinde olabilir.

Önümüzdeki 2 yıl boyunca, burcunuzda gerçekleşecek tutulmalar sebebi ile hayatınızın yenilenecek. Her yenilik süreci gibi biraz yoracak biraz keyiflendirecek ama sizi mutlu olacağınız forma elbet sokacak. Geri dönüp baktığınızda her şeyin başlangıcının 2018 yılının sonları olduğunu göreceksiniz. Dolayısıyla bu yıllarda yaşadığınız her Dolunay ve Yeni Ay süreci size farklı deneyimler getirecek ve bu deneyimler sizin değişiminizdeki mihenk taşları olacak. Bu hafta da dostlarınız, kardeşleriniz ve iletişim tonunuz ile ilgili farkındalıklarınızın oluşacağı bir hafta olacak.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta dilerim…
 
Yükselen Aslan Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Aslanlar, bu hafta sizin için en kritik konu finansal durumunuz olacak… Kendi emeklerinizle kazandıklarınız hakkında bir dönemi kapatıp, yepyeni bir döneme başlama kararı alabilirsiniz. Bu karar, detaylıca düşünüp tamamen mantığınızla aldığınız bir karar olacaktır. Ailenizden alacağınız veya vereceğiniz maddi destek konuları da sizin bu kararı almanızda önemli bir etken olabilir.

Aktif bir iş hayatınız varsa, keyifli, huzurlu bir çalışma ortamının sizin de enerjinizi yükselttiğini fark ederek, daha uzun vakitler iş yerinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Hayattan aldığınız keyif anları bu dönemde artabilir. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz.

Bu hafta, normalden biraz fazla sağlığınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta dilerim…

Yükselen Başak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Başaklar, bu haftaki Dolunay’da en kuvvetli etki alan burçlardan biri sizsiniz. Fıtratınız gereği hayatı akışına bırakmak konusunda maalesef çok da başarılı olduğunuzu söyleyemeyiz. Bu hafta yaşanacak Dolunay sizin bazı konuları kapatmanızı, size rağmen sağlayacaktır. Özellikle kendiniz ile ilgili konularda, iş hayatınız, dış görünüşünüz, insanların sizi gördüğü imajınız ile ilgili yeni bazı kararlar alıp uygulamaya başlayabilirsiniz. Her ne kadar sizin döneminizden uzak bir zamanda olsak da, Güneş’in tam karşıt burcunuz olan Balık burcundaki hareketi, size ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklığınız ile ilgili bazı yenilikler getirebilir. Yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün, çok da rahat edemediği Balık burcundaki seyahati zihninizi toplamakta zorlanmanıza yol açabilir. Neptün ve Merkür kavuşumu ile normalden biraz fazla melankolik bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizin için çok kritik olan bu haftada yüksek hayrınıza olacak gelişmeler yaşamanız dileği ile iyi haftalar

Yükselen Terazi Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Teraziler, Ay 12. Evinizin yöneticisi olan Başak burcuna geçtiğinde, 6. Evinize henüz girmiş olan Güneş ile karşı karşıya gelecek ve Dolunay dediğimiz, Ay, Güneş zıtlığı meydana gelecek. Bilinçaltınızdaki kaygı ve korkularınıza farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak bu karşıtlık ile belki de yıllardır endişe ettiğiniz konuların aslında o kadar da kritik olmadığı veya farklı bir bakış açısıyla ortadan kaybolduğu gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde hayatı akışına bırakarak belli bir düzen içerisine geçmesini bekleyebilirsiniz.

Ailenizden alacağınız maddi bir destek konusu varsa bu hafta biraz pazarlık süreci ardından yoluna girebilir. Kredi, vergi gibi ödemelerinizi baştan yapılandırarak kendi bütçeniz için en doğru seçimi yapmaya özen gösterebilirsiniz.

Sağlık, huzur, aşk, bereket dolu, iyi bir hafta olsun…

Yükselen Akrep Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Akrepler, bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte arkadaş çevrenizde ve eğer varsa platonik asklarınız ile ilgili konularda kapanışlar, sonlanmalar olabilir. Detaylar konusunda hassasiyetiniz ile olayları yorumlama şekliniz değişebilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Bu hafta planlarınıza ve takviminize bağlı kalmadan yaşadığınızda anın tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa, hayatın akışı içerisinde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Jüpiter’in Yay burcundaki seyahati, size kendi emekleriniz ile kazandığınız maddi kazançlarınız ile ilgili durumlarda şans ve bereket getirmeye devam edecektir.

Sağlık, şans, huzur, mutluluk dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Yay Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yaylar, bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte iş hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler veya farkındalıklar sonucunda bir dönemi kapatıp yeni bir döneme başlama kararı alabilirsiniz. Eviniz, yuvanız veya aileniz hakkında belki de kontrolünüz dışında, hayatın akışı içerinde gerçekleşecek durumlar oluşabilir.

Mars’ın Boğa burcundaki hareketi ile günlük rutinlerinize biraz daha keyif katma odağı ile ilerlemeye başlayabilirsiniz.

Hep söylediğim gibi, gökyüzünün bereketi ve şansı yaklaşık 1 yıl daha sizin üzerinizde olacak, iyi değerlendirin…

Mutlu, sağlıklı, bereket dolu bir hafta olsun…

Yükselen Oğlak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Oğlaklar, astrolojide ay düğümleri bildiğimiz ve öğrenmemiz gereken refleksleri gösterir. Bu yıl boyunca ilişkiniz, evliliğiniz ve ortaklarınız ile konularda kontrolünüz dışında gelişmeler olabilir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte eğitim hayatınız, öğrenmek istediğiniz hobileriniz veya yurtdışı planlarınız gündeminiz olabilir. Kararlarınızı gözden geçirerek, bazı planlarınızı erteleyebilir veya tamamen iptal edebilirisiniz. Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız ile iletişiminize dikkat etmenizin faydalı olacağı bir haftadayız. 

Sağlıklı, başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli, aşk dolu bir hafta dilerim…

Yükselen Kova Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Kovalar, bu hafta Salı günü, Güneş’in Balık burcuna geçişi ile sizin döneminizin de sonuna geleceğiz. Güneş Balık burcuna geçer geçmez, Başak burcundaki Ay ile karşı karşıya gelerek Dolunay dediğimiz Ay-Güneş karşıtlığını meydana getirecek. Astrolojide Dolunaylar kapanışları, bitişleri ve sonları ifade eder, sizin için bu kapanış konuları kendi emeklerinizle kazandığınız para veya ailenizden aldığınız maddi destek konularında olabilir.

Huzur, mutluluk ve aşk dolu bir yenilenme haftası dilerim.

Yükselen Balık: Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Balıklar, bu hafta salı günü Güneş Balık burcuna geçiyor ve sizin için kritik bir dönem başlıyor. Bu hafta yaşanacak Dolunayda da kuvvetli enerji alacak burçlardan biri sizsiniz. Özellikle ilişki, evlilik ve ortaklık konularında önemli farkındalıklar yaşayarak bir dönemi kapatıp yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Neptün ve Merkür’ün de Balık burcunda seyahat ediyor olması, olayları tam da mantık süzgecinden geçirmeden hislerinizle yorumlamanıza sebep olabilir. Kritik kararlar almadan önce çok yakın çevrenizin de tavsiyesini ve fikirlerini dinlemeniz faydalı olacaktır.

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilmek için bazı dönemleri kapatmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sağlık, aşk, mutluluk, huzur, bereket dolu bir hafta dilerim.

Yorumlar