Astroloji

Aylık burç yorumları ve şifalı nesneleri: Mart 2021

Mart ayı astroloji verilerini Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı.

Aylık burç yorumları ve şifalı nesneleri: Mart 2021

Yükselen Koç ve Koç Burcu Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları iç dünyanıza çekilebilir etrafınızı daha net gözlemleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bitkin, yorgun enerjiniz çekilmiş gibi hissetmeniz mümkün bu süreçlerde enerji çalışmaları yapmanız yardımcı olabilir. Psikolojik olarak kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayarak sisli gördüğünüz konuların netleşmesi söz konusu olabilir. Seyahate çıkmayı düşünüyorsanız dikkatli olmanız yararınıza olabilir. 

Kristal Taşınız               : Sedef

Kelime şifa çalışması   : Yaşama hakkım için sevgiyle savaşıyorum.

Kokusu                          : Gül

Dr. Bach Çiçeği             : Aspen+Hornbeam

*******************************************************************

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, idealleriniz gündeminizde olabilir. Hedeflerinize ulaşmanıza destek olacak kişilerle tanışabilirsiniz. İdealize edilmemiş hayalleriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Atacağınız adımları üzerinde düşünerek atmanız faydalı olacaktır.  Gereksiz alışveriş, parayı döküp saçma dürtünüz olabilir; dikkat etmezseniz iki yakanızı bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz. 

Kristal Taşınız                   : Kunzit

Kelime şifa çalışması : Kendim için koyduğum ve gelişmemi engelleyen tüm sınırlamaları Rabbime geri veriyorum. 

Kokusu                              : Limonotu

Dr. Bach Çiçeği                : Wild Oat

*******************************************************************

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili yükselen İkizler ve İkizler burçları statü, meslek, kariyer, üstlerinizle ilgili ilişkileriniz gündeminizde olabilir.  Anlayıp dinlemeden üzerine düşünmeden hareket etmemeniz yerinde olacaktır. Sabrınız sonunda terfi gibi şanslar elde edebilirsiniz. Bencil davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız                   :  Peridot

Kelime şifa çalışması   : Güneşin hayat veren güçlerini mutlulukla kabul ediyorum. 

Kokusu                              : Limonotu

Dr. Bach Çiçeği                 : İmpatiens

*******************************************************************

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç seyahatler, uzaklar, uzak akrabalarınız, hukuki konular eğitim öğretim konuları konuları gündeminize gelebilir. Aile fertleriyle bazı sorunlar yaşayarak duymadığınız  ya da duymaktan hoşlanmayacağınız bir takım konular ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazılarınız ise taşınmazları ile ilgili sorunlar yaşayabilir. 

Kristal Taşınız               :  Sodalit

Kelime şifa çalışması   : Zihinsel bedenim, özgürce akarak her saniye daha güçlü hale geliyor.

Kokusu                          :  Erik Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği             : Vine

*******************************************************************

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Yükselen Aslan ve Aslan burçları ortak gelirler, vergiler, borçlar alacaklar gündeminizde olabilir. Finansal konularda çok dikkatli olmalısınız.  Krediler, borçlanma gibi konular sonrasında büyük problemlere neden olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili olarak bazı konuları çözüme ulaştırmanız gerekebilir. 

Kristal Taşınız               : Malahit

Kelime şifa çalışması   : Yaratıcı güçlerimi, varoluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum. 

Kokusu                          :  Çam

Dr. Bach Çiçeği             : Oak

*******************************************************************

Yükselen Başak ve BaşakBurcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Yükselen Başak ve Başak burçları ortaklarınız, eşiniz ya da partnerinizle iletişiminiz artabilir. Biraz arkanızı kollamanız gereken bir dönem diyebiliriz. Uyanık olmalısınız. Hayalci olmamaya, konuları gözünüzde süslememeye, kişileri yüceltmeye dikkat edin. Etrafınızdaki insanlar tarafından kandırılmamaya dikkat etmelisiniz. 

Kristal Taşınız                   : Ateş Opal

Kelime şifa çalışması   : Bedenimin bana sunabildiği tüm cismani mutluluklar içinde bilinçli bir şekilde şükran duyarak zevk alıyorum. 

