Astroloji

Ekim Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Ekim ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı:

Ekim Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç burçları bu ay harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.  Ortaklık ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları  artık  geride bırakabilirsiniz. Ayın ilk yarısında iş ilişkileriniz ya da ikili ilişkilerinizde karar almamanız faydalı olabilir. Üzerine düşünerek mesai harcamadığınız kararlarınız pişmanlığa dönüşebilir.  Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle mevcut ilişkinizi değiştirmekten ziyade korumaya yönelik hareket etmeniz yerinde olabilir. 

Kristal               :  Rutil Kuvars

Esans                :  Sedir Ağacı

Olumlama       : Evrenin doğal düzeni içinde ahenkli bir şekilde yaşıyorum.

Boğa Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu:  Sevgili  Boğa burçları bu ay iş hayatınızda otoriteyle bazı sorunlar yaşamanız olası görünüyor. Hem ruhsal hem de fiziksel olarak oldukça zorlanabilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde sizden saklanan şeylerle yüzleşebilir ve hazmetmekte zorlanabilirsiniz.  İş hayatınızla ilgili  yeni kararlar alabilir uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Bazılarınız hukuki bazı konularla sınanabilir. 

Kristal               :  İçimdeki tüm nefret, yaratıcı gün sevgisi tarafından sağaltılacak

Esans                :  Portakal

Olumlama       : Kırmızı Akik

İkizler Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: : Sevgili İkizler burçları bu ay ruhsal ve fiziksel olarak çok zorlanabilirsiniz.  Sosyal çevreniz, dernekler, stk’lar ile ilgili gündemleri belirsiz konular netleşebilir.  Maddi konular ile ilgili risk almadan önce adımlarınızı sağlam attığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim.  Eskiden tanıdığınız birisi ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla daha sık görüşmenizde söz konusu olabilir.  İletişim kurarken saldırgan ve agresif olmamaya özen göstermeniz yerinde olabilir. 

Kristal               :  Apolit

Esans                :  Gül yağı

Olumlama       : Yaşamımın planlanması için yaratıcı  gücün rehberliğine özenle dikkat ediyorum. 

Yengeç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yengeç burçları   çevrenizdeki insanlar değişebilir ve yeni topluluklara dahil olabilirsiniz.  Bu süreçte hesapta olmayan harcamalar ortaya çıkabilir temkinli olmalısınız. Bazılarınız için ameliyat gündeme gelebilir.  İş hayatınızda kafanızı karıştıran netleştiremediğiniz konular netleşebilir.  Üzerine düşünmeden harekete geçmeyin sonuç istediğiniz gibi olmayabilir. Bazılarınız için gayri menkul alım satımı söz konusu olabilir. 

Kristal               :  Nefrit

Esans                :  Bergamot

Olumlama       : İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum. 

Aslan Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: : Sevgili Aslan burçları  evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler ile ilgili beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz.  Uzaklaşma isteğiniz artabilir. İş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Alacağınız kararlar geri dönüşü zor kararlar olacaktır bu sebeple buraya dikkat etmelisiniz.  Aile ve ev hayatınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizde değişiklik yapabilirsiniz ya da bir değişiklik söz konusu olabilir. Sağlık ve iş hayatınızda da temkinli olmanız iyi olabilir. 

Kristal               :  Zümrüt

Esans                :  Erik Çiçeği

Olumlama       : Tüm sorunlarımı çözmek niyetiyle sadece yaratıcı güce açılmayı gereksiniyorum. 

Başak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Başak burçları yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk ve çalışanlarınızla ilgili hesapta olmayan sorunlar yaşanabilir.  Ani kazalara da dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.  Kredi, borçlar , ödemeler, sigorta gibi konularda yaşadığınız belirsizlikler netleşebilir.  İş hayatında beklemediğiniz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Planladığınız yeni bir eğitimi hayata geçirebilirsiniz. Bazı fırsatlar ayağınıza gelebilir. Sürekli düşündüğünüz ve eyleme geçirmediğiniz konularda bir başarı yakalamanın söz konusu olmadığını bilmelisiniz. 

Kristal               :  Selenit 

Esans                :  Çam

Olumlama       : Düşüncelerimin her birini, bir sağaltım ve gelişme fırsatı olarak sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum. 

Terazi Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Terazi burçları  hobi, aşk, tatil, borsa, çocuklar konularından harcamalarınız olabilir. Kendinizi ifade edemediğinizi düşündüğünüz konularda daha güçlü bir hale gelebilirsiniz. Dengeyi koruyacağınız barışçıl davrandığınız sürece bir çok konuyu rahatlıkla çözebilirsiniz. Kadınlarda destek almanız ve maddi olarak desteklenmeniz mümkün olabilir. Paranızı değerlendirirken dikkatli olmanız yaşanabilecek krizi yönetmenizde size yardımcı olabilir.  Maddi konularda yaşayacağınız sorunlar aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir. 

