Astroloji

Balık burcunda jüpiterin astrolojik etkileri

Jüpiterin Balık burcuna geçişinin burçlara olası etkilerini astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

Balık burcunda jüpiterin astrolojik etkileri

Jüpiter büyük iyicil gezegendir. Şansı, bolluğu, genişlemeyi ifade eder ve bulunduğu yeri korur, büyütür.

Zodyak turunu 12 yılda tamamlar ve her burçta ortalama 1 yıl kalır.

Jüpiter yöneticisi olduğu ve kendini güzel ifade ettiği Balık burcuna ilk geçişini 14 Mayıs-28 Temmuz 2021 arasında yapmıştı.

Şimdi 29 Aralık 2021- 11 Mayıs 2022 arasında yine Balık burcunda ilerleyecek. Gökyüzündeki Jüpiter’in Balık yolculuğu, uzun zamandır tükenen umutlarımıza merhem olma amacında.

11 Mayıs’ kadar yüreklerimiz merhamet ve fedakarlığı hissedecek. Manevi olarak daha destekli olacağımız bu dönemde ruhsal anlamda gelişme şansımız var.

Hayalimizdekilere ulaşabilmek için harekete geçebilir, ideallerimizi tekrar gündemimize alabiliriz.

Bu süreçte egoyu geri planda bırakarak olaylara bakabilme şansımızı kullanmalıyız. Geleceğimiz için yeni fırsatlara odaklanabiliriz.

Dikkat etmemiz gereken ise gerçeklerden kaçma dürtüsüyle ayaklarımızın yere basan halini kaybetmemek, bağımlılık geliştirmemek olmalı.

Jüpiter’in Balık burcundan geçişi doğum haritamızda hangi eve denk geliyorsa, o konular üzerinden kişisel gelişimimizi ilerletme şansını yakalayacağız.

HANGİ BURÇLAR FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİ

Özellikle Balık, Akrep, Yengeç, Boğa ve Oğlaklar gelen fırsatları değerlendirmeye gayret etsinler.

Hepimiz 2010'da neler yaşadığımızı, ne gibi fırsatlarla karşılaştığımızı hatırlayabiliriz. O sene de Jüpiter Balık burcundaydı.

Unutmayalım ki Jüpiter'in bu yolculuğu bizim daha çok ruhen gelişmemize yardımcı olmaya destek. Aslında yaşamdaki tek amacımız da ruhen gelişmek.

Bu süreçte yükselen burcumuza göre hangi alanda etki alacağımız ise şöyle;

YÜKSELEN KOÇ

Geçmiş konulara, bitmesi gerekenlere daha farklı bir anlayış geliştirilebilir. Daha içe dönük olacak bu dönem farkındalık geliştirmek için uygun zaman olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Sosyal çevrenin genişleyeceği, çevrenin de hedeflere gidiş konusunda destek olacağı bir dönem.

YÜKSELEN İKİZLER

Mesleki alanda, iş konularında ilerleme sağlanabilecek bu dönemde alınacak sorumluluklar kişisel gelişime destek olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yurt dışı bağlantılı işler, akademik ya da hukuki konular üzerinden hayata daha iyimser ve geniş açıyla bakabilme fırsatı olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Gelir gider dengeleri ve başkalarından gelen paralarla ilgili konular üzerinden dönüşüm yaşamanın mümkün olacağı bir dönem olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerde ve biz denilen alanlarda egoyu geri planda bırakıp gelişme fırsatı bulunacak bir dönem olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamıyla ya da sağlıkla ilgili konularda daha çok kabullenmeyle birlikte bazı farkındalıkların geliştirilebileceği bir dönem olacak.

YÜKSELEN AKREP

Yaratıcılık gerektiren alanlarda, çocuklarla ve aşkla ilgili konularda yaşanacak gelişmelerle manevi sürecin destekleneceği dönem olacak.

YÜKSELEN YAY

Aileyle, ebeveynlerle ve yaşanılan alanla ilgili konularda gündeme gelecek fırsatlar daha iyimser bir yaklaşım içinde olmayı destekleyecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Eğitimlerin, iletişim faaliyetlerinin ve yakın çevreyle olan ilişkilerin zihinsel olarak daha fazla farkındalık geliştirmeye hizmet edeceği bir dönem olacak.

YÜKSELEN KOVA

Hem kazançlarla ilgili açılımlar yaşanırken hem de nasıl değerli hissedileceğine dair farkındalık geliştirilebilecek bir dönem olacak.

YÜKSELEN BALIK

Ne yapılıyorsa ve ne hedefleniyorsa, bu alanlarda gelişmeler yaşanırken bireysel farkındalığın kazanıldığı dönem olacak.

Hepimize farkındalığı yüksek, şansı bol bir dönem olması dileğimle sevgiler.

Aslıhan Doktoroğlu / www.astrolojihan.com - https://www.milliyet.com.tr/pembenar/

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan

Yorumlar