Astroloji

Astrolog Filiz Özkol'un 2021 yılı burç yorumları

Hangi burcu 2021 yılında hangi olasılar bekliyor? Astrolog Filiz Özkol burçlara göre 2021 yılının astroloji analizlerini yaptı:

Astrolog Filiz Özkolun 2021 yılı burç yorumları

Koç burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Koç burçları, 2021’de sorumluluk getiren sürprizlere hazır olun. Özellikle iletişimde birçok iş sizi bekliyor. Yakın akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken ilişkilerinizi denetleyeceksiniz. Baskıcı tavırlarınız onları üzebilir ama taviz vermeyeceksiniz. Enerjinizin güçlü olduğu bir yıl. Yaratıcılığınızı yaşama geçirebilirsiniz. Düşündüğünüz, gerçekleşmeyen projeleriniz varsa hazır olun. Eskiyi unutun, geçmiş geçmişte kaldı.

Aşk: 2020 yılı epey yorucu geçti, 2021’de böyle olacak. Aşklar ve arkadaşlıklar dolu dizgin sürecek. İyi dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızı sorgulayacaksınız. Bazı ilişkilerinize mesafe getireceksiniz. Hislerinizi kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Az konuşup daha net davranacaksınız. Aşkı işte bulabilirsiniz 15 Mayıs’a kadar bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn 11’inci evinizde birlikte hareket edecekler. İlginç kişilerle tanışacaksınız. Komik insanlarla tanışıp neşeleneceksiniz, girdiğiniz ortamlarda ön planda olmak isteyeceksiniz. 15 Mayıs’ta Jüpiter 12’nci evinizde ilerleyecek, ilginç ve romantik ve gizli aşklar gündeme gelecek. İş yaptığınız kişilerle aşk yaşamanız mümkün. Çekim gücünüzü kullanacaksınız. 29 Temmuz’dan sonra Jüpiter tekrar 11’inci evinize geçerek ve Satürn’le birlikte ilişkilerinizi testten geçirecek. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirip radikal kararlar vereceksiniz. Yaşamınızı zorlaştırıp sizi kısıtlayan olayları daha net göreceksiniz. 19 Kasım’da Boğa burcundaki tutulma ile aşkı ikinci plana atacaksınız. 4 Aralık’ta Yay’da yılın son tutulması olacak. Aralıkta aşkınız yurtdışına taşabilir.

İş: Köklü değişimler gezegeni Plüton yıl boyunca kariyer evinizde olacak; liderlik hoşunuza gidecek. Taviz vermeyecek ve öfkeli davranacaksınız. Hırs ve egonuz önde olacak. Mücadeleci yönleriniz ortaya çıkacak, başarı gelecek. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözümü de getirecek. Eski hatalarınızı tekrar etmeyeceksiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmayacaksınız. Çekinmeden yardım isteyeceksiniz. Değişim gezegeni Uranüs ve köklü değişimler gezegeni Plüton 2021 boyunca size sürpriz paralar kazandıracak. Savaşçı Mars, 7 Ocak’ta para evinize girecek, finans konularında şans getirecek. Bütün engellerin üstesinden gelecek gücü de size verecek. Yatırımlarınızı düzenleyip kendi işinizi kurabilirsiniz. 5 Mart’tan sonra hep tasarladığınız işe girebilir, düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Mayıs ve haziranda Yay ve İkizler’deki tutulmalarda entelektüel konular ilginizi çekecek. Bol seyahatli günler sizi bekliyor. Çevreyle yaşadığınız çatışma ve meydan okumalar siz Koçları güçlendirecek. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullanıp doğru kararlar vereceksiniz. Sonbaharda ortaklıklar söz konusu. 

Sağlık: 2020’de gevşeyip huzur bulamadınız. 14 Mayıs 2021’e kadar neyi, nerede yapmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Sağlık evinizi etkileyen Merkür, akciğerlerinizi korumanız gerektiğini hatırlatıyor. Omuz ve kollarınızı korumalı, ağır eşya kaldırmamalısınız. 30 Ocak- 20 Şubat, 29 Mayıs-21 Haziran, 17 Ekim tarihlerinde sağlık gezegeniniz Merkür geri gidecek ve siz Koçlara tedavinizi tamamlamak için şans verecek. 2021’de 3 kez geriye gidecek Merkür, diyet konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. 

*********************************************************************************

Boğa burcu 2021 yılı burç yorumu:

Daha iyi şartlarda bir yaşama hazır mısınız? Önünüze güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Tutulmalar sayesinde bu yıl finans ve değişim öne çıkacak. Sessizce çalışarak kendinizi ispat edeceksiniz, kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar göreceksiniz. Yeni yıl bazı sıra dışı ilişkileri de beraberinde getirecek. Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalayacak. Bol ve uzun seyahatler yapacaksınız. Manevi yönünüz güçlenecek ve olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

Aşk: Boğa burçları olarak yılın ilk aylarına hareketli başlayacaksınız. Savaşçı gezegen Mars 5 Mart’a kadar kişisel evinizde ilerleyecek. Geçmiş yılların muhasebesini yaparak yaşantınızı gözden geçireceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter kariyer evinizde ilerlerken size varlıklı bir partnerle tanışma imkanı verecek. Bazılarınız aşk ve işi bir arada ilerletecekler. Yalnız yaşayan bekar Boğalar güçlü evlilik fırsatları yakalayacaklar.

Bu yıl çevrenizde beğenileceksiniz. Bazılarınız için evlilikle bitecek yeni ilişkiler gündeme gelecek. Mantık ve duygularınızı aynı anda değerlendirecek, sağlam ilişkilere yöneleceksiniz. Yapacağınız evliliklerde maddiyatı önemseyeceksiniz. Duygular güçleniyor Aşk gezegeni Venüs, nisan ayında ve sonbaharda enerjinizi yükseltecek. Çekiciliğiniz ve cazibeniz artacak bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Bu yıl çevrenizde beğenileceksiniz. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalı

İş:  Duygularınız güçlenecek ve yılın en olumlu zamanlarını yaşayacaksınız. Başlayacağınız yeni yaşam planında insiyatif kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Bazı Boğalar mayıs ve haziranda ev alım satımıyla ilgilenecek. 19 Kasım’da burcunuzda yaşanacak ay tutulması Uranüs’le birlikte ve karşıt evinizde iletişim gezegeni Merkür, güneş ve savaşçı Mars çekişmeli bir durum yaratacak. Değer yargılarınızı gözden geçireceksiniz. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalı.

Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter yıl boyunca kariyer evinizde. Yıl boyunca 4 tutulmanın 3’ü finans, kişisel finans ve karşı evinizde gerçekleşecek. Mirastan alacaklarınız gelecek. Borçları ödeyeceksiniz. Satamadığınız mülkünüz satılacak. Hırslı ve başarılı olacaksınız.

Para size başkalarının yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek. Para gezegeniniz Merkür yıl içinde burçları dolaşırken değişik konularda size şans kapılarını açacak. Değişim gezegeni Uranüs, 6 yıl burcunuzda ilerleyecek. Boğa olarak hayatınızı planlamak isteyeceksiniz ve sürprizler karşınıza çıkacak. Yeniliklere hazır olun Disipline eden Satürn ve bolluk gezegeni Jüpiter yılın büyük kısmında kişisel evinizdeki Uranüs’e sert açı verecek 

Yenilik istiyor ve başaramıyorsanız artık zamanı geldi. İş yaşantınızda sizi ileriye taşıyacak yeni bağlantılar gündeme gelecek. Uranüs kariyer verirken sizi yorabilir. 14 Mayıs- 29 Temmuz arası Jüpiter 11’inci evinize geçerek size farklı bir enerji verecek. Özellikle 19 Kasım’da kişisel evinizde ay tutulması gerçekleşecek ve sonbahar önemli günleri beraberinde getirecek.

Sağlık: Öfkelenmeyi bırakın. Değişim gezegeni Uranüs artık kişisel evinizde ve 7 yıl kalacak. Sağlığınızla ilgili yeni şartları belirlemelisiniz. Spor yapmak sizi çok iyi motive edebilir. Erken yatarak metabolizmanızı dinlendirmelisiniz. Boğaz, boyun, cinsel organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Böbrek ve karaciğere dikkat edin. Yine yanıklara ve kesici aletlere karşı temkinli olun. Kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı unutun. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız sorun yaratmayacak.

*********************************************************************************

İkizler burcu 2021 yılı burç yorumu:

İkizler burcu olarak risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bu yıl köklü kararlar alacaksınız. İşinizle ilgili tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Bu yıl önünüze güzel ve ilginç fırsatlar çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen kişileri hayatınızdan uzaklaştıracaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşulları değerlendirmeniz gerekecek. Hızlı hareket ederek işinizde müthiş bir performans sergileyeceksiniz.

Aşk: Aşkta ilginç günler sizi bekliyor İkizler burcu olarak sürekli plan program içindesiniz. Yaşadığınız tutulmalar sayesinde şans kapıları ardına kadar açılacak. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek. Sık sık seyahat edeceğiniz günlere kendinizi hazırlayın. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken bir anlamda sizi yoracak. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Kardeşler ve kan bağınız olan kişilerle ilgili ilginç günler sizi bekliyor. Yolculuklar aşk getirebilir 2021 yılında grup çalışmaları ön planda olacak. Arkadaşlarınızın fikirleri önemli olsa bile kendi duygularınızı öne çıkarmaya çalışacaksınız. Fikirlerinizin kabul görmesi sizin için önemli olacak. Bu konuda destek almadığınız arkadaşlarınıza tavır koyacaksınız.

Güven duygusunun önemli olduğunu somut şekilde görmek isteyeceksiniz. 26 Mayıs 21 Haziran arasında Merkür retrosu İkizler’de gerçekleşecek. Eski duygusal konular sizi testten geçirecek ve yüzleşme yaşayacaksınız. Çevrenizde meydana gelen olayları kendi doğrularınızla şekillendirip değerlendireceksiniz.

Bolluk bereket gezegeni Jüpiter yıl boyunca ruhsal evinizde ilerleyecek. Yolculuklarda tanışacağınız kişiler önemli olacak. İlişkinizde şimdiye kadar olmadığınız kadar çarpıcı duygular yaşayacaksınız. Karşı cins ile aranızda adını koymadığınız bir duygu karmaşası olacak. Aşk hayatınızda mutluluk yaşanacak ve her şey yolunda gidecek.

İş:  Köklü değişimler gezegeni Plüton bu yıl karşıt finans evinizde tek başına hareket edecek. Daha bir rahat olacaksınız. Satın alma isteğiniz artacak, gösteriş peşine düşeceksiniz. Bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. İşteki sorumluluk artışı karşısında bocalayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreneceksiniz. 

Borç alıp verirken dikkat! Uğraştığınız konularla ilgili öne çıkmak isteyeceksiniz. İşinize sarılacak ve çevrenize kendinizi sevdireceksiniz. Duygularınızda ve isteklerinizde artış olacak. Partnerinizin işi nedeniyle yer değiştirebilir hatta yurt dışına taşınabilirsiniz. Borç verip alırken dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın ve ortaklarınızın isteklerini doğru şekilde değerlendirin.

Yeni yılda uyumlu ve dostlukların temelini atacaksınız. Mayıs ve haziranda yeni sorumluluklar alacaksınız. İş konusunda kıskançlık duygularınıza hakim olmanız gerektiğini unutmayın. Hedeflerinize kilitlenmek ve tarzını ortaya koymak sizi zirveye taşıyacak. Olumsuzluklardan uzak kalırsanız başarınız artacak.

Sağlık: Sağlıkta stresten arınma zamanı. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları unutun ve stresleri bir kenara koyun. Yarım kalan tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeden tamamlayın. Ruh sağlığınızı güçlendirmek için meditasyon ve yogayı deneyebilirsiniz. Sebze ağırlıklı beslenin.

2021’de zihinsel yorgunluk derdiniz olabilir, doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Ağustostan sonra ilgi ihtiyacınızı bazı hastalıklar yaratarak karşılamak isteyebilirsiniz. Yeni yılda çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

*********************************************************************************

Yengeç burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Yengeçler, ilişkilerinizde köklü değişimleri size Plüton getiriyor. Bir zamanlar denge ve düzen der, başka bir şey demezdiniz. Büyük projelerinizi gerçekleştirmek için müthiş enerjiniz var. Sezgileriniz sayesinde engelleri çok kolay aşacaksınız. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken kendinizle ilgili vereceğiniz kararlar alacaksınız.

Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğreneceksiniz. Güvendiğiniz dostlarınızla karşılıklı güvene dayalı iş birliği yapacaksınız. Ama gücünüzün sınırlarını abartmayın. 

Aşk:  Köklü değişimler gezegeni Plüton, aşkta eskisi gibi düşünmeyeceğinizi ve hayata karşı radikal kararlar alacağınızı söylüyor. Güçlü pozisyonlarda çalışacak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz. Bazı Yengeç burçları iş arkadaşlarıyla duygusal ilişki yaşayacak. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha orijinal hale gelecek. Çünkü tutkulu birliktelikler peşinde koşacaksınız.

Sevimli yönlerinizi kullanacak, yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gelmesiyle ideallerinizi hayata geçireceksiniz. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortam arayacaksınız. 27 Nisan’da Plüton geri hareketine başlayacak. 

Yeni birliktelikler:  Plüton’un daha önceki günlerdeki geri hareketi sırasında, alışkanlıklarınızla ilgili yenilikçi düşünceler içine girdiniz. Geçmiş yıllara göre daha rahatlamış hissedeceksiniz. 15 Mayıs’tan sonra sıra dışı ilişkilerinizle tüm gözler size çevrilecek. İşyerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz.

İş: Kariyerinizle paralel özel ilişkiler yaşayabilirsiniz. İş gezileri ve aşk gezilerini birbirine karıştırmamanızda yarar var. Kısa uçak yolculukları, birlikte yenen yemekler gibi aktiviteler yeni birliktelikleri tetikleyecek. Fakat, ani gelişen bu duygular çok kısa sürede etkisini yitirecek. Kafaca anlaştığınız kişiler, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçecek. Satürn size 5’inci aşk evinizde ödül vermeye hazırlanıyor. Hedeflerinize yönelik çalışacaksınız. Kendinizi garantiye alacaksınız. Sizden daha genç kişilerle bir arada bulunacak, kendinizi daha genç hissedeceksiniz.Bu yıl karşıt finans evinizdeki değişimler size iyi gelecek. Bolluk, gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn sizi yukarıya taşıyacak birçok fırsat getirecek. Azminizle yeni fikirlerinizi yaşama geçireceksiniz. Konfor için çok para harcayacaksınız. Güven duygunuz arttığı için kazancınızı gözden geçireceksiniz. İşinizden memnun değilseniz teklifleri gözden geçireceksiniz. Bazı anlaşmaları gizleyeceksiniz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçmek için ideal bir yıl.

Sağlık:  Sağlık gezegeniniz Jüpiter, bu yıl sağlık konusunda 14 Mayıs’a kadar 8’inci evinizde disipline eden Satürn’le birlikte hareket edecek.2021’de kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. İhmal ettiğiniz genel kontrolü geçmeyi unutmayın. Cinsel yaşamınızda dengeyi koruyun. 26 Mayıs’ta Yay’da güneş tutulması gerçekleşiyor. Temkinli olun, önemli olan düşüncelerinizi temizlemek ve arınmak. 4 Aralık’ta Yay burcunda güneş tutulması olacak, sağlığınız için önemli. Eski rahatsızlıklar tekrar edebilir. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenin

*********************************************************************************

Aslan burcu 2021 yılı burç yorumu

İlişkiniz ciddiyse önemli kararlar alabilirsiniz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artacak. Eviniz değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Siz Aslanlar için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmeniz biraz da suç sizin. 2021 size uğurlu gelecek.

Aşk: Ayaklarınızı yerden kesecek bir aşka hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç fırsatlar çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyorsunuz. Bazı Aslanlar olarak gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaksınız. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız eski aşklarıyla ilgili duygularını testten geçirecek. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri hayatınızdan çıkaracaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayıracak, ona ilgili davranacaksınız. Sürprizler kapıda Bu yıl aşk hayatınız renkli seyredecek. Diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız.  Aşkta da işte de gücü sevdiğiniz için bu tür ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. Ağustosta romantizme yatkın olacaksınız ve “Hayatımın aşkı” diyeceğiniz kişi karşınıza çıkacak. Zafer daima sizden yana unutmayın. Yeni yılda önemli kişilerle iş bağlantılarınız olacak. Önemli noktalarda olmayı seviyorsunuz. Gerekli şartları sağlayacaksınız. 

Bulunduğunuz ortamlarda ses getirecek işlerin altına imza atarken özgüveniniz güçlenecek. Mayısta iş yaptığınız kişilerin duygusal yönleri ağır basabilir ama siz hep mantıktan yana olacaksınız. İşle aşkın birbirine karışması sizi yormayacak ama duygularınıza bir disiplin getireceksiniz.

İş: Yılın büyük kısmı kariyer gücünüzü her konuda göstereceksiniz. Yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Bireysel düşüneceksiniz. Devam eden projelere hız verirken inisiyatif kullanacaksınız. Hayatınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alışverişleri yapacaksınız. Pratik yaşama geçmesi imkansız konular, yeni dostlarınız sayesinde kolaylaşacak.