Kristal               :  Lal Taşı

Esans                :  Adaçayı

Olumlama       : Her durumda dengeyi bulabilme gücümü geliştiriyorum. 

Akrep Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep burçları evlilik ve ortaklık konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Evinizi başka bir yere taşıyabilirsiniz.  Sağlığınıza biraz dikkat etmeniz iyi olur.  Ruhsal olarak yorulabilirsiniz meditasyon yapmanız yerinde olabilir.  Bazılarınız yazarak da bu durumu sağaltma yoluna gidebilirsiniz.  Bekarsanız her an aşk kapınızı çalabilir. Çevrenize karşı ilginiz artarken çevrenizinde size ilgisi artabilir. Evli Akrepler aile ve ev konularında krizler yaşamanız olası görünüyor.  Fiziksel olarak bazı değişiklikler yapabilir; kendinizi her anlamda değiştirmeye gidebilirsiniz.  Maddi konular, ameliyatlar, cinsellik, eşin parası  konularında sorunlar ortaya çıkabilir. 

Kristal               :  Güneş Taşı

Esans                :  Limonotu

Olumlama       : Güneşin hayat veren güçlerini mutlulukla kabul ediyorum. 

Yay Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay  burçları iş hayatınızda güvendiğiniz kişiler sizi yalnız bırakabilir.  İletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmasınız. Sağlık, hastaneler, ameliyathaneler, cezaevleri, psikolojik konularla ilgili krizler yaşanabilir. Özellikle ruhsal olarak psikolojik desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz destek almaktan çekinmeyin. Maddi konularda ciddi artışlar yaşanabilir fakat dikkatli harcamayı unutmayın. Mahkeme, ikili ilişkiler, ortaklık, açık düşmanlarınızla ilgili sorunlar yaşanabilir dikkat….

Kristal               :  Rodonit

Esans                :  Portakal

Olumlama       : Cesaret bana eyleme geçme gücü verir. 

Oğlak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Oğlak burçları maddi kaynaklarınızı kullanırken temkinli olmanız gereken bir ay sizi bekliyor.  Yoğun çalışma temponuz nedeniyle ailenizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Hırs  ve egonuz nedeniyle de iş ve aile hayatınızda çatışmalar ortaya çıkabilir. Sosyal çevreniz, topluluklar,  iş hayatınızla ilgili krizler yaşasanızda bu krizleri fırsata çevirebilirsiniz.  İnsanları manipüle edebilir ya da siz manipüle edilebilirsiniz. Bir adım sonrasını planlayarak hareket etmeniz yerinde olacaktır.  İletişim kurarken agresifleşmemeye özen gösterebilirsiniz. 

Kristal               :  Bronzit

Esans                :  Nane

Olumlama       : Kendime dünyayı kavrama izni veriyorum. 

Kova Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu: Sevgili Kova burçları bu ay aileniz ve evinizle ilgili beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.  Ruhsal olarak yorulduğunuz gizli düşmanlarınızla ilgili krizli günler geçirebilirsiniz.  Yurtdışı ile bağlantılı çalışanlar bu alandan kazanç sağlayabilir. Bazıları ise dil eğitimine başlayabilir. Eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilir kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Üzerine düşünmeden adım atmamanız gereken bir süreçtesiniz akılcı olmaktan ayrılmayın.  Gözönünde olabilirsiniz.

Kristal               :  Azurit

Esans                :  Lavanta

Olumlama       : Kayıp, yaratıcı gücün gizli bilgeliğini kabul ettiğimde her zaman bana çok daha büyük kazanç verir.

Balık Burcu Ekim Ayı Burç YorumuSevgli Balık Burçları yakın çevreniz, komşular, kardeşler, akrabalar ile bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.  Eğitim ve seyahat konularında aksaklıklar söz konusu olabilir.  Eşiniz ya da sevgilinizle maddi konularda cimri bir enerjiye girebilirsiniz.  İş hayatınızla ilgili düşünceleriniz netleşebilir ve üstlerinizden destek görebilirsiniz. Yurt dışı , eğitim, uzak akrabalar, yabancılar hukuki konular gündeme gelebilir ve krizi fırsata çevirebilirsiniz.  Yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.  Ev ve ailenizle ilgili daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Evrak işlerinde imzalara dikkat….

Kristal               :  Çeroit 

Esans                :  Adaçayı

Olumlama       :  Beni mutlu eden şeyler bana bollukla geliyor, onları şükranla kabul ediyorum. 

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar