Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 15 - 21 Ağustos

15 - 21 Ağustos 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen oları halleri astrolog Emel Açıkel yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 15  - 21 Ağustos

15 Ağustos 2022 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Hayatınızda köklü değişiklik yapmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ön planda olmak, dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

16 Ağustos 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Gün içinde ilginç fikirler aklınıza gelebilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gereken bir gün olacaktır. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

17 Ağustos 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında yaşanacak uranüsyen açı olacaktır. Deniz kazaları, boğulmalar görülebilir. Zehirlenme vakaları görülebilir. Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gün olacaktır.

18 Ağustos 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gökyüzünde iki açı hakim olacak ve etkisini gösterecektir. Venüs ve Retro Jüpiter olumlu açısı ile Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı etkisini gösterecektir. Aşk ilişkilerinde olumlu rüzgarlar eserken beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kulak ağrısı, diş ağrısı, kemik ağrısı gibi problemler yaşanabilir. Beklenmedik sorumluluklar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygularınızı gizleyebilir, çevrenizdeki kişilere karşı mesafeli davranışlar sergileyebilirsiniz.

19 Ağustos 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra ay ikizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik kazalar, kemik kırılmaları, kalp krizleri görülebilir. Sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Tartışmalar ve kavgalar çıkabilir. Gergin ortamlardan uzak durmanızda yarar var. Yangın, patlama, sanatçı kaybı yaşanabilir.

20 Ağustos 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün Mars ikizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde iletişim odaklı olabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. İkili ilişkilerde maddi ve manevi konularda olumlu olaylar karşınıza çıkabilir.

21 Ağustos 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıt açı olacaktır. Sorumluluklarınızın farkında olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Bugün aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olmanızda yarar var. Özellikle sosyal medya üzerinden gelebilecek dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. Her söze inanmamanız gereken bir gün. Duyduklarınızı sorgulamadan kararlar almayınız. Tartışmalı ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Sakin ve dikkatli olmayı ihmal etmeyiniz.  

****************************************************************************

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızı planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya, haberleşme gibi konularda artış yaşanabilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. 

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle olan iletişimiz de artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz de artma yaşamanızı sağlarken, arkadaşlıklar, yeni bir sosyal çevreye girme olasılığını hayatınıza getirebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. 

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Yeni gruplar ve tabii ki eski dostlarınızla da iletişim içinde olabilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle alakalı görüşmelerinizde artma yaşayabilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir. Ay tutulması sizin 8 – 2 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar yeni sözleşmelere imza atabilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. İkili ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca miras ile ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Evcil bir hayvanınız varsa sağlık sorunu yaşayabilir. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri aile içi sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Partnerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınmak ya da evinizi satmak isteyebilirsiniz. Yaşlı aile bireylerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yatırım konuları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğitim konuları, seyahat etmek veya alışveriş konuları ilgileneceğiniz konular olacaktır. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz

Astrolog Emel Açıkel - Milliyet/molatik

Yorumlar