Hızlı düşünmeniz gerektiğinde dostlarınız size destek verecekler. Doğrularınızı savunurken inatçı olacaksınız. Yeni teklifler gelecek Beklentileriniz iletişimdeki aksamalar ve bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacak. Bir dönem düşüncelerinizi saklayacak ve kendinize yöneleceksiniz. Yaşamınızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, yalnızlığı tercih edecek, her şeyin muhasebesini yapacaksınız. 15 Mayıs’tan sonra bolluk gezegeni Jüpiter karşıt finans evinize geçecek, para akışı başlayacak. İşinizi severek yapacaksınız, başarınız da artacak. Yeniliğe kapalıyken gelen teklifler kafanızı karıştıracak. “Hayır” demeden önce düşünün. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmaya çalışın. Koyduğunuz kurallardan siz bile sıkılabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere sert ve otoriter davranabilirsiniz. Çalışmalarınızda alışık olmadığınız şekilde hırslı olacak ve yakın çevrenizden ummadığınız yardımlar alacaksınız.

Sağlık: Dikkatli beslenin. Aslan burçları olarak gerginlikten kaçının. Kendinizle ilgili değişimler, sizi mutlu edebilir. Kişisel zevkleriniz için yapacağınız başlangıçlar sizi sevindirecek. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırın. Beslenme konusunda gelişigüzel davranışlarınıza dikkat etmelisiniz, zehirlenmeye karşı tedbirli olun çünkü sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Ruhsal gelişiminize önem vermelisiniz.

*********************************************************************************

Başak burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Başaklar, 2021’de hayatınızı yeniden planlayacaksınız. Her zamanki mantığınız ön planda çalışacak. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda şanslı olacaksınız. Güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn birlikte hareket edecekler. Değişim gezegeni Uranüs 9’uncu evinizden size sürprizler sunacak. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışacaksınız. Beklediğiniz fırsatlar birden ortaya çıkacak. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazır olacaksınız.

Aşk: Aşkta kuralları yıkacaksınız. Aşk yaşamınızda bağımsızlık ve özgürlük duygularına sahip olacaksınız. Heyecan verici ve geleneksel olmayan, sıra dışı kişilerle tanışacaksınız. Geleneklerine düşkün olan Başaklar, kurallarının dışına taşmaktan çekinirler. Ama bu yıl ilham veren Neptün size destek verecek.  Aşkta kişiliğinizin dışına çıkacak ve farklı kültür ve yapıda insanlarla arkadaşlık kuracaksınız. Aşkta yenilikleri deneyeceksiniz. Bu değişim nedeniyle isyankarlıkla suçlanacaksınız. Ama siz, ısrarla tavırlarınıza devam edecek ve kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz, hesap vermek size göre değil. 

Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksınız. Evli olan Başak burçları 9-28 Ocak arasında ilişkilerinde birtakım krizlerle yüz yüze gelecek. 15 Nisan-9 Mayıs arasında önemli kişiler hayatınıza girecek. 1 Eylül’den sonra kalıplaşmış aktivitelerin dışına çıkmaya eğilimli olacaksınız. Geçmiş yıllarda, sizi hayal kırıklığına uğratmış dostlarınıza karşı daha ilgili davranacaksınız. Artık dost çevrenize bakış açınızın değişecek ve ilişkilerinizde güven arayacaksınız.

İş: İş alanında pratik ve akıllısınız.  Bolluk içinde bir yıl bekliyor sizi. Bolluk gezegeni Jüpiter, aile evinizi etkileyecek. Gelişen ufkunuzla büyük düşüneceksiniz, kazancınız artacak. Ama artan kazancınızla birlikte harcamalarınızdaki artış göze çarpacak. Ailenize maddi destek olacaksınız. Jüpiter mülk konusunda değişime işaret eder. Eskilerden kalan bir gayrimenkulünüz varsa elinizden çıkarmak isteyeceksiniz.  Başarılarınız sürecek Bazı Başaklar hizmet sektöründen iyi para kazanmaya başlayacaklar. Bu arada, yakın çevrenizden finansal destekler alacaksınız. Çünkü, değişim gezegeni Uranüs ve ilham veren Neptün’ün uyumlu açıları size destek verecek. Uranüs 9’uncu evinizde yıllarca kalacak. Yurt dışı ilişkilerinizi gündeme getirecek.

Finans konularına olan ilginizin azalmasıyla, hobi niteliğinde sizi mutlu edecek çalışmalara katılacaksınız. Bütün yıl başarınız sürecek. Finans gezegeni Venüs’ün hızlı hareketi, işteki başarılarınıza belli bir limit getirmeyecek. Çünkü başarılarınızın uzun soluklu olması çalışma evinizde birlikte hareket eden disipline eden gezegen Satürn ve bolluk gezegeni Jüpiter’in desteği ile gerçekleşecek.

Sağlık: Başak burcu olarak sağlığınız kuruntu derecesinde önemlidir. Bu yıl, sağlığınızla ilgili olan 6’ncı eviniz iyi etkiler veriyor. Sağlıklı yaşam ve diyetlerle yakından ilgileniyorsunuz. Sağlık gezegeniniz Uranüs, aşk gezegeniniz Neptün ile etkileşim içinde. Bu son derece olumlu bir durum. Ayak bileklerinizle ilgili problemler gündeme gelebilir. İlham veren Neptün size çabuk iyileşme ile ilgili iyi etkiler verecek. Kışın ayaklarınızı sıcak tutup uygun ayakkabılar giyin. Stresten çabuk etkilendiğiniz için kendinizi koruyun.

*********************************************************************************

Terazi burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Teraziler enerjinize diyecek yok. İş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmişte birçok hayal kırıklığı yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bolluk gezegeni Jüpiter ile disipline eden Satürn el ele. Size maddi konularda destek verecekler. 

Aşk: Şans ve yükseliş sizden yana. Aşk evinizde ilerleyen Jüpiter ve Satürn’ün önemli desteği sayesinde sosyal hayatınız hareketlenecek. Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantık ilişkileri kuracaksınız. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemesi geçici aşkları gündeme getirebilir.

Terazi burçları için özel ilişkilerin yoğun olacağı bir yıl. Çünkü, aşk ve sosyal hayatınızı simgelen evinizde bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn var. Aşk hayatınız canlanıyor. Bu size çok farklı insanlarla tanışma imkanı verecek. Bunlar uzun dönemde sosyal statüdeki değişime işaret eder. Evli Teraziler kendilerini test edecekler. Uzun süredir bastırdığınız duygularınız ortaya çıkabilir. Bu olaylardan sağlam evlilikler etkilenmeyecek. Sürpriz evliliğe hazır olun. Yılın ilk 6 ayında Jüpiter yenilikler sunarken diğer yarısında dileklerinizi yerine getirecek. Evlilik çağında olanlar, uyumlu ve seviyeli beraberlikler peşinde olacaklar. Sonbaharda bulundukları çevrelerden etkilenecekleri kişilerle karşılaşacaklar. 12 Haziran ve 1 Ağustos’tan sonra sosyal yaşamda aktif olacağınız günler.

İş: Değişime hazır olun. İşinizle ilgili hırslarınız yoğun olduğu halde aile içi duygularınız daha ağır basacak. Birçoğunuz, ailesinden aldığı motivasyonu işine yansıtacak ve başarılı olacak. Temmuzdan sonra, çok önem taşımayan değişimler olacak. Bu değişimlerin temelinde, aile içi uyumu sağlama çabanız var. Aile büyüklerinden bazıları işlerini değiştirecek. Kardeşleri olan Teraziler için yeni bir uğraş söz konusu. 

Malınız değer kazanacak. Yeni yılda düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde olacaksınız. Gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni şeyler yaratacaksınız. Fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kendinize güveniniz artıyor. Sahip olduğunuz mal değer kazanacak. Borç öderken zorluk çekmeyeceksiniz. Değişim gezegeni Uranüs 8’inci evinizde size sürpriz kazançlar getirecek. Risk taşıyan işleri cesaretle ele alacaksınız. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyeceksiniz. Bu sürede partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Onun aşırı atak tavırları canınızı sıkabilir.  

Finans konusunda başarınız yıl boyunca devam edecek. Sistemli çalışırsanız istediğiniz maddi kazanca kavuşacaksınız. Yatırıma yoğunlaşacaksınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme söz konusu. Her alanda başarılı olmanıza rağmen tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanacaksınız. Maddi konularda önerilere açıksınız. Yapmanız gereken, istek ve bulunduğunuz şartların uyumu konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Yapacağınız akıllıca manevralar size kazanç getirip mutlu edecek.

Sağlık: Kendinizi yormayın . Terazi burcu olarak birçok işi az gayretle ve fazla enerji harcamadan yapın. Oğlak’ta ilerleyen köklü değişimler gezegeni Plüton sizi zorlayabilir. Değişim gezegeni Uranüs 8’inci evinizde ilerliyor, sürpriz bir sorun çıkartabilir. Ayaklarınıza özen gösterip doğru ayakkabıyı seçmelisiniz. Stresten uzak kalın. Bazı Teraziler, aile büyüklerinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirler. Tüm bunlar yıl sonuna doğru düzelecek. 2021’de meditasyon, jimnastik ve yürüyüş size iyi gelecek. 

*********************************************************************************

Akrep burcu 2021 yılı burç yorumu: 

Sevgili Akrepler, risklerden korkmamayı öğrendiniz ve artık köklü kararlar alacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atarak işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyecek, sabırlı olmaya çalışın. Yeni yılda başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz bir işi pratiğe dökeceksiniz. Kariyer gezegeniniz bu yıl size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecek.

Aşk: Aşkta gerçekler üzebilir. Bu yıl aşktaki sorunlar bitecek. Davranışlarınızı etkileyen ve yönlendirebilen etkenleri lehinize çevireceksiniz. Aşka çok değer vermeniz sizi cinsel dürtüleri yüksek ilişkilere yöneltecek. İlham veren Neptün, manevi duygularınızı körükleyecek ve size haz veren işler yapacaksınız. İlişkilerde karşılıklı iletişimin önemli olduğunu göreceksiniz. Siz, karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen, çocuksu bir kişiliğe sahipsiniz. Oysa, ilişkilerde kaçınılmaz olan karşılıklı sürtüşmelerin, uzun vadede sağlam mantık süzgeçlerinden geçmesidir. Bu tür akılcı değerlendirmeleri aşk sürecinizin her anında uygulamaya çalışın. Bu yıl aşkta bazı acı gerçeklerle karşılaşacaksınız, suçu kendinizde arayın.

15 Mayıs’ta bolluk gezegeni Jüpiter, aşk ve sosyal hayat evinizde ilerleyecek. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Başlayacağınız yeni yaşamda insiyatifinizi kullanacak ve şartları kendiniz belirleyeceksiniz. Duygusallığınızın temelinde; ön planda görünmeyen gizli bir cinsel çekicilik bulunuyor ve siz duygularınızı saklamak isteyeceksiniz. İş yemekleri ve ortak aktiviteler sürpriz şekilde cinsel çekime dönüşebilir. İlişkiniz varsa anlık kaçamaklar uğruna onu tehlikeye atmayın. Jüpiter size geçmiş ilişkilerdeki problemleri düzeltme şansı verecek. Çocuğu olmayan Akrepler çocuk sahibi olmak isteyecekler. Evinizde değişiklikler yapmak gündeme gelecek. 

İş: Akrep burçları olarak 2021’de koşulları istediğiniz gibi kullanacaksınız. Sosyal konularda, arzu ettiğiniz halde şimdiye kadar yapamadığınız aktiviteler üzerinde yoğunlaşacaksınız. Aile içi uyum konusunda olumlu gelişmeler devam edecek. Onlara olan ilginizdeki artışın yanında, kariyer alanında değişim fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. Çocuk sahibi olanlar, kariyerleri ile gelişmelerde öncelikle onların çıkarlarını düşünecek. Finans gezegeniniz Jüpiter yılın büyük bir kısmında disipline eden Satürn’le birlikte hareket edecek. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmamaya çalışın.

Ortaklıklar söz konusu. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile beklentilerinizin yanıtını bulamayacaksınız. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket edeceksiniz. Finans ve yatırım konularında detayları gözden geçireceksiniz. İlişkilerinizi zorluk içinde yaşıyorsunuz. Anlaşamadığınız konularda uzlaşmanız gerekecek. Sorunlarınızın üstüne gideceksiniz. Sabırlı ve mantıklı taraflarınızı ön plana çıkaracaksınız. Kuracağınız ortaklıklarda şanslı olacaksınız. Aynı fikirleri paylaştığınız ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraber olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Kendi yaşam biçiminizi kurmak adına başlatacağınız çalışmaların getirdiği değişimlere hazır olun..

Sağlık: Kendinizi yormayın.  Bu yıl sağlığınız çok iyi. Yılın ikinci yarısı çok meşgul olacaksınız. Sağlığınız için gerekli enerjiyi temkinli kullanın. Sağlık gezegeniniz Mars, kalın bağırsakl cinsel organlar ve adalelerinizi etkiler. Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Boğaz ve boyun sağlığınızı ihmal etmeyin. Kasım’da Mars burcunuzda ilerleyecek. Kesici, yakıcı aletlerden uzak durun. Elektrikli ev aletleri bozulabilir. Kazalara karşı tedbirli olun. İçiyorsanız sigarayı bırakmanın ya da diyete başlamanın tam sırası. 

*********************************************************************************

Yay burcu 2021 yılı burç yorumu: 

Sevgili Yaylar, bu yıl karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınızda şartlar sizden yana olacak. Bu yıl düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapacaksınız. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken enerjik hissedeceksiniz. Köklü değişim gezegeni Plüton, finans evinizde birçok değişime yol açacak. Birçoğunuz geriye baktığında geçmişten memnun değil. Ama güzel günler sizi bekliyor. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir alışverişi yapacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

Aşk: Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat. Yay burçları olarak kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Çevreniz bunu yanlış anlayacak ve siz de kendinizi kapatacaksınız. Sezgilerinizin yüksek oluşu arkadaşlarınızın dikkatini çekecek. Hareketli yaşam seviyorsunuz, popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. 2021 dostlukların aşka dönüşeceği bir yıl. Ani başlayan geçici ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız.

Yıl boyunca Jüpiter, Satürn’le birlikte hareket edecek. Aşk gezegeniniz Mars, 7 Ocak- 5 Mart arasında aşkları gündeme getirecek. 5 Mart- 24 Nisan’da flört etmek isteyeceksiniz. İlişkisi olan Yaylar 24 Nisan-12 Haziran tarihlerinde evlilik kararı alabilir. 12 Haziran-30 Temmuz arası eski aşklar sizi etkileyecek ama eski duygulara sünger çekeceksiniz. Planlarınız uygularken kibar ama ısrarcı olacaksınız. Sonbaharda tanışacağınız kişiler önce size hayran olacak ama arkasında kıskançlığa kapılacaklar. Zekasıyla öne çıkan karşı cins ilginizi çekecek. Duygularınıza rağmen, mantığınızı devreye sokacak, ilişkilerinize mesafe koyacaksınız. 16 Eylül-12 Ekim arası beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkacaksınız. Yanlış anlaşılmak istemiyorsanız aşkınızı içinizde yaşayacaksınız.

İş: İşleriniz ses getirecek. Yeni yılda entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız çalışmalar ses getirecek. Gelecekteki işinizin ilk adımlarını atacaksınız. Yurt dışına yapacağınız seyahatler önemli olacak. Bolluk gezegeni Jüpiter ve ilham veren Neptün’ün etkisiyle hayallerinize yaklaşacaksınız. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. İş ve aşk kafanızı karıştırabilir. Seyahat aşkları sonradan başınız ağrıtabilir.

Jüpiter iletişim evinizde ilerliyor. Ses getirecek çalışmalara imza atacaksınız. Jüpiter birçok fırsatı ayağınıza getirecek. Patronlarınızla iyi anlaşırken iş sorumluluğunuz artacak. İsteklerinizi gerçekleştirirken akıllı ve hızlı davranacaksınız. Kazancınız artacak Hızlı çalışan aklınız fırsatları kullanma konusunda tüm yeteneklerini ortaya koyacak. Ağustos ve ekim eğlenceli geçecek.

Disipline eden Satürn, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. İsteklerinizde gerçekçi olmalısınız. Geçen yıl bazılarınız borca girdi. Masraflarınızı kısarak, borçlarınızı kapatma yolunda olumlu adımlar atacaksınız. Yaşadığınız sıkıntılar artık geride kalacak. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme ihtimaliniz yüksek. Bazı Yaylar, dünyevi işlerden çok mistik konulara kayacak ve yaşam hırslarını en aza indirecek.

Sağlık: Böbreklere özen gösterin. Yay burçları olarak alternatif tıpla ilgileneceksiniz. Bazılarınız fiziksel görünüşünüze yönelik özen için yoga, bitkisel tedavi, hemopatiye yönelebilirsiniz. Köklü değişimler gezegeni Plüton, ilham veren Neptün ile birlikte iyi etkiler alacaksınız. Ruhsal durumunuzu düzeltecek, içinde bulunduğunuz koşullara çabuk uyum sağlayacaksınız. Sağlık gezegeniniz Venüs, böbrek ve kalçaları etkiler. Bu organlarınıza dikkat etmelisiniz. Kalça ve bacaklarınıza düzenli masaj yaptırabilirsiniz.

