Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 11 – 17 Ekim

11 – 17 Ekim 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası haller:

Haftalık Burç Yorumları: 11 – 17 Ekim

 11 – 17 Ekim  Haftasının Astrolojik Görünümü

Bu hafta Yeni Ay etkilerini görmeye devam ediyoruz. Özellikle ilişkiler, evlilik, iş birlikleri, ortaklıklarla ilgili yeni fırsatlar karşımıza çıkabilir ve hayatımızda bu konularla ilgili yenilikler yapmak isteyebilir. Estetik, sanat, adalet, uyum ve denge de bu yeniayın temaları arasında. Bu dönemde sanatsal faaliyetlere yönelebilir, adalet arayışına girebilir, iç dengemizi bulmamıza ve çevremizle uyum içinde olmamıza yardım edecek fırsatlar yakalayabiliriz. Ancak alacağımız karar ve adımlarda gerçekçi ve temkinli olmakta fayda var.

Bu hafta ayrıca Merkür, Chiron ile kare açı oluşturacak. İkili ilişkilerimizde yaralayıcı konuşmalar ve davranışlar hakim olabilir, kurban pozisyonuna düşebilir, düşürebiliriz. Dedikoduların boyutu zarar verici hale gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalarda, imzalarda pürüzler/ pişmanlıklar oluşabilir. Kardeşler, kuzenler, komşular ve yakın çevre ilişkilerinde tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanabilir. Kaygılar, korkular zihnimizi zorlayabilir. Hırsızlıklara ve dolandırıcılıklara açık bir zaman dilimi.

Koç Burcu haftalık burç yorumu: Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık olası. Belki bir mecburiyet neticesinde hayatınıza dahil olacaktır. Mevcut ilişkide kopmalar, yeni kararlar, vb de ihtimaller de var. Kariyeriniz ve hedeflerinizde yaşayabileceğiniz engeller ve sorumluluklar üzerinizde gerginlik yaratabilir ve bu gerginlik ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı negatif etkileyebilir. Orta yolu bulmak adına olgun adımlar atmalısınız.

Hedeflerini gerçekleştirmek için, daha çok çalışmak, akılcı olmak şart. Arkadaşlıklar sınava tabii tutulabilir. Gruplar içinde kısıtlanmış olduğunu düşünebilir, kendini zaman zaman yalnız hissedebilirsin. Öte yandan senden yaşça büyük kişilerden de desteklenmen olasıdır… Ortaklarınla, eşinle sağlam adımlar atmak isteyebilirsin, ancak atılacak adımlar, hayata geçirilecek olan projelerin; ne olursa olsun senin özgürlüğünü kısıtlamasına tahammül etmek güç olacaktır.

Ciddi bir beraberlik içindeysen bu dönemde evliliği düşünebilirsin. Finansal konularda risk almak, yasak aşk ilişkilerine girmek akılcı olmayacaktır. Kredilerde yeni düzenlemelere gidebilir, borçları kapatmakla ilgili yeni tedbirler alabilir, birikimlerin için yeni yöntemleri deneyebilirsin. Romantik ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerin sürpriz yaparak ilişkinizi renklendirebilir. Evlilik teklifi alman mümkün. Yalnızsan yeni biri hayatına girebilir. İlişkilerini, iş birliği içinde olduğun kişileri gözden geçirmeni gerektiren olaylar meydana gelebilir. Bir ortaklık kurmaya karar verebilirsin. Sürpriz sayılabilecek bir anlaşma hayatında yeni bir dönem başlatabilir.

Boğa Burcu haftalık burç yorumu: İş hayatınızdaki ilişkilerinizde gerginlikler, kontrolünüzün dışında bazı olaylar yaşayabilir, arkanızdan iş çeviren insanlar olabilir. Yurtdışı bağlantılı veya akademik konuların da iş hayatınızda birtakım engeller çıkartması söz konusu. Bu süreci kendinize odaklanarak, dengeli ve sağlıklı alışkanlıklar edinerek değerlendirebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle günlük yeni bir rutin oluşması, size yeni bir sorumluluk verilmesi, sizi zorlayacak yeni bir düzen oluşması mümkün. Bu ev, iş, iş hayatı, iş arkadaşları demektir. Yenilik buralardan gelebilir. Ayrıca sağlık, perhiz, diyet, vb konularda yeni gündemler olası.