Kokusu                               : Ardıç

Dr. Bach Çiçeği                  : Larcl+ Olive

*******************************************************************

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Yükselen Terazi ve Terazi burçları gündelik işler, ev düzeniniz, iş arkadaşlarınız, hizmetinizde çalışanlar, evcil hayvanlarınız ve sağlık konuları gündeminizde olabilir.  Alerji ve sindirim sistemi sorunlarına dikkat etmelisiniz. İş yerinde kafanız karışık olabilir, konsantrasyon eksikliği söz konusu olabilir.  Beslenmenize dikkat etmelisiniz. 

Kristal Taşınız                     : Mor Yakut

Kelime şifa çalışması   : Öteki varlıkları duyarlılıkla ve sevgiyle algılıyorum. 

Kokusu                                : Sandal Ağacı

Dr. Bach Çiçeği                  : White Chestnut

*******************************************************************

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili yükselen Akrep ve Akrep burçları flörtler, aşk hayatınız, hobiler, eğlenceler, çocuklar ve riskli işler gündeminizde olabilir. Eğlence veya hobiler konusunda aşırıya kaçmamanız yerinde olacaktır. Unutmayın gündelik sorumluluklarınız devam ediyor. Borsa gibi yatırımlarda bulunanlar için risk almamak doğru olacaktır. Haz odaklı bir ay arayışında olabilirsiniz. Sonunu düşünerek hareket etmelisiniz. 

Kristal Taşınız               : Damarlı Akik

Kelime şifa çalışması   : Kişisel gücümü hissediyorum ve onu sevgiyle ifade ediyorum. 

Kokusu                          : Akasya

Dr. Bach Çiçeği             : Holly

*******************************************************************

Yükselen Yay ve Yay Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları ebevynleriniz, aileniz, babanız, köklerinizle, evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız ev ile ilgili tadilatlar yaparken bazılarınız yer değişikliği yapabilirsiniz. Eşiniz yada flörtünüzle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Ortak kararlar alarak hareket etmek doğru olabilir.
Kristal Taşınız : Safir
Kelime şifa çalışması : Kendimi sevgiyle ifade ediyorum.
Kokusu : Menekşe
Dr. Bach Çiçeği : Holly

*******************************************************************

Yükselen  Oğlak ve Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Oğlak ve Oğlak burçları ticari ilişkiler, kardeşleriniz, reklam, iletişim, yakın çevreniz gündeminizde olabilir. Yeni ticari bağlantılar kurabilir yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili sürtüşmeleri sona erdirebilirsiniz. Ticaret ile ilgilenenlerin fazla risk almaması doğru bir davranış olacaktır. Yine reklam gibi konularda atılımlar yapılarak süreç değerlendirilebilir. 

Kristal Taşınız                      : Ametrin

Kelime şifa çalışması    : İlişkilerimden her birini yoğun biçimde, anında ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum. 

Kokusu                                 : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği                    : Elm+Hornbeam

*******************************************************************

Yükselen Kova ve Kova Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Kova ve Kova burçları parasal konular ve yatırımlar gündeminizde olacak. Para kazanmak için yeni yöntemler keşfedebilirsiniz bu konuda sezgileriniz size yol gösterecektir.  Mevcut paranızla yardımlarda yapabilirsiniz.  Harcamalarınızda aşırıya kaçabilir ihtiyaç dışı eşyalar satın alabilirsiniz.  Özel yeteneklerinizle para kazanmanız mümkün. 

Kristal Taşınız               : Hematit

Kelime şifa çalışması   : Şefkati ve fiziksel teması tam zevk ve güvenle paylaşıyorum. 

Kokusu                          : Tarçın

Dr. Bach Çiçeği             :Impatiens+Hornbeam

*******************************************************************

Yükselen Balık ve Balık Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Balık ve Balık burçları kendiniz ve hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir.  Daha çok ön plana çıkmak kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz.  Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilir yada uygulamaya başlayabilirsiniz. Hayatınıza bir düzen getirme isteği duyabilirsiniz. 

Kristal Taşınız               : Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması   : Tüm ifade olanaklarımı tamamen ve sevgiyle kabul ediyorum. 

Kokusu                          : Limon

Dr. Bach Çiçeği             : Water Violet

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar