Astroloji

Haftalık burç yorumları: 04 - 10 Şubat

Karma Astrolog Kübra Denizci, astrolojik verilere göre burçların bu haftaki olası hallerini yorumladı. İşte 04 - 10 Şubat haftası burç yorumları

Haftalık burç yorumları: 04 - 10 Şubat

5 Şubat günü Kova burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay olumlu enerjileri barındırıyor. Yeniayın etkileri on gün boyunca devam edecek.

Doğum haritanızda Kova burcunun düştüğü eve göre etkiler alacaksınız. Yükselen burçlara göre etkiler;

Koç; Sosyal çevrenizden çok güzel bir destek alacağınız bu dönemde, uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz hayaliniz ile ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeniay size gruplar içerisinde ön plana çıkma ve kendinizi gösterme şansı verecek. Bu dönemde marjinal, size farklı fikirler verecek kişiler ile tanışabilirsiniz. Bu kişiler ile bir ortaklık yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. 

Boğa; Kariyer ve iş hayatınız ile ilgili gelişmeler meydana gelecek. Önümüzdeki on günlük süreçte yeni bir projeyi üstlenebilirsiniz. Sorumluluklarınızın arttığını fark edeceksiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, yeniay enerjisi ile birlikte iş başvuruları yapabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün. Hedefe yönelik hareket etmeli ve gerçekten yeteneklerinizle ön plan çakacağınız bir mesleğe yönelmelisiniz.

İkizler; Gökyüzündeki ateş ve hava elementinin etkisiyle kendinizi çok daha keyifli hissedeceksiniz. Uzak yerlere bir seyahat planınız olabilir. Ani bir yolculuk yapabilirsiniz. Eğer devam eden bir hukuksal süreciniz varsa, sizin lehinize sonuçlanabilir. Yurtdışında sizin kalbinizi çarptıracak bir kişi ile karşılaşabilirsiniz. Yurtdışında eğitim planınız varsa, yeniay etkisi ile başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız çok daha kolay sonuçlanabilir.

Yengeç; Maddi açıdan beklenmedik sürprizler meydana gelebilir. Eşinizin veya ortağınızın gelirlerinde oluşacak değişim ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kredi çekmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız ile ilgili dikkatli olmalısınız. Ani bir rahatsızlık sonucu, bir operasyon geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan; İlişkiler ve ortaklıklar evinde gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte ufak tatsızlıklar oluşabilir. Gerginliklerden uzak durmaya dikkat etmelisiniz. Yeniay enerjisi ile birlikte, yalnız olan Aslanlara ise bir ilişki fırsatı doğabilir. Sürpriz karşılaşmalara hazır olun! Yakın çevrenizden sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

Başak; Sağlık evinde gerçekleşen yeniay ile birlikte forma girmek adına bir başlangıç yapabilirsiniz. Çok fazla çalışıyorsunuz ve gün geçtikçe sorumluluklarınız da artıyor. Kendinizi rahatlatabileceğiniz, bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek bir programa yazılabilirsiniz. Yakınlarınızın da sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

Terazi; Size çok iyi gelecek bir yeniay meydana geliyor. Aşk ilişkileri gündeminizde olacak. On günlük süreçte partnerinizle çok keyifli günler geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, yeniayın güzel enerjisinden faydalanabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bu süreci sanatsal faaliyetlerle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Sahnede olmak, ön plana çıkmak istiyorsanız harika bir fırsat ile karşı karşıyasınız.

Akrep; Eviniz ve aileniz ile ilgili konular gündemde olacak. Keyfinizi kaçırabilecek bir durum söz konusu olabilir. Aile fertleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tadilat, dekorasyon gibi konular ile uğraşabilirsiniz. Beklenmedik masraflar ortaya çıkabilir. Fakat endişe etmemelisiniz. Maddi açıdan sizi rahatlatacak gelişmeler de olacak.

Yay; Kısa mesafeli yolculuklar sizleri bekliyor. Yakın çevreniz ile birlikte kısa süreli bir tatile çıkabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, teknoloji, turizm vb. ile ilgili bir çalışmanız varsa ya da bu alanda bir mesleğe sahipseniz yeni projeleriniz ile beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi değerlerinizin artacağı gibi, iş hayatınızda manevi anlamda da kendinizi daha fazla güvende hissedeceğiniz gelişmeler olabilir.

Oğlak; Maddi kaynaklar evinizde gerçekleşecek yeniay ile birlikte, daha önce denemediğiniz bir yoldan para kazanabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak adına yeni fikirler aklınıza gelebilir. Yaratıcılığını kullanmalısınız. Sosyal medya, sanal pazar alanlarında bir gelir kaynağı elde edebilirsiniz. Otorite figürlerinden güçlü destekler alabilirsiniz. Maddi konular ile ilgili mülakatlar, girişimler, başvurular olumlu sonuçlanabilir.

Kova; Kendinizle ilgili yenilikler yapmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünüzde bir değişiklik yapabilirsiniz. Yeniay etkisiyle kendinizle baş başa kalın ve gerçekten ne istediğinize odaklanın. İçinizdeki gücün farkına varın. Yeni başlangıçlar için güzel enerjiler barındıran bu yeniayı değerlendirmelisiniz. Gökyüzü sizi destekleyecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ufak sözlü çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fevri davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Balık; Yalnız kalmaktan daha fazla keyif alacağınız on günlük bir sürece giriyorsunuz. Kalabalıklardan yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı kişilerden uzaklaşmak istiyorsunuz. İç dünyanızı ve bilinçaltınızı etkileyen bir alanda yeniayın gerçekleşmesi bazı korkuların ortaya çıkmasına ve kendinizi stresli hissetmenize sebep olabilir.

Yorumlar