Astroloji

Haftalık burç yorumları: 13 – 19 Mayıs 2019

Astrolog Dinçer Güner'in haftalık burç yorumları: Astroloji verilerine göre 13 Mayıs – 19 Mayıs haftasına burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları: 13 – 19 Mayıs 2019

Koç burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz.

Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin mücadele alanınız artık ev, yuva, aile, yerleşime ait konular üzerine olacaktır. Ev ile ilgili tamiratlar, tadilat gibi konular ilgilenmeniz gerekebilir. Aile bireyleri ile aranızda gerginlikler, sürtüşmeler meydana gelebilir.

Taşınma durumu olacak ise bu keyifle değil de daha çok gerginlik ve aksiliklerle mücadele ederek gerçekleşebilir. Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz, ama bir süre daha beklemenizde fayda var.

En azından Temmuz ayına kadar. En çok çatıştığımız alan ailemiz, annemiz ile ilgili konular olabilir, en çok taşınma, yer değiştirme gibi etkilerin olduğu dönemdir, komşularla anlaşmazlıklar yoğun bir şekilde yaşanabilir. Özellikle mide daha hassastır, yenen yiyeceklerin daha fazla bol su ile yıkanması gerekir, besin zehirlenmelerine dikkat, mide şikayetlerinin en çok yaşandığı süreçtir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Kredi ile ilgili işlere girişebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren finansal araçlarla ilgili olacak. Bu alanlarda zekanızı kullanarak enteresan çözümler üretebileceksiniz. Yalnız bu hafta hem birlikte çalıştığınız kimselerle olan ilişkilerinize hem de sağlığınıza dikkat edin. İş yaptığınız kimselerden size ağır eleştiriler gelebilir veya siz arkadaşlarınızı eleştirebilirsiniz.

Sağlık olarak da bağırsaklarınıza, bağışıklık sisteminize dikkat edin. Sağlık için biraz para harcamanız gerekebilir, tahliller için..vs.

Merkür/Plüton kontağı ile de iş konularında özellikle oldukça keskin, radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Sizden saklanan, gizli bir takım konulara odaklanabilir, gerçeği ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz.

Boğa burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz.

Venüs girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konularda gelenin gittiği, harcamaların denetim altına alınmakta zorlanıldığı, finansal konularda stres ve mücadele dönemi sona eriyor ve yerini iletişim, kardeşler, komşularla ilgili konulara bırakıyor.

Fikirleriniz, düşünceleriniz yakın çevreniz tarafından onaylanmayabilir, komşularınızla ve kardeşlerinizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Araç kullanan arkadaşlarım, lütfen muayenenizi yaptırın, aracınızın arızalarını dikkate alın, trafikte onla bunla kapışmayın, trafikte sinirleriniz çok daha hassas olacaktır.

Mide kanamaları, mide ile ilgili operasyonların en sık gerçekleştiği dönemdir diyebiliriz. Mars’ın savaşma gücü Yengeç burcunda direk tavırlı bir şekilde olmaktan çok, daha duygusal, duygu odaklı bir savaş söz konusudur. Duygusal karmaşa, depresyon, anksiyetenin en çok meydana geldiği zamanlardır diyebiliriz.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili etken olacaktır. Yeni bir iş ortaklığına girişebilirsiniz. Evlilik, söz, nişan gibi durumlar için hazırlıklar başlayabilir, eğer yalnız iseniz yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmektense, alacağınız destek ile daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Yeni birileri ile tanışmak için de güzel bir hafta. Yeni tanışacağınız kimseler oldukça zeki, zekasıyla sizi etkileyebilecek kişiler olabilir. Eğer ki hayatınızda biri de varsa, bu hafta karşılıklı olarak eleştirinin dozunu çok da fazla kaçırmayın derim.

Merkür/Plüton olumlu kontağı ise iletişim tabanlı yeni iş teklifleri gelebilir, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işleri konusunda verimli bir hafta. Yurt dışı kaynaklı işlerinizde destekler, güzel fikirler ve olumlu ilerlemeler söz konusu olabilir.

İkizler burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs yaşamınızda çok da etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir.

Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz. Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Bir de paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Estetik operasyonlar için de pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak için de uygun değildir.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri agresif ve sinirli yapan, süreli mücadele etmenizi sağlayan, hastalıklarla boğuşmanızı sağlayan gezegen artık burcunuzdan çıkıyor. Ee bu bence sizler için harika bir haber! Şimdi Mars, finans evinizi okşayacak biraz.

Finansal anlamda gelirlerinizi idare etmeniz zorlaşabilir, stres ve mücadele çağrılacağınız alan para kazanma ile ilgili olacaktır. Bu böyle bir dönemdir ki, para geldiği gibi gider hem de oluk oluk. Yahu bu para neye gidiyor böyle anlamadım gitti dersiniz sürekli! Para kazanmak için daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir.

Evet bu süreçte masraflar artacak üzgünüm, ama merak etmeyin gelmeyen bir şey gitmez, ama gelmesi için çok çalışacak hatta bazen stresli olacaksınız. Ev ile ilgili sıkıntılar, hırsızlık olayları, evde yanıcı aletler yüzünden çıkan sorunlara sıkça rastlanabilir. Duygusal konular daha yorucu bir hale gelebilir, kaprisler, duygu dünyasını yoran gelişmeleri sıkça yaşama potansiyelimiz vardır.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız Dolunay konuları arasında yer alacak. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlıklar yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda yenilikler meydana gelebilir. Daha çok çalışmanız gerekebilir. Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Check-up için de harika zamanlar. Yeni müşteriler, yeni iş anlaşmaları olabilir. Zekanızla iş ortamınızla ilgili, krizi çok güzel bir şekilde yönetebileceksiniz. Fakat aile içinde veya oturduğunuz apartmanda eleştiri düzeyini iyi ayarlayın, kimsenin kalbini kırmayın.

Merkür/Plüton olumlu kontağı ile de finansal destek, kredi desteği, bir borcun kapanması, mali anlamda azda olsa nefes aldıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşamınızdaki en önemli krizin çözümlenmesi noktasında ummadık bir fikir bir akıl ile de karşılaşabilirsiniz. Ev, gayrimenkul, dükkan, arsa ..vb gibi bir konuda yatırım gibi planınız var ise güçlü kişilerden güzel desteklerde alabilirsiniz.

Yengeç burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecek zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz.

İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Dürüst olmak gerekir ise sizlere şimdiden geçmiş olsun kartı gönderdiğimi varsayın arkadaşlar. Mars, Yengeç burcunda düşüştedir, yani aslında vadettiklerini yerine getirirken zorlanmalar, endişeler getirir. Bu da demek oluyor ki, öncelikle duygusal anlamda endişe ve kaygı sizlerle beraber olacak.

Bunun yanı sıra stres ve mücadeleye çağrılacaksınız, hayatınızda önemli başlangıçlar yapmak, girişimlerde bulunmak için büyük istek ve arzu duyacaksınız. Hatta bence yakınınızdaki İkizler ve yükselen İkizler burcu birileri ile sohbet edin son bir ayları nasıl geçmiş diye. Çünkü Mars onlardan size geçecek.

Mars sizlere, acele ve hızlı hareket etmenizi sağlayacağından dolayı, dikkatsizlik yüzünden kesikler, sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, dikkat diyelim. Mars, sizlerin sabır katsayınıza da ölçecektir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Eğer yalnız iseniz aşk kapınızı çalabilir ki bu tutkulu birine benziyor. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise, bu Dolunay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz mesela.

Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Biraz daha zihninizi meşgul edecek bir hobi olabilir. Yalnız kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle olan ilişkilerde gerginlik hakim olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı eleştirinin dozunu kaçırmayın.

Merkür/Plüton etkileşimi ile de bu hafta önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Fikir bazında çevremizdeki insanlardan güçlü destekler alabiliriz. Destek alacağımız kimseler ortağımız, eşimiz, partnerimiz olabilir, bu hafta onların fikirlerine önem vermenizde yarar var. İş anlamında yeni fikirler, projeler söz konusu hatta bunları hayata geçirmek için de olumlu etkiler var.

Aslan burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kariyerinizi parlatmaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz.

Özellikle iş hayatınızda kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir. 16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Ben bu geçişten pek mutlu olmadım sizler için açıkçası, çünkü en çok harekete ve motivasyona, mücadele ve savaşma gücüne ihtiyacınız olduğu anda, birden enerjiniz düşebilir, tembellik hayatınızın ortasına çöreklenebilir.

Gizli bir takım işler, gizli kapaklı durumlar başınıza iş açabilir. Hadi canınızı biraz daha sıkayım, gizli düşmanlarımız arkanızdan iş çevirmek için pusuda yatıyor olacaklar. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir.

Aslında harika fırsat ve şanslar elde edeceksiniz, ama işte bu gibi sorunlar da fazla canınızı sıkmasın. Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerjide sağlayacaktır. Hayatınızda elde etmeyi planladınız hedefleriniz için enerji ve ataleti bu dönem Mars sayesinde alacaksınız.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Ev, yuva, aile ve yerleşimle ilgili konular ön plana çıkıyor. Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız mevki veya dekoratif olarak bu Dolunay’dan faydalanabilirsiniz. Ev alım ve satımı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Evinizde davet verebilir, kalabalık bir grupta ağırlayabilirsiniz. Evinize yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Yeni bir ev satın almak için gerekli desteği de bulabilirsiniz. Veya satmayı düşündüğünüz bir taşınmazınızı, rahatlıkla satabilirsiniz.

Merkür/Plüton olumlu etkileşimi ile de yeni büyük iş projeleri, işinizi daha kolay ve etkin yapmak için harika fikirler, yeni müşteriler, iş anlamında gücünüze güç katacak durumlar söz konusu veya güçlü müşteriler!

Başak burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela!

Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyer hayatınızda bir süredir, stres ve mücadele geçtiğiniz var sayarsak bu geçiş size nispeten daha iyi gelecek. Fakat sosyal ve arkadaşlık ilişkileri sabır testinden geçebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, huzursuzluklar çıkabilir.

Arkadaşlarınızla aranızda garip bir rekabet ve kıskançlık duygusu oluşabilir, onların iyiliği için onları savunurken kendinizi suçlu pozisyonunda bulabilirsiniz. Dikkat edin! Sosyal ilişkileriniz bir süreliğine gergin hat üzerinde olacak. Keyfiniz kaçmasın bundan, çünkü Mars sayesinde pek yerinizde duramayacak, sürekli sosyal, etkinlikler peşinde koşan biri haline dönüşebilirsiniz

Arkadaşlarınıza karşı aşırı korumacı ve kollayıcı tavırlarınız onların üzerinde negatif etki yaratabilir. Bu sürecin olası en iyi yanı ise daha çok sosyalleşmek, en lezzetli yemeklerin dostlarla yenmesi olabilecektir

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. İletişim, yakın çevre, kardeşler bu Dolunay’ın konuları olacak. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir. Bir takım gerçekleri açığa çıkartmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Merkür/Plüton etkileşimi ile de size kazanç sağlayacak güçlü fikirler, projelerin artık hayata geçmesi, somutlaşması söz konusu. Aşk anlamında bu hafta olası belirsizlikler ortadan kalkmaya, netleşmeye başlayabileceğini söyleyebilirim. Kendinize bu hafta yeni hobiler, ilgi alanları bulabilir, hatta belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Terazi burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir.

Eğer partneriniz yok ise bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve biraz da sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. 10. kariyer ve iş evinizde hareket edecek olan Mars, mücadele edeceğiniz alanların bu olduğuna işaret ediyor. Evet, iş ve kariyerinize ilişkin konularda istediklerinizi elde etmeniz için ekstra enerji ve efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız yöneticileriniz ile bu süreçte aranızda gerginlikler oluşabilir, bazı sözleri yemeniz, yutmanız gerekebilir.

Yapılan işlerle ilgili stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir, kendinizi bu konularda savaşçı gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sizleri sürekli, gergin ve stresli biri gibi algılamaya başlayabilirler. İş yükü, sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, sizleri tam bir ateş topuna çevirecek iş hayatınızda Mars. Ya da iş yerinizde mesaileriniz çok artabilir. İş yerinizde sizin dışınızdaki diğer insanların haklarını savunmak yüzünden kendinizi zora düşürebilirsiniz. Bu süreçte işler patlayabilir, sık sık son dakika golleri yiyebilirsiniz.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz.

Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Bu Dolunay haftası terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek içinde uygun. Biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir.