Kariyerinde güçlenebilir, yeni bir sorumluluk alabilir ya da çalıştığın yerde olası bir değişiklikten doğrudan etkilenebilirsin. Bu etki, işten çıkartılma şeklinde hissedilebileceği gibi, kontrolün altındaki konularda artış olarak da tecrübe edilebilir. Her şekilde ilişkilerini; hayatında meydana gelen bu kariyer ve sorumluluklar ekseninde yeniden şekillendiriyor olacaksındır. Yaratıcı bir fikri, özgün bir yaklaşımla somutlaştırma şansı yakalayabilirsin.

İş ortamında seni şaşırtacak gelişmeler olabilir. Terfi edebilirsin ya da görev tanımın değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmen mümkün. İş ortamında ya da akrabaların arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsin. Kişisel bakımına daha özen göstermeye karar verebilir, bu amaçla alışkanlıklarını ani bir şekilde değiştirebilirsin.

İkizler Burcu haftalık burç yorumu: Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda işin içerisine arkadaşlıklarınızın da girdiği birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Borçlar ve alacak verecek konularındaki engeller bu gerginliğe tuz biber olabilir. Uzlaşı adına pozitif çaba sergilerseniz ilişkilerinizde uzun zamandır tıkanmış konuları çözme yönünde olumlu bir dönem geçirebilirsiniz. Genel olarak aşk, sanat, hobiler ve çocuklara dair konularda güçlü ve dönüştürücü bir yenilik içindesiniz. Ayrıca borsa gibi spekülatif alanlarda yatırımlarınız varsa, sarsıcı bir hafta geçirebilirsiniz.

Finansal bir meseleyi iyileştirmek için yatırım imkanlarını araştırabilir, zorlu bir ilişkiyi/anlaşmayı feshetmek için gereken yasal süreci başlatabilirsin. Kariyerinle ilgili gerçekten bulunduğun makamdan daha iyisini ve fazlasını hak ettiğini ispatlamak için ekstra mesailer ile beklenen terfiyi bu dönem alman mümkün. Bu süreç, güçlü bir irade ve mental kuvvet isteyecek olup; stresse bağlı konular sağlıkta ve rutinlerde dalgalanma yaratabilir. Önemli bir teklif, güçlü bir kontak aracılığı ile araştırmacı tarafını besleyecek yepyeni bir projeye de gene bu dönem start verebilirsin.

Romantik ilişkin hareketlenebilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu kişinin aradığın insan olduğunu düşünebilirsin. Şans oyunlarında bahtın açılabilir. Sanata olan ilgin artabilir, sanatsal bir hobi edinebilirsin. Çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani bir hamilelik yaşayabilirsin. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğini düşünebilir, bu konuyla ilgili kararlar alabilirsin.

Yengeç Burcu haftalık burç yorumu:  lişkileriniz kaynaklı birtakım engeller kariyer ve aile ile ilgili konularda gerginlik yaratabilir. Ebeveynleriniz ile gerginlikler yaşayabilir veya kendinizi arabulucu pozisyonda bulabilirsiniz. Kendi iç huzurunuzu bulmak konusunda göstereceğiniz çaba kariyer ve ilişkilerinize olumlu yansıyacak. Evinizle ilgili konularda, aile bireylerine dair meselelerde yenilikler, yeni gelişmeler olası. Bu hafta geçmişten gelen zorlu bir konu, çözülebilir, mecburi olarak çözüm yoluna gidilebilir. İlişkilerden yana sert etkiler var.

Başkalarının sorumluluğu için bir takım borçlar altına girmiş olabilirsin. İşte bu süreçte; kazanımlarını doğru yönetmek, kaynak yaratmak için ekstra çaba harcaman gerekebilir. Hayatına ciddi bir beraberlik ihtimali gelebilir, ancak bu kişi yaşça büyük olabilir ya da bazı psikolojik travmaların ortaya çıkmasına yol açabilir. Hayata çok daha katı, aşka ve eğlenceye çok daha mesafeli bir duruş benimsenebilir. Korku, karamsarlık, evham gibi duygular yüzeye çıkabilir.

Bir süredir satılamayan bir mülk aniden satılabilir. Ailenle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Babandan maddi ve manevi destek alabilirsin. Evini değiştirmeyi düşünüyorsan bu konuda hızlı gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin.