*********************************************************************************

Oğlak burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Oğlaklar, geçmişte kimseye ödün vermediniz. Bu yıl köklü değişim gezegeni Plüton kişisel evinizde ilerleyecek. İlişkilerde sessiz ve derinden gideceksiniz. Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören Oğlak için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde biraz da suç sizin. Akrep’in yönetici gezegeni Plüton, yıllarca burcunuzda olacak. Önümüzdeki yıllarda sizdeki radikal değişimleri göreceksiniz. Sezgileriniz güçlenecek. Oğlaklar yönetici yetenekleri ile öne çıkar. Son 2 yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu seyrederken onun da pozitif davranışlarını hissedeceksiniz.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınızda değişim var. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli şekilde yürüteceksiniz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı göreceksiniz. Yalnız bazı Oğlaklar gergin ortamlara düşebilir. Sezgilerinizin yüksekliği ilgi çekecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız ama dikkatli olun. Çünkü bu beraberlik daha sonra farklı boyutlarda şekil değiştirecek ve ilişkinizi sürdürme arzunuz kalmayacak. 8 Ocak’ta aşk gezegeni Venüs burcunuzda olacak ve 2 Şubat’a kadar sessiz ve derinden gidecek. 15 Nisan- 4 Mayıs tarihlerinde aşk kıvılcımları hissedeceksiniz. 3-27 Haziran arasında eski aşklar aklınıza takılacak. 29 Temmuz’a kadar bolluk gezegeni Jüpiter yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle büyük bir aşk yaşayacağınıza işaret ediyor. 23 Temmuz 15 Ağustos arası ani aşklara dikkat! Son 2 yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Bazılarınız yıllardır denediğiniz ilişkinizi belli bir konuma oturtacak. 

Bu yıl aşk ve iş ilişkileriniz arasında denge kurarken zorlanacaksınız. Çünkü, değişim gezegeni Uranüs sürprizlerle aşk evinizde ilerliyor ve yıllarca bu evde kalacak. Bu yıl da sosyal fırsatları kendiniz yaratacaksınız. Eylül’de sürpriz aşklar var.

İş: Oğlak burçlarının yaşamında her zaman finans ve kariyer önemli yer tutar. Burcunuzu temsil eden finans gezegeniniz, iletişim gezegeninizle yer değiştirerek birbirlerine misafir olacaklar. Bu etkiyle harika ve pozitif iş birlikleri içinde bulanacaksınız. Sadece başarınızı vurgulamakla kalmayacak, iletişim konuları, haberleşme, satış pazarlama ve yakın ilişkiler gündeme gelecek. 15 Mayıs’tan sonra kardeşler, kuzenler ve yeğenler arasında alışveriş gündeme gelebilir. Bazı akrabalarınıza finans konularında destek verecek veya göreceksiniz. Güçlü ve mantıklısınız İşinizle yakından ilgileniyorsanız seminer ve konferansları takip edeceksiniz. Bu yıl bolluk gezegeni Jüpiter’in finans gezegeninizle yaptığı olumlu açı sayesinde tüm yıl başarılı geçecek. Kendinizi daha güçlü ve mantıklı hissedeceksiniz. Bu olaylar ani şekilde gelişerek sizi şaşırtacak. Kişisel gelişiminizi etkileyen gezegen Jüpiter, para hareketleri konusundaki sezgilerinizi muhteşem yapacak. Bu konuda iş çevreniz ve sosyal gruplardan destek alacaksınız. Kariyer konusunda mutlu ve başarılı olacaksınız. Bu yıl boyunca keyifli yaşayacaksınız. Elde ettiğiniz başarılar herkese örnek olacak. Ama arada vergiler ve hukuki sorunlar da çıkabilir, dikkatli olun, paranızı riske atmayın.

Sağlık:  Oğlak burcu olarak sağlığınız makul durumda. Sağlıkla ilgili 6’ncı eviniz bu yıl iyi etkiler alacak. Sizin sağlık gezegeniniz Merkür ve etkilediği organlar; akciğerler, bağırsak ve omuzlar. Sorununuz olmayacak ama tedbirli davranın. Bazen Merkür’ün verdiği etkiyle ruh sağlığı öne çıkar. Sizi çok üzen konuları düşünmeyin. Yok olan stres size daha iyi insan ilişkileri getirecek. Organizasyonlara katılacaksınız. Yeni tanıştığınız arkadaşlarınız ufkunuzu genişletecek.

*********************************************************************************

Kova burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Kovalar, siz özgürlük insanısınız. Kural tanımayan bir yapınız var. Bu yıl ciddi ve kurallı düşünmeye başlayacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına geleceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Çünkü başrolü seviyorsunuz. Geçen yıl, finans ve iş açısından mutlu günler geçirdiniz. Olumlu olaylar devam edecek. İçinde bulunduğunuz durumda herhangi bir anlam yükleyemediğiniz gelişmelerin sonuçları sizi şaşırtabilir. Sadece işiniz ve kariyerinizle ilgili başarılarınız gündemde olmayacak. Yaşamın geri kalan bölümlerinde de gerçek anlamda neler beklediğinizi öğreneceksiniz.

Aşk: 2021 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme sıkıntısı yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecek. Evlenmek istemeyen Kovalar için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına bir de aşk savaşları eklenecek. İnatçı tavırlar takınacaksınız ama bunun arkasındaki nedenler ortaya çıkınca herkes anlayacak. Ama siz yine de sabırlı olun. Şubat’ta ileşitim gezegeni Merkür’ün geri hareketinde hata yapmamaya çalışın. Riskler konusunda temkinli davranacaksınız. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan gereken hamleleri akıllıca yapacaksınız. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda çekinmeyeceksiniz. Bu yıl sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken sizi sevgiyle kabul edenler gibi öfke duyanlar da olacak. 29 Mayıs-21 Haziran arası İkizler’de geri giden Merkür eski aşkları gündeme getirecek. 27 Eylül-18 Ekim’de Merkür Terazi burcunda retro yapıyor. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerle aşk yaşayacaksınız. Disipline eden Satürn, kurallara uyulmasını ister. İşten eminseniz başarı getirir. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözümü de getirecek. Geçmişteki hatalarınızı engellemek elinizde.

