Astroloji

Astrolog Filiz Özkol’un 2020 yılı burç yorumları

2020’de astrolojide burçları neler bekliyor? Hangileri burçlar şanslı hangileri daha dikkatli olmalı? Sağlık açısından burçları neler bekliyor?

Astrolog Filiz Özkol’un 2020 yılı burç yorumları

2020 yılının tüm güzellikleri üzerinizde olsun sevgili astroloji meraklıları.

Astrolojinin, bize kazandırdıkları öğretiler sayesinde hayatı anlıyor, hayata geliş nedenlerimizi çözebiliyoruz. Bu öğretilerin eşliğinde, hedeflediğimiz limanlar için doğru rotaları koyabilir ve bizim için imkansız görünen hedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşabiliriz. Bu anlamda, Astrolojik veriler de, mantık adımları ile birleştirilmesi şartıyla bizim için öğretici ve yönlendirici bir kılavuz olabilir. Çünkü, Astroloji; gökyüzü değişimlerini yeryüzü olayları ile özümseyerek, geriye dönük yüzyıllara dayanan rehber bilgiler oluşturmuştur.

2020 YILINDA ASTROLOJİK AÇIDAN GENEL DURUM

2008 yılından beri gezegenler, bir çok değişimi de beraberinde getirdi.. Kafamız karıştı. Dünya üzerinde bir çok kıpırdanmalar yaşandı. Fakat eski yıllara göre çok zorlayıcı değildi. Yaşam çerçevesini, değişim ve ilerleme olarak düşünürsek yaşadığımız hiçbir şeyi olumsuzluk olarak değerlendirmemeliyiz. Büyük transitler daima yeni başlangıçları getirtirler. 2008- 2010 Yıllar zor yıllardı. Geçmiş yıllara baktığımız zaman bir çok değişim uzun ve zorlu planetlerin zıt açıları dönemlerinde olmuştur. Gezegenler büyük çatışma ve kendi aralarında cenk yapmışlardır. Tabii ki insanlık tarihi bu değişimden olumsuzluklar yaşayarak payını almıştır. Evrende her şey, kendi içinde bir gelişigüzellikle dengesini bulmaya doğru gider. Bugün ülkemizin ve dünya haritasının konumlarına baktığımız zaman, her şeyin şekil değiştirdiğiniz görüyoruz. Bize ürküten ve korkutan şeylerin aslında evrenin istediği değişim olduğunu zaman içinde anlayacağız. “Mutlak Doğru’nun olmadığı” ndan yola çıkarsak, tüm değişimleri bir hoşgörü içinde görmek mümkün olacaktır. Hoşgörü ve sevgi ile dolu bir gözlem odasından yaşam rotamızı sürdürürsek, bir çok şeyin kendiliğinden oluşacağını göreceğiz. Olayların değişmesi zaman alırken, açılan algılarımız bizim için doğru bir yol gösterici olacak.

KOÇ BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 yılı ve KOÇ (21 Mart- 22 Nisan)

Uranüs geçtiğimiz yıl 7 martta kişisel evinizde tamamen çıktı. . Jüpiter 3 Aralık 2019 da Kariyer evinize geçerek Plüton ile birlikte hareket etmeye başladı. 2020 yılı 20 Aralık’a kadar toplumsal evinizden size güç verecek. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Venüs Mayıs ve Haziran aylarında geri gidecek ve aşk konusunda size bilgi vermeye devam edecek.

Bazılarınız okul ve iş aşklarını baharda evliliğe dönüştürecekler. Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımızda güçlenecek. Karşı görüşteki insanlara karşı tartışmacı bir kimlik içinde ve tepkili olacaksınız. Egolarınızın yüksek olması nedeniyle, çevrenizdeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana yön değiştirecek. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Kendinizi garantiye almaktan başka çareniz yok. Sizden daha genç kişilerle sosyal aktiviteler gerçekleştirirken kendinizi olduğunuzdan daha genç ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Bu kozmik etki, güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İnatçı bir yapı sergileyecek ve fazla sorumluluk yükleneceksiniz.

Satürn Mart ve Ekim döneminde kafanızı karıştıran döngüler yaşatacak. Bu sürede Kova ve Oğlak’ta ileri ve geri giderek size yeni deneyimlerinize hazırlayacak. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Yönetici gezegeniniz Mars bu yıl beş burçta dolaşarak yılın son altı ayı kişisel evinizde yıl sonunu getirecektir. Daha enerjik daha yoğun bir tempo sizi bekliyor. Bu yıl 6 tutulma gerçekleşecek. Aile yuva, meslek iletişim ve uzak yolculuklar evlerinizi etkileyecek.

Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Merkür’ün geri gittiği Şubat, martın ilk haftası, Haziran ve temmuzun ilk haftası ve ekimde çok dikkatli olun. Eski hatalarınızın, tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde. Mayıs Ve haziranda Venüs geri gidiyor o dönemde ilişkinizle ilgili kesin karar vermeyin. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Uzun süredir gerçekleştirmeyi tasarladığınız, kendi insiyatifleriniz ön planda olacak. Düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu yıl iletişim çok önemli . Özgürlüğünüzü istediğiniz alanda rahatça kullanırken doğru kararlar vereceksiniz.

Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Aşkla maddeyi birbirine karıştırmamaya dikkat etmelisiniz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz da.

Cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek ve bol seyahatli günlere kendinizi hazırlamalısınız. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yor. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerle evinizi kapsayan konularla ilgili ilginç günler geçireceksiniz.

KAZANÇ FIRSATLARI KAPINIZ ÇALIYOR

Kazançlarınızı dengelerken zorlanıyorsanız., bunaldığınız borçlarınızı yeniden destekleyecek şartlarınızı düzenleyeceksiniz. Satamadığınız bir mülkünüz ve mirasınızla ilgili olaylar çözüm sağlayacak. Bu yıl da, hırs ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Para size başkalarının size yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek.

AŞK HERYERDE

Sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Tutulmalar üçüncü iletişim evinizde gerçekleşecek. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı mesleğe sahip olduğunuz kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşacaktır. Hiç bir konuda acele etmezsiniz iyi olur. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz. Dostluk duygularını aşka tercih edebilirsiniz. Aile sevgisi aşkın önüne geçebilir.

SAĞLIK
Duygusal sorunlarınızın, sinir sisteminizi etkilemesine izin vermeyin. Ani ve sert hareketlerden sakınmalı ve eklemlerinizi zorlamamalısınız. Duygusal sorunlarınızı büyütmemeli ve uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek; meditasyon, yogo gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Düzenli egzersizlerle vücudunuzu zinde tutun. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın.

BAŞARI RENGİNİZ: Beyaz, pembe ve bej
AŞK RENGİNİZ : Kırmızı, mavi, sarı, turuncu
SAĞLIK RENGİNİZ: Kahverengi.
……………………………………………………………………………………………

BOĞA BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI BOĞA (23 Nisan-21 Mayıs)

Uranüs artık geçtiğimiz yıl 6 marttan sonra kişisel evinizde ilerlemeye başladı. Çevrenizi değiştirmek sizin isteğiniz dahilinde gerçekleşecektir. . Yaşamınızla ilgili yeni bir perde açılacaktır. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Yıllardır uzun transitlerden olumsuz etkilendiğinizi zannederek üzülmemelisiniz. Bazı sıra dışı ilişkileri de beraberinde getirecek. Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizden yaşça büyük veya babanızın tasvip etmeyeceği bir ilişki içinde bulunabilirsiniz. .

Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Bol bol uzun seyahatler yapacaksınız. Jüpiter 9. Evinizde size şans kapılarını açıyor. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Jüpiter ruhsal evinizden size olumlu açılar verecek.. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için kozmik desteği gelecektir. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor ve spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve başarmayı planlarınız olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana. Bu yıl altı tutulma gerçekleşecek. İletişim ve finans evleriniz etkilenecek. Çevresel koşulların şekil değiştirmesiyle para kapılarınız farklı bir sunumla ortaya çıkacak.

Bu yıl sorumluluk getiren sürprizlere hazır olun. Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken bir çok zincirleme iş olacak. Yakın akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken, ilişkilerinizi denetlemek zorundasınız. Baskıcı tavırlarınızın onları üzmesine rağmen, siz hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu yıl düşünceler arasında kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Bazı dargın dostlarınızı bir araya getireceksiniz. Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız. Bu dönem, uzun süredir aksayan ilişkileriniz sona erebilir.

İLLE DE AŞK.. KALBİNİZİN SAHİBİ KAPINIZI ÇALIYOR

Hem sosyal hem de aşk ilişkileri çok iyi ilerleyecek. Yılın ilk 6 ayı Temmuza kadar birçok Boğa burcu aşk, iş, sosyallik ve çocukları ile ilgili çok iyi bir dönemde olacaklar. Satürn küçük ilişkilerinizi testten geçirecek. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır. Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran ve kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Yabancı ülke bağlantılarınız sayesinde uzaklardan gelecek bir aşk var. Yabancı damat veya gelinlerde söz konusu. Hatta bir çok boğa ikinci evliliklerini yapabilirler.

SEYAHATLER SİZİ BEKLİYOR

Çok önemli bir dönem ve bol bol seyahat edecekler. Bu yıl yollar Boğalar ı için çok önemli. Yarım kalmış eğitimlerini tamamlayacaklar. Yazı ya da sanat ile ilgilenen Boğalar başarılı olacak. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz , eğlenceli ve sizi oyalayan yolculuklar da gündeme gelecektir

YILDIZINIZ PARLIYOR
Bu yıl çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve yılın en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Ruhsal yaşamınız güçleniyor. Kişiliğiniz güçleniyor.

SAĞLIK
Ruhsal konular çerçevesinde, sizi rahatlatacak şekilde olaylara geniş perspektiften bakmalısınız. Spor yapmak aslında size en iyi motive edecek bir aksiyondur. Geceleri erken yatarak metabolizmanızı dinlendirmelisiniz. Boğaz, boyun, cinsel organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, yanlış yansımalardan korumuş olursunuz.

BAŞARI RENGİNİZ: Mavi, Sarı. Kahverengi
AŞK RENGİNİZ: Parlak turuncu. Pas sarısı, gece mavisi
SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk mavi, beyaz
……………………………………………………………………………………………….

İKİZLER BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI İKİZLER (22 MAYIS-22 HAZİRAN)

Bu yıl karşıt finans eviniz önem kazanıyor. 6 tutulmanın 3 tanesi para evinizi etkileyecek. Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Eviniz değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz.  İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası.

Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlara bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir.. Aktif ve hızlı düşüneceksiniz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır.

Bu yıl Satürn ve Jüpiter değişim evinizde ilerliyor. Arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. . Bu arada, bitmesi gereken bazı durumlara da son noktayı koymanız gerektiğini size hatırlatacak, hatta acımasız davranarak bitmesi için gereken koşulları önünüze sunacaktır. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Varlıklı eş seçme şansınız oldukça güçlü.

Tutulmalar sayesinde bu yıl finans ve değişim önemli olacak. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, fakat; birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz. Oldukça cesur davranırken, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Görüşeceğiniz kişiler kariyerinizle ilgili size destek sağlayacak kişiler olacaktır. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.

Bu yıl Karşıt finans evinizde yoğun gezegen bombardımanı var. Satın alma ve sahiplenme isteğinizin üst seviyede olacak, gösterişli olmaya eğilimli bir yapı sergileyeceksiniz. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler, kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer esnek davranmazsanız, zıt düşüncelerinizden farklı tepkiler alarak, olması gereken durumların pozisyonları bozulacaktır. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok.

SAĞLIK

Uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Ailenizin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kesici ve yakıcı aletlerden uzak kalmalısınız. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve cinsel yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Yolculuklarda dikkatli olmalı ve kazalara karşı temkinli hareket etmelisiniz.

BAŞARI RENGİNİZ: Gri, Beyaz, gümüş
AŞK RENGİNİZ: Uçuk pembe, turkuvaz, uçuk yeşil
SAĞLIK RENGİNİZ: Kırmızı, bordo, nefti yeşil
……………………………………………………………………………………………

YENGEÇ BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI YENGEÇ: (23 Haziran-22 Temmuz)

Karşıt ilişkilerinizde Uzun bir PLÜTON dönemi geçiriyorsunuz.. “Plüton aşk ilişkilerinizi yeniden denetliyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz. Jüpiter Yıl boyunca Plüton’la birlikte karşıt evinizde kalacak. Hukuksal sorunlarınız ve ilişkiler konusunda yaşadığınız zorlukları son bir kez testten geçirirken Jüpiter sorunları büyütebilir. Küçük kıvılcımlardan yangınlar çıkabilir.  Olmayacak skandal olayların içinde kalabilirsiniz. Jüpiter aynı zamanda karşıt evinizde kalacak ve sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Evlilikle biten ilişkileri gündeme getirecek. Satürn Mart ve Ekim arasında Kova burcuna geçecek daha sonra tekrar karşıt evinize geçerek ilişkiler konusunda mantıksal çılgınlıklar yaptıracaktır.

Akılcı davranmak isteyebilir ve duygusallığı bir kenara iterek farklı bir evlilik arayışı içine girebilirsiniz. Realiteniz yükseliyor.. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir.. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alırken, aynı enerjiye ve görüşe sahip olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

Bu yıl sosyal fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Belki de, size sosyal statü kazandıracak önemli şirketlere danışmanlık yapabilirsiniz. . Kendinizi ifade etme konusunda yanlış anlaşılmalardan dolayı kardeşlerinizle küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız.

23 Mart ve 29 Haziran arası Mars karşıt finans evinizde size para kazandıracak. Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Finans Gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Para kaynaklarına kolay bir şekilde ulaşacak, hatta eşinizin ve ortağınızın maddi imkanlarından faydalanacaksınız… İçsel sezgileriniz sayesinde bazı engelleri çok kolay aşacaksınız…

Bu yıl özellikle yılın ilk altı ayı inatçı ve taviz vermeyen bir yapı sergileyeceksiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak. Toplumsal olaylarda etrafınızı kolayca etkileyeceksiniz. Bir çok olayı zincirleme bir şekilde kafanızda birleştirecek, kendinizi ifade edecek konuların altına imza atacaksınız. Bu dönemde kendinizi bile yargılayabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Anneniz ve babanızla ilgili önemli, sizi mutlu edecek olaylar yaşayacaksınız. Belki de babadan kalan bir işyerini siz işletebilir ve kendinizin patronu olursunuz. Yılın ikinci yarısında Toplumda ses getireceksiniz. İşyerinizle ilgili değişimlerden olumlu yansımalar alacaksınız.

Bu yılın ikinci yarısında akıl ve zeka sizin için önem kazanıyor. Kültürlü kişileri ve akıllı arkadaşları kendinize çekiyorsunuz. Onlarla bazı yeni işler başarmak hoşunuza gidiyor. Sosyal yönünüz çok güçlü olacağı için, kendinizden genç arkadaşları seçmek ve onlarla işbirliği yapmak hoşunuza gidecek. Yine eğitimin önemli olduğunu düşünerek, eksik yönlerinizi tamamlamak için eğitim ve seminerlerin söz konusu olduğu ortamlarda bulunacaksınız.

SAĞLIK
Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.
Derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. Meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır. Aile büyüklerinin sağlığı yine önem kazanıyor. Ev içi kazalara dikkat edilmeli ve yaşlılarımızı kollamalıyız. Onların istekleri bu ay bizi yorabilir ama sabırlı davranmak zorundayız.

BAŞARI RENGİNİZ: Gri, Beyaz, gümüş
AŞK RENGİNİZ: Uçuk pembe, turkuvaz, uçuk yeşil
SAĞLIK RENGİNİZ: Kırmızı, bordo, nefti yeşil
………………………………………………………………………………………………….

ASLAN BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI ASLAN ( 23 Temmuz – 23 Ağustos )

Bu yıl Satürn ve Plüton sağlık ve çalışma evinizden evinizden etkiliyor.. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de, yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Geriye bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabaların ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarının zararını gördünüz. İşte, tüm bunları iyice düşünmeli ve olması gerekeni uygulamalısınız. İçsel sezgilerin güçlü çalışmaya başlayacak. Geçen yıl sahip olduğunuz güçlü tavırlarınız; bu yıl yerini, sosyal yaşam içinde saygın bir yer edinebilmek için kararlı çabalara bırakıyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir yıl.

Jüpiter Çalışma evinizde Jüpiter bir çok yenilik fırsatlarını sunarken; Uranüs’ten olumlu kariyer desteği alıyorsunuz. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacaksınız. Maddi yaşamınızla ilgili süreçlerde geri planda kalarak yeni atılımlar yapmamalısınız. Özetle, maddi konularla ilgili bilançolarını tekrar gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Kişiliğimizle ilgili bilinçaltında yatan düşüncelerimiz berraklaşacak, yapacaklarımız konusunda güçlü adımlar atacaksınız.

Bu yıl altı tutulma var. Aşk ve yenilikler evlerinizi, ayrıca çalışma ve sağlık evinizi etkileyecek. Sağlığınızla ilgili süregelen bir şey varsa radikal sonuçlar elde edeceksiniz. Gezegenlerden alacağınız bu tür bir etkilenme ile güçlü ve enerjik duygularla donatılacağınız için, çok küçük olaylar karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

2020 yılı , önemli hatırlatmalarla karşınız çıkacak.. Topumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. Artık, şans sizden yana. Yeni maddi kaynaklar bulacak, daha kazançlı işlerin altına imza atacaksınız. Jüpiter yıl boyunca sağlık ve çalışma evinizde kalacak. Yaz aylarında Mars ruhsal evinizde ilerleyerek size maneviyatınızı ve yurt dışı şansınızı arttıracak. Yolculuklarda ilginç fikirleri paylaşacağınız kişilerle arkadaşlık edeceksiniz. Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız. Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacak. Bulunduğunuz konumu destekleyici kurs gibi kısa eğitim çalışmalarında bulunacaksınız. Bu detaylar işinizle ilgili size katkılarda bulunacak

Kendinizle savaşınız var.. Kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir.. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Bu yıl iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler karşı daha esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Yılın ilk aylarında aşk hayatınız mars sayesinde çekicilik kazanıyor ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Mart ayından sonra ilişkilerinizi bitirebilir sonlandırabilirsiniz. Mars ve Satürn birlikte hareket edecekler. Ani değişimler sizi yoracaktır ve duygusal karmaşa yaratacaktır. . Fakat, bu size durum değerlendirmesini daha net yapmanızı sağlayacak, daha hesaplı davranarak içinden çıkılmaz sorunları çözeceksiniz.

Yıl boyunca Uranüs 10. kariyer evinizdeki destekleyici etkilerini sizden esirgemeyecektir. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İletişiminizi kuvvetlendirecek ve aklınızı ve mantığınızı şansınızla birleştireceksiniz. Satürn; bu yıl sizi daha da olgunlaştırma konusunda zorlayıcı etkiler vermektedir.

Sizinle ilgili olsun, olmasın; her konuda bilgi sahibi olmak istersiniz. Kozmik evrende önemli bir transit gerçekleşiyor. Uranüs artık Boğa burcunda ilerliyor.. Hangi konuda olursa olsun; kısıtlanacağınız bir ortamda mutlu olamazsınız, motivasyonunuz düşer. Fakat, burada farklı bir olaya şahit olacaksınız. Satürn ; size yaşam amaçları doğrultusunda, hangi nedenin, hangi sonuçlara neden olması gerektiği konusunda yeni bir felsefi bakış açısı kazandırarak, daha derin düşünmenizi sağlayacak bir fırsat olacak.

BAŞARI RENGİNİZ: Kırmızı, sarı, turuncu
AŞK RENGİNİZ: Turkuvaz, siyah, bordo
SAĞLIK RENGİNİZ: Beyaz, deniz mavisi, su yeşili, gümüş
……………………………………………………………………………………………………………

BAŞAK BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI BAŞAK BURCU (24 AĞUSTOS – 23 EYLÜL )

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için, isteklerinize kavuşmak için yaşarsınız. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız.. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi de rahatsız eder. Beraberliğe kendinizi kolay teslim etmezsiniz. Girdiğiniz topluluklarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak sizi olumsuz yapılandırabilir. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut.. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin.. Bu yıl 6 tutulma aşk ve sosyal evlerinizi, aile ve yuva, kariyer alanlarınızda etkili olacak. İçinizdeki fırtınaları kolay paylaşan biri değilsiniz. İçsel düşüncelerinizle fazla meşgulsünüz ve çevrenize karşı dalgın bir tavır takınarak karşınızdaki kişinin duygularını sınayabilirsiniz.. Güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, karşı tarafın bu konuda sizi anlamasını bekliyorsunuz. Bu yıl kendinizi daha net anlatmalısınız. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel..,