Aslan Burcu haftalık burç yorumu: Kardeşleriniz, yakın çevreniz, akrabalarınızla birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatındaki sorumluluklarınız size yolculuk ve iletişim yoğunluğu olarak geri dönüyor. Eğitim hayatınız da oldukça aktif. İletişimde diplomatik olmanın oldukça zor olduğu fakat eğer başarabilirseniz ödülünün de büyük olduğu bir dönemdesiniz. Kardeşlerinizin yaşamında dönüşüm olarak nitelendirilebilecek önemli değişiklikler meydana gelebilir. İletişimlerde gerginlik ve uyumsuzluklar görünüyor. Sizi doğrudan ilgilendirmeyen durumların içinde olmamayı, biraz olsun bir şeyleri kendi haline bırakmayı seçerek, huzurunuzu korumaya çalışmakta fayda var bu hafta.

Uzun soluklu bir flört evliliğe gidebileceği gibi, var olan evliliklerde problemler, kısıtlanmalar ortaya çıkabilir. Mesele haline gelmiş konular kendine çözüm ararken; eşin çalışma şeklinde beklenmedik bir yer değişikliği ilişkiyi belli bir mesafeden sürdürülmesine neden olabilir. Çocuk sahibi olmak ile ilgili evlilik içinde bir karar verilmesi de gene bu dönemde söz konusudur. Dostlar arkadaşlar ile bir araya gelinerek yeni bir iş yapısı kurabilir, yeni bir projenin hayata geçirilmesi için iletişim başlatabilirsiniz. Kendinizi rekabet altında hissedebilir, sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getirebilmek için; eğlenceden bir tık feragat etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili geçtiğimiz dönemde hissedilen uyarıları dikkate almak da şarttır.

Bir süredir içinde olan ama kimseye belli etmediğin duygularını karşındaki insanlara anlatabilir, onları şaşırtabilirsin. Kardeşlerin ya da kuzenlerinle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni komşular edinebilirsin. Yakın çevrenin dahil olduğu bir anlaşmazlığın çözümünde arabulucu bir rol üstlenebilirsin. Önemli bir sözleşme imzalatabilirsin.

Başak Burcu haftalık burç yorumu: Yeni iş, yeni iş fikirleri, yeni gelir kaynakları gündemde. Ancak çabanız gerekecek. Prensiplerinizden ödün vermeniz, size bu süreçte kötü hissettirebilir. Finansal konularda oldukça aktif bir dönem sizleri bekliyor. Ebeveyn olan başaklar için çocuğunuza harcama yapmak durumunda kaldığınız bir dönemde olabilirsiniz. Borçlar veya ödemeler üzerinizde gerginlik yaratıyor olabilir. Dengeli harcamalar yapmak bu dönemin ana teması olacak. İletişim kurmakta güçlük yaşayabilir, komşularla akrabalarla kardeşlerle daha fazla uğraşmak gerekebilir. Sağlığınla ilgili dikkat edilmesi gereken ne varsa bu dönem içinde fark ediliyor olacak ve tedbir alınması şart olacak diyebiliriz. Yaşantınızda size yardım eden kişiler, çalışma arkadaşlarınızla ilgili bu süreçte sorunlar yaşanması da olasıdır.

İşinizde aksaklıklar, artan tempoya ayak uydurma zorunluluğu sizi epey yorabilir. Yatağa yattığınız zaman; günü bitirmiş olduğunuz için her gece için içten bir oh sizi bekliyor olacak. Bu aynı zamanda hayatı daha efektif yaşamanız için gerekli kaslarınızı yapılandırmak gibi de düşünülebilir. Kariyerde beklenen başarı için, kazanımlarınızı sağlamlaştırmak için uzmanlık sahanızı genişleteceğiniz, belki hiç düşünmediğiniz başlıklar hakkında fikir sahibi olacağınız bir süreç.

Bir süredir tahsil edemediğin ödemeleri nihayet alabilirsin. Ancak beklenmedik gelişmeler planlamadığın harcamalar yapmana neden olabilir. Kardeşlerin ya da kuzenlerinle ortak bir iş yapabilirsin. Kendi yeteneklerinin ve değerinin farkına varmanı ya da değerlerini gözden geçirmeni sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsin.

Terazi Burcu haftalık burç yorumu: Yeni kararlarınızla gündem olabileceğiniz bir hafta. Bu yenilik bir istifa, bir kopuş, ev değişimi, yeni bir hayat düzenine geçiş gibi oldukça büyük bir dönüşüm yaşama evresinde olabilirsiniz. Aile büyüklerinizle tartışmalara girmemenizde fayda var. Bu dönemde iç sesinizi iyi dinlemeniz gerekiyor, ama aynı zamanda mümkün olduğunca rasyonel biçimde atın adımlarınızı. İç dünyanızdaki birtakım engeller veya ev ile ilgili yapılması gereken işler ikili ilişkilerinizde gerginlik yaratıyor olabilir. Mevcut ilişkilerinizde yüzleşmeler, tartışmalar yaşayabilir, eğer mevcut bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye fırtınalı bir başlangıç yapabilir “En büyük aşklar nefretle başlar” sözünü doğrulayabilirsiniz.

Bir aşk ilişkisinde aslında evleneceğin kişiyi arıyor olabilirsin, sosyalleşirken gerçekten sana iyi gelen kişilerle dostluğunu sürdürmeyi tercih edebilir bir nevi bilinçli sosyal izolasyona gidebilirsin. Bir hobiye kendini gerçekten adayarak bu sahada uzmanlaşabilir ve bu konudan kendine bir meslek şansı yaratabilirsin. Riskli olan her türlü konudan sakınmak isteyeceğin bir süreç başlıyor olacak.

Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin ya da geçmiş dönemde çocuklar ile ilgili yaşadıkların kendisini hatırlatabilir. Kapandığını sandığın derin bir yaranın yeniden sızılarını duyabilir ve psikolojik destek almaya karar verebilirsin. Hayatına kesin olarak bir disiplin şeklinde sporu sokabilir, bunu hayat biçimin haline getirebilirsin. Sağlık için kendini kısıtlayacağın bir yaşam biçimine kendini adapte etmen olasıdır. Beklenmedik kayıplar senden; mutluluğu yeniden tanımlamanı isteyebilir. Belirlediğin hedeflere ulaşmana yardım edecek fırsatlar yakalayabilir, isteklerini gerçekleştirebilirsin. Yaşamının her alanında fırsatlara açıksın. Hayatını değiştirecek başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Ani bir kararla evini ya da işini değiştirebilirsin.

Akrep Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta tatsız bir sürpriz, hesapta olmayan yeni bir durum yaşanması olası görünüyor. Sağlığınıza da çok dikkat edin. Dolandırılma, kandırılma durumlarına da açık olacaksınız, gözünüzü dört açın. İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir, yüzleşme ve gerginlik konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalar, aldatılmalar, kandırılmalar söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili birtakım engeller yaşayabilirsiniz. İşyerinde iletişimsel sorumlulukları daha fazla almanız gereken bir dönem.

İlişkilerinde nasıl bir tutum görmek istiyorsan aslında önce kendinle olan ilişkini senden iyileştirmeni bekleyecek. Bu anlamda biraz daha içe dönük, dingin bir yaşam biçimi benimseyebilir, uzun düşüncelere dalabilirsin. Yeni bir ev sahibi olmaya karar verilebilir, aile büyükleri ile ilgilenmek gerekebilir. Krizli konular, unutulmuş meseleler gün yüzüne çıkabilir. Yeni bir yuva kurmak, evlenmek de gene bu süreçte mümkündür. Sağlam olduğunu düşündüğünüz temellerde tehdit hissedebilir, ilişkilerinizde kendinizi mücadele ederken bulabilir, aile kavramını irdeleyebilirsiniz.

Gizli anlaşmalardan ya da kulislerden fayda sağlayabilirsin. Gizli düşmanlarının farkına varabilir, oyunlarını açığa çıkarabilir, kendinde onları alt edecek gücü bulabilirsin. Bilinçaltına attığın konular beklemediğin bir anda yeniden su yüzüne çıkabilir, içsel bir farkındalık kazanabilirsin.

Yay Burcu haftalık burç yorumu: Arkadaş, dost çevreleri üzerinden kırılabileceğiniz bir olay yaşanabilir. Konu para üzerinden gelebilir. Ayrıca hedeflerinizde değişiklik yapmanızı gerektirecek etkiler alıyorsunuz bu süreçte. Ama olan her şey hayrımıza. Evren gereken düzeltmeleri yapacak hedeflerinizde. Korkmayın ve hayatın mesajlarını okumaya çalışın. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Borç, alacak/verecek konuları arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde baskı yaratabilir. Varsa çocuklarla ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Gerginlik yaratan konuları çözüme kavuşturmak diplomatik ve olgun davranmakla mümkün olacak.

Yeni bir eğitime başlayabilir, hobi olarak düşündüğün bir konuda eğitim alabilirsin. Yakın çevre ilişkilerinde kendini kısıtlanmış hissetmen olasıdır. Belki yaşadığın yer, ya da gündelik tempon sağlığın için artık konforsuz bir hale gelmeye başlamıştır ve uzun zamandır düşündüğün yer değişikliğini yapma kararı verebilirsin. Kardeşlerinden bu dönemde aradığın desteği bulmak güçleşebilir.

Kardeşin hayatında bir zorluk ya da senin hayatına dahil olabilir ve sen yeni bir rutin oturtmak durumunda kalabilirsin. Ortakların, eşin yakınları ile ilgili zorlanmalar da bu dönem hissedilebilir. İletişimde kısıtlanma, yanlış ifadeler; sosyal çevreler içinde problemlere yol açabilir ve yeni çevreler içine girilebilir. Beklenmedik krizlere karşı gösterilecek sert tutum çalışma hayatında da değişimlere, iş hayatında bitiş ve yeni başlangıçlara yol açabilir. Çocuk bekleyen çiftler bu dönemde arzu ettikleri sonucu alabilirler. Çevrende sana hayranlık duyan insanlar olduğunu fark edebilirsin. Sosyal hayatın renklenebilir, yeni bir ortama girip birçok arkadaş edinebilirsin. Beklenmedik olaylar taşınmanı gerektirebilir. Kariyer kazançlarını etkileyecek bir karar verebilirsin. Eşinin ailesiyle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta iş hayatınızda sert bir dönüşüm ve yeni bir durum yaşanması kuvvetle muhtemel. Bu işten ayrılmak da olabilir, tam olarak istediğiniz gibi olmayan bir işe mecburen girmek de olabilir. Çok gönüllü olmayacağınız, yeni bir sorumluluk da gelebilir. Aile büyüklerine dair meseleler de olası iş dışında. Hayatınızda bir şeyler çözülecek. Çözüm süreci ser t olabilir belki ama, yeni bir düzen başlıyor ve zamanla içindeki hayrı görebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu fakat buradaki sorumluluklarınız aile hayatınızda gerginlikler yaratıyor. İşiniz ve aileniz, özel hayatınız arasındaki dengeyi koruyabilmek sizin için bu Yeniay’ın ana teması ve anahtar kelime disiplin.

Ciddi ilişkiler içinde partnerden kaynaklanan krizli dönemler yaşanabilir, partnerle ilgili meseleler, sosyal çevrende dalgalanmalara yol açabilir. Arkadaşlarının bir kısmıyla ciddi bir yol ayrımına gelebilirsin. Kendi değerini beraber olduğun kişilerle ölçüyor olabilirsin. Ya da özgüvenini, finansal kazanımlarına göre tayin etmişsen; kazancının sınırlandığı her an değersizlik duygusunda da artış yaşayabilirsin.

Aslında bu süreç; paradan çok kendi değerini yeniden tanımlaman için daha güçlü bir sen inşa etmeni, özgün ve yaratıcı iç sesini daha yüksek bir sesle konuşturmanı bekliyor olacak senden. Nefes yolları, alerjiler ile ilgili problemler de gerekli tedbiri almanı bekliyor. Kariyerindeki başarın ve sorumluluk alma kapasiten bireysel ifadesini arıyor olacak. Hukuksal bir süreç içindeysen bu dilimde fazla saldırgan ve savunmacı olabilirsin. Tutumunda merhametli ve adaletli olursan ancak; aradığın hakkı bulabilirsin. Yeni bir sosyal ortama girebilirsin. Özel hayatındaki beklenmeyen gelişmeler, iş hayatını etkileyebilir. Ani bir şekilde iş değiştirmeye karar verebilirsin. Terfi edebilirsin. Taşınmakla ilgili planların varsa bunları hızla hayata geçirebilirsin. Annenden destek alman mümkün.

Kova Burcu haftalık burç yorumu: Yeni bir eğitime başlayabilir, uzak yerlere seyahat edebilir, yabancı kültürlere dair yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Hukuksal meseleler, ticaret, vb alanlar etki altında. Farklı yenilikler gündeme gelebilir. Bilinçaltında yaşadığınız birtakım korkular akademik ve yurtdışı ile ilgili konularda engeller yaratıyor olabilir. Kendi yakın çevreniz, kardeşleriniz veya varsa eşinizin akrabaları ile birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklar yapabileceğiniz bir dönem.

Çalıştığın yerden ayrılabilir, bir ilişkiyi sonlandırabilir, yeni bir işe girebilir, ciddi bir beraberlik için partnerine kalpten bir söz verebilirsin. Umutların hayallerin gelecekten beklentilerin ile ilgili gerçekten kararlı ve sağlam adımlar atman gerekecektir. Kendini tam anlamıyla kısıtlanmış ancak bir o kadar motive hissedebilirsin çünkü tek kişilik bir ordu gibi hayata dört elle sarılman gerekecek. Sabırsızlık duyman olasıdır ancak hayat aynı hızla akmayabilir. Bu da aslında zamanın anlamı üzerine kafa yormanı sağlayacak. Gerçek engellerin, hayattaki esas meselelerin ne olduğunun ayırdına varacaksın. Belki yer değiştirecek yeni bir yaşam düzenine geçeceksin. Sağlıkla ilgili daha da bilinçlenecek, hem fiziksel hem ruhsal neyi göz arda ediyorsan aslında onların yüzüne daha yakından bakma imkanı bulacaksın.

Bu dönemde eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı verebilirsin. Devam eden hukuksal süreçlerin varsa bu konuyla daha aktif bir şekilde ilgilenebilir, hakkını nasıl alabileceğine kafa yorabilirsin. Ani bir şekilde yurt dışına gitmeni gerektiren gelişmeler yaşayabilirsin. Yurt dışından bir misafirin olabilir. Sanatsal çalışmalar yapan bir gruba katılabilirsin.

Balık Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta parasal konularda zorlayıcı bir yenilik yaşanması olası. Kredi, borç, miras, nafaka, prim, vb paralar gündeme gelebilir. Eşinizin gelir akışı üzerinden de sert etkiler alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Paraya dair büyük adımlar atmamak, etraflıca düşünmek gerekiyor. Her tür aceleci karardan uzak durun. Borçlar, alacak verecek konuları ve harcamalar hayatınızda gerginlik yaratıyor olabilir. Gelecek kaygılarınız harcamalar yapmanızı engelleyen bir faktör olabilir. Arkadaşlarınızla alacak verecek konularına bu dönemde girmemekte fayda var. Harcamalarınızı hesaplı ve dengeli yapmaya odaklanmalısınız.

Bu dönem daha az sosyalleşmek isteyebilir, yalnızlığı tercih edebilirsin. En olumsuz ifadesi, ‘hiçbir şey daha iyi olmuyor, üstelik artık umut etmekten de yoruldum’ şeklinde tezahür eder ki; bu ruh haline düşülmekten kesinlikle kaçınılması gerekir. Bu dilimde kapandığımız inzivalarda aslında yaratıcı süreçlere müsaade etmek, ilhama kanal olmak, dua meditasyonda kalmak rahatlatıcı olacaktır. Öte yandan dünyevi meseleler; para, ortaklar, eş, cinsellik, mal, mülk gibi konular stress kaynağı olabilir. Aile büyüklerinin sağlığı, kendi sağlığınız özen ister, belki kaygı yaratır. Canlılığınızı korumak şarttır. Çalışmakta olduğunuz iş yerinde değişim, bitiş, kapanış yeni bir çalışma şekli ortaya çıkabilir. Kesinlikle anlaşılmıyor ve kimseye halinizi açamıyor gibi hissetme hali melankoli ve depresyona yol açabilir. Öte yandan psikolojik destek almak, her türlü tabudan özgürleşmek için şahanedir.

Bir süredir seni zorlayan finansal sorunlar beklemediğin bir şekilde çözülebilir. Kredi almayı düşünüyorsan bu dönemde yapacağın başvuruların sonucunu hızla alabilirsin. Ancak Merkür Retro’nun sona ermesini yani 18 Ekim tarihinden sonra harekete geçmekte fayda var. Diğer yandan planlamadığın harcamalar bütçeni zorlayabilir. Eşiniz iş değiştirmeye karar verebilir.

indigodergisi.com

Yorumlar