Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 15 - 22 Şubat

Astrolog Hande Kazanova 15 Şubat haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 15 - 22 Şubat

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta toplumsal konulara tepkiniz yüksek olabilir. Etrafınızda olan olaylar parasal işlerinizde zorlanmanıza ve buna göre hareket etme zorunluluğunu karşınıza getirebilir. Bazı işlerinizde kopuşlar görülebilir. Yine iş yaptığınız bir arkadaşınızın zorlanmasına şahit olabilirsiniz. Esnekliğinizi elden bırakmayın. İstikrarsızlıklar karşısında tepkileriniz yüksek olabilir. Bu hafta itibarıyla parasal işleriniz hız kazanırken, cebinize girecek parayla ilgilenecek, maddi yönden kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Pazar günü nihayet Merkür düzeliyor. İşlerinizde ve iletişiminizde daha rahat olacaksınız. Artık planlarınız için harekete geçebilirsiniz.

**********************************************************************

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Kendisini hissettirecek olaylar kariyer ve iş alanlarınızda düzenlerin değişmesine neden olabilir. İş hayatınızda oluşan yeni bir düzen veya değişmesi gereken bir konu karşısında direnciniz yüksek olabilir. Toplumun size dayatmaya çalıştığı sistem ve kalıplara tepkisel yaklaşabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimleri kolay kabul etmeyeceğiniz bu dönem istikrar ve düzeni sağlamakta zorlanabilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla sosyal çevrenize, arkadaşlıklarınıza ve ekip çalışmalarınıza önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. Nihayet Pazar günü itibarıyla Merkür düzelecek ve iletişim sorunlarını geride bırakmaya başlayacaksınız.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:   Eğitim, seyahat, medya, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, hukuk ve gelecek planlarınızda yenilenmelere karşı direnç göstereceğiniz bir dönem olabilir. Aslında değişmesi gerekenler karşınıza gelebilir, artık çalışmayan sistemi göreceksiniz ama bunu kabul etmekte herkes gibi siz de zorlanabilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla kariyer ve iş koşturmalarınız hızlanabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak ve yapacağınız işlerde görünür olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu nihayet Merkür’ün düzelmesiyle beraber diğer insanlarla olan iletişiminizde rahatlayacaksınız. Kafanızdaki planları hareketlendirebilirsiniz.

**********************************************************************

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta eski ve yeni yöntemler arasında kalabilirsiniz. Ekonominizde istikrar sağlamak zor olurken, yeniliklere karşı direncinizin yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Gelirlerinizde işler değişebilir, vereceğiniz kararlarda zorlanabilirsiniz. Bu ay karşınıza güzel fırsatlar gelecek ama bu fırsatlarda özgürlüğünüzün kısıtlandığını, düşünce sisteminizin dışında hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Toplum olayları sizi derinden etkileyebilir. Pazar günü nihayet Merkür'ün düzelmesiyle beraber parasal düzeninizde daha rahat hareket edeceğinizi göreceksiniz.

**********************************************************************

 Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve aile düzenlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İş alanlarınızdaki değişime direnebilir, patronunuzun kariyerinde önemli zorlanmalara şahit olabilirsiniz. İlişkiniz ve işleriniz bu dönem birbirine kafa tutabilir. Değişen koşullara ayak uydurmalı, direnç göstermemeye çalışmalısınız. Bu alanlarda istikrar ve düzen sağlamak kolay olmayacak. Bu haftayla beraber ortak parasal işleriniz önem kazanıyor. Ödemeler dengesine odaklanacaksınız. Pazar günü Merkür düzeliyor. Yaşadığınız iletişim sorunları geride kalmaya başlıyor. Düşündüklerinizi, hayata geçirmek istediklerinizi hızlandırabilirsiniz.

**********************************************************************

 Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta iş hayatınızda, gündelik yaşantınızda, gelecek planlarınızda, düzenlerinizde değişimler oluşabilir. Değişen koşullar karşısında direncinizin arttığını, iş alanlarınızda zorlandığınızı görebilirsiniz. Yine iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanların yaşantısında büyük zorlanmalar görülebilir. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen göstermeye çalışın. İlişkileriniz gücünüzü arayacağınız ve bulacağınız yer olacak. İlişkilere önem vereceksiniz. Pazar günü Merkür düzeliyor. Gündelik hayatınızda ve iş alanlarınızda daha rahat ve etkili bir şekilde hareket etmeye başlıyorsunuz. Her tür işinizi hareketlendirebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.

**********************************************************************

 Tearazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta özel hayatınıza ve ilişkilerinize önem vereceksiniz. Sevdiğiniz insandan onay almak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan finansal konularda istikrar ve düzeni sağlamakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuğunuzun hayatında bazı zorlanmalar, sorunlar devrede olabilir. Özel hayatınızda başkaldıran tavırlar öne çıkabilir. Perşembe günü itibarıyla günlük hayatınızın düzeni, sağlıkla ilgili konular önem kazanmaya başlıyor. Kendinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Pazar günü nihayet Merkür düz hareketine dönecek, aşk hayatınızda, işlerinizde sıkıntı yaşadığınız iletişim problemlerini geride bırakacaksınız.

**********************************************************************

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda şimdiye kadar işleyen düzenin işlemediğini görebilirsiniz. Ev ortamlarınızda ve ilişkilerde istikrarı sağlamak kolay olmayabilir. Davranışlarınızda inatçılıktan ve ayak diretmelerden kaçının, bu alanlar yeniden ele alınacaksa direnç göstermeyin. Perşembe günü itibarıyla aşka, keyfe, hobilerinize yelken açabilirsiniz. Bu alanlarda kendinizi gösterecek, rahatlamaya çalışacaksınız. Hafta sonu Merkür’ün düzelmesiyle beraber ailevi konularda daha rahat iletişime geçeceksiniz. Emlak ile ilgili konuları yeniden ele almak, aile büyüklerinizle konuşmalarınızı hızlandırmak için harekete geçebilirsiniz.

**********************************************************************

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Haftanıza size keyif veren olaylarla başlayacaksınız. Hobilerinize, özel alanlarınıza vakit harcamak isteyebilirsiniz. Bu hafta hayatınızda yürümeyen, sizi zorlayan konular iyice görünür hale gelebilir. Sadece sizin değil etrafınızdaki insanların, yakınlarınızın yaşadıklarına tepkiler verebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların kariyerinde zorlanmalar oluşabilir. Perşembe günü itibarıyla aile ve ev hayatınız önem kazanırken, kendinizi bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Pazar günü itibarıyla Merkür düzeliyor. İletişimde ve girişim alanlarınızda daha rahat edeceğiniz, planlarınızı uygulayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

**********************************************************************

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Bu hafta sizin için önemli bir hafta. Önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Ekonomik yönden istikrar sağlamak mümkün olmazken parasal kazançlarınızı, para kazanma yöntemlerinizi yeniden ele almanız gerekebilir. Para sorumluluklarınız, hayattan alacağınız keyfi engelleyebilir veya bu dönem düşündüğünüz kazancı sağlamakta zorlanabilirsiniz. İsyankâr ve asi davranışlar sergileyebilirsiniz. Döviz yatırımınız varsa, borsada yatırım yapıyorsanız bu dönem güvenli sularda yüzmelisiniz. Yakın çevrenizle kuracağınız bağlar önem kazanırken, kısa vadeli planlarınızı oluşturun. Pazar günü Merkür düzeliyor. Maddi alanda daha rahat adımlar atacağınız bir dönem başlıyor.

**********************************************************************

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta hayatınızla ilgili düzenlerin değişmesi söz konusu olabilir. Yaşayacağınız olaylarla hayatınızı yeniden ele almak, eskisinden farklı davranmak ve değişimlere ayak uydurmak zorunda olacaksınız. Bu dönem her şey sizin karşınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Bir taraftan hayatınız genişliyor, büyüyor, güzelliklerle karşılaşıyorsunuz, diğer taraftan bu hızlı ve yeni düzeni hayatınıza oturtmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakın, sağlık düzeninizde, davranışlarınızda, aile yapınızda değişimleri kabullenin. Bu hafta maddi alanlar aktive oluyor. Parasal konularda yapacaklarınızı göreceğiniz atılımlarınızın karşılığını alacağınız bir dönem olacak.

**********************************************************************

 Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Bu hafta iletişime dayalı işlerinizde, girişimlerinizde değişmesi ve ele almanız gerekenleri, yaşayacağınız bazı olaylarla fark edebilirsiniz. Hayatınızda istikrarı sağlamak kolay olmayabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanların, akrabalarınızın kariyer ve iş alanlarında zorlanmalarına ve değişimlerine şahit olabilirsiniz. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Bu hafta Perşembe günü itibarıyla kendinize olan güveniniz artabilir. Pazar günü Merkür düzeliyor ama hala çok önemli planlarınız varsa bunlar için harekete geçmemeniz gereken bir dönemdesiniz.

Astrolog Hande Kazanova - Posta.com.tr

Yorumlar