İş: Kariyeriniz güçleniyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da finans konusu önemini sürdürecek. Giderek artan bir başarı grafiğiniz olacak. Yöneticiniz, değişim gezegeni Uranüs ve finansla ilgili konulardaki gezegeniniz Neptün etkileşim içindeler. Yıl içinde iyi kazanmakla kalmayacak, bulunduğunuz konumdan daha iyi yerlere geleceksiniz. Kariyer gezegeniniz Plüton ile Jüpiter de size başarıları getirecek. Grup çalışmalarına yatkın olacaksınız. Bu nedenle yeni arkadaşlar kariyerinizi güçlendirecek, güçlenen kariyeriniz yeni arkadaşlıklar getirecek. Teknoloji yardımcınız 11’inci eviniz bilim ile ilgili etkileri açığa çıkartan evdir. Bu nedenle teknolojinin getirdiği yeniliklerle iç içe olacaksınız, kariyerinizde bunların yardımı olacak. Ev ve aile konuları bu yıl öncelikli olmayacak.

Her şey rutininde gidecek. Ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Ama yapılan tadilatlar sizi yorabilir. Bu yenilikler size heyecan verecek. Ama eşiniz ve aileniz bu durumda rahatsız olabilir. Bu çekişmelerin temelinde gizli finans konuları olabilir. Aile büyüklerinizin de evleri ile ilgili sıkıntıları olabilir, yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle hırçın olabilirsiniz.

Sağlık: Midenize özen gösterin. Kova burçları olarak yılın ilk 6 ayında sağlığınız iyi olacak. Yaşamdaki önceliklerinizi iyi ayarlamalısınız. Bu şekilde davranarak olmak istediğiniz yere emin adımlarla ulaşacaksınız. Sağlığınızı korumak için görev paylaşımına önem verin, pozitif kişilerle çalışmaya özen gösterin. Çünkü, ilham veren Neptün kendi evinizde, siz incinmeye ve alınganlığa karşı çok hassasınız. Göğsünüze, kalbinize ve midenize özen gösterin. Sağlığınızı ilgilendiren rejimlere, özellikle yılın ilerleyen aylarında azami şekilde uyun. Enerjinizi dengeli kullanın ve daha çok dinlenmeye zaman ayırmaya çalışın.

*********************************************************************************

Balık burcu 2021 yılı burç yorumu:

Sevgili Balıklar, artık yaşamınızla ilgili farklı değişimlere yer verecek, yeni savaşlardan kaçınacaksınız. Geriye bıraktığınız yıllarda ilişkiniz için gösterdiğiniz çabayı iyice düşünmeli ve olması gerekeni yapmalısınız. Sezgileriniz güçlenecek. Her şeyi daha bireysel değerlendiriyordunuz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana.

Aşk: Aşk ve evlilikle ilgili 7’nci eviniz bu yıl çok etkili değil. Aşk evinizin yönetici gezegeni Merkür, dolaştığı evlerin konumuna göre bulunduğu alanlara bağlı bazı küçük maceralar yaşatsa da, bu yaşamınızı etkileyen bir aşk olmayacak ve evliliği getirmeyecek.

30 Ocak-20 Şubat arası aşk gezegeniniz Merkür, Kova burcunda retro yapacak. Siz mevcut ilişkilerinizi mercek altına alacaksınız. 29 Mayıs-21 Haziran’da arzu ettiğiniz özgürlüğü elde edebilmek için arayışınızı sürdüreceksiniz. 27 Eylül-18 Ekim arası yalnız yaşayan Balıklar, ciddi birlikteliklerin eşiğine gelecek, küçük denemeler yaşayacaklar. İkinci kez evlenmekten çekinen Balıklar ise, evlilik tarzı ilişkinin içinde olacaklar. Eviniz ve ailenizle ilgili alışkanlıklarınıza değer vermenize rağmen özgürlük sınırlarınızı korumaya çalışıyorsunuz. Ama bulunduğunuz konumdan fazla öteye gidemeyeceksiniz. Burcunuzda ilerleyen ilham veren Neptün’ün etkisiyle yerinde duramayan bir kişilik çiziyorsunuz.

15 Nisan-9 Mayıs arası her an değişime hazır görüneceksiniz. Yabancı kültürler ve değişik ülkelere seyahatler gündeme gelecek. 3-27 Haziran arası aile içinde gelişen olaylara karşı ilgisiz kalacaksınız. Merkür’ün hareketi, aile bireylerinin taşınma ve ev tadilatlarına neden olacak.

İş: Balık burcu olarak bu yıl finans konularına dikkat etmelisiniz. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecek. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Yatırım konusunda, partnerinizin ve işbirliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanmakta da şanslı olacaksınız. Finans hareketleri ile ilgili olarak, gücünüzün yetmediği kanısıyla kendinize koyduğunuz sınırlamaları ve yatırımlarınızı yeniden düzenleyeceksiniz. Eskimiş tarzları bırakacaksınız.

Tutulmalar finansal konularda aksayan yönlerinizin açığa çıkmasını sağlar. Belki, iyi kazançlar umarak yaptığınız planlar sizi hayal kırıklığına uğratacak. Yapacağınız planlarla yeniden yapılandıracağınız kazanç rotaları bu yıl sizi başarılı kılacak. 

Bu nedenle finansal başarınız beklediklerinizin üstünde olacak. Bolluk gezegeni Jüpiter’in etkisiyle, kariyerinizle ilgili çok fazla iç ve dış seyahatler yapabilirsiniz. Öğrenme isteğiniz çok fazla. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. Yaz aylarında Merkür sizi aktif yapıyor. Düşünceleriniz değişime açık olacak.

Sağlık:  16 Temmuz’da disipline eden gezegen Satürn’ün olumlu açıları bitecek. Kalbinize, dişlerinize, dizlerinize ve iskelet sisteminize özen göstermelisiniz. Ağır yük kaldırmamalı ve omuzlarınızı korumalısınız. Haritanızda, arkadaşlık eviniz olan 11’inci evinizdeki ikinci yöneticiniz Jüpiter sizi hassas yapıyor.

Bu yıl arkadaşlarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Önce siz Balık burcu olarak yaşamı ruhsal deneyimlerle yaşarsınız. Yönetici gezegeniniz Neptün uzun yıllar kişisel evinizde kalacak. Sezgileriniz artacak, beklentilerde gecikme olmayacak.

Astrolog Filiz Özkol - Posta.com.tr

Yorumlar