Merkür/Plüton etkileşimi ile de evinizde bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyebilir, düşünebilir, planlayabilirsiniz. Gelecekle ilgili en yoğun kaygı ve endişeleri yaşayabileceğiniz bu hafta, aile bireylerinizden de özellikle fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz.

Akrep burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır bu! Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. 9. evinizde ilerlemeye başlayacak olan Mars, hukuki anlamda bir takım problemler, sorunlar çıkartabilir. Uzun süredir sürekli ödemelerle cebelleşmekten yoruldunuz, bu borç olabilir, taksit olabilir, kredi olabilir ama son 1,5 aydır sürekli cebinizden hızlı bir şekilde para çıktı, bu süreç sona erdi sizler için. Şimdi ise mücadele edeceğiniz alan, tanıtım, reklam, seyahat, halkla ilişkiler gibi konular olacaktır.

Bol bol seyahat edebilirsiniz, hatta o kadar ki bu seyahatler ilk etapta keyif verici gibi gelse de bir zaman sonra yorgunluktan şikayet etmeye başlayabilirsiniz. Din, felsefe, inançlar gibi konularda pasif savunucu konumuna geçebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili, yurt dışından gelecek olan paketler, siparişlerde dahil, stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte çok daha fazla okuyabilir, hayatın anlamını çözmeye yardımcı olabilir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Sezgileriniz her zamankinden çok daha fazla güçlü olabilir. Yeni projeler, yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize yeni bir iş fırsatı geçebilir, ilişkiler konusunda daha tutkulu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Zihniniz zehir gibi çalışacak, yeni işler, projeler üretebileceksiniz. Aklınıza gelen fikirleri rahatlıkla hayata geçirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz.

Merkür/Plüton etkileşimi ile de iletişimle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak, fikirler ve projeler üretmek ve akabinde bunları satmak için çok uygun bir süreçte olacaksınız. Web sitesi açmak, yazı yazmak, kitap yazmak, seminer vermek, eğitime başlamak için de gayet uygun bir hafta.

Yay burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ve evlilikle ilgili konularda stres ve gerginlik yaratan süreç artık geride kalıyor. Şimdi mücadele edeceğiniz, uğraşacağınız, efor sarf edeceğiniz alan para ile ilgili konular olacaktır.

Ödemeler, krediler, borçlar, taksitlerle ilgili olacaktır. Para gelir, ama geldiği gibi gider, hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı almakta zorlanabilir, mirasla ilgili konularsa sıkıntı çıkabilir. Elbette olmasını temenni etmeyiz, ama bazılarınız minik operasyonlar geçirebilir. Bu daha çok mide, göğüs ile ilgili olabilir.

Başkalarına yardım etmek ve onların hakkını savunmak konusunda son derece başarılı olan olacağınız bu süreçte, bunu duygusal patlamalar olmadan, mantıklı ve stratejik bir şekilde yapmayı öğrenmeni gerebilir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu Dolunay’da hayatın gizemli, okült yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz.

Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil. Derin araştırmalar yapabilir, terapi alabilir, korkularınıza özellikle çözüm üretebilirsiniz. Biraz arkanızdan dönen dedikodular canınızı sıkabilir, ama bunlara çok fazla takılmayın.

Merkür/Plüton kontağı sayesinde iş anlamında yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz bu arada, her ne kadar hayal kırıklıkları söz konusu olsa da güçlü kişilerden harika destekler, fikirlerde size yardımcı olabilecektir. Daha çok nasıl para kazanabileceğiniz konularda fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz.

Oğlak burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzdeki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler.

Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlıkla ilgili bir takım sorunlar sizi son 1,5 aydır sıkıntı yaratmış olabilir, günlük işlerinizde aksilikler, bozulan aletler, tamirat gerektiren işler..vs ama bu süreç sona eriyor artık.

Fakat şimdi mücadele, efor gerektiren, çaba sarf edeceğiniz zaman zaman stres yaratacak alan ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri üzerine olacaktır. Sabrınız sınanabilir, ilişkilerde hassas olabilirsiniz. Bu süreçte karşınızdaki kişilerle ortak paydada buluşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Sinirlendirilmeye açık olacaksınız.

Bu süreçte kim dost kim düşman biraz daha bunu fark edebileceksiniz. Hali hazırda var olan ortaklıklarını ve sözleşmeli işlerinizde sonlanmalar veya sizlerin sinirlerini bozabilecek durumlar söz konusu olabilir. Ya da partnerinizin veya ortağınızın işleri veya sağlığı çok keyifli gitmeyebilir ve bu durumdan sizde etkilenebilirsiniz. Destek ve yardım beklediğiniz noktalarda kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Daha hareketli ve sosyal olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli ve sosyal aktivitelere dahil olabilirsiniz.

İşten kazandığınız gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Havadaki aşk kokusuna da kapılabilirsiniz. Hayatınıza hediyesi ile gelecek yeni arkadaşlarla tanışabilir, destekler alabilirsiniz. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle dostlarınızın hayatınızın değiştirebilirsiniz.

Merkür/Plüton etkileşimi sayesinde ise maddi anlamda size destek olabilecek fikirler, projeler, teklifler, anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu. Bu hafta size iyi gelecek bir seyahatte söz konusu olabilir.

Kova burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde, yuvanızda , yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz.

Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. 6. evinizde seyahat edecek olan Mars günlük angarya işlerinizi arttırabilir, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var, ateşli rahatsızlıklar, mide, ciğerler hassaslaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle agresyon ve stres yaratıcı durumlar ortaya çıkartabilir.

Bunun yanı sıra, sürekli mesai, sürekli çalışma ve bundan yakınma durumu oluşabilir. Mars sizleri hem günlük yaşantınızda hem iş ortamınızda epey yorup sizden yüksek performans göstermeniz için zorlayacaktır.

Özellikle bağırsaklarınız, boşaltım sisteminizde sorunlar baş gösterebilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir bu dönemde. Yanınızda birilerini çalıştırıyorsanız onların sorunları sizi biraz boğabilir bu süreçte. Ev hayvanlarınız var ise onlar bu dönemde rahatsızlanabilir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları gündemde olacak. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir, belki terfi bile alabilirsiniz.

Eğer işsiz ve iş arıyor iseniz bu Dolunay evresinde görüşmelere gidebilir, beklemediğiniz bir sektörden iş teklifi alabilirsiniz. Kariyerinize destekleyici bir etkisi olacaktır. Fikirlerinizle göz kamaştırabilecek, patronlarınızın gözüne rahatça girebileceksiniz. İş konusunda zihniniz deli gibi çalışacak, harika kriz yönetebilecek, yeni projelerde yer alabileceksiniz.

Merkür/Plüton kontağı sayesinde de gizliden gizliye kariyerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz, ama henüz açıklamak ya da sonuç almak için erken, birkaç hafta sonra şu an yaptığınız kariyerinizle ilgili konuların meyvelerini yiyebileceksiniz.

Balık burcunun 13 – 19 Mayıs haftası burç yorumları

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Türlü keyifli amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz.

Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.

16 Mayıs’ta ise Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 2 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. 5. evinizde hareket edecek olan Mars aşk, cinsellik, çocuklar, hobiler gibi konularda daha fazla efor, mücadele, stres gibi koşullar yaratabilir. Cinsel anlamda libidonuz bir hayli yükselebilir, özel hayatınızda flört ettiğiniz kişi veya kişilerle stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir.

Çocuk sahibi olanlar, onlarla ilişkilerde agresyon artabilir, çocuklarınız daha özgürce ve sınırları aşmak istercesine hareket etmek isteyebilirler. Spora yönelebilirsiniz. Bu dönem sevginizi gösterirken daha sert ve kuralcı olabilirsiniz.

Riskli aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Bu dönem bol bol flört etmek isteyebilir, yeni insanlarla bol bol tanışabilirsiniz. Fakat bu dönem başlayan ilişkiler daha cinsel temelli olabilir.

18 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcunda Merküryen bir Dolunay meydana gelecek. Uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular bu Dolunay’ın merceği altında olacak. Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, seyahate çıkmanız gerekebilir, teziniz için destek alabilir, yeni bir araştırma konusuna başlayabilir.

Merkür/Plüton etkileşimi ile de arkadaşlarınızla yeni para kazanabileceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilir, ortaklıklara girişmek için teklifler alabilirsiniz, ama 10 gün kadar beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum.

Dinçer Güner-  Sözcü Astroloji

Yorumlar