Başarılarınızın getireceği bolluk içinde bir yıl bekliyor sizi. Bu konuda kozmik enerji sizi destekliyor. Jüpiter; AŞK VE SOSYAL vinizi etkiliyor. Günden güne gelişen ufkunuzla, daha büyük düşünmeye başlıyorsunuz ve kazancınız artmaya başlıyor. Doğal kural burada da çalışmaya başlıyor ve yeni bir oluşum zıtlıklarınız da beraberinde getiriyor. Yani, artan kazancınızla birlikte, harcamalarınızdaki artış göze çarpıyor. Aile içi ilişkilerinizi sosyal ilişkilerinizle birleştiriyorsunuz. Birbirinize maddi anlamda destekleriniz olacaktır. Jüpiter mülk konusunda değişimlere işaret eder. Eskilerden kalan bir gayri menkulünüz varsa, elinizden çıkarmak isteyeceksiniz. Bazı Başaklar; hizmet sektöründen iyi para kazanmaya başlayacaklar. Bu arada, çok yakın çevrenizden de finansal destekler alabilirsiniz. Çünkü, Uranüs ve Neptün’ün uyumlu açıları size destek veriyor. Uranüs 9. Evinizde yıllarca kalacak. Yurt dışı olaylarınızı gündeme getirecek. Bu nedenle, finans konularına olan ilginizin azalmasıyla, hobi niteliğinde, sizi mutlu edecek çalışmalara katılabilirsiniz. Her şeye rağmen bu ve benzeri aktivitelerinizin kökeninde de bir şeyler öğrenme arzusu içinde olduğunuz için, nihai anlamda yine işinizle ilgili yarar getirecek çalışmalar yapmış oluyorsunuz. Bütün yıl boyunca başarınız devam edecek. Başarılarınızın uzun soluklu olması Jüpiter’in desteği ile gerçekleşecek.

Jüpiter aşk ve sosyal evinizden size muhteşem bir enerji desteği verecek. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir yıl.. Eğlenceli ve sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecektir. Aşkın her türlü objesinden yaralanacak ve duygularınızı besleyen tüm donelere açık olacaksınız. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl geçireceksiniz. Yaşamınızla ilgili oluşumları izlerken, gelecekteki yaşam dilimlerini bir film gibi görebileceksiniz. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçerken, kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Kişiliğinizin ve düşüncelerinizin genişlediğini hissedeceksiniz. İmkansız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir.

Aşk yaşamınızda bağımsızlık ve özgürlük duygularına sahip olacaksınız. Heyecan verici ve geleneksel olmayan sıra dışı kişilerle tanışacaksınız. Geleneklerine düşkün olan Başak’lar; rutin yapılarını zorlamaktan hoşlanmazlar ve kurallarınızın dışına taşmaktan çekinirler. Fakat, bu yıl aşk konusunda kişiliğinizin dışına çıkacak ve farklı kültür ve yapıda insanlarla arkadaşlık kuracaksınız. Aşk yaşamınızda, kalıplaşmış kurallarınızı atacaksınız. Bu tür değişimler umulmadık yollardan karşınıza çıkacak ve çok değişik kişilerle tanışacaksınız.

Bu tür değişimler nedeniyle; sosyal çevrenizde garip karşılanabilirsiniz, hatta isyankarlıkla suçlanabilirsiniz. Fakat siz, ısrarla tavırlarınıza devam edecek ve kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Çünkü, davranışlarınızın altında yatan felsefeyi kavramış bulunuyorsunuz. Belki de beklediğiniz gelişmeyi yakaladığınızı biliyor ve kimseye hesap vermek istemiyorsunuz.

Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksınız. Evli olan Başaklar; ilişkilerinizde bir takım krizlerle yüz yüze gelebilirsiniz. Yalnız yaşayanlar da, yedinci evlerindeki Uranüs’ün etkisi ile beklemedikleri yerlerde bir aşk fırsatı ile karşılaşabilirler.

Kalıplaşmış günlük aktivitelerinizin dışında, bazı konulara eğilimli olabilirsiniz. Bu tavırlarınızla, sosyal yaşam içinde oluşan rutinliklerinizin dışına çıkabileceksiniz. Klasik toplum kurallarına aykırı davranışlar içinde olacaksınız.

SAĞLIK

Sizin için kuruntu derecesinde sağlığınız önemlidir. Bu yıl, sağlığınızla ilgili olan altıncı eviniz iyi etkiler veriyor. Sağlıklı yaşam ve diyetlerle yakından ilgileniyorsunuz. Sağlık Gezegeniniz Uranüs, Aşk gezegeniniz Neptün ile olumlu etkileşim içinde. Yani birbirlerinin yönetici gezegenlerini kendi evlerinde misafir ediyorlar. Bu son derece olumlu pozitif bir etkileşim halidir. Bir çok işe de delalettir. Aşk ve sağlık, dolaysız olarak birbirlerini etkileyen parametrelerdir. Aşkla ilgili yaşadığınız stresler, direk olarak, vücudunuza yansır. Olumlu yaşadığınız duygular ise, enerjinizin pozitif bir şekilde yansımasını sağlayarak, doping etkisi yaratacak. Kısacası aşk ilişkileriniz direk olarak organizmanıza yansıyacak. Arkadaşlık ilişkileriniz de, pozitif kişileri seçmelisiniz. Yapı olarak yakın çevrenizin sağlığı ile de ilgilenirsiniz. Onların sağlık durumları direk olarak sizi etkiler ve olumsuz nedenleri ortadan kaldırmaya çalışırsınız. Sizin sağlık gezegeniniz, ayak bileklerinizle ilgili problemleri gündeme getirebilir. Ayaklarınızla ilgili egzersizleri ihmal etmemelisiniz. Neptün; tüm gezegenlerin en mistik ve ruhsal gelişimi etkileyen elemanıdır. Sağlığınızla ilgili iki gezegeniniz, su ve hava elementleri taşıyor. Bu da iyileşme ile ilgili iyi etkiler verecek ve temiz hava ve su sizin için önemli olacak. Kışın özellikle ayaklarınızı sıcak tutmalı, uygun ayakkabılar giymelisiniz

ÖZ DENETİM
Başarı için, bazı yaşam değerlerini göz ardı etmeyeceksin. Bunlar işinle ilgili ahlaki değerler, mutlu aile yaşamı v.s. gibi hayatın parametreleridir. Bu nedenle, işini ve maddi durumundaki kazançlar için, yargılarından ve yaşam prensiplerinden ödün vermek istemeyeceksin. Bazı Teraziler, aile objelerine yer verecek ve iş yerinde onları hatırlatacak aksesuarlara önem verecekler. Daha seviyeli kişilerle yaptığın arkadaşlıklar, dostluk zevkini olumlu bir şekilde hissettirecek. Sana hayal kırıklığı yaşatan bir çok arkadaşın oldu ve onları artık bertaraf etmek isteyeceksin.

BAŞARI RENGİNİZ: Kahverengi, bej, kemik rengi
AŞK RENGİ: Beyaz, mavi, turuncu, sarı
SAĞLIK RENGİNİZ: Nefti yeşil, yağ yeşili Mürdüm, lila
………………………………………………………………………………………

TERAZİ BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI TERAZİ ( 24 Eylül – 22 Ekim )

Satürn ve Plüton aile ve yuva evinizde birlikte ilerleyecek. . Finans konularına dikkat etmelisiniz.. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır. Ailenizin sizinle ilgili öngörülerini göz ardı etmemelisiniz. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü işbirliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak işbirliği içine gireceksiniz. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazırsınız. İş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde mevcut potansiyelinizi kullanarak etkinlik sağlayacaksınız. Bu ilişkiler çerçevesinde gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Fakat, her şeye rağmen; bu günlerde dostluklarınız derinleşecek, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle önemli kararlar alacaksınız. Partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Altı tutulmanın üçü aile yuva kariyer ve meslek evinizden size farklı çevreler sunacaktır. Diğer üç tutulma iletişim evinizin sınırlarını genişletecek çok daha fazla bilgili olacaksınız. Yabancı ülkelerle ilgili şansınızı deneyeceksiniz.. Mart ve ekim arasında Satürn Aşk ve sosyal evinizde ilerleyerek tekrar geri gidecek ve yaşamınızı mantıksal ve akılcı bir şekilde denetlemenizi sağlayacak. Temmuzdan yıl sonuna kadar MARS karşıt evinizde sert rüzgarlar estirecek. Güç savaşları içinde olacaksınız. İlişkilerinizde rakiplerinizle savaşıyor olacaksınız. Ayrıca entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda bir çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız. Derin dostlukların ve işbirliklerinin temellerinin de atılacağı günler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi ve uzun sürecek birlikteliklerin gündeme gelmesi söz konusu olacak. Yine yakın çevrenizle birlikte ortak ve uzun soluklu işler yapacaksınız. Yatırımlar konusunda aile içi birleşmeler söz konusu olacak.

Geçtiğimiz yıllarda ev ve ailenizi ilgilendiren konularda 4. eviniz çok fazla güçlü değildi. Büyük değişimlerin olmadığı günler yaşadınız. Fakat Satürn; bu yıl 4. evinize geçerek, bir çok değişimleri de beraberinde getirecek. Ev ve aile ile ilgili ekstra sorumluluklar alacağınızı gösteriyor. Evrensel enerjinin size vereceği görevlere hazır olacaksınız. Ailenizin ve çevrenizin sizden beklentilerine cevap verebilmek için; kendi isteklerinizi netleştirerek, onlara anlatın ve en geniş zeminde ortak paydalarınızı belirleyin. Her şeyin dozunu ayarlarsanız, ortak çözümler bulacaksınız. Onların size daha fazla yüklenmelerini engellemek, sizin elinizde olan bir şey. Olaylara sessiz kalarak beklemek yerine, yüklenebildiğiniz görevleri belli bir sistem dahilinde yönlendirin. Bu yıl kariyer değişiklikleri olabilir. Uzun süredir beklediğiniz iş potansiyelini, ayağınıza gelecek fırsatlar karşısında akıllıca manevralar yaparak yakalayacaksınız. Fakat beraberinde getireceği külfetleri de unutmamalısınız. Bazı Teraziler; ev alım satım işleriyle gündeme gelecekler veya bekledikleri mala kavuşacaklar. Yaşamınızda; farkında olmadan yüklendiğiniz gereksiz unsurlara karşı bakış açınız daha bir somut olacak ve onlardan kurtulmaya çalışacaksınız. Yapacağınız bu tür arınmalar, hayatınızda bir hafiflik sağlayacak.

Ev ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizde, yıl içinde sizi çok fazla meşgul edecek önemli olaylar yok. Rutin bir şekilde bu konuda yaşamınıza devam ediyorsunuz. Oysa, istediğiniz şekilde değişiklikler yapmanız için, her türlü koşula ve serbestliğe sahipsiniz. Ama üzerinizde olan isteksizlik, pasif kalmanıza neden olacak. İşin özüne bakarsanız; “isteksizlik” olarak nitelendirdiğimiz konu, aslında olumlu bir ev yaşamına da işaret etmektedir. Çünkü, herhangi bir probleminiz yoksa, çok önemli olabilecek değişikliklere de ihtiyacınız yok demektir. Aile büyükleri ise, yaşamlarını sürdürdükleri mekanlardan sıkılabilirler, başka yerlerde hayatlarını sürdürmek, taşınmak isteyebilirler.

29 Hazirandan sonra Mars karşıt evinizde hareket etmeye başlıyor. Jüpiter ve Satürn Plüton Venüs oğlak burcunda aileyle ilgili özel durumları ortaya çıkaracak. Bu olaylar finans konusunda başarılı olmanız için, gereken şartlara sizi zorlayacak. Yapılması gereken ön hazırlıkları oluşturacaksınız. Bu arada çevrenizden de gereken desteği göreceksiniz.

Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Artık kendinize olan güveniniz artıyor. Sahip olduğunuz mal ve mülk daha bir değer kazanacak. Borçlarınızı ödeme konusunda zorluklar yaşamayacaksınız. Miras yoluyla yeni kazanımlar olabilir. Partnerinizle, Mayıs aylarında para konularında ortak ve yoğun çalışmalar içinde olacaksınız. Risk taşıyan işleri cesaretle ele alacaksınız. Yeni atılımlar sizi bekliyor. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyecek ve yolunuza devam edeceksiniz. Bu devrede partnerinizle çatışmalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Onun, aşırı atak tavırları canınızı sıkabilir. Ondan daha ılımlı ve temkinli olmasını isteyeceksiniz. Finans konularında başarınız yıl boyunca devam edecek. Temmuz ayında iş değişimleri olabilir.

SAĞLIK

Yılın ilk yarısında, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi gereksiz bir şekilde yormamalısınız. Yaşamınızın her alanında çalışmalarınızı akılcılıkla yürütmelisiniz. Birçok zincirleme işi, az gayretle fazla enerji harcamadan yapmalısınız. Oğlak’ta ilerleyen Satürn ve Plüton sizi zorlayabilir. Ailenizin yaşlıların sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Uranüs 8. Evinizde ilerliyor. Size sürpriz bir sorun çıkartabilir. Ayaklarınızın sağlığına özen göstermelisiniz. (Çünkü Neptün, sizin sağlık gezegeninizdir) Bunun için, sizi rahatlatacak ayakkabıları seçmelisiniz. Ayak bileklerinize gereken önemi göstermelisiniz. Her türlü yaşam kesitinizde, komik yönleri ön plana çıkartın ve stresli konulardan uzak kalmaya çalışın. Bazı Terazi’ler; aile büyüklerinin, çocuklarının veya yakınlarının çocuklarının sağlık sorunları ile ilgilenebilirler. Fakat tüm bunlar yılın sonlarına doğru düzelecek.

ÖZ DENETİM
İstekleriniz konusunda çelişkiler yaşamanız mümkün. Alışkanlıklarınız ve yenilikler konusunda aşırı uçlar yaşayabilirsiniz. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de, yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı b iliyorsunuz. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz. Arınmış bir 2020 YILI sizi bekliyor.

BAŞARI RENGİNİZ: SARI, MAVİ, BEYAZ
AŞK RENGİ: Turkuvaz , mavi, yeşil
SAĞLIK RENGİNİZ: lacivert, somon rengi,
…………………………………………………………………………………………………….

AKREP BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI AKREP (23 Ekim – 24 Kasım)

Geçmişte güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak.. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu yıl değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Jüpiter bu yıl iletişim evinizde Plüton ve Satürn’le birlikte hareket edecek. Mart ve temmuz arasında Satürn iletişim evinizde kısa süreliğine ayrılacak aile ve yuva evinizde ilerleyerek tüm çevresel koşullarını ve ilişkilerinizi denetleyecek ve yeni bir sisteme hazırlayacak. İletişim evinizdeki Jüpiter sayesinde konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü vereceksiniz. . Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.

Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uzun yolların ve seyahatlerin gündeme gelmesiyle yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz. Değişen ruh durumunuz nedeniyle, gizemli davranışlar içinde çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Derin duygular içindesiniz. Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız. Yeni kazanç kapılarınız için, çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız.. Bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Plüton iletişim evinizde yılın büyük bir kısmını Jüpiter ve Satürn’le birlikte hareket edecek. Mart ve Temmuz dönemi Satürn aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek ve aşk mesleki anlamda oldukça iddialı olacaksınız.. Ortaklıklar ve iş birliği önem kazanacak. Sosyal ilişkileriniz canlılık kazanırken, cazibenizi arttıracak ve kaşı cins üzerinde oldukça etkili bir duruma geleceksiniz.. Yoğun aktiviteler içinde, lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Kalıplaşmış günlük aktivitelerinizin dışında, bazı konulara eğilimli olabilirsiniz. Bu tavırlarınızla, sosyal yaşam içinde oluşan rutinliklerinizin dışına çıkabileceksiniz. Klasik toplum kurallarına aykırı davranışlar içinde olacaksınız. Geçmiş yıllarda, sizi hayal kırıklığına uğratmış dostlarınıza karşı daha soğuk davranacaksınız. Artık dost çevrenize bakış açınızın değişmesiyle farklı arkadaş ve yeni dostluklar kuracak ve ilişkilerinizde güven arayacaksınız.

29 Hazirandan sonra Mars çalışma ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yılın ikinci yarısında cesur ve kararlı davranmak zorundasınız. Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın.
Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için, kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın. Başkalarının para kazanması size de kazandıracaktır.. Özellikle, birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız.

Uranüs yıllardır karşıt burcunuzda ilerleyecek. Sınırsız özgürlük sizden yana gelişiyor. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmek için daha ne bekliyorsunuz. Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Çevrenizde meydana gelen olayları tamamen kendi doğrularınızla şekillendirip, değerlendireceksiniz. Maddi fırsatlar sizi bırakmayacaktır. Her türlü fırsat ayağınıza gelecektir. Olayların bol olduğu bir yıl olacak. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Bu yıl yaşayacağınız sorunlardan olumsuz etkilenmek yerine evrenin size vereceği derslerden kendinize pay çıkarmalısınız. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.

SAĞLIK

Sağlığınız genellikle çok iyi. Karar verirken hızlı davranmayacaksınız. Öncelikli ihtiyaçlarınıza ve gerekli olanlara öncelik tanıyacaksınız. Artık enerjinizi boş yere harcamak istemeyeceksiniz. Yılın ikinci yarısı çok meşgul olacaksınız. Bu nedenle sağlığınız için gerekli enerjiyi temkinli kullanmalısınız. İşin yoğunluğu ne olursa olsun, zevk almaya kendinizi şartlandırın. Bu arada işleriniz paylaşmaya çalışın. Sağlık gezegeniniz Mars; kalın bağırsaklarınızı, baş bölgenizi cinsel organlarınızı ve adalelerinizi etkiler. Bu konuda birçok tıbbi kaynaklar bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık merkezlerinde düzenli egzersizler yapabilirsiniz. Boğaz ve boyun sağlığınıza özen göstermelisiniz. Çevre olaylarının iyi veya kötü tüm etkileri sağlığınıza yansır. Sosyal yaşantınızda stres ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

ÖZ DENETİM
Gezegeniniz Plüton’un etkisiyle ruhsal gelişim ve gizemli olaylara ilgi duyuyorsunuz. Bu tür aktivitelerinizin etkisi sizde huzur ve rahatlama sağlıyor. Fakat, maddi konulardaki hırslarınız gündeme geldiği zaman, manevi değerleri bir kenara atabiliyorsunuz. Olayın farkında olsanız bile bu tür davranışlarınızdaki çelişkileri önleyemiyorsunuz. Kişiliğinizi zorlamadan yaşam enerjinizi dengeleyip bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Oto kontrol sisteminizi güçlendirmelisiniz. Sonuç olarak, yaşam enerjinizin daha da güçleneceğini unutmamalısınız

BAŞARI RENGİNİZ: Bordo, siyah, turuncu sarı
AŞK RENGİNİZ: Kırmızı, mavi, pembe
SAĞLIK RENGİNİZ: kırmızı siyah
…………………………………………………………………………….

YAY BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI YAY (24 Kasım - 22Aralık)

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkları yaşadınız. Geçmişte Satürn’den çok çektiniz ve size çok şey öğretti. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Farklı meslek dallarına geçebilirsiniz. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir. Mantıklı işler beraberce yapabilirsiniz. Satürn Jüpiter ve Plüton finans evinizde el ele vererek gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır .

Bu yıl 6 Tutulmanın ikisi kişisel evinizde olacak. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Yönetme kabiliyetiniz artıyor . Diğer üç tutulma para ve karşıt finans evinizde gerçekleşecek. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Para evinizdeki Jüpiter, Satürn ve Plüton sizi tamamen parasal konularda testten geçirecek ve dördüncü evinizdeki Neptün’le doğru orantılı bir şekilde özlediğiniz emlak ve eve kavuşturacak.

Para eviniz oldukça aktif bu yıl. Finans gezegeniniz Satürn, genel para hareketi konularını sizin için önemli yapıyor. Bu konularda bilinçli hareket ederek, çevreniz tarafından takdir göreceksiniz. Para evinizde Satürn, Plüton ve Jüpiter yılın ilk altı ayı birlikte hareket edecekler. Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz. Geçen iki yılda başarılı bir şekilde çalıştınız ve gereksiz harcamalarınızı kestiniz, borçlarınızı kapattınız. Çevrenizde krediniz arttı. Bazılarınız, partnerlerinizin olanaklarından yararlanacaksınız. Finans gezegeniniz Satürn ; geçen yıldan bu yana Plüton’la birlikte hareket ediyor. Jüpiter’de bu yolculuğa katılıyor. Sadece kazanmayı düşünmüyor, gerçek anlamda zenginliği getirecek konularla kafanızı meşgul ediyorsunuz. Temmuzda iş seyahatleri olabilir.. Bu arada, başarılı bir süreç gözlenen finansal yaşamınızda bazı riskli durumlarınız da olabilir. Bu tür durumları, sezgisel yeteneklerinizle önceden bloke edeceksiniz. Kariyer durumunuzla ilgili çok önemli değişiklikler görülmüyor. Ev yaşamınıza çok düşkün olmayan yapınız, aynı paralellikte kariyerinizi de etkileyebilir. Her şeye rağmen, bu yıl; eviniz ve aileniz ile ruhsal gelişiminiz, kariyerinizden çok daha fazla önem taşıyor.. Zorunlu bir taşınma ile iş değişikliği gündeme gelebilir..

Bu yıl cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Eğer, gerçek önemli bir ilişkiye sahipseniz; ciddi kararlar alabilirsiniz. Ciddi beraberlikler için uygun bir dönem …Siz kurallardan hoşlanmayan özgür ruhlu bir kişisiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda yaşayacağınız değişimleri iyi tespit etmelisiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinç altınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir.

29 Hazirandan sonra Mars gezegeni aşk ve sosyal evinizde ileri ve geri hareketleriyle karışık bir aşk hayatıyla karşınıza çıkıyor. Eğlenceli ortamlar sizi beklerken, sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Dikkatli olun. Mars’ın etkisiyle cinsel potansiyelinizin oldukça yüksek olması , isteklerinizde aşırılık verebilir. Çevrenizde birçok arkadaşınızın evlendiğine ve mutlu beraberliklerine tanık olacaksınız. Ciddi ilişkilerin beklenen sonuçlarını görecek ve sosyal motivasyonunuz daha da artacak. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Mayıs ve Haziranda Venüs retrosu eski aşkları yeniden karşına çıkarabilir. Çok fazla üstünde durmayın. Eğer o dönem yeni bir aşk varsa duygularınıza fazla güvenmeyin. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza oldukça cazip kişiler çıkacaktır. Bazılarından etkileneceksiniz. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir.

SAĞLIK

Sağlığınız genellikle çok iyi. Uranüs artık yıllarca sağlık evinizde olması sürpriz sağlık değişimlerini getirecek. Ani kilo artışı görülebilir.. Karar verirken hızlı davranmalısın.. Öncelikli ihtiyaçlarınıza ve gerekli olanlara öncelik tanıyacaksın. Artık enerjinizi boş yere harcamak istemeyeceksin Bu nedenle sağlığınız için gerekli enerjiyi temkinli kullanmalısınız. İşin yoğunluğu ne olursa olsun, zevk almaya kendinizi şartlandırın. Bu arada işleriniz paylaşmaya çalışın. Çevre olaylarının iyi veya kötü tüm etkileri sağlığına yansır. Sosyal yaşantında stres ve tartışmalardan uzak kalmalısın.

ÖZ DENETİM

Yaylar , hareketli yapılarından dolayı, genellikle boş yere kendilerini yorarlar. Oysa şimdi bir konuya odaklaşmayı öğreneceksiniz. Aşk konularında sizin kadar konuşan yoktur. Bu konuyu da kontrol altına alacaksınız. Gerekli yerlerde konuşmayı prensip haline getirmelisiniz. Çevrenizde insiyatifinizin dışında gerçekleşen olaylara karşı tepkiselliğinizi doğru kullanacakı ve sürprizleri denetleyebileceksiniz.
BAŞARI RENGİNİZ: Sarı, hardal, kahve
AŞK RENGİNİZ: sarı , mavi, pembe
SAĞLIK RENGİNİZ: beyaz, pembe , mavi
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

OĞLAK BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI OĞLAK (23 Aralık- 22 Ocak )

2020 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Jüpiter , Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz.. Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören bir Oğlak için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde, biraz da suç sizin. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. Uranüs aşk ve sosyal evinizde yıllarca kalacak. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Bu yıl tutulmaların üç tanesi kişisel ve karşıt evinizde gerçekleşecek. . Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. . Temmuz ve ekim arası Satürn finans evinizde ileri ve geri giderek para kullanmanız konusunda size ilginç fikirler vererek. kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.. İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınıza vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz.

Sorumluluk yılları başlıyor. Enerji değişiyor.. Şimdiye kadar çok çalışmış ve karşılığını alamamış olanlar , artık karşılığını alacaklar. Uzun yıllar suya yazı yazdılar; rahatlardı. Şimdi meyvelerini toplama zamanı ama kışı biraz sert geçirecekler. Hedeflerinizle ilgili konularda heyecanlarınız ön plana çıksa bile, oto kontrolünüz sürekli olarak sizi tetikte tutacak. Temmuzda aile ve yuva evinizde ilerleyecek olan Mars taşınma olaylarını gündeme getirecek. Uzun bir Satürn dönemi geçirdiniz ve son turunuz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor

Satürn bu yıl dönüşümlü olarak kişisel ve finans eviniz Kovaya geçerek size önemli şekilde destek verecek. Gücünün farkındasınız. Engelleri sınav vererek atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Bazıları baba mesleğini devir alabilir ve yeniden yapılandırabilirler. Aileden kalan ve atıl vaziyette bekleyen bazı maddi konuların kazançlı bir şekilde gündem kazanması söz konusu. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yaptığınız yolculukların yurt dışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizde duyduğunuz kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız.

Oğlak burçları bilinçleniyor. Bilginin efendisi oluyorlar. Yıllardır kendilerini çok fazla ortaya koymadılar. Artık bilgileriyle ortada olacaklar. Başarılı olacaklar. Bu sene yurt dışına gidebilirler. Bazıları tamamen ülke değiştirebilir. Hayal ettiklerini gerçekleştirecekler. Bilgi, kültür ve kariyerleriyle ortaya çıkacaklar. Perdenin arkasında değil, önünde oynayacak ve kazanacaklar. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız

SAĞLIK

Şubat, haziran ve ekim aylarında Merkür Retrolarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca Mayıs ve haziranda Venüs retro yapıyor. Eski sorunlarınızı gözden geçirmelisiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. . Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız.

ÖZDENETİM

İnsan ilişkilerinin özünü irdeleyen felsefi görüşlerinizdeki olgunluk, arkadaşlık ilişkilerinize yansıyarak, mükemmel işbirliklerini gündeme getirecek. Ayrıca, ruhsal gelişim konularında, ayni düşünceleri paylaşabileceğiniz kişilerle yapacağınız arkadaşlıklar sizi daha iyi seviyelere çıkaracak. Bu konuda grup çalışmalarına ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni tanıştığınız arkadaşlarınızın düşünceleri, ufkunuzun genişlemesine neden olacak

BAŞARI RENGİNİZ: Lacivert, sarı
AŞK RENGİNİZ: Pembe, uçuk mavi, yeşil
SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mor, su yeşili
…………………………………………………………………………………………………….

KOVA BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI KOVA ( 23 Ocak- 20 Şubat )

Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz. Altı tutulmanın üç tutulması aşk sosyal ve yenilikler evinizde, diğer üç tutulma Bilinçaltı ruhsal sağlık ve çalışma evinizde gerçekleşiyor. İç dünyanız çok yoğun olmasına rağmen; çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz. Duygularınızı bastırmak sizi depresif yapacaktır. Mars yılın son altı ayı iletişim evinizde geri ve ileri hareketini yapacak. Sesinizi daha kuvvetli duyururken, çevrenize bazen baskı uygulayacaksınız. Çabalarınızın boşa gitmediğini görmek sizi mutlu edecektir. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz. Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız.. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, günlük yaşam akışındaki toplumsal oluşumları bile kendinize yönelik, bireysel değerlendiriyorsunuz.

Satürn, artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorlayacak. Geçtiğimiz yıl 7 marttan itibaren aile ve yuva evinize Uranüs girmişti. . Bulunduğunuz ortamlardan kopabilirsiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu yıl içinde isteklerinizdeki artışla beraber iş konusunda atacağınız olumlu adımlar başarıyı da beraberinde getirecek. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.

