Astroloji

Astrolog Dinçer Güner: Astrolojinin şans getirmekle ilgisi yok

Burç yorumları yazarı Astrolog Dinçer Güner, 'Günlük burç yorumları yalan ama yine de yazıyorum' dedi.

Astrolog Dinçer Güner: Astrolojinin şans getirmekle ilgisi yok

Astrolog Dinçer Güner, CNN TÜRK’te her Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece 00:00’da yayınlanan “Sorgu Sual” programının 2. bölümüne konuk oldu. Programın sunucuları Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sorularına tüm samimiyetiyle yanıt veren Güner’in açıklamaları son derece dikkat çekici.

“Günlük burç yorumları doğru mu?” sorusuna verdiği “Günlük burç yorumları yalan. Evet, ben de yazıyorum çünkü sistem bunu istiyor.” cevabıyla okuyucularını şaşırttı.

Güner’in Mart ayından bu yana yaşadığımız koronavirüs süreciyle ilgili iddialı tahmininin tutmadığı dile getirildiğinde “Koronavirüs bitmedi tabii ki ama insanların algısında bitti. Düğünler, partiler, tatiller devam ediyor. Sonuçta pandemi bir astrolog olarak sürekli karşılaşacağımız bir gösterge değil.” diyerek kaçamak bir cevap verdi.

Güç artık Batı’dan Doğu’ya kaymaya başlıyor

Güner, Amerika seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Yakında Amerika’da seçim var. Trump gidecek mi, kalacak mı?” sorusuna “Trump gidecek. Amerika’nın artık tek güç olmadığı, dünyayı tek başına yönetmediği bir düzene gidiyoruz. Güç artık Batı’dan Doğu’ya kaymaya başlıyor. Amerika, 2021 yılında çok ciddi toprak kaybedecek” yanıtını verdi.

Ben helal para kazanıyorum

“Astrologlar çok para kazanıyor mu?” sorusuna “Benim henüz evim yok. Diğerleri günde 10 kişiye danışmanlık veriyorlar. İnsanlara ‘Senin kısmetin kapalı ben açacağım’ diyerek 10.000 – 20.000 TL kitliyorlar. Onların tabii ki yatı katı olur. Ben helal para kazanıyorum.” yanıtını verdi.

Danışanlarına her bilgiyi söylemediğini itiraf eden Güner, hangi bilginin paylaşılıp hangi bilginin paylaşılmaması gerektiğine nasıl karar verdiğini sorulunca “Bir astrolog her zaman haddini bilmek zorunda, verdiği bilgiler faydalı olmak zorunda. Verdiğim bilgilerle seni yaralıyorsam iyi bir astrolog değilimdir. İnsanlar her şeyi soruyorlar ama her şeyin cevabını öğrenmek zorunda değiller.” dedi.

Astrolojinin kısmet açmakla, şans getirmekle ilgisi yok

Güner, meslektaşı Can Aydoğmuş’un internet üzerinden şans getiren bileklik satışı yapması hakkında “Doğru ve etik olduğunu düşünmüyorum. Astrolojinin kısmet açmakla, şans getirmekle, çakra açmakla bir ilgisi yok. Bunların hepsi safsata.” yanıtını verdi.

Yorumlar