Astroloji

Burçlara göre 8 Aralık İkizler Dolunayının etkileri

8 Aralıkta İkizler Burcunda meydana gelen Dolunayı’nın burçlara olası etkileri nelerdir? Astroloji verilerine göre İkizler Dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Funda Koç yorumladı.

Burçlara göre 8 Aralık İkizler Dolunayının etkileri

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN KOÇ BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay siz sevgili Koçları eğitim ve seyahat konularında bazı kararlar almaya itecektir. Bazı koçlar bu dolunay sırasında gerçekleştirecekleri seyahat programlarında bazı aksiliklerle ve hatta plan değişiklikleri ile uğraşmak zorunda kalabilirler. Bu dolunay yine sizlerin kardeşlerinizle olan iletişim konularını ve bazı konularda fikir ayrılıklar yaşamanıza sebep olabilir. Kardeşinizle oldum olası gergin bir iletişiminiz varsa bu dolunayda ekstra dikkat etmeniz aranızdaki iplerin daha da fazla gerilmesin engelleyecektir.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN BOĞA BURCUNA ETKİLERİ:  Bu dolunay sizleri finansal anlamda bazı kararlar almaya itecek gibi duruyor. Bir süredir ödemeye devam ettiğiniz kredilerde tamamlanma yaşanabilir. Yine bazı Boğalar bu dolunayla birlikte gelirler noktasından bekledikleri bazı haberler alabilirler. Bazı Boğalar ise yeni bir kredi için başvuruda bulundu ve sonucunu bekliyorlarsa bu dolunay ile birlikte bekledikleri haber gelebilir. Bir süredir nafaka konularında netleşme yaşamamış olan okurlarım bu dolunayla birlikte bekledikleri haberi alacaklardır.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN İKİZLER BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay ile birlikte kendinize dair net kararlar alabilirsiniz. Özellikle eşinizle iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi sizleri bekliyor. Çevreniz tarafından gergin ve çatışmacı olduğunuza dair eleştiriler alabilirsiniz, çünkü bu dolunay sizlerin sözünüzü esirgemeyeceğiniz zamanları beraberinde getirecek. Bazı okurlarım bu dolunay zamanı sağlıkları ile ilgili ya da estetik için bir operasyon kararı alabilirler. Kazalara açık olacağımız zamanlar olduğundan, yaralanma ihtimalinize dikkat etmenizi öneririm. Özellikle eşinizle çatışmadan kaçınmanız sizlerin menfaatine olacaktır.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN YENGEÇ BURCUNA ETKİLERİ:  Bu dolunay ile biraz içinize kapanmak isteyebilir ve dış dünyadan kendinizi izole edebilirsiniz. Bazı okurlarım bu süre zarfında bir operasyon için hastaneye yatabilirler. Ancak bu dolunay özellikle bilinçaltı korkularınızı tetikleyeceğinden, kendinizi her zamankinden daha fazla dış dünyayı kapatabilirsiniz. Bu dolunay ayrıca arkanızdan söylenmiş bazı sözlerin kulağınıza gelmesini ve gizli düşmanlarınızın gün yüzüne çıkmasına sebep olacak. Sağlık konularına da bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. Özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN ASLAN BURCUNA ETKİLERİ:  Bu dolunay sizlerin arkadaş çevresinde bir yapılanma içine girmenize sebep olacak. Bazı gruplardan çıkma kararı alabilirsiniz. Bu bir süredir arkadaşlığınızı sorguladınız insanlar varsa artık onlarla yolunuza devam edip etmemek noktasında net kararlar alıyorsunuz. Ancak siz yine de fevri olmayın ve pire için yorgan yakmadığınızdan emin olun. İçinde bulunduğunuz bazı toplulukların artık sizlere hizmet etmiyor olduğunu düşünebilirsiniz ve bu sebeple artık o sosyal grup içinde yer almak istemeyebilirsiniz.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN BAŞAK BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay sizler için kariyer konularında beklediğiniz haberleri alacağınız zamanları gösteriyor. Bazı okurlarım bir süredir iş ortamında huzursuzluk yaşıyorlardı, şimdiyse ya iş değiştirme ya da bazılarınız için birim değiştirme zamanları gelmiş gibi görünüyor. Bu dolunay sizlere bu noktada net kararlar almanıza sebep olacak. Bekar olan bazı okurlarım ise önümüzdeki süreçte ilişkilerini daha resmi noktalara taşıyabilirler. Ancak bu süreç fevri çıkışlar ve tartışmalara son derece açık olduğundan patronunuzla çatışmamaya ekstra dikkat.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN TERAZİ BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay ile birlikte eğitim konularında bazı tamamlanmalara gidebilirsiniz. Özellikle yurtdışı eğitim programı adına bazı kararlar alabileceğiniz zamanlar geliyor. Eğitim hayatını tamamen bitirmiş olan okurlarım ise kendilerini geliştirmek için bir kurs ya da seminer gibi bir mecrada yer alabilir. Bir süredir yurtdışı gezileri için plan halinde iseniz bu dolunayla birlikte artık son hazırlıklarımızı tamamlayarak eyleme geçebilirsiniz. Ancak ufak tefek sorunlar sebebiyle planlarınızı gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN AKREP BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay ile birlikte bazı kredileriniz de tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bir süredir finansal açıdan kendinizi sıkışmış hissediyordunuz. Bu dolunay ise belki başkalarından beklediğiniz alacaklarınız noktasında beklenen haberin gelmesini sebep olabilir. Bazı okurlarım ise birtakım tıbbi operasyonlar içerisinde yer almak durumunda kalabilir ve bu operasyon için bütçe ayırmak ve hatta kredi çekmek zorunda bile kalabilir. Miras konusunda süregelen bir davanız var idiyse bu dolunay sizlere beklediğiniz tamamlama fırsatına getirecektir.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN YAY BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay eşinizle olan iletişime son derece dikkat etmeniz gereken zamanlar olarak dikkat çekiyor. Mars’ın bu kadar devrede olduğu bir dolunay olduğundan özellikle eşinizle çatışmaktan kaçınmanız sizlerin hayrına olacaktır. Keza karşı taraf da alttan almayacağından birçok yay için evliliklerinin tehlikeye girme potansiyeli söz konusu olacak. Bazı okurlarım kendileri için birtakım kararlar alırken, eşlerinden bekledikleri desteği alamayacak gibi duruyorlar.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN OĞLAK BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay ile birlikte sağlık sorunları biraz canınızı sıkabilir. Evcil hayvanı olan okurlarım bir süredir can dostumuzun sağlık sorunlarıyla uğraşıyor idiyseniz artık bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı okurlarım ise bu dolunayla birlikte artık iş konularında bazı netleşmeler yaşayacaklar. Bu iş hayatınızda bir süredir çatışma içinde olduğunuz insanlara karşı sessiz kalmak istemeyeceksiniz ve son sözü söyleyerek kendinize yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz. Ancak siz yine de sakin kalmaya özen gösterin.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN KOVA BURCUNA ETKİLERİ: Bir süredir partnerinizle yaşıyor olduğunuz sorunları sadece sorun çıkmasın diye Sümen altı ediyordunuz. Bu dolunay artık sizlerin öfkesinin katlanarak artmasına ve eteğinizdeki taşları dökmenize sebep olabilir. Ancak biliyorsunuz ki bu dolunay da Mars başrolde ve hal öyle olunca ne siz ne de partner sakin kalamayacak ve birçok ilişkiye bitme noktasına getirebilecek. Bu sebeple öfkeyle kalkıp zararla oturmamak adına bu dolunay evresinde ekstra sakin olmanızı şiddetle tavsiye ederim.

8 ARALIK İKİZLER BURCU'NDA DOLUNAYIN BALIK BURCUNA ETKİLERİ: Bu dolunay ile, ev ve aile konularında bazı netleşmeler yaşayabilir, devam eden tadilatlar da tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Aile içinde gerginlikler bu dolunay da artış gösterebilir. Bu da sizlerin ekstra sorumluluk almanız anlamına gelebilir. Ev almak ev satmak veya ev değiştirmek isteyen okurlarım ise son noktaya gelmiş olan anlaşmalarda birtakım pürüzlerle karşılaşabilirler. Bu sizlerin gerilmesine sebep olsa da bu özellikle ev içinde tadilat yaptıran okurlarımın ustalarla çatışmamaya dikkat etmelerini öneriyorum.

Yorumlar