Astroloji

Eylül Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Eylül ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı:

Eylül Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç ve Yükselen Koç Burçları Aylık Burç Yorumu :   Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları  çok daha fazla çalışacağınız bir durum yaşayabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Zorlanacağınız fakat  ödülünü alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularda ani kazanç ve kayıplara karşı dikkatli olmalısınız.  Sosyal çevreniz gelişirken bekarlar için yeni bir ilişki söz konusu olabilir. 

Kristal               :  Ametist

Esans                :  Mine Çiçeği

Olumlama       : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine  katkıda bulunuyor. 

************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları sağlığınızla ilgili ertelediğiniz konuları gündeme almanın tam zamanı ayrıca beslenmenize dikkat etmelisiniz. Yoğun çalışma temposu kendinize zaman ayırmanızı zorlaştırabilir. Biraz kendinize zaman ayırmak için çaba harcamanız veriminizi artırabilir. Sosyalleşebilir ve orada göreceğiniz ilgi sizi hoşnut edebilir. Her ne kadar bir ilişki arayışınız olsada bu ay doğru bir zaman değil. 

Kristal               : Akuamarin

Esans                : Yasemin

Olumlama       : Yüreğimin derinliklerinde, sınır tanımayan ebedi bir kuvvet var. Ben, dilediğim her şeyi başarmam için gereken tüm güce sahibim. 

************

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler fiziksel ya da ruhsal bazı sorunlar yaşanabilir. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın çevre, küçük yolculuklar ile ilgili  olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız hukuki konularda kararlar almak ve uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili yaptığınız girişimlerden sizi mutlu edecek geri dönüşler alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler konusunda zorlayıcı bir ay diyebiliriz. 

Kristal               :  Apolit

Esans                : Kasnıotu Sakızı

Olumlama       : Güçlüyüm, istikrarlıyım, güvende ve emniyetteyim. 

************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları Aylık Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç burçları finans ve iş konularında yeni girişimleriniz olabilir. Karşınıza çıkacak fırsatlar sizi bazı seçimlere zorlayabilir. Vergi, kredi, borç, miras nafaka gibi konular gündeminde olanlar zorlanabilir. Bazı olayların iç yüzünüzü öğrenmek sizi yıpratabilir. Sorumluluklarınızın artması ruhsal olarak desteklenmenizi gerektirebilir. 

Kristal               : Opal

Esans                : Servi Ağacı

Olumlama       : Geçmişin sancılarını bırakıyor ve kendime merhametle yaklaşıyorum. Sevgi beni iyileştirir ve yeniler. 

************

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Aslan ve Aslan burçları iş ve kariyer alanında bazı değişimler söz konusu olabilir. Objektif şekilde davranmanız kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Evrak işlerinizde bazı aksilikler yaşanabilir. Stres yapmayın. Maddi geliriniz artabilir. Ev için bazı tadilatlar gündeme gelebilir. 

Kristal               : Rodonit

Esans                : Kantaron 

Olumlama       : Hayatımı yeni yönlere götürmek konusunda istekli ve açığım.

************

Başak ve Yükselen Başak Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Başak ve Başak burçları şanslı bir ay. Kendinizi yeniden yapılandıracağınız bir ay hem maddi hem de sosyal olarak güzel etkiler altındasınız.  Yeni yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Bazı aksilikler yaşayabilirsiniz fakat bu hayatınızı daha güzel hale getirmek için fırsatlar olacaktır. Yeni bir iş değil mevcut işinizde iyileştirmeler daha mantıklı karar olacaktır. 

Kristal               : Krizokol

Esans                : Portakal

Olumlama       : Her türlü döngüyü ağırbaşlı ve farkındalıklı bir şekilde aşabilirim.

************

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları daha içinize dönük bir dönem olabilir. Bunu ilişkinize yansıtmamanız sağlıklı iletişim kurabilmeniz için önemli. Bu süreçte insanların siz söylemeden sizi anlamalarını beklemeniz adil olmayacaktır. Ani ve beklenmedik durumların yaşanması kontrolü kaybettiğiniz hissini versede hazırlıklı olmanız nasıl bir tavır sergileyeceğinizi belirleyecektir. Gerekirse psikolojik destek almayı unutmayın. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Mersin Ağacı

Olumlama       : Arzu ettiğim kaderi yaratmak için destekleniyorum.

************

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Akrep ve Akrep burçları  işiniz, aileniz ve çevrenizle bir denge kurmanız doğru olacaktır. Yeni fikirler ve gelecek planları yapmak için uygun bir dönemdir. İş başvuruları ve yeni işler için uygun bir zaman diyebiliriz. Sağlık konularında olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Taşınma ve yer değişikliği için desteklenebilirsiniz. 

Kristal               :  Kristal Kuvars

Esans                : Buhur

Olumlama       : Hedeflerime ulaşmak için gerekli  adımları planlıyorum ve adımları atıyorum.

************

Yay  ve Yükselen Yay Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları iş, kariyer ve statünüzle ilgili bir yeni ay yaşayacaksınız. Yoğun çalışacağınız bir dönem. Yeni bir eş, evlenme, boşanma gibi radikal kararlar alabilirsiniz. Eğrisi ve doğrusuyla kendinizi sorgulayıp yeniden inşa edebilirsiniz.  Hayallerinize tutunmaktan vazgeçmeyin. 

Kristal               : Havlit

Esans                : Adaçayı

Olumlama       : Kendi öz sevgime açılan kapıyı aralarken daha fazla sevgi dolu şekkatliyim.

************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Oğlak ve Oğlak burçları eğitim, hukuk, reklam, iletişim ile ilgili işlerde yeniden yapılanmaya gidebilirsiniz.  Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile zaman geçirebilirsiniz. İlişkisi olanlar için keyifli bir ay yaşanırken bazıları için yeni bir ilişki başlayabilir.  İş yerinizde üstlerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Arayışlarınız söz konusu olabilir. 

Kristal               : Sarı Topaz

Esans                : Gül

Olumlama       : Kendime ve başkalarına dürüstüm, evrenden dürüstlük, bütünlük ve destek alıyorum.

************

Kova ve Yükselen Kova Burçları Aylık Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Kova ve Kova burçları finansal konularla oldukça meşgul bir ay olacak diyebiliriz. Alacak, verecek, borçlar, nafaka, kredi, burs gibi konular gündeminizde olabilir. İçsel olarak korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Profesyonel iş yaşamınızda tatmin edici projeler olabilir. Kariyerinizde ivme kazanabilirsiniz. İnsanları boşverin ve işinize bakın.

Kristal               : Yosun Akik

Esans                : Menekşe

Olumlama       : Kendime beni destekleyen ve onurlandıran, bana büyük bir mutluluk ve bolluk getiren harika ve faydalı bağlantılar çekiyorum. 

************

Balık ve Yükselen Balık Burçları Aylık Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Balık ve Balık burçları ilişkilerde bazı krizler yaşanabilir eğer evlenme ya da boşanma söz konusu olduğunda ilişkinizde iki kişi olduğunuzu unutmayın.  Fikirlerinize uymayan şeyleri değiştirmeniz için uygun zaman. Bu değişimler hayatınızda olan insanların çıkmasına yerine yenilerinin gelmesine neden olabilir. Kredi gibi konularda borçlanmadan önce  üzerine düşünün ve harcamalarınızı planlamayı unutmayın. 

Kristal               :  Ay Taşı

Esans                : Sedir Ağacı

Olumlama       : Duygusal anlamda soğukkanlı ve huzurluyum ve kendime sağlıklı ve istikrarlı insanlar çekiyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar