Astroloji

Astrolog Dilek Aygen: Türkiye kısa vadede önemli olaylar yaşayacak

Astrolog Dilek Aygen: “Türkiye’nin astrolojik doğum haritasına baktığımızda yepyeni bir döneme girdiğimizi görebiliyoruz. Ülke olarak kısa vadede çok önemli olaylar yaşayacağız" yorumunda bulunarak 2024'e kadar sorunların süreceği sinyalini verdi

Astrolog Dilek Aygen: Türkiye kısa vadede önemli olaylar yaşayacak

Kendisini gökyüzü ekolünden bir astrolog olarak tanımlayan Modern Batı Astrolojisi, Vedic Astrolojisi, Karma Astrolojisi, Ezoterik ve Kabala Astrolojisi, Sümer Astrolojisi ve Detaylı Mundane Astrolojisi alanlarına vakıf Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Dilek Aygen, sadece insanların değil, her ülkenin hatta her şehrin bir doğum haritası olduğunu hatırlatarak, " Ülkelerinastroloji haritası, aynen insanlarda olduğu gibi ülkelerin de kurulma (doğum) anlarındaki gökyüzü bilgilerine göre oluşturuluyor ve bu haritalar ülkelerin zenginlikleri, potansiyelleri, elde edeceği fırsatlar, maruz kalabileceği tehlikeler gibi pek çok konuda yakın ve uzun vadeli öngörüler içeriyor." dedi.

Türkiye'nin astrolojik açılarınıo değerlendiren Astrolog Dilek Aygen: “Türkiye bir Akrep ülkesi, yükselen burcumuz ise Yengeç. Her ikisi de güçlü hayvanları temsil ediyor, dolayısıyla biz de güçlü bir ülkeyiz. Ancak şunu da unutmamalıyız; kimse bize kolay kolay bir şey yapamaz fakat ne yaparsak biz kendi kendimize yaparız! Türkiye’nin astrolojik doğum haritasına baktığımızda yepyeni bir döneme girdiğimizi görebiliyoruz. Ülke olarak kısa vadede çok önemli olaylar yaşayacağız. Şu anda içinde bulunduğumuz zor günlerde geride kalacak ve yükselişe geçeceğiz! Bu olumlu etkiler elbette hemen bugünden yarına gerçekleşmeyecek ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki 2024 yılı sonrası çok güzel olacak.”

 

 

Yorumlar