Astroloji

Eylül ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, Temmuz ayında burçları astrolojik açıdan neler beklediğini yorumladı.

Eylül ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Koç Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay yapacağınız eylemler hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olacaktır. Önünüze çok fazla engel çıkmayacağı için işlerinizi nispeten daha kolay çözümlediğiniz bir dönem olacaktır. Kendinizden çok fazla ödün vermeniz gerekmeyecektir. İşyerinde önceliğiniz yarım kalan projeleri tamamlamak olmalıdır. Ayın sonunda işinizde bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Eylül ayı mali açıdan sizin için şanslı olacaktır. Ayın ortasında pratik bir zihne sahip olacaksınız. Şimdilik ciddi ilişkiler ufuktan görünmüyor fakat evli çiftler çocuk planları yapabilirler. Akrabalar arasında yaşanan bazı olumsuzluklar zayıf bağların kopmasına neden olabilir. Bu süreçte Amazonit taşı kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay ev ve işyerinde uyum ile işbirliğine odaklanmalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmaya çalışmak sadece iş yükünüzü artıracaktır. Evinizdeki sıkıntıları çözebilmeniz için artık müdahale etmeniz gerekir. Evin üyelerinin üzerinde otorite kurmanızın zamanı gelmiş olabilir. Aynı zamanda bu ay daha iyi para kazanmak için strateji ve fırsatlar geliştirmek için düşünmenizde faydalı olacaktır. Şu anda finansınız iyi olsa dahi gelecek için planlarınız olmalı. Evli boğalar kendilerini eşleri tarafından ihmal edilmiş ve arka plana itilmiş hissedebilirler. Sevdiklerinizden destek istiyorsanız kendinizde aynı şekilde davranmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Otlardan ve vitaminlerden korkmayın enerji akışını hızlı bir şekilde gerçekleştirecektir. Bu süreçte Sitrin kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Mutlu olmak istiyorsanız, sevdiklerinizi takdir etmeli ve onlarla uyumlu bir ilişki kurmalısınız. Evde yakalayacağınız huzur sizi zihinsel olarak güçlendirecek, bu da yaşamınızın diğer alanlarına olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Bu ay yeni girişimler için uygun olmayabilir. İşyerinizde gerginlik ve çatışmalar olabilir. Radikal değişimler, karmaşa için pozisyonunuzu korumak zorunda kalabilirsiniz; kesinlikle disiplinli ve çok çalışmanız gerekiyor. Aceleci kararlara karşı temkinli olun. Bu ay ilişkiler açısından şanslı olabilirsiniz. Bekarlar için aşk çanları çalıyor. Bu süreçte Turmalin kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Eylül ayında, kariyerinizi destekleyen gezegenler etkilerini ayın ortasına kadar sürdürmeye devam edecekler, ayın ikinci bölümünde ise kişisel konular ön plana çıkabilir. Kaçmaya çalıştığınız sorunlar yaşamınıza karışabilir ve onlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu döneme deneyim olarak yaklaşın sonucunda mutlu olacaksınız. Başkalarının fikirlerini dinleyin. Esnek ve uzlaşmacı olmaya çalışın. Finansal stratejileri yeniden gözden geçirmeye ve kârınızı gözetmeye dikkat edin. Düşünmeden hareket etmek, gelecekte ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Aile içinde uyumlu olabilirsiniz. Bu süreçte Kaplangözü kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay evde ve işte tahammülsüz olabilirsiniz. Öfkelenmeniz size yardımcı olmayacaktır, dengede kalmaya çalışın. Sabit olmamaya başkalarına fikirlerinizi dayatmamaya özen göstermelisiniz. Çok fazla sorumluluk almanız sizi yorabilir, çok çalışmak her zaman çok para kazanmak anlamına gelmeyebilir. Bu durumu nasıl çözeceğinizi ve eylem planını düzenleyeceğinizi düşünün bu şekilde sorunları çözebilirsiniz. Bu ay enerji seviyeniz yüksek olacaktır, onu iyi kullanmanız ve fiziksel hareketinizi artırmanız gerekebilir. Kendinize ve ailenize dikkat edin. Zaman zaman doğayla baş başa kalmanızda faydalı olabilir. Bu süreçte Moldavit taşı kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay iş ve ev hayatınız iç içe olabilir. Çalışmaya odaklanmanız daha iyi olabilir çünkü elde edilen başarılar mutluluğa dönüşecektir. Kişisel gelişiminizde bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Konuşmalar, toplantılar için hazırlı olun. Profesyonellik size bir çok kapı açacaktır. Beklenmedik para akışı olabilir. Yeni işler veya ek işler edinebilirsiniz. Finansal olarak iyi durumda olmanız abartıya kaçmanıza neden olmasın dikkatli olun. Biriyle flört etmeye başlamadan iki kez düşünün. İlk başta size çekici gelecek bir kişi zaman içinde başa çıkamayacağınız sorunlu birisi olarak karşınıza çıkabilir. Sağlığınız ihmal etmeyin. Bu süreçte Mercan taşı kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Hedefleriniz ve profesyonel meseleler aile içinde olup bitenleri görmemenize neden olabilir. Anlaşmazlıklar ve gereksiz yüzleşmelerden uzak durunuz. Yaratıcı fikirleri olan başaklara destekleyici olacaktır. Bu ay mesleki gelişim ve kariyer planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Sizi sürekli destekleyecek ve yanınızda kalacak akrabalarınız size yardımcı olacaktır. Akrabalarınız iş konusunda size yardımcı olabilir, teklifleri gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Gelirinizde azalma olsa da talihsiz olduğunuz söylenemez; yalnız risk almaktan uzak durmalısınız. İlişkinizdeki sorunlar sizi işinizle daha fazla meşgul olmaya yöneltebilir. Bu süreçte Çeroit taşı kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay sevdiklerinizle daha fazla ilgilenerek, daha fazla vakit ayırmalısınız. İşler arka planda olabilir, zorlanmayacağınız bir dönem. Kendi işini yapanlar aile gezileri ve toplantıları için daha fazla zaman bulabilir. Bu ayın sonunda ise bir iş gezisi yapabilirsiniz. Bir ev almanız için yanlış bir zaman olabilir. Beklediğinizden çok daha fazla harcamaya sebep olabilir. Evdeki baskıcı ortam bunaltıcı hali gelebilir ve ruh eşlerinizi aramaya başlayabilirsiniz. Eylül ayı finansmanınız olumlu görünüyor. Sağlığınız için fiziksel egzersiz yapmanız faydalı olacaktır. Bu süreçte Sarı safir kullanabilirsiniz.

Yay Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay evde büyük tadilatlar söz konusu olabilir. Her şey için yeterli enerjiniz olacak ve akrabalarınız ve ortaklarınız sizi takdir edecekler. Ayın başında ödemelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Fakat ikinci yarısında sorunlar ortadan kalkacaktır. Neyin iyi çalıştığını ve neyin işe yaramadığını belirleyebileceğiniz bir dönemdir. Kendisinin ve tüm şirketin daha iyi çalışmasına ve daha başarılı olmasına yardımcı olacak hataları tespit etmenin zamanı denilebilir. İyi kararlar vermeli ve aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Giderleri kısıtlamalı ve riskli kararlar almaktan kaçınmalısınız. İşinizi iyi planlamanız sizin rahat etmenizi sağlayacaktır. Bu süreçte Kalsedon taşı kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Siz ve sevdikleriniz arasında gergin bir hava olabilir. Fakat bu dönemi sadece birbirinizi destekleyerek atlatabilirsiniz. Dinlenmeye vaktiniz olmayabilir. İşlerinize odaklanın. Kariyer hedeflerinizi planlamak için fazla zamanımız olmayacak. Aile sorunlarınıza rağmen işyerine yansıtmamayı başarabileceksiniz. Takım çalışmalarında oldukça başarılı olacaksınız. Düşüncesiz yapacağınız eylemler maddi çöküntüye uğramanıza sebep olabilir. Geleceği belirsiz yatırımlara karşı dikkatli olun. Risk almak için uygun bir zaman değil. Ailenizin maddi desteğinize ihtiyacı olabilir. Bu süreçte Obsidyen taşı kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Kariyer alanında zorlayıcı bir ay olmakla birlikte kazancın artması ve iyileştirilmesi için fırsatlar sunabilir. Neyi geliştirmek istediğinizi ve nereye gitmek istediğinizi düşünmelisiniz. Belirli hedeflere odaklanmak başarıya ulaşmanıza yardımcı olur. Doğal yeteneklerinizi kullanmanız sizin için faydalı olacaktır. Gerginlik ve çatışma bulunacak ortamlara dikkat edin. Sadece para kazanmak için değil kârlı bulduğunuz içinde yatırımlar yapabilirsiniz. Kendi işini yapanlar için ekipman veya yeni çalışan desteği düşünebilirler. İlişki konusunda şanssız bir dönem olabilir. Sağlığınız için az yemeniz sizin için faydalı olacaktır. Bu süreçte Kunzit kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Eylül Ayı Burç Yorumları : Bu ay hem iş hayatınız hem aile meseleleriniz yorucu olabilir bu sebeple hepsiyle başa çıkabilmek için zihinsel olarak güçlü olmanız gerekir. İç sesinizi dinlemeniz başarı sağlayabilir. Ayın sonunda sevilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişimden korkmayın, ilk başta onu korkutucu bulabilirsiniz fakat uzun vadede bir çok fayda sağlayacak ve profesyonel başarıya ulaşacaksınız. Mali açıdan şanslı bir aydasınız. Ayın ikinci yarısında sürpriz kazançlar edinebilirsiniz. Düzenli ilişkileri olan insanlar sadakatlerini göstermek zorunda kalabilirler. Bekar balıklar içinse evlilik için uygun zamanlar değil. Bedeninizden ziyade ruhunuzla ilgilenmeniz gereken bir dönemdesiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Bu süreçte Bakır rutil kuvars kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar