Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 14-20 Eylül 2020

14 -20 Eylül haftasına astroloji verileri burçlar için neler öngörüyor?

Haftalık Burç Yorumları: 14-20 Eylül 2020

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hafta içerisinde size yakın olduğunu düşündüğünüz birisi hiç beklemediğiniz bir davranış sergileyebilir. Neden böyle yaptığını bir düşünün. Ayrıca unutmayın bu davranış karşınızdakinin kişiliği hakkında çok net bir fikir verecek. Olumlu ya da olumsuz…

AŞK: Bu süreçte duygusal hayatınızda hissettiğiniz korkular, sizi korkmanız gereken dönemin içerisine sürükleyebilir. Biraz rahat olmaya çalışın. Korkularınızı gerçek kılan siz olabilirsiniz. Firavun ile Musa hikayesini unutmayın. İstemediğiniz durumları siz yaratıyor olabilirsiniz, bu duygudan kaçınmalısınız.

PARA: Parasal olarak etrafınızdaki insanların sizlerden daha iyi durumda olmasına aldırmayın. Önümüzdeki günlerde bu durum değişecek. Tabi beklentilerinizi yükselterek hesapsız alışverişe yönelmemeniz kaydı ile. Paranın boyutuna değil biraz daha nereden daha bereketli geldiğine odaklanın.

AİLE: Bu dönem ailenizin desteğine normalden biraz daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir dönem olabilir. Size, özellikle aileniz tarafından sunulan imkanları olabildiğince doğru kullanmalısınız, imkanların daraldığı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi sağlıklı biçimde atlatmak için  biraz dişinizi sıkmak zorundasınız.

SAĞLIK: Kendinizi arzu ettiğiniz sağlıkta görmüyor olabilirsiniz. Peki bunun için ne yaptığınıza dikkat ettiniz mi. Bu durumdan sadece şikayet mi ediyorsunuz yada sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyor yada zaten biliyor ve bu duruma göre mi davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda harekete geçme vakti sizin için geldi.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

İnsanlar hakkında kesin hükümler vermekten kaçınmalısınız. Özellikle bu süreçte yapacağınız bazı yorumlarla karşı karşıya kalma ihtimaliniz artıyor. Kınadığınız bazı olayların aynıları ile sınanmak üzere olabilirsiniz. Etrafınızdakilerin yaladıkları ile ilgili biraz daha uzaktan bakmanızı olaya hakim olmaya çalışmanız fakat yorumdan uzak durmanızı öneriyoruz. Olayı anlamanız çok yakın bir zamanda yaşayacağınız benzer bir olayda size kılavuzluk edecektir. Yorum yapmanız ise aynı şekilde yargılanmanıza sebep olacaktır. Bu durum hem içinde olduğunuz zor duruma yardımcı olmayacak hem de bu durumun zorluğunun yanına 1 zorluk daha ekleyecektir.

AŞK: Herkesin ailesinden aldığı ve yaşadıkları ile oluşturduğu kendisine özgün olan değer yargıları vardır, fakat her kes farklı farklıdır bunu asla unutmamalısınız. Gönül ilişkiniz konusunda sizi bekleyen dönemde yargılamalar ile dolu bir dönemine giriyorsunuz. Unutmamanız gereken şey , “İkili ilişkilerde kesin yargılar yoktur”. Kınadığınız konuda sınanmak üzeresiniz. Kesin yargılarla büyük konuşmamaya gayret edin. Önünüzde sizi bekleyen, ilişkiler ile ilgili sınanmalar ile dolu bir dönem yaklaşıyor. Bu dönem daha önce kesin yargılarla söylediğiniz şeyleri bir sınav gibi yaşayacağınız dönem olacak.

PARA: İş yaşamında bir şeyleri bir türlü yetiştiremiyor olabilirsiniz. Bununla ilgili olarak zamanınızı size en doğru biçimde kullandıracak olan yardımcıları kullanmanızı eğer bunu başaramıyorsanız kendinizi bu konuda geliştirmek için gereken girişimi yapmanızın tam zamanı. Şimdi maddi olarak kendinize yapacağınız bu yatırım belki sizi biraz maddi anlamda zorlayabilir fakat yakın zamanda size kazandıracağı bilgiler ve zaman sayesinde çok daha hızlı yol almanıza yardımcı olacak.

AİLE: Eski defterlerin açılma günü. Eskiden sözü bile edilmeyen konular bu sıra karşınıza çıkacak şaşırmayın. Gerçek bir çözüme kavuşturmak için bazen hatalarınızı kabullenerek gerçekleşebilir. Hata yapmaya herkesin hakkı var.

SAĞLIK: Sağlık hayattaki en önemli servetiniz. Biraz kafanızı bu konuya yormanızı tavsiye ediyoruz. Bu süreçte sağlığınız konusundaki eğilimler kısa süre sonra sizi bekleyen olumsuz durumlardan kolaylıkla kurtulmanıza yardımcı olacak. Unutmayın sağlık ihmal edilmez ve bir noktadan başlamanı gerekiyor.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Olumsuz gibi görünen şeyler bu sıralar tam da size hizmet ediyor. Tepkiden uzak durup, biraz sabırlı olun. Sizin için iyi şeyler olduğunu kısa zamanda anlayacaksınız.

AŞK: Daha önce başarısız bir ilişki yaşamanız yada şu an ilişkinizde başarısız hissetmeniz bundan sonra sürekli başarısız ilişki içerisinde olacağınız anlamına gelmez. Bu duygu her insanın zaman zaman kapıldığı bir duygudur. Ne olursa olsun eğer kendinizi eksik gördüğünüz noktalar varsa bunlara eğilmeye gayret edin. Göreceksiniz ki bugün çok zor görünen durumlar bir süre sonra şiddetli olumsuz olan etkisini yitirecek. Önemli olan daha önce duygusal anlamda yaşadığınız olumsuzluklardan neler öğrendiğiniz. Bir daha aynı tür olumsuzlukları yaşayıp yaşamamanız buna bağlı olacak.

PARA: Maddi açıdan yapman gerekenlerden çok sana verilen ve senin üstlendiğin ama sana ait olmayan işlere odaklanıyor olman seni istediğin maddi imkanlara ulaşman konusundan geriye itiyor paraya ulaşmanı geciktiriyor olabilir. Şimdi sadece kendin için yapman gereken hareketlere odaklanmanın tam zamanı. Seni berekete kavuşturacak olan kafanı dağıtan başkalarının işlerinden çok kendi işine vermen olabilir. Unutma yardım ederken kendini arka plana itip sonra isteklerine kavuşmayı beklemek gerçekçi değil.

AİLE: Ailene bazı öfkeler duyuyor olabilirsin. Bir çok konuda öfkelenmekte de haklı olabilirsin. Fakat bu durum onları yargılamanı gerektirmez. Daha önce muhakkak sen de başka insanlara karşı hatalar yaptın yanlış şeyler düşündürdün . Öfke duygundan kurtulman hem aile durumu ile ilgili bir çok şeyi düzeltecek hem de senin içinde taşıdığın o kötü duygunun ağırlığından seni kurtaracak. Ayrıca aile güzeldir. Hataları ile sıkıntıları ile çok güzel bir olgudur.

SAĞLIK: Vücudumuzun 4'te üçünün sudan oluştuğunu ve suyun en önemli bedensel ihtiyaçlardan önde geleni olduğunu biliyorsunuz. Sıvı içimine dikkat edin. Özellikle su tüketiminiz bedeninizin sağlıklı olabilmesi için bu dönemde en çok ihtiyacınız olan şey olacak

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu dönem sizin için bir büyük daire döngüsü gibi geçebilir. Sürekli aynı şeyleri yaşadığınız bir döngüye girmiş gibisiniz. Telefon numaralarını karıştırmaktan vaz geçip dünyaya açılmanın tam zamanı. Bu büyük daire size bir şey göstermek istiyor olabilir Yeni sosyal çevreler size iyi gelecek ve belki göremediğiniz o küçük ayrıntıyı daha belirgin kılacaktır. Dünyaya açılmaktan korkmayın.

AŞK: Bazı şeyleri değiştirdiniz. Ne kadar olumlu sonuçlar aldınız bakın. Devam edin tabi ki ufak tefek aksaklıklar olacaktır. Ama siz doğru yoldasınız. Özellikle geçtiğimiz günlerde yaptığınız küçük değişiklik ile aldığınız olumlu sonucu unutmayın. Haydi sevmeye, aşka devam.

PARA: İş yaşamında bir şeyleri bir türlü yetiştiremiyor olabilirsiniz. Bununla ilgili olarak zamanınızı size en doğru biçimde kullandıracak olan yardımcıları kullanmanızı eğer bunu başaramıyorsanız kendinizi bu konuda geliştirmek için gereken girişimi yapmanızın tam zamanı. Şimdi maddi olarak kendinize yapacağınız bu yatırım belki sizi biraz maddi anlamda zorlayabilir fakat yakın zamanda size kazandıracağı bilgiler ve zaman sayesinde çok daha hızlı yol almanıza yardımcı olacak.

AİLE: Aile içerisinde bazı sıkıntılar yaşayıp bu sıkıntıların ağırlığını dışarıda paylaşım yapıyor olabilirsiniz. Bu durumdan kaçınmanız gerekiyor özellikle bu dönemde dış dünya ile yapacağınız aile konusundaki paylaşımlar sizin ruhunuzu hafifletiyor gibi gelecek fakat yakın zamanda dışarıdan bu anlattıklarınız sizin ile ilgili yorumları artırarak sizi istemediğiniz diyaloglar içerisine sokuyor olacak. Lütfen sakin olun sorunları herkes yaşıyor fakat konu ile ilgisi olmayan insanların bu konularda yorum yapmalarının sizi üzebileceği durumları yaşamayın. Lütfen bir şeyi hatırlayın herkes farklı biçimlerde ailevi sorunlar yaşar.

SAĞLIK: Sağlıklı bir hayat yaşamak için fazla kilonuz çok önemli. Kilonuzla ilgili daha dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Gıdalarınızı dikkatli seçin. Yoksa sağlığınızı etkileyecek bir kiloya gelebilirsiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmeyi her şeyi yiyip içmek olarak algılamamalısınız.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Fiziğinizle ilgilenmeniz sizi biraz fazla oyalamaya başladı. Kendinizden ziyade dış dünyaya dönün. Dünya içinizdeki güzellikleri görmeye bu dönemde hazır. Övgüler alacaksınız.

AŞK: Bazı şeyleri değiştirdiniz. Ne kadar olumlu sonuçlar aldınız bakın. Devam edin tabi ki ufak tefek aksaklıklar olacaktır. Ama siz doğru yoldasınız. Özellikle geçtiğimiz günlerde yaptığınız küçük değişiklik ile aldığınız olumlu sonucu unutmayın. Haydi sevmeye, aşka devam .

PARA: Maddi anlamda sıkıntılı bir döneme giriyor olabilirsiniz. Parasal anlamda daha temkinli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu dönem yeni yatırımlar yapmamanızı ve biraz daha tutumlu davranmanızı öneriyoruz. Harcamalarınızı gerçekten gerekli ve ihtiyacınız olan şekilde yapmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde istemediğiniz olumsuz durumlarla karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz.

AİLE: Sizin için önemli olmayan konular aslında çok büyük önem taşıyor. Unutmayın bazen ayrıntılarda büyük sorulara cevaplar gizlenir. En yakınınızdaki insanlar yanlış cümleler içerisinde doğru kelimeler söylüyor bunları farkındasınız. Biraz ona göre yaşamaya gayret edin. Bu dönemde sadece doğru olduğunuzu ispat etme çabası sizi istemediğiniz bir yöne itebilir.

SAĞLIK: Kendi adınıza çok sağlıklı bir döneme giriyorsunuz ama yine de sağlıklı yaşamak için gerekenleri yerine getiriyor olmak gerekir. Hareket etmeyi unutmayın bir spor salonunda aktif olarak spor yapmasanız bile, belli mesafeler yürüyüş yaparak kendinizi her zaman güçlü tutabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Her insan değer kazanmak ister ve doğal bir refleksle kendisini olduğundan farklı gösterebilir. Kendinizi büyük gösterme çabasından bu dönem içerisinde çıkmaya gayret etmelisiniz. Sizi zaten olduğunuz gibi, sahip olduğunuz değerlerle fark edecekleri güzel bir döneme giriyorsunuz. Biraz içinizde zaten var olan özelliklerinize, güzelliklerinize güvenin.

AŞK: Düşündüğünüz aşk şarkılardaki kadar derin olmayabilir. Yanlış anlamayın şarkılarda insanlar sadece güzelliklerden bahsederler ama hayatın kendisi içerisindeki ufak tefek kusurları da içerisine alan mükemmel bir güzellik sunar. Yani hatalar da insanların güzel bütünlüklerinin bir parçasıdır. Karşınızdaki insanın hataları kadar siz de hata yapabilirsiniz. aslında bunlar hata değil bitmeyen olgunlaşma öğretileridir. Bunu anlamanız sevgiye dair değerleri daha kolay kucaklamanıza yardımcı olacaktır.

PARA: Para konusunda kendi içinizde hissettiğiniz endişelerden kurtulmak için uygun bir zaman periyodundasınız. Odağınıza parayı koymanız dolayısı ile arzu ettiğiniz gelire ulaşamıyor olabilirsiniz. Yapmakta olduğunuz yada yapmak istediğiniz şeye yönelirseniz, Bereket sizi bulacak. Yatırımınızı işiniz konusunda yapmalısınız. Odaklandığınız para kendi bereketini kesiyor olabilir.

AİLE: Ailenizde size çok yakın birinden bu dönemde uzak kalma ihtimaliniz var. Hayat bazen ayrılıklar getirebilir. Her şey güzel olacak çok fazla üzülmemeye gayret edin. Daha doğrusu üzülmeniz çok normal ama üzüntüye takılı kalmamaya gayret etmeye çalışın. Hayat aileyle çok güzel fakat hayatın kendisi de çok değerli bu dönemde bunu çok daha iyi anlayacaksınız

SAĞLIK: Daha önce yaşadığınız kronik yada alerjik bir durumla karşılaşabilirsiniz bağışıklık sisteminizin düşük olduğu bir periyottasınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

 Çevrenize gözlerinizi açın. Dünya dönmeye devam ediyor bugün üzüldüğünüz şeyler yarın gerçekliğini yitirecek. Sizi olumsuz durumlar içerisinde tutacak insanları reddetme zamanı.

AŞK: Bu sıralar çok yaygın bir hatalı düşünceye kapılıyor gibisiniz. Duygusal iletişim istediğiniz yada ilişki içinde olduğunuz insanı değiştirebileceğiniz duygusu taşıyor olabilirsiniz. Bu duygudan bir an önce çıkmalısınız çünkü insanları sahip oldukları hamurdan farklı bir şeye dönüştüremezsiniz. Bu çabanız başta sonuç veriyor gibi olsa da daha sonra kişi özüne doğru hareket edecektir, be bu çok doğal bir şeydir. Karşınızdakini olduğu gibi kabullenmeye çalışmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer bunu başaramıyorsanız ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizi öneriyoruz.

PARA: Elinizin dışarıya gereğinden fazla açık olması, sizleri maddi anlamda zor duruma sokabilir. Harcamalarınızı kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapın. Gelirinizin bir kısmını zor zamanlar için ayırmaya gayret edin. Unutmayın ki bereketiniz hep aynı olmayabilir ve bugün harcadıklarınıza ileride ihtiyacınız olabilir.

AİLE: Ailenin değerli bir bütünlük olduğunu yeniden hatırlayacağınız bir hafta olacak. Karşınıza çıkacak olan bir zorluk karşısında ailenin verdiği manevi desteğin önemini anlayacağınız bir dönem sizi bekliyor.

SAĞLIK: Yakın zamanda bünyenizi zorlayacak alerjik bir durumla karşılaşa bilirisiniz. Bu durum zaten kronik bir rahatsızlığınız yada yeni bir rahatsızlık olabilir. Korkmayın hayatınızı çok fazla değiştirmeyecek fakat şimdiden bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi öneriyoruz. Böylece bu alerjik durum söz konusu olduğunda sizi çok fazla sarsmayacaktır. Bir de o çok sık içtiğiniz “şeye biraz dikkat edin sizi zor durumlara düşürebilir. Siz ne olduğunu biliyorsunuz

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Fiziğinizle ilgilenmeniz sizi biraz fazla oyalamaya başladı. Kendinizden ziyade dış dünyaya dönün. Dünya içinizdeki güzellikleri görmeye bu dönemde hazır. Övgüler alacaksınız.

AŞK: Hem kendiniz hem karşınızdaki insanın sadakatini sorgulama ihtimaliniz çok yüksek olan bir süreç içerisindesiniz kısaca, güvensizlik duygusu ile dolu bir dönemine giriyorsunuz. Karşı cinse biraz daha fazla güven duymaya çalışmanız gereken bir dönem. Size yardımcı olmaya çalışan karşı cins ile iletişiminiz kuvvetleneceği bir horoskop dönemine giriyorsunuz. Birlikte hayatı çok daha kolay ve mutlu yaşayabilirsiniz.

PARA: Harcamalarınız konusunda kendinizi gereğinden fazla sıkmayın. Kendinizi bütçenizi aşmayacak şekilde küçük şeylerle sevindirebilirsiniz. Bu maddi anlamda sizlere zarar vermeyecek aynı zamanda düşünsel anlamda da bunalmanızı biraz olsun hafifletecektir. Hesaplı olmak kaydı ile tabi.

AİLE: Bu süreçte aile içerisinde yaşı geçkin birilerini kaybedebilirsiniz. Mümkün olduğunca yaşça büyük olan aile bireylerinizle ilgilenmelisiniz. Sonra keşke görseydim, konuşsaydım diyerek üzülebilirsiniz. Ayrıca unutmayın hayat kısa kimse ile kırgın olmanın dargınlık taşımanın çok anlamı yok. Güzellikler mutlaka vardır insanlarda görebileceğiniz.

SAĞLIK: Hastalıkların bir çoğunun ruh sağlığınızla paralel olduğunu biliyorsunuz. Bilmiyorsanız da söylemiş olalım. Stresli bir dönem sizi bekliyor. Öfkeye kapılmamadan bu dönemi atlatmalısınız. Hassas bir döneme girmek üzeresiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sizin için en önemli olan şey, sizin hayatınızdır. Sizin beklentileriniz ve arzularınız size özeldir. Sizi kimsenin kendinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Bu dönem sizin için kırılgan bir dönem. Bu süreçte yaşayacaklarınızdan pişman olabilirsiniz. Farklı bir açıdan bakmaya gayret edin böylece istemediğiniz durumlarla karşılaşma ihtimalinizi en aza indirebilirsiniz.

AŞK: Geçmişin izleri bu süreç içerisinde biraz daha belirginleşip sizin için görünür oluyor olabilir. İçerisinde bulunduğunuz dönem geçmişinizle yüzleşme zamanı. Daha önce yaşadıklarınızı ilişkiniz içerisine müdahale etmeyecek bir mesafede tutmanızı tavsiye ediyoruz. Bireysel ilişkiniz bu durumla ilgili çalkantıya girebilir. Unutmayın ki geçmiş geçmişte kalır ve konu her ne olursa olsun şu an yaşanana taşmamalıdır.

PARA: Kendinize yatırım yapabilmek için biraz fedakarlıkta bulunmanız gereken dönemi sizi bekliyor. Maddi durumunuzu daha iyi duruma getirebilmeniz için, önce sizin vermelisiniz. Bu dönem sizin verdikleriniz doğrultusunda gelecek bir kazanç sizi bekliyor. Yapacağınız insani yatırımlar ileride size bereket olarak dönecek etrafınızdaki insanlarla iş networkünüzü genişletmenin tam zamanı. Bereket çakralarınız açılıyor.

AİLE: Bu süreçte aile içerisinde yaşı geçkin birilerini kaybedebilirsiniz. Mümkün olduğunca yaşça büyük olan aile bireylerinizle ilgilenmelisiniz. Sonra keşke görseydim, konuşsaydım diyerek üzülebilirsiniz. Ayrıca unutmayın hayat kısa kimse ile kırgın olmanın dargınlık taşımanın çok anlamı yok. Güzellikler mutlaka vardır insanlarda görebileceğiniz.