Siz bir özgürlük insanısınız. Kural tanımayan farklı bir yapınız var. Geçmiş yıllarda hiç kimseye ödün vermeden yaşadınız. Çok kereler ciddi ilişkilerin eşiğinden dönerken, arkanızda gözü yaşlı sevgililer bıraktınız. Belki de en büyük acıları siz yaşadınız ve çevrenize belli etmediniz. Çünkü, gururunuzu her şeyin üstünde tuttunuz. Özlediğiniz aşklar yanı başınızdan geçerken, aradığınız neydi ?..Siz de bilmiyordunuz. Bu yıl 3 tutulma sizin aşk, sosyal evinizi ve değişim evinizde gerçekleşecek. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Satürn 23 Martla Ekim arasında Kişisel evinize geçecek. Ciddi ve kurallı düşünmeye başlayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Kovalar için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da belirginlik kazanacak unutmayın..

Birlikte iş yaptığınız kişilerle uyumlu bir beraberliği arzu ediyor olmanıza rağmen gelişmelerin sizin çabalarınıza bağlı olmadığını görmek canınızın sıkılmasına neden olabilir. Eski işyerinizden gelebilecek tekliflere de hazır olun. Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlamalısınız. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin sizden çok farklı olması hayranlık duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak.

Bu yıl Jüpiter, Satürn ve Plüton bilinçaltı evinizi etkiliyor. İlişkilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Olayları irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yapacağınız planlarda gözden kaçırdığınız birçok noktayı gündeme getirmeli ve küçük ayrıntıları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Geçmişinize gizli bir küskünlüğünüz var. Bilinçaltınız gereksiz anlarda size gerginlik yaratıyor. Gizli kıskançlıklarınız yakanızı bir türlü bırakmıyor. Yanlışlıklarınızın siz de farkındasınız. Genelde sakin olan yapınızı negatif etkileyecek, dış etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun..

SAĞLIK

Bu yıl üç tutulma sağlık evini etkiliyor. Ruhsal evinizde gezegen yoğunluğu var. Sağlık konusunda önemli problemleriniz olmasa da, sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Sağlık konusunda önemli problemleriniz olmasa da, sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. En küçük sorunlarınızı bile gözünüzde büyütüyorsunuz. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız gerekli tıbbi kontrolden geçmelisiniz. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrolleriniz yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız.

ÖZ DENETİM
Bu yıl ruhsal gezegeniniz Jüpiter’in etkisiyle ruhsal gelişim ve gizemli olaylara ilgi duyuyorsun. Bu tür aktivitelerin etkisi huzur ve rahatlama sağlıyor. Fakat, maddi konulardaki hırsların gündeme geldiği zaman, manevi değerleri bir kenara atabiliyorsun. Olayın farkında olsan bile bu tür davranış biçimindeki çelişkilerini önleyemiyorsun. Kişiliğini zorlamadan, oto kontrol sistemini korumalısın

BAŞARI RENGİNİZ: Gece mavisi, küf sarısı, soluk mavi.
AŞK RENGİNİZ: Menekşe moru, uçuk pembe, ateş kırmızısı,
SAĞLIK RENGİNİZ: Gümüş rengi, beyaz, açık yeşil, uçuk mavi
…………………………………………………………………………………………………

BALIK BURCU 2020 YILI BURÇ YORUMU

2020 YILI BALIK ( 19 Şubat-20 Mart )

İletişim evinizde yedi yıl sürecek Uranüs yolculuğu geçtiğimiz yıl 7 Martta başlamıştı. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünmektedir. Plüton, birçok değişime yol açarken, çevre ilişkilerinizde köklü değişimlere neden oldu. Bir çoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey; süreçlerin gelişimi ve varılan sonuçları “neden-niçin” çerçevesinde ele alarak, hatalarınızdan ders çıkarmanız ve size sunulacak pozitif etkilerin keyfini çıkarmak olmalıdır. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız.

Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Jüpiter ve Uranüs yolculuklar konusunda ufkunuzu açıyor. Dostlarınızın önemli desteği sayesinde, çevre ile olan aktivitelerinizi ve ilişkileriniz güçlenecek.

Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal beraberlikler kuracaksınız.. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Kişisel evinizde yer alan “Neptün” sezgilerinizin artışına neden olacaktır. Bu yıl altı tutulmanın üç tanesi aile, yuva ve kariyer evinizde diğer tutulmalar aşk ve ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Satürn ve Jüpiter’de aşk ve sosyal evinizde olacağı için zorlu bir ilişki sınavı sizi bekliyor. Tutulmalar yüzünden iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilir duygu kırıklığı yaşayabilirsiniz dikkat edin. Radikal değişimler sizi bekliyor. Düşüncelerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, karşılaşacağınız engellerle mücadele edeceksiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz.

Yılın büyük bir kısmı Plüton, Satürn ve Jüpiter 11. Yeni şartlar ve yeni fikirler evinizde birlikte hareket edecekler. Bu arada, yeni iş projelerini çevrenizden saklarken, bulunduğunuz ortamlarda melankolik bir hava estireceksiniz. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Yaptığınız bunca fedakarlığa rağmen bir şey elde edemediğinizi düşünerek, sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Fakat yardım etme duygunuz oldukça yoğun ve birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. İçinizdeki öfkeleri bastırmak zorunda kalacaksınız.

Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. Enerjinizin güçlü olduğu bir yıl.. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Alışkanlıklarınızı ve kurallarınızı seviyor ve değişimlere karşı fazla istekli davranmıyorsunuz. Fakat disiplinli bir değişim veya kurallara uygun logaritmik bir genişlemeye de “hayır” demek istemiyorsunuz. Bu duygular beraberinde; arkadaşlarınızla birlikte ortak projeler üretecek, zorluklar karşısında pes etmeyeceksiniz.

Değişen ruh durumunuz nedeniyle, gizemli davranışlar içinde çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Derin duygular içindesiniz. Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız. Yeni kazanç kapılarınız için, çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız.

Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vereceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz. Değişik işleri deneyebilirsiniz.

Temmuzdan sonra Mars madde evinizde ilerlemeye başlayacak., Bu Dönemde; İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilir ve bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olurken, her türlü gücün arkasında maddi değerler arayabilirsiniz. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

SAĞLIK

Sağlığınız mükemmel görünmesine rağmen; ; abartılı davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu yıl sağlığınızı da yanlış yansımalardan korumuş olursunuz. Yine derin sezgisel yeteneğiniz ruhsal çalışmalar konusunda size destek verecek ve yaşamı sorgulayacak felsefi düşünceler içinde olacaksınız. Ruhsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak mistik çalışmalar içinde olmanız hayata farklı bir bakış açısı ile bakmanıza neden olacaktır. Ruhsal anlamda kendinizi dinç hissettiğiniz müddetçe, her şey yolunda olacaktır.

ÖZ DENETİM

Uranüs, Satürn ve Neptün’den olumlu etkiler alacaksınız. Bu yıl manevi duygularınız ön plana çıkıyor. Artık kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Olumlu ve gerçek ilişkilerinize daha sıkı sarılacak ve kalıcı duygular içinde hareket edeceksiniz. Olaylara bakış açınızda sonsuz bir pozitif enerjiyi yansıtabileceğinize kendinizi hazır görüyorsunuz.

BAŞARI RENGİNİZ: Beyaz, siyah, bordo
AŞK RENGİNİZ: Beyaz, gri, lacivert, bej, kahverengi
SAĞLIK RENGİ: Çingene pembesi, portakal rengi. Parlak sarı, ateş kırmızısı.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar