Astroloji

Astrolog Filiz Özkol'a göre 25 Ekim güneş tutulmasının etkileri

Astroloji takvimine göre; 25 Ekim 2022 akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması; tarihin en büyük tutulması ve Jüpiter, Uranüs, Neptün retrolarıyla birlikte gerçekleşiyor.

Astrolog Filiz Özkola göre 25 Ekim  güneş tutulmasının etkileri

Ünlü astrolog Filiz Özkol 25 Ekim Akrep Burcu Güneş Tutulmasın yorumladı

Son yüzyılın Güneş tutulması. Dünya değerleri geriye dönmemek üzere değişiyor
Güneş bilincimizin merkezidir. Yaşama bakış açımızı belirler. Güneşin yaydığı ışınlar üzerimizde manyetik bir etki yarattığından gündüzleri düşünme mekanizmamız çok iyi çalışmayabilir. Gece güneşin etkileri azaldığı için insan beyni daha iyi çalışır. Güneş tutulması yapabileceğinizi hiç düşünmediğiniz şeyleri yapmanıza yardımcı olurlar. Tutulmalar değişiklik ve yeni durumların ortaya çıkmasına yol açar. Kesinlikle her şey olumlu olacak diye bir şart yok. Tutulmalar bazen size yeni bir kapıyı açarlar – daha önce asla giremediğiniz bir kapı ardına kadar açılır.
Tutulmalar, zamanın tarihlerinde oynar. Uzun zamandır istediğini bir şey bir anda karşınıza çıkabilir. Yıllardır ulaşamadığımız istekleriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Bazen bir dileğinizin veya çok istediğinizin bir olayı hızlı bir şekilde karşınıza çıkarır. Aylar ya da yıllar geçmesi gerektiğine inandığınız olayları bir anda kapınıza getirirler. Ortaya çıkan yeni bir hayatın başlangıcı olacaktır. Hatta cesarete edemediğiniz konular sizin adınıza evren düzenleyecektir.
Güneş tutulmaları, Ay tutulmalarından farklı bir şekilde başlangıçları vurgular. Hayatınızda bir şey bitiyor ve yeni bir şey başlarken belki de aylar sonra yaşamınız düzene girecektir. Yeni bir oluşumun başlangıç sinyalidir. Şunu unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir ve değişimleri tutulmalar sağlar.

25 Ekim 2022 akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması; tarihin en büyük tutulması. Jüpiter, Uranüs, Neptün Retrolarıyla birlikte gerçekleşiyor. 30 Ekimde Mars retrosu başlıyor. Çalışkanlık, iş sistemleri, temizlik, hijyen, sağlık, liderler, sanatçılar dünyayı temelden etkileyecek değişimlere hazır olmalıyız. Reformist değişimler olacaktır. Alacağımız radikal kararlar hayatımızı değiştirecek. Uzun süredir oturduğunuz bir semtten bir daha dönmemek üzere taşınabilirsiniz. Ülke değiştirebilirsiniz. Yeni bir kazanç kapısı ardına kadar açılabilir. Meslek değiştirebilirsiniz. Devletler arası bir karmaşa ve yeni bir düzen geliyor. Ruhsal yönden duygusal değişimler, yeni alacağımız tavırlar bu Güneş Tutulmasının kapsamında olacaktır..

Bir tutulmayı “iyi” ya da “kötü” olarak yargılamakta aceleci davranmayın – tutulmalar ani olaylar getirirler ama onların gerçek anlamını anlamak haftalar sürer. Eğer bir tutulma yüzünden acı çekerseniz, evrenin sizin için daha iyi bir şey düşündüğünü aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı ve açık olun.

Eğer bir güneş tutulması doğum gününüze ve birkaç gün yakınlarına düşüyorsa, bunun etkilerini kesinlikle tüm sene boyunca hissedeceksiniz. Değişimler bir sonraki doğum gününüze geldiğinizde tamamlanmış olacak.

Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar