Astroloji

Haftalık burç yorumları (18 – 24 Mart 2019)

Astrolog Dinçer Güner'in haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları (18 – 24 Mart 2019)

Koç burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart itibariyle Güneş burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzdeki bir aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz.

Birçok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz. Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Finansal konular yine gündeminizde olacak.

Kazançlarınız finansal kaynaklarınız ile ilgili zevkinize, keyfinize fazlaca düşkünce harcamalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri elde etmeye yönelik ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığında hareket etmek sizleri zor duruma sokabilir. Birlikte olduğunuz biri var ise onun için harcamalar yapabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Ama Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.

Boğa burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in 12. evinize girmesi ile beraber yoğun ve yorucu geçen birkaç ayın ardından bir nevi dinlenme dönemine giriş yapıyor olacaksınız. Daha içe kapalı, kabuğunuza çekilmeye başlayabilir, zihninizi dinlendirecek konulara yönelebilirsiniz.

Bu dönem check up’tan geçebilir, daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Zihninizi saran olumsuz ve kötü düşüncelerden arınabilir, hukuksal veya devletle ilgili konularınızı daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bu bir aylık süreç sizler için bir nevi yavaşlama, sakinleşme, nefes alma, kendinize dönme, eğer iyi kontrol edilmezse depresyon gibi durumlara neden olabilir. Güneş’in bu seyahati yaşamı kontrol etme çabanızdan vazgeçin demesidir aslında.

Bu süreçte uyku düzeninde aksaklıklar, ruhsal anlamda rahatsızlıklar, daralmalar söz konusu olabilir. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Özel hayatınız ve zevkleriniz gündemde olacak.

Yalnız olanlar işin içinde daha çok tensel paylaşımların ön planda olabileceği birliktelikler kurulabilir. Cinsel anlamda daha aktif, güçlü tutkulu duygular içinde olabilirsiniz. İstekleriniz, hedefleriniz konusunda inatçı ve ısrarcı bir tavır takınabilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık, bireysel isteklerinizde ya hep ya hiç bir tavır takınabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.

İkizler burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in de 11. eve girmesi ile beraber önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız.

Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Öncelikle özel hayatınızda yaşanması muhtemel krizlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var.

Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, özel hayatınızda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar özelikle platonik ilişkilere çekilebilirler bu hafta. Sağlığa dikkat özellikle cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var. Hoşunuza gitmeyecek bazı teklifler, konuşmalar, dedikodular kulağınıza çalınabilir.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

Yengeç burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart itibariyle önümüzdeki bir ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konulardaki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Önemli olan bu süreçte hedef belirlemek olacaktır. Her zaman üstlerinizin, yöneticilerinizin dikkatini çeker pozisyonda olacaksınız.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Sosyal çevre, arkadaşlık ilişkilerinde aşırı korumacı ve sahiplenici bir yapı içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uzlaşmacı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Özellikle bu hafta kadınlarla ilişkiler ön plana çıkabilir, sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek.

Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir.

Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ama Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın.

Aslan burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır. Her türlü tanıtım faaliyetlerini yapmak için harika bir süreç. Bu bir aylık dönemde sıkça seyahatlerde gündeme gelebilecektir, tatil yerlerine bakabilir, planlar yapabilirsiniz.

Yurt dışı ile ilgili konularda da şans genel anlamda sizden yana olacak. Bu bir aylık dönemde vize ve pasaport gibi işlemlerinizde halledebilirsiniz. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aşırı inatçı, ya hep ya hiç mantığından uzak durmakta fayda olacağına işaret etmekte.

İş ile ilgili daha hırslı ve kendinizi ortaya koymaya çalışacağınız bir hafta olacak sizler için. Oldukça çözüm odaklı, iş bitirici olabilecek, işinizle ilgili konularda güçlü kişilerden önemli tavsiyeler alabilecek, iş konusunda size avantaj sağlayacak sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğer ki iş değiştirmek gibi bir planınız varsa, bu hafta görüşmelere gitmek, iş başvuruları yapmak için de oldukça uygundur.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay ana konusu olacaktır.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.

Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama. . vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Fakat Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın.

Başak burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek. Bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz.

Bu bir aylık süreçte yaşamı, hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, medya, satış, pazarlama, ticaretle ve hukukla ilgili konularda dikkatli adım atılması gerektiğini, zaman zaman gecikme, aksaklıklarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte.

Bu konularla ilgili sabırsız, aşırı inatçı tavırlardan kaçınmak faydalı olacaktır. Hayatınızı değiştirecek bir seminere, konuşmaya katılabilir veya eğitime başlayabilirsiniz. Eğer ki hukuksal anlamda bir derdiniz varsa bu hafta güçlü kişilerden destekler bulabileceksiniz. Yaşamın biraz daha ruhsal tarafına ilişkin araştırmalarda yapabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu Dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.

Terazi burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in de 7. evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.

Finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras, ödemeler, borçlar, alacak ve verecek konuları, krediler, burslar. . vb konularla ilgili çözüme kavuşacak, ama stres yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşırı inatçı, sert, yıkıcı olmak yerine yapıcı adım atmanız bu hafta önem kazanacaktır. Aşırı hırs zarar verebilir. Kendinizi ifade ederken kullanacağınız kelimelerin sert, kırıcı olmamasına özen gösterin. Özellikle iş ile alakalı yazışmalarda ve iletişimde!

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında. Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Ortaklıklar, ilişkiler, anlaşmaları işleriniz, evliliği ilgilendiren konularda iletişim sorunları söz konusu olabilir. Partneriniz, ortağınız ve iş birliği yaptığınız kişilerin söylemleri, ifadeleri sizi yaralayabilir, üzebilir, bir dil yarasına sebep olabilir.

Akrep burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz. Oldukça yoğun bir iş dönemine giriyorsunuz, bu kadar iş peşinde koştururken sağlığı da ihmal etmemelisiniz.

İş değişikliği, yeni müşteriler, yeni projeler zamanı sizler için. Aslında genel anlamda tablo olumlu olmakla beraber sizlerde iş ile ilgili konularda yoğun bir tatminsizlik duygusu sarabilir. Keza bu dönem check up yaptırmak, sağlığınızla ekstradan ilgilenmek, kişisel gelişim çalışmalarına katılmak için de uygun bir süreç, bunun yanı sıra diyet ve spora başlamak için de keza öyle.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgi konular ön planda olacak. Bu konularla ilgili aşırı inatçı, dediğim dedik, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek zarar verebilir, daha uzlaşması ve desteklere açık durmakta yarar var.

Yine yalnız olanlar bu hafta aşktan yana şanslı sayılabilecek bir süreç, özellikle bu konu ile ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlayabilir.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Yay burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular aşk ve çocuklarla ilgili konular olacaktır. Bu gün ve takip eden bir ay boyunca sizlere aşk var! Elbette sizler aşırı tüketici davranmadığınız sürece ancak kalıcı olabilecektir.

Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız da bu bir aylık süreci değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılık, sahne, organizasyon işleri ile ilgileniyorsanız işlerinizin en yoğun olacağı bir süreç olacak.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. İş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda çok daha enerji ve efor sarf edeceğinize işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız kişiler ile inatçı davranışlar, haklı olup olmama mücadelesi ilişkilere zarar verebilir, dikkatli olmakta fayda var.

Bu hafta özellikle free lance çalışanlar veya kendi işini yapanlar, serbest çalışanlar yeni kazanç sağlayacak projeler ile karşılaşabilirler. Yalnız birlikte çalıştığınız kimselere karşı biraz daha toleranslı olmaya özen gösterin, kalp kırmayın, hatta uzlaşması ve yapıcı olmaya özen gösterin. Hatta müşteriniz sizi çileden çıkartsa bile gülümseyin ve geçin.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

Oğlak burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna geçişi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular, aile, yuva,yerleşim, yaşadığınız yer ile ilgili konular olacaktır. Kendinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu bir aylık süreçte yer değiştirmek, ev değiştirmek, taşınmak, arsa, ofis işleri ilgilenmek için çok uygun bir dönem.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda agresyon, efor ve mücadele daha çok ön planda olabilir. İnatçı, aksi, aşırı sahiplenici tavırlar zarar verebilir. Libidonuz her zamankinden yüksek olabilir.

Özel hayatınıza ilişkin bir şeyleri değiştirmek, yeniden düzenlemek için uygun bir hafta olacaktır. Varsa çocuklarınıza karşı daha toleranslı olun, onları dinlemeye özen gösterin. Hamileyseniz eğer doktor kontrollerinizi aksatmayın.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Ama Merkür’ün hala geri harekette olduğunu unutmayın. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

Kova burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçiş yapıyor. Öncelikle internetle ilgili projeleriniz var ise, web sitesi yaptırmak, internet üzerinde satış için işlemler için gayet uygun bir süreçte olacaksınız.

Bunun yanı sıra eğitime başlamak, kursa gitmek, seminerlere katılmak veya vermek için de oldukça güzel bir dönem. Bu süreçte komşularınızla gereksiz atışmalara girişmeyin, kardeşlerinizle de aranızı iyi tutun, kavga etmeyin.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha çok mücadele, efor, agresyon meydana gelebilir. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var.

Eviniz için tamirat, onarım, bakım, taşınma, yer değiştirme için oldukça uygun bir hafta olacak sizler için. Geleceğe yönelik projelerinizi bu hafta şekillendirmeye başlayabilirsiniz.

Ailenizle önemli konuşmaları konuşmak için çok uygun olmayabilir, onlara bir şey ikna etmeye çalışmak sizi normalden çok daha fazla yorabilir, aile içinde parasal mevzulardan dolayı gergin durumlar olabilir veya aile içi harcamalar artabilir ve bu sizi biraz kasabilir.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon. . vb konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Balık burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

20 Mart’ta Güneş’in de 2. evinize girmesi ile beraber, önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, finansal konular ve bunların yönetimi, idaresi üzerine olacaktır. Sürpriz ve beklenmedik kazançlar olabilir. Harcamalarınızı da denetim altına almanız önemli olacaktır. Bu bir aylık süreçte finans konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gergin iletişimden sakınmanızda fayda var. Sözleriniz ile dikkat çekeceğiniz bu hafta ani, sert, inatçı sözlerle eleştiri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Uyumlu ve barışçıl bir yaklaşım size kazanç sağlayacaktır.

Yine bu hafta hızlı bir kararla eğitime başlayabilirsiniz ki bu yabancı dil eğitimi olabilir, seminerlere, sunumlara katılabilirsiniz. Katılacağınız etkinliklerde hayatınızı değiştirecek ya da günlük hayatta kullanacağınız önemli bilgiler edinebilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu konularla ilgili bilgi, iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Dinçer Güner - Sözcü

Yorumlar