SAĞLIK: İsteksizliğinizin, halsizliğinizin ve sürekli uyumak yatmak istemenizin sebebi sağlık problemi olmayabilir. Kafanıza bir şeyleri fazla takıp kendinizi hasta edebilirisiniz. Hastalıkların bir çoğundan düşüncelerinizi olumlu yöne döndürerek aşabileceğinizi veya aksine daha da büyük sorunlar yaratabileceğinizi unutmayın.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Size yakın olduğunu düşündüğünüz birisi hiç beklemediğiniz bir davranış sergileyebilir. Neden böyle yaptığını bir düşünün. Ayrıca unutmayın bu davranış karşınızdakinin kişiliği hakkında çok net bir fikir verecek. Olumlu yada olumsuz…

AŞK: Hem kendiniz hem karşınızdaki insanın sadakatini sorgulama ihtimaliniz çok yüksek olan bir süreç içerisindesiniz kısaca, güvensizlik duygusu ile dolu bir dönemine giriyorsunuz. Karşı cinse biraz daha fazla güven duymaya çalışmanız gereken bir dönem. Size yardımcı olmaya çalışan karşı cins ile iletişiminiz kuvvetleneceği bir horoskop dönemine giriyorsunuz. Birlikte hayatı çok daha kolay ve mutlu yaşayabilirsiniz.

PARA: Sizin için biraz daha birikim yapmaya başlama zamanı. Kendinizi güvende hissedebilmek için biraz para biriktirin ve kısa dönemlik yatırımlardan uzak durun. Bütçenizi olumsuz yönde etkileyebilecek kayıplar. Bu dönemde yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Belki yatırımlarınız az büyür ama parasal anlamda güvende olursunuz.

AİLE: Aile içi sorunları sadece sizin yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Yanılıyorsunuz. Her ne kadar aynı ailede aynı kanı paylaşıyor olsanız da her insan farklı düşünür. En iyi görünen aile ortamında bile farklılıklar çok fazladır. Çekişme ve kavgalar ise kişileri oldukları gibi kabullenememekten kaynaklanır. Boş verin onların düşüncesi onların sizin düşünceniz sizin. Bir insan farklı düşünüyor diye ona kızılır mı hem, öyle değil mi ama

SAĞLIK: Sağlık konusunda önem vermediğiniz bazı ayrıntılar var. Bu küçük görünen ayrıntılar kısa zaman içerisinde ana konu olabilir. Unutmayın hastalanmadan sağlığın değerini yeterince anlayamıyor insan. Fakat bazen ne kadar anlasak da çok geç olabiliyor. 1 diş kaybetmek bile yaşam kalitemizi ne kadar bozabiliyor, bunu bir düşünün. Lütfen yapmanız gereken sağlık konusundaki hareketleri unutmayın ve bir an önce harekete geçin. Sağlıklı günleriniz olsun.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sizin için en önemli olan şey, sizin hayatınızdır. Sizin beklentileriniz ve arzularınız size özeldir. Sizi kimsenin kendinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Bu dönem sizin için kırılgan bir dönem. Bu süreçte yaşayacaklarınızdan pişman olabilirsiniz. Farklı bir açıdan bakmaya gayret edin böylece istemediğiniz durumlarla karşılaşma ihtimalinizi en aza indirebilirsiniz.
AŞK: Şok edici gelir geçer duygulara kapılma ihtimalinizin çok fazla olduğu bir döneme girebilirsiniz. Aklınız size bir şey söylerken kalbiniz başka bir şey söyleyebilir. Biraz hareketsiz kalırsanız sizin için iyi olanı görebileceksiniz fakat kalbin ile hareket ederseniz evet o anınız iyi geçecek fakat sonrasında üzülebileceğiniz sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

PARA: Kendinize yatırım yapabilmek için biraz fedakarlıkta bulunmanız gereken dönemi sizi bekliyor. Maddi durumunuzu daha iyi duruma getirebilmeniz için, önce sizin vermelisiniz. Bu dönem sizin verdikleriniz doğrultusunda gelecek bir kazanç sizi bekliyor. Yapacağınız insani yatırımlar ileride size bereket olarak dönecek etrafınızdaki insanlarla iş networkünüzü genişletmenin tam zamanı. Bereket çakralarınız açılıyor.

AİLE: Ailene bazı öfkeler duyuyor olabilirsin. Bir çok konuda öfkelenmekte de haklı olabilirsin. Fakat bu durum onları yargılamanı gerektirmez. Daha önce muhakkak sen de başka insanlara karşı hatalar yaptın yanlış şeyler düşündürdün . Öfke duygundan kurtulman hem aile durumu ile ilgili bir çok şeyi düzeltecek hem de senin içinde taşıdığın o kötü duygunun ağırlığından seni kurtaracak. Ayrıca aile güzeldir. Hataları ile sıkıntıları ile çok güzel bir olgudur.

SAĞLIK: Bedensel anlamda sağlık her şeyden önemlidir. Bedeninize bu dönemde acımasız davranmayın hassas ve hastalıklara açık bir dönemden geçiyorsunuz. Yiyip içtiklerinize ve yaptığınız bedensel hareketlere biraz daha dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Bu dönem sizin için bir büyük daire döngüsü gibi geçebilir. Sürekli aynı şeyleri yaşadığınız bir döngüye girmiş gibisiniz. Telefon numaralarını karıştırmaktan vaz geçip dünyaya açılmanın tam zamanı. Bu büyük daire size bir şey göstermek istiyor olabilir Yeni sosyal çevreler size iyi gelecek ve belki göremediğiniz o küçük ayrıntıyı daha belirgin kılacaktır. Dünyaya açılmaktan korkmayın.

AŞK: Karşınızdaki insanı biraz daha dikkatli dinlemeniz ona anlayış göstermeniz gereken bir durum içerisine girebilirsiniz. Belki sizi üzmemek veya içerisinde bulunduğu bir kötü durumu size hissettirmeden çözmeye çalışıyor olabilir. Unutmayın dünyanın dengesi bazen karmaşık biçimde kurulur. Sizin şaka olarak söylediğiniz bir şey şu anda onun içerisinde bulunduğu durumdan dolayı hassaslaştığı bir yere değiyor olabilir. Birazcık daha dikkatli olmaya çalışın istemeden o nu üzüyor olabilirsiniz.

PARA: Sürekli çabalıyorsun. Bir şeyleri yetiştiriyorsun ama ya tam istediğin maddi durum gerçekleşecekken bir terslik oluyor yada ileriki bir zamana hiç istemezken öteleniyor. Eğer bu durumun içerisindeysen zorlamamanı öneriyoruz. Sen yapacağını yaptıysan zamana bırakmalısın. Şunu hatırlamalısın her şey olması gereken zamanda olması gereken şekilde olur. Bir şeyin olup olmama zamanı sana hizmet eder. Eğer inanmıyorsan geçmişine bir daha bak göreceksin ki daha önce çok zorlayarak bir şekilde oldurdukların sana bir şekilde hizmet etmedi öyle değil mi ? Sabır emeklerinin meyvesini verecek !

AİLE: Aile büyükleri her zaman en doğruyu bilemeyebilirler fakat iyi insanlar oldukları sürece sizin kötülüğünüzü de düşünmezler. Onların niyetlerini bilmeniz ve bazen doğru dillendiremeseler de bazı yanlı şeyleri görmüyor oldukları anlamına gelmez. Onları dinleyin ve kendi mantığınızda süzerek doğrulara karar vermeye gayret edin. Söylediklerini yapmasanız bile tecrübeleri ile işaret ettikleri bazı doğru noktalar vardır onları yakalamaya gayret etmelisiniz.

SAĞLIK: Spor yapmaya başlamanın tam zamanı kendinizi sağlığa kavuşturmak için biraz zaman ayırın. Unutmayın sadece diyet yaparsanız vücudunuzu sağlıklı biçimde ayakta tutan kasları yakarak zayıflatabilir ve sağlıklı kiloya erişmeye gayret ederken farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yorumlar